Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ πάντως που έκανα δίαιτα πριν μείνω έγκυος σε διαιοτολόγο, μου είχε πει να τρώω 5 γεύματα την ημέρα. Βέβαια, γεύμα εννούσε και το ένα φρούτο που μου είχε στην δίαιτα κατά τις 12 το μεσημέρι.

Εγώ είμαι στα +13 κιλά, ξεκίνησα από 57, και τώρα είμαι στα 70.

Πιστεύω πως με τον σωστό συνδυασμό και με ρέγουλα θα τα χάσουμε τα κιλά μας.

Εγώ δεν έχω άγχος για αυτό καθόλου. Εχω ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ με την εγκυμοσύνη που θεωρώ μικρό το κακό των κιλών. Αν έχεις θέληση μετά τα χάνεις.

Λϊγους κυλιακούς το βράδυ και μερικές ασκήσεις για το στήθος και θα επανέλθουμε.

Δηλαδή, η Μενεγάκη τι έκανε? εμείς δεν μπορούμε?

dev223prs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ίσα ίσα που το νερό μόνο καλό σου κάνει.

πώς με εκνευρίζει αυτή η συμπεριφορά των γυναικολόγων, λες και έχουμε λόγους να λέμε ψέμματα για τα κιλά μας, αφού δεν τρως πολύ, θα έπρεπε να δώσει περισσότερη σημασία. Την επόμενη φορά που θα πας, να τον φοβίσεις εσύ λιγο, πες του ότι σε ανησυχεί που παίρνεις κιλά χωρίς λόγο και μήπως πάθεις καμιά προεκλαμψία και τέτοια, πες του τίποτα μπας και το παρει πιο σοβαρά το θέμα, ε μα πια!...

συγνωμη μπορεις να με διαφωτισεις τι ακριβως ειναι η προεκλαψια...και πως την παθαινεις

76IGp3.png

κατερινα μου κι εγω πιστευω οτι θα τα χασω,απλα δεν εχω φτασει ποτε στη ζωη μου τοσα κιλα και δεν περιμενα να παρω τοσα πολλα...μπορει να με θεωρησετε και χαζη αλλα αισθανομαι ασχημα και απεναντι στον αντρα μου...

για μενα βεβαια πιστευω πως φταει οτι γενικα δεν κινουμαι πολυ

76IGp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες, τι μου κάνετε;

happiness δυστυχώς είναι αλήθεια ότι τα φρούτα παχαίνουν.

Μου το έχει πει και μένα διατροφολόγος, καλύτερα να τρως σαλάτες.

Από κιλά πρέπει να έχω πάρει 6 με 7 .

Στον Μιχάλη είχα πάρει συνολικά 16 κιλά. Όταν έφυγα από το νοσοκομείο είχαν μείνει 5 κιλά αλλά τα έχασα πολύ γρήγορα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

hapiness ασ΄τα μην τα συζητάς. Πριν από 1 χρόνο και κάτι μήνες, στον γάμο μου ήμουν 52 κιλά. Τα 55 δεν τα είχα ξεπεράσει ποτέ στην ζωή μου. Έκτοτε, και μετά από 2 αποβολές, (η δεύτερη στο 2ο τρίμηνο), και μετά από ατέλειωτες σακούλες με ορμόνες και χάπια έφτασα στα 60 κιλα. Ενιωθα χάλια. Πρησμένη, και πως δεν ήμουν ο εαυτός μου, βάλε και λίγο την κατάθλιψη από τις αποβολές... Λίγο πριν μείνω και τρίτη φορά έγκυος αποφάσισα να κάνω δίαιτα και μέσα σε 1 μήνα έχασα 3 κιλά και πήρα λίγο τα πάνω μου. Μετά έμαθα για την εγκυμοσύνη και σταμάτησα την δίαιτα και ξεκίνησα τις ορμόνες παλι. Εμεινα και στο κρεβάτι για 2 μήνες λόγω αποκόλλησης... και καταλαβαίνεις πως έχω γίνει. Μέσα σε ούτε 1,5 χρόνο ο άντρας μου με έχει δει να παχαίνω και να αδυνατιζω ενα σωρό φορές. Δεν θα έλεγα ότι τον ντρέπομαι, αλλά σίγουρα αισθάνομαι άσχημα. Βλέπω και τις φωτο του γάμου μας που έχω στο σαλόνι και αναπωλώ τις παλιές καλές εποχές μου. Βέβαια ο καημένος μου μου λέει πως με προτιμάει έτσι, με κοιλιά μεγάλη και μεγάλο στήθος, τι να πει και αυτός!!! Ο γιατρός μας έχει απαγορέψει το σεξ από την αρχή της εγκυμοσύνης έως το τέλος της, οπότε δεν έχει και πολλές επιλόγες. Τα βλέπει όλα τέλεια. Εχουμε επικεντρωθεί στην γέννηση αυτου του παιδιού.

Εχω πίσμα όμως, και θα τα χάσω τα κιλά, όσα και να βάλω. Και θα περπατάω στο δρόμο με το νεογέννητό μου και δεν θα πιστεύει ο κόσμος ότι μόλις γέννησα. Θα γίνω μια θεά πάλι!!

Για τα μαλλιά τι να πω. Ημουν κατάξανθη και έχω γίνει μαυρομάλλα. Τα έβαψα πριν την εγκυμοσύνη για να μην έχω την ρίζα να κατεβαίνει. Είχα προνοήσει. Αλλά με βλέπω στο καθρέπτη και λέω: Θεε μου, ποια χλωμή γυναίκαι είναι αυτή??

3 μήνες το πολύ έμειναν, να γεννηθούν τα μωρά μας και μετά είναι στο χέρι μας να τα φτιάξουμε όλα τα υπόλοιπα.

dev223prs__.png

συγνωμη μπορεις να με διαφωτισεις τι ακριβως ειναι η προεκλαψια...και πως την παθαινεις

Κατ' αρχάς να σου πω ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι θα το πάθεις ή ότι έχεις προδιάθεση να το παθεις, τίποτα τέτοιο οκ?

Διάβασε αυτό το άρθρο http://www.ivf-embryo.gr/proeklampsia.htm, υπάρχει και μια συζήτηση στο φόρουμ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22002 . Αν διαβάσεις, θα δεις που λέει ότι μια απότομη αύξηση του βάρους (σε συνδιασμό με άλλα συμπτώματα βεβαια, οπως η πρωτεϊνουρία, το πρήξιμο, η αύξηση της πίεσης) μπορεί να σε βάλει σε υποψίες για προεκλαμψία. Ενημερώσου λίγο και ρώτησε τον γιατρό σου, μπας και πάρει πιο σοβαρά το θέμα των κιλών σου, αφού δεν τρως πολύ, αυτό εννοώ.

Eγώ παλι χειρότερη διατροφή δεν έχω κάνει στη ζωή μου μέχρι τώρα και έχω πάρει μόνο 4 κιλά, πάλι καλά... Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα το πρώτο κιλό στον 6ο μήνα. Για να δούμε πού θα φτάσω αυτή τη φορά...

dJzIp2.png Fysmp3.png

ναι θα τα χασουμε...οσο για τα μαλλια εγω εχω ασπρα πολλα οποτε ειναι ασχημο...ρωτησα το γιατρο και με αφησε να τα βαψω με αοσμη και χωρις αμμωνια βαφη...

ολυμπια ξερω οτι καποια κιλα τα χανουμε με τη γεννα...δεν με νοιαζει που εχω παρει τωρα ,αλλα φοβαμαι να μην ξεφυγω πολυ...με ανησυχει που τα παιρνω τοσο γρηγορα...

76IGp3.png

εγω τα τελευταια 6 χρονια που ειμαι με τον καλο μου τα κιλα μου ηταν απο 45 εως 52... τα φυσιολογικα μου ειναι τα 50. εχω θεμα με τον μεταβολισμο και με το παραμικρο χανω κιλα. ειναι πολυ δυσκολο να βαλω κιλα και να τα κρατησω... τωρα ειμαι στα 60 και μου φαινεται απιστευτο!!! παρα το στρες που περασα δεν εχασα ουτε γραμμαριο. ζυγιζομουν καθε μερα γιατι ειχα το φοβο οτι θα αρχισω παλι να χανω κιλα. για να καταλαβετε, παραμονη του γαμου κατι εγινε και μεσα σε 24 ωρες εχασα 2 κιλα....

ο καλος μου λεει οτι δεν τρωω και οτι δεν εχω βαλει αρκετα κιλα :confused::confused::confused::confused: η γιατρος ομως ειπε οτι αλλα 5 μπορω να βαλω ως το τελος (συνολο 12 κιλα), αλλα με βλεπω να τα κανω 20....

η γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο να αλλαξει ο μεταβολισμος κατα την εγκυμοσυνη και δεν ειναι σιγουρο οτι μετα θα επανελθει. αυτο με αγχωνει!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να υπαρχει θεμα προεκλαψιας ...ο γιατρος παντα ελεγχει την πιεση μου και ποτε δεν εχει ανεβει η μεγαλη πανω απο 11 και η μικρη πανω απο 8...και οι εξετασεις μου ειναι πολυ καλες παντα,εκτος απο αιματοκριτη που εχω 34,9...τελος παντων σας ζαλισα με τα δικα μου κιλα,θα μειωσω τα φρουτα και θα προσπαθησω να κανω μικρα γευματα και θα δω ...

76IGp3.png

zouzounel θα ψαξω και στο Παιδων, σε καποια άλλα νοσοκομεια μου είπαν οτι δεν εξετάζουν τοσο μικρα παιδάκια. Και η φερριτινη μας είναι πολύ πεσμενη.

Κοριτσακια μου μην αγχωνεστε για τα κιλάκια μας! Μετα θα κάνουμε κορμαρες!:D

hapiness ασ΄τα μην τα συζητάς. Πριν από 1 χρόνο και κάτι μήνες, στον γάμο μου ήμουν 52 κιλά. Τα 55 δεν τα είχα ξεπεράσει ποτέ στην ζωή μου. Έκτοτε, και μετά από 2 αποβολές, (η δεύτερη στο 2ο τρίμηνο), και μετά από ατέλειωτες σακούλες με ορμόνες και χάπια έφτασα στα 60 κιλα. Ενιωθα χάλια. Πρησμένη, και πως δεν ήμουν ο εαυτός μου, βάλε και λίγο την κατάθλιψη από τις αποβολές... Λίγο πριν μείνω και τρίτη φορά έγκυος αποφάσισα να κάνω δίαιτα και μέσα σε 1 μήνα έχασα 3 κιλά και πήρα λίγο τα πάνω μου. Μετά έμαθα για την εγκυμοσύνη και σταμάτησα την δίαιτα και ξεκίνησα τις ορμόνες παλι. Εμεινα και στο κρεβάτι για 2 μήνες λόγω αποκόλλησης... και καταλαβαίνεις πως έχω γίνει. Μέσα σε ούτε 1,5 χρόνο ο άντρας μου με έχει δει να παχαίνω και να αδυνατιζω ενα σωρό φορές. Δεν θα έλεγα ότι τον ντρέπομαι, αλλά σίγουρα αισθάνομαι άσχημα. Βλέπω και τις φωτο του γάμου μας που έχω στο σαλόνι και αναπωλώ τις παλιές καλές εποχές μου. Βέβαια ο καημένος μου μου λέει πως με προτιμάει έτσι, με κοιλιά μεγάλη και μεγάλο στήθος, τι να πει και αυτός!!! Ο γιατρός μας έχει απαγορέψει το σεξ από την αρχή της εγκυμοσύνης έως το τέλος της, οπότε δεν έχει και πολλές επιλόγες. Τα βλέπει όλα τέλεια. Εχουμε επικεντρωθεί στην γέννηση αυτου του παιδιού.

Εχω πίσμα όμως, και θα τα χάσω τα κιλά, όσα και να βάλω. Και θα περπατάω στο δρόμο με το νεογέννητό μου και δεν θα πιστεύει ο κόσμος ότι μόλις γέννησα. Θα γίνω μια θεά πάλι!!

Για τα μαλλιά τι να πω. Ημουν κατάξανθη και έχω γίνει μαυρομάλλα. Τα έβαψα πριν την εγκυμοσύνη για να μην έχω την ρίζα να κατεβαίνει. Είχα προνοήσει. Αλλά με βλέπω στο καθρέπτη και λέω: Θεε μου, ποια χλωμή γυναίκαι είναι αυτή??

3 μήνες το πολύ έμειναν, να γεννηθούν τα μωρά μας και μετά είναι στο χέρι μας να τα φτιάξουμε όλα τα υπόλοιπα.

Αχ κουκλίτσα, κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ.... βέβαια πάω πακέτο με Happiness .... αισίως έφτασα τα 11!! χαχα ομολογουμένως όμως για ένα διάστημα έτρωγα τόν άμπακο!! Ο άντρας μου (εκ τω υστέρων) μου είπε ότι φοβήθηκε από το φαγητό που έκανα!! ζορίστηκα βέβαια γιατί κάπνιζα κιόλας και τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα...!!! Όντας και εγώ χοντρούλα κάποτε στη ζωή μου, αν και δε ζορίστηκα να χάσω 30 περίπου κιλά, τώρα τα σκέφτομαι.... υπήρξα για πολλά χρόνια αδύνατη και τώρα μου κακοφαίνεται.... όταν όμως αρχίζει τις τρέλες το φυστίκι μου τρελαίνομαι!!! τα ξεχνάω όλα!!! και το άτιμο μόλις τρώω τότε αρχίζει να τρελαίνεται!!! Ευτυχώς βοηθάει το ύψος μου.... 1,74 και 71 κιλά κρατιέμαι ακόμα καλά!!!

Κουράγιο κουκλίτσες!!! εδώ θα είμαστε και τον Αύγουστο και θέλω να μου πείτε πόσα κιλά θα χάνεται με τα φυστίκια σας, γερά να είναι!!!! :tongue:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Γεια σας κοριτσάκια! Ωραία θέματα συζητάτε βρε!

Για την προεκλαμψία φοβάμαι και εγώ πάρα πολύ!

ο αιματκρ'ιτης μου είναι 32,6 αλλά απότι διάβασα θέλει μια ώρα πριν και μια μετά νηστική; Αυτό δεν το κάνω σωστά σίγουρα. Αφήστε που πολλές φορές το ξεχνάω.

Εγώ ταλαιπωρούμαι και με το θυροειδή μου που σε αυτή την εγκυμοσύνη εχει απορυθμιστεί εντελώς και όποτε πάω στην ενδοκρινολόγο μου λέει να ανεβάσουμε το χάπι. Σήμερα που πήγα τη ρώτησα αν φταίει ο θυροειδής μου για τις ταχυκαρδίες που έχω(περίπου 95 παλμούς) και μου είπε οτι με το συγκεκριμένο τύπο θυροειδή που εχω κανονικά θα έπρεπε να έχω βραδυκαρδία και πως αν τελικά το ρυθμίσουμε ίσως να ανέβουν κιάλλο. Το θετικό απο την επίσκεψη ήταν πως εγώ θεωρούσα οτι έχω πάρει 6 κιλά αφού τόσο με δείχνει η ζυγαριά μου και αυτή μου είπε οταν με ζύγισε πως εχω πάρει μόνο τρια γιατι τα σημειώνει στο φάκελο λέει κάθε φορά!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 13 όταν γύρισα σπίτι και ζυγίστηκα η ζυγαριά με έδειχνε -15:shock::shock: και όπως ήταν λογικό για μένα μετά από 14 μήνες είχα πάρει 10 κιλά!:(:(:(

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...