Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω λεω να κατσω να κανω μια λιστα με αυτα που χρειαζεται να αγορασω για το μικρουλη μου...να βαλω τα παντα μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια...και οταν αρχισω τις αγορες καθε τι που θα αγοραζω θα το σβηνω......

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεσα στον καταλογο της Mothercare, στις πρωτες η στις τελευταιες σελιδες (δεν θυμαμαι καλα), εχει μια τετοια λιστα.

Αν εχεις τον καταλογο κοιταξε.

Επισης εχει και την λιστα με αυτα που θα χρειαστεις στην Κλινικη.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

εγω βεβαια να δω πως θα παω να τα ψωνισω που ο αντρας μου ξεκιναει κανονικα το σαββατο δουλεια,και θα δουλευει αρκετες ωριτσες τη μερα

Εγω παντα ολα μονη μου τα κανω.

Μια απο τα ιδια, δουλευει ολη μερα.

Ευτυχως που υπαρχει και το online shoping, ερχονται μεχρι την πορτα μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

εσεις κοριτσια φορατε το σουτιεν την ωρα του υπνου???γιατι μου εχουν πει οτι απο καποια στιγμη και μετα πρεπει να το φοραμε και τη νυχτα

Με τιποτα, δεν μπορω να παρω αναπνοη.

Μερικες φορες το βγαζω και την μερα, μονο μεσα στο σπιτι βεβαια

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τα περισσότερα βασικά ελαφριά ψώνια τα έκανα μόνη μου όπως Σελτεδάκια, σεντονάκια, σφηνάκια, πανάκια, εσωρουχάκια φορμάκια κλπ από το Τζάμπο.

Το καρότσι και το καθισματάκι τα διάλεξα με τον άντρα μου και τα παρέλαβα με τα πεθερικά μου που μας τα έκαναν δώρο από ένα μαγαζί εδώ στην Περαία.

Για το κρεβατάκι και την προίκα πήγα μια φορά με τους γονείς μου που μας τα έκαναν δώρο και μια με τον άντρα μου για να τα δεί και μας τα έφεραν στο σπίτι από την ίδια την Ποδηλατούπολή.

Την αλαξιέρα-μπανάκι την διάλεξα εγώ και την ψώνισε ο άντρας μου αλλά ήταν δώρο του αδελφού μου από τα Mothercare.

Οπότε όποιος είναι εύκαιρος ας βάλει ένα χεράκι να σε βοηθήσει :-P σίγουρα θα το χαρούν να συμμετέχουν!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντα ολα μονη μου τα κανω.

Μια απο τα ιδια, δουλευει ολη μερα.

Ευτυχως που υπαρχει και το online shoping, ερχονται μεχρι την πορτα μου.

δεν εχω μαθει να ψωνιζω online...καταλαβα μονη μου θα τρεχω...ευτυχως πηγαμε και καναμε μια ερευνα αγορας ....

76IGp3.png

εσεις κοριτσια φορατε το σουτιεν την ωρα του υπνου???γιατι μου εχουν πει οτι απο καποια στιγμη και μετα πρεπει να το φοραμε και τη νυχτα

Επειδή έχω φτάσει στο σημείο να φοράω ήδη τα σουτιέν θηλασμού της πρώτης μου εγκυμοσύνης από το πρήξιμο ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα τον γιατρό μου για το θέμα.

Υπάρχει περίπτωση να πρηστεί και άλλο αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό μου είπε.

Επίσης επειδή και εγώ δεν αντέχω να το φοράω συνέχεια, με πιάνει δυσφορία και αφού κάθομαι σπίτι δεν φοράω. Μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την φάση να μην το φοράω καθόλου. Το σημαντικό είναι όπως μου είχε πεί και όταν είχα γεννήσει την πρώτη φορά να το φοράμε μετά την γέννα, εκεί το στήθος πρέπει να έχει πολύ καλή στήριξη.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τα περισσότερα βασικά ελαφριά ψώνια τα έκανα μόνη μου όπως Σελτεδάκια, σεντονάκια, σφηνάκια, πανάκια, εσωρουχάκια φορμάκια κλπ από το Τζάμπο.

Το καρότσι και το καθισματάκι τα διάλεξα με τον άντρα μου και τα παρέλαβα με τα πεθερικά μου που μας τα έκαναν δώρο.

Για το κρεβατάκι και την προίκα πήγα μια φορά με τους γονείς μου που μας τα έκαναν δώρο και μια με τον άντρα μου για να τα δεί και μας τα έφεραν στον σπίτι από την ίδια την Ποδηλατούπολή.

Την αλαξιέρα-μπανάκι την διάλεξα εγώ και την ψώνισε ο άντρας μου αλλά ήταν δώρο του αδελφού μου από τα Mothercare.

Οπότε όποιος είναι εύκαιρος ας βάλει ένα χεράκι να σε βοηθήσει :-P σίγουρα θα το χαρούν να συμμετέχουν!

οι γονεις μου μενουν Αθηνα,η πεθερα μου δουλευει περισσοτερες ωρες απο τον αντρα μου,και οι φιλες μου δουλευουν και αυτες σαιζον(οποτε και αυτες αρκετες ωρες τη μερα)...και ο πεθερος μου δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει...

και περυσι το καλοκαιρι που ετοιμαζομασταν για το γαμο ολα μονη μου τα εκανα,ο αντρας μου το μονο που εκανε ηταν α δοκιμασει το κουστουμι και να διαλεξει τα παπουτσια

76IGp3.png

Επειδή έχω φτάσει στο σημείο να φοράω ήδη τα σουτιέν θηλασμού της πρώτης μου εγκυμοσύνης από το πρήξιμο ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα τον γιατρό μου για το θέμα.

Υπάρχει περίπτωση να πρηστεί και άλλο αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό μου είπε.

Επίσης επειδή και εγώ δεν αντέχω να το φοράω συνέχεια, με πιάνει δυσφορία και αφού κάθομαι σπίτι δεν φοράω. Μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την φάση να μην το φοράω καθόλου. Το σημαντικό είναι όπως μου είχε πεί και όταν είχα γεννήσει την πρώτη φορά να το φοράμε μετά την γέννα, εκεί το στήθος πρέπει να έχει πολύ καλή στήριξη.

κι εμενα μου κανει ενα σουτιεν θηλασμου που αγορασα για δοκιμη,αλλα δεν αρεσει στον αντρα μου να το φοραω...εγω μεχρι τωρα κανενα βραδυ δεν το εχω φορεσει,απλα νομιζα,οτι πρεπει να το φοραμε και τωρα

76IGp3.png

Οπότε το ξέρεις τώρα...και εμένα στον γάμο μας μια από τα ίδια ο άντρας μου δεν έκανε τίποτα!.......και εγώ μην φανταστείς ...... μόνο για το κουβάλημα τους πήρα μαζί μου και την πληρωμή αφού ήταν δώρα χαχαχαχαχα μόνη μου τα διάλεξα όλα γιατί δεν μπορώ να τους έχω πάνω από το κεφάλι μου!!!! Ευτυχώς έχω το αυτοκινητάκι μου και πήγαινα και διάλεγα ότι ήθελα και ότι μπορούσα να το κουβαλήσω μόνη μου το έπαιρνα :P

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...