Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

με τα κιλα εχω παθει σοκ! παντα επερνα πολυ δυσκολα κιλα και τωρα τα παιρνω καταπινοντας αερα!!!!. ηδη ειμαι +7 και εχω περιθωριο (συμφωνα με τη γιατρο) για αλλα 5. και αν υπολογισουμε και τα 3 που πηρα πριν τη καθυστερηση???? και τα παιρνω ολα στο πισινο και στο στηθος.... και εχουμε ακομα 4 μηνες μπροστα μας.... και δεν τρωω ρε μαμωτο για να πεις να μαζευτω. τρωω πρωινο, μεσημεριανο και το βραδυ γιαουρτακι ή γαλα. στο ενδιαμεσο χτυπαω κατι γλυκο αλλα σε φυσιολογικα πλαισια....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

happiness μου μια ώρα πριν και μια ωρα μετα πρεπει να είναι νηστικός κυριως απο γαλακτοκομικά. Και τον χυμό του τον δίνω αφου του δωσω τον σίδηρο για καλυτερη απορροφηση. Ετσι μου έχει πει η παιδίατρος. Τί να πώ! Θα δειξει!

δεν ξερω απλα σε ρωτησα,αφου σου το ειπε η παιδιατρος ,εκεινη ξερει

76IGp3.png

αχ μην μιλατε για τα κιλα...εχω φτασει τα 11 πριν δυο μερες και χθες το βραδυ η ζυγαρια εδειχνε +2 δλδ συνολο 13...δεν ξερω τι να κανω,και προσεχω παρα πολυ...εχω κοψει το βραδυνο μια και τρωω μεσημεριανο κατα τις 5

και απο σημερα λεω να κοψω και το πρωινο γιατι δεν γινεται σημερα ηπια μονο γαλα...

και φανταστειτε οτι δεν τρωω σχεδον καθολου γλυκα...και πινω 4 λιτρα νερο τη μερα,οποτε το στομαχι μου ειναι παντα γεματο με νερο,μου ερχεται να σκασω με αυτο το θεμα

76IGp3.png

Καλέ μην αγχώνεστε τόσο με τα κιλά! κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στην εγκυμοσύνη και ιδιαίτερα αν κάνετε προσεκτική διατροφή τα κιλά που παίρνετε δεν είναι λίπος, αλλά οφείλονται στα εξής: στο βάρος του μωρού, στο βάρος του πλακούντα, στο βάρος του αμνιακού υγρού, στον όγκο του αίματος που αυξάνεται, σε παρακράτηση υγρών. Μην κοβετε γεύματα, δεν εχει νόημα, τα κιλά δε θα τα γλιτώσετε, είναι σημαντικό να κάνουμε σωστή διατροφή σε αυτή τη φάση, γιατι ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από θρεπτικές ουσίες, για να αναπληρώσει αυτά που "χάνει", δίνοντας στο έμβρυο (γιατι το μωράκι ό,τι πρεπει να πάρει, θα το πάρει, από μας). Απλά προσέχετε τα λιπαρά, τα γλυκά και γενικώς ό,τι παχυντικό. Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 10 κιλά, και γυρνώντας από το μαιευτήριο είχα ήδη χάσει τα 8 (το μωρό μόνο ήταν 3.550). Δεν είναι καιρός για δίαιτες, ούτε βεβαια τρώμε για δύο, όλα με μέτρο, αλλά χωρίς άγχος!

κωνκων θα σου πρότεινα να πας σε αιματολόγο για τον μικρό κι εγώ παιδεύομαι χρόνια με σιδηροπενική αναιμία, πιο καλά να απευθυνθείς σε ειδικό, όχι απλά στον παιδίατρο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλα τα λες αλλα οταν παω στο γιατρο αρχιζει και φωναζει οτι βαζω πολλα κιλα καθε μηνα και επρεπε να βαζω τα μισα...γλυκα(σπανια),τρωω φρουτα ή τα φτιαχνω σε χυμο..πινω γαλα...και τρωω φαγητο μια φορα τη μερα...και το πρωι τρωω συνηθως σαντουιτσακι...και παρ'ολα αυτα τα βαζω τα κιλα σαν με φουσκωνουν

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Μ' έχει πάρει κάπως από κάτω τις τελευταίες μέρες με τα γεγονότα της Τετάρτης...δεν έχω διάθεση για τίποτα,ευτυχως έχω τη μπουμπού μου και μου φτιάχνει τη διαθεση...με κλωτσιές.

Iraki κι εγώ θα ήθελα να έρθω στη Φαιναρέτη αλλά ως το τέλος του μήνα αυτού θα δουλεύω και δε μπορώ... :-(

Τα κιλά...τί τα μελετάτε τωρα;;;; Κατάθλιψη θα πάθουμε. Εγώ μ' αυτό το ζήτημα έχω ταλαιπωρηθεί πολύ γενικά, σε κάποια φάση έχασα 28 κιλά με πολύ κόπο. Με την εγκυμοσύνη έχω άγχος μην "ξεφύγω" κι αντε να μαζευτώ πάλι, αλλά είναι για καλό σκοπό οπότε προσέχω όσο μπορώ τώρα και μετά βλέπουμε.

Καλό ΣΚ να έχετε! Πάω για μπουγάδα...:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

happiness πρόσεχε με τα φρούτα, μην το παρακάνεις, γιατί παχαίνουν. Να τρως μην τρως παραπάνω από δυο μερίδες τη μέρα (πχ ένα μήλο και ένα πορτοκάλι, μια μπανάνα θεωρείται δυο μεριδες). Καλύτερα να τρως πολλά και μικρά γεύματα, όχι μόνο ένα το μεσημέρι, μοίραζε δλδ το φαγητό μέσα στη μέρα. Αυτά μου είχε πει ο ενδοκρινολόγος μου από την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Μη σε αγχωνει ο γυναικολόγος, αν νομίζεις ότι παιρνεις κιλά χωρίς να τρως πολύ (αντικειμενικά δλδ) πηγαινε σε ενδοκρινολόγο/διατροφολόγο (που όμως να είναι ειδικευμένος σε παρακολούθηση εγκυων) να σου δώσει διαιτολόγιο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

σοβαρα μιλας για τα φρουτα...δεν το πιστευω...συνηθως αν φτιαξω χυμο βαζω 3 πορτοκαλια,1 μπανανα ,και 1 μηλο και καμια φορα φραουλες ...θεωρουσα οτι ειναι φρουτα και δεν παχαινουν...

76IGp3.png

προβλημα ειναι αυτο το φαγητο....ναι μου το ειπε και ο γυναικολογος αυτο για τα γευματα...κοιτα καθε μερα ετρωγα πρωινο,1 σαντουιτσ με 1 ποτηρι γαλα(εκτος απο σημερα), επινα το χυμο κατα τις 1 και μετα ετρωγα φαγητο κατα τις 5 και μετα δεν τρωω τιποτα αλλο γιατι ειμαι οκ,δεν πειναω(εκτος απροοπτου να παμε για φαγητο καπου,αλλα αυτο γινεται σπανια)...φαντασου μια φιλη μου ειναι και αυτη εγκυος τωρα και τρωει πολυ περισσοτερο απο μενα και τρωει πολλα γλυκα και προχθες μου ελεγε οτι πως πηρες τοσα κιλα αφου δεν τρως τιποτα σε σχεση με μενα

76IGp3.png

κωνκων θα σου πρότεινα να πας σε αιματολόγο για τον μικρό κι εγώ παιδεύομαι χρόνια με σιδηροπενική αναιμία, πιο καλά να απευθυνθείς σε ειδικό, όχι απλά στον παιδίατρο.

Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ειδικότητα. Σ'ευχαριστω πολύ. Θα ψαξω να δω που μπορώ να βρω αιματολόγο.

Για τα κιλάκια και εγω +10 είμαι... Τρωω κανονικά αλλά τσακίζω και κανα γλυκάκι. Τα βραδια δεν τρώω, τελευταιο γευμα είναι κατα τις 5-6.

Διαφημίσεις

εμεις κων κων ειμαστε κοντα στα κιλακια...

:mrgreen: θα τα χάσουμε κάποια στιγμη, πού θα πάει...

Στη 1η εγκυμοσυνη ειχα παρει 15 κιλά και τα έχασα σε 1 χρόνο χωρις όμως να κάνω διαιτες ή να ακολουθω κάποια διατροφη ή γυμναστηριο.

happiness μείωσε τα φρούτα και το αλάτι οπωσδήποτε, ίσως κάνεις παρακράτηση. πες το και στον γιατρό σου, ότι παιρνεις κιλά χωρίς να τρως πολύ, και έλεγξε και την πίεσή σου. Μη μένεις νηστική, καλύτερα να τρώς κατι το βραδάκι, πχ ενα γιαούρτι, κάνεις κακό στον μεταβολισμό σου.

κωνκων αιματολόγο εχουν σίγουρα τα νοσοκομεία (εγώ είχα πάει στου Μεταξά), δες και στο Παίδων, ίσως εχει ειδικευμένους για παιδάκια. Αυτό που μου είχε πει η αιματολόγος εμένα ειναι να πίνω τον σίδηρο μαζί με την πορτοκαλάδα το πρωί (μου έδινε χαπια, για ποσιμη μορφή σκευάσματος δεν ξερω τι ισχυει, για να είμαι ειλικρινής) και να μη δίνω σημασία στις τιμές του σιδήρου, παρά μόνο στη φερριτίνη.

dJzIp2.png Fysmp3.png

ζουζουνελ του το ειπα,αλλα δεν μπορει να το πιστεψει οτι δεν τρωω...θα μειωσω τα φρουτα...θα δω λετε να φταει και το πολυ νερο που πινω???και φαντασου ο μπεμπουλης μου ειναι και μια βδομαδα πισω στα γραμμαρια....ειναι μικρουλης...

76IGp3.png

ίσα ίσα που το νερό μόνο καλό σου κάνει.

πώς με εκνευρίζει αυτή η συμπεριφορά των γυναικολόγων, λες και έχουμε λόγους να λέμε ψέμματα για τα κιλά μας, αφού δεν τρως πολύ, θα έπρεπε να δώσει περισσότερη σημασία. Την επόμενη φορά που θα πας, να τον φοβίσεις εσύ λιγο, πες του ότι σε ανησυχεί που παίρνεις κιλά χωρίς λόγο και μήπως πάθεις καμιά προεκλαμψία και τέτοια, πες του τίποτα μπας και το παρει πιο σοβαρά το θέμα, ε μα πια!...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...