Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα σουτιέν θηλασμού δεν είναι ότι πιο σεξουαλικό θα έχει η γκαρνταρόμπα σου.......δυστυχώς τα περισσότερα είναι άθλια και δεν βολεύουν ούτε στο ντύσιμο ειδικά το καλοκαιρινό.

Το mothercare έχει ένα δύο σχέδια που είναι με λεπτή τιράντα, δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά, έχει επένδυση και γενικώς είναι κάπως πιο εμφανίσιμα. Επείσης η triumph έχει ένα σχέδιο με φαρδιά τιράντα μεν και ανεβαίνει αρκετά ψηλά αλλά είναι δαντελωτό και έχει καλή στήριξη.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eμενα το στηθος μου αρχισε σιγα σιγα να τρεχει.

Το βραδυ στον υπνο μου λερωνω τα φανελακια μου.

κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να δω να τρεχει ...αλλα τιποτα,ουτε ενα σημαδι και με εχει πιασει αγχος με το θεμα...γιατι θελω παρα πολυ να θηλασω

76IGp3.png

κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να δω να τρεχει ...αλλα τιποτα,ουτε ενα σημαδι και με εχει πιασει αγχος με το θεμα...γιατι θελω παρα πολυ να θηλασω

Μήπως παίζει ρόλο αν είναι πρώτω παιδί ή όχι;; Ισως αρχίζει να τρέχει πιο γρήγορα αν το στήθος έχει παράγει παλαιότερα γάλα. Αλλα μην ανησυχείς μια φίλη μου που γέννησε πρόσφατα το πρώτο της τη μέρα που γέννησε πρωτόβγαλε γάλα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως ξέρει καμία σας αν τα καρότσια της Cam είναι καλά;;; Έχει αρχίσει καμία απο εσάς να φοράει λαστεξ εγκυμοσύνης;;; και αν ναι πιο;;; Εχω πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη και λέω μήπως αυτό βοηθήσει τη κατάσταση!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ayth fainetai καλη περιπτωση, http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4003-(27460,42337,5103)/Pinolino-convertible-cot-bed-5103.htm

Ολυμπία ειχε παραγγειλει η αδερφη σου κουνια απο εδω? Η γενικα ξερεις για αυτα τα ογκωδη, αν ερχονται σε καλη κατασταση κλπ... μονο αυτο φοβαμαι μην ειναι χτυπημενη κλπ΄....

Το πρώτο λίκνο που μου στείλανε από το babybutt ήταν σπασμένο.... τους έστειλα mail με φωτογραφίες και σε 10 μέρες μου στείλανε καινούριο...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

den einai απαραιτητο να τρεχει, εμενα δεν ετρεξε πριν την γεννα, αλλα ουτε και μετα (μονο καποιες φορες οταν θηλαζα εσταζε το αλλο) και θηλαζα επιτυχως 2 ολοκληρα χρονια...και σας το λεω και ξαναλεω και θα σας πρηξω και αργοτερα, μην ακουτε γυναικολογους, παιδιατρους και μαιες ειανι οι πλεον ασχετοι με το θεμα. Εμπιστευτειτε το ενστικτο σας και το οτι τοσα εκατομυρια χρονια οι ανθρωποι θηλαζαν χωρις συμπληρωματα σκονες κλπ και αν θελετε παραπανω βοηθεια πιστοποιημενες συμβουλους θηλασμου. Κλειστε αυτα σε μαναδες γιαγιαδες θειες γειτονισσες και θα πατε μια χαρα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ιndie τελικα παρηγγειλε αυτη απο το mytoys.de

http://www.mytoys.de/Roba-Kinderbett-komplett-Buche-Dekor-Schmetterling-70-x-140-cm/Komplettangebote-Kinderbetten/Kinderbetten/KID/de-mt.fu.ca08.03.(de-mt.fu.ca01.01.03)/2006807

που γινεται και κρεβατακι αργοτερα με τον σκελετο της κουνουπιερας , την κουνουπιερα , στρωμα(καλα αν θελει βαζει καποιο πιο καλο) παπλωματοθηκη , μαξιλαροθηκη, οοοοολα μαζι με μεταφορικα 146 ευρω...

Κοριτσια θα την δω κι απο κοντα, αν ειναι καλη μην δωσετε παραπανω λεφτα για κουνια δεν αξιζει για λιγα χρονια ειναι μονο...

Εγω υπολογισα ποσα μου βγηκε και πρεπει να ειναι κανα χιλιαρικο με προικες κλπ...θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν ηξερα απο ονλαιν αγορες τοτε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας εγκυουλες! εγω περιμενω αγορακι και γενναω στο λητω ελπιζω στην ωρα μου γιατι εχω εδω και ενα μηνα πετρωματα στη κοιλιτσα και μου εδωσε ο dr prepar και isoptin:(, τελος παντων για την ωρα καλα παω δεν ποναγα - ποναω ετσι κιαλλιως αλλα...

τα σουτιεν θηλασμου οντως ειναι σαν της γιαγιας μου αλλα αυτα που λετε στο mothercare ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει εμφανισιακα αλλα και πανακριβα ρε γαμωτο.τι να κανεις που θελουν στηριγμα τα ρημαδια μετα που θα γινουμε αγελαδιτσες!!!

galat θηλασες για 2 χρονια?? μπραβο σου μακαρι να σου μοιασω!!

αυριο παω και στο γιατρο το ραντεβου του μηνα αντε να δουμε.. μπας και μου κοψει κανα χαπακι γιατι ειναι απελπισιααααα..φιλακια σας:D

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ

4. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

5. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ

6. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

7. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ

8. katerina2009ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

9. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ

10. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

11. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

12. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

13. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ

14. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

15. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ

16. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

17. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

18. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ

19. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

20. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

21. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

22. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

23. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

24. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)

25. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

26. DimRousΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ?

27. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ

28. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?

29. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ

30. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ

31. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

Ετσι οπως παμε, τον Αυγουστο θα εχουμε καθε μερα και μια γεννα!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κοριτσια μου καλησπερα μπαινω αδιαβαστη γιατι εχετε γραψει παρα πολλα...εγω ειμαι πολυ καλα και τα σπορακια επισης η πιεση εχει σταθεροποιηθει με το χαπακι και δεν εχει ξανανεβει απο τοτε που γυρισα στο σπιτι..σε 2βδομαδες παω για κ.ζαχαρου και 23εχω ραντεβου για β επιπεδου...αρχισαμε να βαφουμε και το δωματιο το καναμε πορτοκαλι και θα παρουμε λαχανι αυτοκολλητα και κουρτινα...βαλαμε τα μικρα και στα δικα τους δωματια ξεχωριστα γιατι τα ειχαμε μαζι στο ιδιο δωματιο και ολα μια χαρα...αυριο θα παμε στον γιατρο να με ξαναδει και μετα θα παμε να δουμε και για κουνια και για καροτσι...βρηκαμε ενα στο ιντερνετ με 899Ε για τριδυμα.

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Γεια σας ομορφες!!!!!!!!

...Μαρουλιτα μου μπραβο για την πιεση σου!!!να κατσει εκει κατω κ να μην ξανανεβει!!!!!πωπω...τριπλο καροτσι !!!!!!!:):):)

Να καλωσορισω κ τα καινουργια κοριτσια!!!!!!!:)

μμμμ....σουτιεν.....δλδ αλλο δεν θα μεγαλωσει ρε γμτ;;;;;;;απο 1 πηγα 2....θελω λιγο ακομη.....:)

Η Λια που ειναι;;;;;

Ολυμπια κ 2 γεννες θα τυχει την ιδια μερα!!!!δεν θα προλαβαινουμε ν ανοιγουμε συγχαρητηρια θεματακια!!!!!!!

Αθηνα θα σε χρειαστω για το θηλασμο.....εγω την θηλασα μονο μια εβδομαδα(εννοειται κ με συμπληρωμα) κ μετα εχασα τη γιαγιακα μου κ μου κοπηκε....Τωρα θελω αμεσως μετα την καισαρικη να θηλασω.Γινεται;;;

κωνκωνακι περαστικουλια σας!

Φιλουδιααααααα!!!!!!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Αθηνα θα σε χρειαστω για το θηλασμο.....εγω την θηλασα μονο μια εβδομαδα(εννοειται κ με συμπληρωμα) κ μετα εχασα τη γιαγιακα μου κ μου κοπηκε....Τωρα θελω αμεσως μετα την καισαρικη να θηλασω.Γινεται;;;

κι εγώ καισαρικη ειχα κανει...οσο πιο συντομα αρχισει ο θηλασμος, αν γινεται ακομα και μεσα στο χειρουργειο μεσα στην πρωτη ωρα , τοσο καλυτερα...γενικα στο μαιευτηριο ειναι απελπισια τα πραγματα αλλα μολις παμε σπιτακι μας στρωνουν ολα...

Οσο για τη στεναχωρια, δεν κοβεται το γαλα, ειανι επιστημονικα επιβεβαιωμενο, ο λογος που σου κοπηκε εναι το συμπληρωμα, κι εγώ ετσι εκανα και παρα λιγο να την πατησω...(ειχα πληγωμενες θηλες και αυτο που αντλουσα δεν εφτανε)

Εννοειται ο,τι με χρειαστειτε στη διαθεση σας!!!

Κι εμενα που θηλασα 2 χρονια με αγχωνει παντως ο θηλασμος, και αν θα τα καταφερω αποκλειστικα... ενω δεν πρεπει να το σκεφτομαστε ειναι το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο...

Παντα να εχετε στο μυαλο σας να τρωει οσο και οποτε θελει, και 20 φορες το 24 ωρο στην αρχη(οι πρωτες 40 μερες ειναι που εδραιωνεται ο θηλασμος) και οχι συμπληρωμα... το αν χορταινει κλπ φαινεται απο τις πανες που βρεχει και απο το βαρος.

Χαμος σημερα στο κεντρο της Αθηνας, πολυ λυπηθηκα για τους νεκρους...:-(

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...