Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φαντασου ουτε στο www.pampers.gr δεν εγινα μελος,γιατι ζηταγε πολλα στοιχεια και φοβηθηκα

Και εγώ μπήκα χθες στην γερμανική σελίδα της pampers για να γραφτώ.

Μόλις διάβασα κάτω στους όρους ότι θα δώσουνε τα στοιχεία μου και σε τρίτους, σταμάτησα την εγγραφή και τα έσβησα όλα.

Δεν έχω καμία όρεξη να με στέλνουν διαφημιστικά από δω και από κει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κορίτσια! Βγήκε λίγο ήλιος πριν λίγο να απαλύνει την μουντάδα που είχε.

Τα γεγονότα της Αθήνας μας έχουν συγκλονήσει όλους.......ποιος θα το περίμενε και ποιος μπορεί να το πιστέψει ότι όλα αυτά γίνονται στην Ελλάδα μας........πολύ φοβάμαι ότι αυτά είναι μόνο η αρχή. Τουλάχιστον να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

κωνκων να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι πλάι πλάι ο ένας στον άλλον με πολύ αγάπη και τα παιδάκια σας να σας χαρίζουν πάντα χαμόγελα :D

μπου μπου βλεπω οτι θα γεννησεις στη γενικη. γεννησες και το πρωτο σου εκει? πως σου φανηκε? η γιατρος μας συνεργαζεται με γενικη, διαβαλκανικο & γαληνο (βιοκλινικη) και μας προτεινει ως καλυτερη τη γενικη...

Γέννησα και την Έλλη μου εκεί. Έμεινα ευχαριστημένη γενικώς, δεν είχα παράπονο. Ο γιατρός μου την θεωρεί την καλύτερη (ακόμα και από το Γεννεσις που είναι το πιο καινούργιο). Έχει εντατική ενηλίκων, ο αναισθησιολόγος είναι πάντα εκεί, όπως επίσης και ο παιδίατρος. Οι αίθουσες τοκετών πολύ καλές. Πρέπει να πάρω ένα τηλέφωνο να δω ακριβώς που έχουν πάει οι τιμές τους. (αν και ζοριζόμαστε πολύ και ο άντρας μου λέει μήπως πάμε σε νοσοκομείο εγώ θέλω να έχω τον γιατρό μου, φοβάμαι να πέσω σε όποιον έχει εφημερία...)

Επειδή ο γιατρός μου επίσης πάει αν θέλεις και στον Γαληνό (τον οποίο θεωρεί ότι είναι αρκετά καλός) την προηγούμενη φορά που είχαμε ραντεβού πήγα να δω τι παίζει εκεί από περιέργεια μιας και το ιατρείο του είναι δίπλα. Μου άφησε καλή εντύπωση μπορώ να πω, οι τιμές είναι λιγάκι πιο κάτω και έχει και 2 προγράμματα που μένεις λιγότερες μέρες και πληρώνεις λιγότερο (αν θέλεις να σου τα πω αναλυτικά πες μου).

Όμως θα προτιμήσω κατ'αρχήν την σιγουριά της Γενικής (από ιατρικής πλευράς), το ότι έμεινα ήδη μια φορά ευχαριστημένη και το ότι μας βολεύει περισσότερο η θέση της.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Γέννησα και την Έλλη μου εκεί. Έμεινα ευχαριστημένη γενικώς, δεν είχα παράπονο. Ο γιατρός μου την θεωρεί την καλύτερη (ακόμα και από το Γεννεσις που είναι το πιο καινούργιο). Έχει εντατική ενηλίκων, ο αναισθησιολόγος είναι πάντα εκεί, όπως επίσης και ο παιδίατρος. Οι αίθουσες τοκετών πολύ καλές. Πρέπει να πάρω ένα τηλέφωνο να δω ακριβώς που έχουν πάει οι τιμές τους. (αν και ζοριζόμαστε πολύ και ο άντρας μου λέει μήπως πάμε σε νοσοκομείο εγώ θέλω να έχω τον γιατρό μου, φοβάμαι να πέσω σε όποιον έχει εφημερία...)

Επειδή ο γιατρός μου επίσης πάει αν θέλεις και στον Γαληνό (τον οποίο θεωρεί ότι είναι αρκετά καλός) την προηγούμενη φορά που είχαμε ραντεβού πήγα να δω τι παίζει εκεί από περιέργεια μιας και το ιατρείο του είναι δίπλα. Μου άφησε καλή εντύπωση μπορώ να πω, οι τιμές είναι λιγάκι πιο κάτω και έχει και 2 προγράμματα που μένεις λιγότερες μέρες και πληρώνεις λιγότερο (αν θέλεις να σου τα πω αναλυτικά πες μου).

Όμως θα προτιμήσω κατ'αρχήν την σιγουριά της Γενικής (από ιατρικής πλευράς), το ότι έμεινα ήδη μια φορά ευχαριστημένη και το ότι μας βολεύει περισσότερο η θέση της.

και η δικια μου η γιατρος προτιμαει τη γενικη γιατι εχει ολες τις ειδικοτητες και οι γιατροι εφημερευουν εντος κτιριου, ενω στο διαβαλκανικο μου ειπε οτι ειναι σπιτι τους και τους καλουν. επισης οτι στη γενικη σε βοηθανε πιο πολυ με το θηλασμο, οτι ειναι πιο οικογενειακα... για το γαληνο το μονο που μου ειπε ειναι οτι ειναι πιο οικονομικος.

θα παμε να δουμε και τα 3 και βλεπουμε.

στη ποδηλατουπολη θα παμε και σε 2 ακομα μικρα που ειδαμε (δεν ειναι απο τα γνωστα μαγαζια). αλλα προς το παρον θα το αφησουμε. απο βδομαδα λεμε να ασχοληθουμε πιο ενεργα με το δωματιο (βαψιμο ή ταπετσαρια) γιατι πρεπει να τελειωσει αυτο και μετα να γινει ενα φρεσκαρισμα το σπιτι. να τελειωσουμε αυτο και μετα θα ασχοληθουμε με τα επιπλα και τα υπολοιπα...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ μπήκα χθες στην γερμανική σελίδα της pampers για να γραφτώ.

Μόλις διάβασα κάτω στους όρους ότι θα δώσουνε τα στοιχεία μου και σε τρίτους, σταμάτησα την εγγραφή και τα έσβησα όλα.

Δεν έχω καμία όρεξη να με στέλνουν διαφημιστικά από δω και από κει.

Και εγω τα ίδια Ολυμπια μου, οπως και η happiness. Ασε που οταν γεννησα τον Κωνσταντινο, απο το μαιευτηριο δωσανε τα στοιχεια μου σε ενα σωρο εταιρίες και μου σπάσαν τα νευρα. Αυτη τη φορα θα πω απο την αρχη δεν θελω να δινουν τα στοιχεια μου. Οχι βεβαια οτι με ρωτησαν την πρωτη φορα...

Βγηκαν οι εξετασεις μου και αιματοκριτης ακομα στο 35.

Πιο πολύ αγχωνομαι για τον μικρο που μετα απο 6 μηνες θεραπεια με σιδηρο ειναι πάλι πεσμενος και πάλι θα συνεχισουμε με σιδηρο.

Και εγω τα ίδια Ολυμπια μου, οπως και η happiness. Ασε που οταν γεννησα τον Κωνσταντινο, απο το μαιευτηριο δωσανε τα στοιχεια μου σε ενα σωρο εταιρίες και μου σπάσαν τα νευρα. Αυτη τη φορα θα πω απο την αρχη δεν θελω να δινουν τα στοιχεια μου. Οχι βεβαια οτι με ρωτησαν την πρωτη φορα...

Βγηκαν οι εξετασεις μου και αιματοκριτης ακομα στο 35.

Πιο πολύ αγχωνομαι για τον μικρο που μετα απο 6 μηνες θεραπεια με σιδηρο ειναι πάλι πεσμενος και πάλι θα συνεχισουμε με σιδηρο.

κι εγω 34,9 εχω...

ο μικρουλης σου εχει θεμα με το σιδηρο???

να του δινει πορτοκαλακια να πινει

76IGp3.png

αιματοκριτης στο 31 με 2 χαπια την ημερα.... δεν γινεται τιποτα. η φεριτινη ομως ειναι καλη. ξεκινησα με 37. αλλα ακομα στεκομαι στα ποδια μου (βεβαια παντα ο αιματοκριτης μου ηταν στα ορια...) το ασβεστιο απο τοτε που σταματησα το χαπι αυξηθηκε....

ZOrwp3.png

Καλησπέρα κι από μένα σε όλες!

Εχω γίνει κι εγώ κουρέλι με τα χθεσινά και, πείτε με τρελή, αλλά δε νομίζω ότι είναι τυχαίο που μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά έμεινα παράλυτη από την ισχιαλγία... Τώρα πηγαίνω σαν τη βάρκα με τα πόδια ανοιχτά, κι έχω πάρει μόνο δύο κιλά, γαμώτο -δηλαδή με τα 10 τι θα γίνει;

Όσο για τα σουτιέν, δύο γράμματα θα σας πω: φορούσα D και το θεωρούσα μεγάλο. Τώρα φοράω F (του Mothercare, πουθενά αλλού δε βρήκα τόσο μεγάλο χωρίς μπανέλα και χωρίς τιράντα που να θυμίζει επίδεσμο) και εύχομαι να μη μεγαλώσει άλλο ωσπου να γεννήσω γιατί θα κλάψουνε μανούλες -επιβαρύνει κι αυτό τη μέση, είμαι σίγουρη. Αύριο θα πάω σ' έναν οστεοπαθητικό ειδικευμένο σε εγκυμοσύνες μπας και συνέλθω λίγο...

Να ρωτήσω, έχει μιλήσει καμία με τη Νικολίνα; Περίμενε τα αποτελέσματα για την ουρολοίμωξη και τη χάσαμε...

Εγώ θα πάω την Τρίτη για αίματος και ούρων και τρέμω από τώρα (για το χαζομικρόβιο βασικά). Όσο για το σίδηρο, όσο στέκομαι στα πόδια μου (έστω, στο ένα που μπορώ να το πατήσω), είμαι καλά:) Μόλις ξαναπατήσω και στα δύο θα συνεχίσω με το άδειασμα του παιδικού δωματίου (ήταν γραφείο ως τώρα). Προς το παρόν κάνω απλώς όνειρα για πανεύκολο, ανώδυνο, ευχάριστο θηλασμό:)

Καλό βράδυ σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

happiness και μπου μπου μου σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!:D

stellunak απο D στο F:shock:? Δωσε λίγο και σε μένα:tongue:. Απο 1 στο 2-3 το πολύ και μετά ξεφουσκωνει αμέσως:(. Θα ήθελα πολύ να μου μείνει κάτι παραπάνω. Πάντως εγω με +10 κιλά που είμαι τωρα η μέση με πεθαινει ώρες ωρες. Βέβαια πάντα είχα προβλημα με τη μέση μου και ας ήμουν πάντα αδυνατη.

happiness ο σίδηρος του μικρου είναι 38 (50-160) και φερριτινη 12.3 (20-300). Εχουμε κάνει θεραπεια με σιδηρο 2 τρίμηνα και αυτη τη φορα είναι ακομα πιο χαμηλά. Πάμε για 3ο τριμηνο. Πλεον λέω το ενα γευμα της ημερας να έχει μοσχαρακι μπας και γινει κάτι. Του στυβω και πορτοκαλια με τον σιδηρο για καλυτερη απορροφηση υποτειθεται.

και η δικια μου η γιατρος προτιμαει τη γενικη γιατι εχει ολες τις ειδικοτητες και οι γιατροι εφημερευουν εντος κτιριου, ενω στο διαβαλκανικο μου ειπε οτι ειναι σπιτι τους και τους καλουν. επισης οτι στη γενικη σε βοηθανε πιο πολυ με το θηλασμο, οτι ειναι πιο οικογενειακα... για το γαληνο το μονο που μου ειπε ειναι οτι ειναι πιο οικονομικος.

θα παμε να δουμε και τα 3 και βλεπουμε. QUOTE]

επίσης και στον Γαληνό τώρα τελευταία ο αναισθησιολόγος εφημερεύει εντός κτηρίου δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον παιδίατρο που δεν είναι εκεί συνέχεια :-( και αυτό εμένα μου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια.

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημερααααα,κοιλουμπες μου τι κανετε???

κων κωνακι μου να σου σε ρωτησω κατι ????μήπως πρεπει να δινεις το σιδηρο χωριστα απο τα πορτοκαλια,νομιζω οτι για να το απορροφησει ο οργανισμος πρεπει να ειναι νηστικος???ρωτα τον παιδιατρο ή οποιον σου δινει τη θεραπεια του μικρουλη σου

76IGp3.png

happiness μου μια ώρα πριν και μια ωρα μετα πρεπει να είναι νηστικός κυριως απο γαλακτοκομικά. Και τον χυμό του τον δίνω αφου του δωσω τον σίδηρο για καλυτερη απορροφηση. Ετσι μου έχει πει η παιδίατρος. Τί να πώ! Θα δειξει!

1549455jbvv51nhn6.gif ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Νομίζω ότι με το πορτοκάλι γίνεται καλύτερη απορρόφηση γιατί στην πρώτη μου εγκυκμοσύνη μου είχε πει ο γιατρός αν θέλω να τον πίνω μαζί αντί για νερό.

Η μέση είναι σε μια μικρή ύφεση σχετικά με τις προηγούμενες μέρες όμως το πρόβλημα συνεχίζεται.

Όσο για τα κιλά την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στον γιατρό με πολύ άγχος για το θέμα μου είπε ότι για την 24η που είμουνα τα 7 κιλά που πήρα είναι καλά. Όμως ιδανικά είναι το γνωστό όσο λιγότερα τόσο καλύτερα.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...