Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια

Δεν μπαίνω πολυ συχνα ομως σας διαβαζω οποτε μπορω και χαίρομαι παρα πολυ που ολα βαίνουν καλώς για ολες μας.

Καμπύλη σακχάρου εκανα κι εγω την περασμένη βδομάδα και δυστυχως δεν βγηκε καλή. Ο διαβητολόγος δεν μου εδωσε διατροφή αλλα μονο να μετριέμαι 3 φορές τη μέρα, αυριο θα ξαναπαω και βλέπουμε. Ελπιζω ολα να πανε καλα.

Απο ετοιμασίες κι εμεις τιποτα, μονο κατι ψιλά εχω αγοράσει, σελτεδάκια, πάνες κτλ. βεβαια τα περισσότερα τα εχω απο την κόρη μου (κούνια,καρότσι κτλ) αλλα ενα φρεσκάρισμα το θελουνε κι αυτα.

καλημερα και απο μενα!!!

πηγαμε χτες mothercare και ΙΚΕΑ. στο mothercare ειδαμε 2 κουνιες που μας αρεσαν και ειναι και αρκετα μεγαλες (θελουμε να γινεται μετα κρεβατακι).

οσο για τα σουτιεν.... πονεμενη ιστορια. εχω 2 αθλητικα που φοραω στον υπνο και μεσα στο σπιτι γιατι ειδικα στην αρχη χωρις σουτιεν υπεφερα απο τους πονους... για εκτος σπιτιου εχω 2 απο mothercare (1 εγκυμοσυνης & 1 θηλασμου). ηδη απο Β φοραω D και η γιατρος μου ειπε μετα τη γεννα θα μεγαλωσει κι αλλο. ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ????? τουλαχιστον αυτον τον καιρο δεν ποναω πολυ...

μπου μπου βλεπω οτι θα γεννησεις στη γενικη. γεννησες και το πρωτο σου εκει? πως σου φανηκε? η γιατρος μας συνεργαζεται με γενικη, διαβαλκανικο & γαληνο (βιοκλινικη) και μας προτεινει ως καλυτερη τη γενικη...

ZOrwp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου τι κανετε???

εμεις καλα ειμαστε,στεναχωρηθηκα για αυτα που εγιναν στο κεντρο και ειδικα για την εγκυο κοπελα...

ελπιζω να μην ξαναγινει κατι παρομοιο...

galat μου κι εγω θελω παρα πολυ να θηλασω και με αγχωνει το θεμα,αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερω...κι εγω δεν ππιστευω οτι μια μανα δεν εχει γαλα απλα οι περισσοτερες το βρισκουν σαν δικαιολογια...

76IGp3.png

καλημερα νανο μου...κι εγω θα παρω κουνια που γινεται κρεββατι μετα,και εχει στην αρχη αλλαξιερα και οταν το κανεις κρεββατι γινεται η αλλαξιερα κομοδινο...την ειχαμε βρει βεβαια 750? χωρις στρωμα και χωρις προικα...αυτη μαλλον θα μας την αγορασουν οι γονεις μου και το καροτσι τα πεθερικα....

ποτε θα αρχισετε τις αγορες,εγω λεω τον αλλο μηνα να ξεκινησω σιγα-σιγα...βεβαια εχουμε και τις εκπτωσεις αλλα μου φαινεται πολυ αργα για τα ψωνια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα νανο μου...κι εγω θα παρω κουνια που γινεται κρεββατι μετα,και εχει στην αρχη αλλαξιερα και οταν το κανεις κρεββατι γινεται η αλλαξιερα κομοδινο...την ειχαμε βρει βεβαια 750? χωρις στρωμα και χωρις προικα...αυτη μαλλον θα μας την αγορασουν οι γονεις μου και το καροτσι τα πεθερικα....

ποτε θα αρχισετε τις αγορες,εγω λεω τον αλλο μηνα να ξεκινησω σιγα-σιγα...βεβαια εχουμε και τις εκπτωσεις αλλα μου φαινεται πολυ αργα για τα ψωνια

εμεις θα περιμενουμε τις εκπτωσεις. αν και οτι μπορουμε θα το αγορασουμε μεσω internet. απλα θελω πρωτα να τα βλεπω live και μετα να κανουμε την αγορα

ZOrwp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!

Επέστρεψα κι εγώ μετά από ένα 10ημερο κρεββατώματος... κάποια ίωση άρπαξα και έχω τρελλαθεί στον βήχα... κολλησε και ο σύζυγος... ελπίζω ο μικρός μου τουλάχιστον να την γλιτώσει! Δυστυχώς έκοψε και τον θηλασμό αυτές τις μέρες (μαλλον προτιμά την εύκολη ροή του μπιμπερό, καθότι φαγανούλης) κι ενώ έλπιζα ότι θα του πέρναγα αντισώματα, εκείνος είχε άλλη γνωμη... τεσπα, καλά ήταν που τον θήλασα έστω 14 μήνες...

Διαβασα στα γρήγορα τις 10 σχεδόν σελίδες... χάρηκα πολύ με τα καλά νέα της nano79 και της maroulita29! Κι εμείς έχουμε καλά νέα, κάναμε το εμβρυοκαρδιογράφημα της μπέμπας και είναι μια χαρά, θα ξαναπάμε σε 6 εβδομάδες (πρεπει να το παρακολουθούμε, μου είπε η γιατρός, εξαιτίας του σακχάρου), αλλά θελω να πιστεύω ότι δε θα εχουμε εκπληξεις.

Βλεπω ασχολείστε με αγορές οι περισσότερες εγκυούλες, τι ωραία! happiness δεν είναι τιποτα οι αγορές μεσω ίντερνετ, αρκεί να μπαίνεις σε αξιοπιστα site, εγώ πήρα πολλά πραγματα από "δοκιμασμένα" site που προτειναν άλλες μαμάδες στο φορουμ και σε πολύ καλύτερες τιμές (καρότσι, μπανιεριτσα, ζυγαριά, παιχνιδάκια, ρουχαλάκια κλπ κλπ). Πολύ με βόλεψε το bimbomarket.it απο εκει πήρα τα περισσότερα. Για την ώρα έχω ήδη αρκετά πράγματα που πήρα για τον μπεμπάκο μου και μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω, για τα υπολοιπα μάλλον θα περιμένω τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

dJzIp2.png Fysmp3.png

δεν εχω συνηθισει να κανω αγορες μεσω ιντερνετ...

ουτε εγω αλλα εχω δει τετοιες διαφορες στις τιμες που δεν βρισκω λογο για να τα δινω σε μαγαζια εδω. μας κοροϊδευουν κανονικα! πχ. το maclaren xlr στο Λητω εχει περιπου 420 και μεσω internet το παιρνεις με λιγοτερο απο 300 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα)...

ZOrwp3.png

Καλησπερα κοιλιτσες!!!

καλημερα και απο μενα!!!

πηγαμε χτες mothercare και ΙΚΕΑ. στο mothercare ειδαμε 2 κουνιες που μας αρεσαν και ειναι και αρκετα μεγαλες (θελουμε να γινεται μετα κρεβατακι).

μπου μπου βλεπω οτι θα γεννησεις στη γενικη. γεννησες και το πρωτο σου εκει? πως σου φανηκε? η γιατρος μας συνεργαζεται με γενικη, διαβαλκανικο & γαληνο (βιοκλινικη) και μας προτεινει ως καλυτερη τη γενικη...

Νανο μου γιατί δεν πας μια βόλτα και από την ποδηλατουπολη;

Η αδερφή μου πήρε κούνια με προίκα από εκεί, κάνουν καλές πρόσφορες.

Για την γενική κλινική έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια.

Η κουμπάρα μου γέννησε εκεί το καλοκαίρι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα εγκυουλες!

Είμαι πολύ πεσμένη μετά τα χθεσινα γεγονοτα. Χθες είχαμε επετειο γαμου αλλά δεν το γιορτάσαμε όπως θα θέλαμε. Μετα τα επεισοδια που έγιναν προτιμησαμε να κλεισουμε τη tv και να παιξουμε οι 3 μας! Και μόνο ένα χαμογελο του Κωνσταντίνου μας κάνει ευτυχισμένους!

Σκληρα τα νεα μετρα, πολλές οι μειωσεις στον μισθο μου και τα χειροτερα έρχονται. Δεν πιστευω οτι το δντ μπορεί να μας βοηθήσει αλλά να μας χαντακώσει περισσοτερο. Και προσωπικά πιστευω οτι έχουμε ήδη χρεωκοπησει και όλα αυτά είναι κόλπα. Τα γεγονοτα δυστυχως επιβεβαιωνουν οτι έρχετε πόλεμος! Λυπαμε αν γινομαι τραγική, αλλά συντομα θα νιωσουμε όλοι μας την αλλαγη.

Το μονο που με κάνει να ελπιζω οτι θα τα καταφερουμε είναι τα παιδάκια μας! Και έτσι συνεχιζουμε να κάνουμε όνειρα και να ζουμε! Ευχομαι ποτε μα ποτε να μην καταλάβουν τι θα πει φτωχεια και είναι πάντοτε ευτυχισμένα!

Sorry για το ξεσπασμα κοριτσακια μου απλά στεναχωρεθηκα πολύ που για ακομα μια φορα χασαν τη ζωη τους αθωοι άνθρωποι.

Ας περάσω σε κάτι πιο ευχαριστο! Χθες διάλεξα τα ρουχαλάκια τα bebe του Κωνσταντίνου! Ευτυχως είναι αρκετα αλλά θα χρειαστω και μερικά σε ροζάκι! Είχα ξεχασει πόσο μικρουλης ήταν!:D

happiness εγω φοράω εδω και καιρο σουτιεν θηλασμου της τριουμφ. Είναι βαμβακερα και πολύ άνετα. Και τα φοράω και στον υπνο μου γιατι πονάει πολύ το στηθος μου οταν το έχω ελευθερο. Φυσικά πριν την εγκυμοσύνη σουτιεν φορουσα μονο αν έπρεπε να πάω κάπου εκτος σπιτιου. Μεσα στο σπίτι με τιποτα.

Χαιρομαι που ειστε όλες καλά!

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ

4. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

5. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ

6. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

7. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ

8. katerina2009ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

9. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ

10. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

11. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

12. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

13. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ

14. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

15. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ

16. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

17. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

18. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ

19. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

20. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

21. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

22. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

23. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

24. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)

25. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

26. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ?

27. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ

28. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?

29. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ

30. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ

31. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για ta soytien, ayto ithela na pv ki egv an pate se magazi me esvroyxa kai ζητησετε θηλασμου, θα βρειτε πχ της τριουμφ που ειναι ωραια και γενικα αρκετη ποικιλια και σε μιση τιμη απο ο,τι Λητω πχ...

εγω ειχα παρει 3 απο το Λητω πολυ ακριβα, σκυλια βεβαια αλλα τωρα δεν δινω 50-60 ευρω για σουτιεν με τιποτα...

θα κοιτάξω της τριουμφ κι εγω...

a kai na ta δοκιμασετε στον 9ο, μετα δεν μεγαλωνει ιδιαιτερα πολυ το στηθος, απλα"πρηζεται τις πρωτες μερες, μετα επανερχεται, μην παρετε δηλαδη 1 νουμερο μεγαλυτερο θα την πατησετε. πρεπει να ειναι κανονικο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για ta soytien, ayto ithela na pv ki egv an pate se magazi me esvroyxa kai ζητησετε θηλασμου, θα βρειτε πχ της τριουμφ που ειναι ωραια και γενικα αρκετη ποικιλια και σε μιση τιμη απο ο,τι Λητω πχ...

Κ εγω τα είχα πάρει απο τοπικο μαγαζι με 17 ευρω πριν 2 χρόνια.

κων κων μου εχω τις ιδιες αποψεις με σενα για τα γεγονοτα και οτι επικρατει στη Ελλαδιτσα μας το τελευταιο διαστημα...

και συνεχιζω αλλιως...Να ζησετε και να εισαστε παντα ευτυχισμενοι κοριτσακι μου...!!!

οσο για τα σουτιεν κι εγω λεω να αρχισω να το φοραω και το βραδυ..εμενα δεν ποναει σχεδον καθολου,μονο αν ακουμπησω πανω στις θηλες νοιωθω μια μικρη ενοχληση...

νανο μου ξερω οτι εχουνε καλυτερες τιμες στις αγορες μεσω ιντερνετ,αλλα φοβαμαι να δινω πολλα στοιχεια στο διαδυκτιο...

φαντασου ουτε στο www.pampers.gr δεν εγινα μελος,γιατι ζηταγε πολλα στοιχεια και φοβηθηκα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...