Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καμπυλη ζαχαρου εμενα μου ειπε να κανω τελος μαϊου... ειναι αργα? το ζαχαρο μου σε ολες τις εξετασεις ειναι φυσιολογικο. θα παω στο ΙΚΑ να το παω και μου ειπε σε 2 ωρες περιπου θα τελειωσω (7-9.30). συνηθως ακουω οτι κραταει κανενα 3ωρο.... και το κανουν στην 24η εβδομαδα....

οχι καρδουλα μου δεν ειναι αργα εγω σημερα μπηκα στην 26η εβδομαδα και μου εδωσε περιθοριο μεχρι τησ 10 του μηνα μου ειπε να κανω την 3ωρη με 1 ληψη ανα ωρα ουτε εμενα μιου εχει βρει κατι αλλα αυτο μου ειπε να κανω! και μια μερα πριν να φαω υδατανθρακεσ οποτε αυριο χτυπαω μακαροναδα χωρισ τυψεισ χεχεχεχεχε

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κων κωνακι μου επιτελους συνηλθατε ε?χαιρομαι που ειστε καλυτερα

μαιρουλα εμενα δεν μου ειπε ποτε θα την κανω...θα ξαναπαω ετσι κι αλλιως 25/5 οποτε σιγουρα τοτε θα μου πει να παω να την κανω...μεχρι πότε πρεπει να γινει???

νανο,μου θα πατε για ερευνα αγορας ε???

76IGp3.png

Καλησπέρα!

Είμαι η μόνη που νιώθει διαλυμένη αυτόν τον καιρό και με αυτόν τον καιρό; Σήμερα κατέληξα να κάνω power nap στο γραφείο! Κάνω μισή δουλειά και νιώθω σαν να σκάβω τρεις μέρες... ΟΥΦ!

Επισης, όσον αφορά τις αγορές: πήγα και στο mothercare και σ' ένα άλλο που δε θυμάμαι και στο Λητώ και στο Τρίκυκλο (το οποίο είναι τόσο υπέροχο όσο οι τιμές του ικανές να τορπιλίσουν την καμπύλη ζαχάρου που θα κάνω). Όσο πιο πολλά πράγματα βλέπω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. Και ΔΕ ΘΕΛΩ να είμαι η χαζο-πρωτάρα που πήρε όλα τα άχρηστα... θέλω να είμαι η έξυπνη και γαμάτη που πήρε τα καταπληκτικά στις καταπληκτικές τιμές; Πώς το κάνω αυτό;

Μπορεί κάποιος να μου πει: θα πάρεις αυτό, εκείνο και το παραδίπλα;

Ασχετο: ειχα επικοινωνησει προ καιρού με τη Φαιναρέτη για να κάνω αυτά τα "μαθήματα". Θα πάει καμία από σας;

κι εγω ιρακι το ιδιο θελω ,δεν θελω να παρω πραγματα που ειναι περιττα,μονο και μονο επειδη θελουν να τα πωλσουν και επειδη τα περνουν ολες οι καινουριες μαμαδες...

δεν θελω να με πιασουν κοροϊδο...κι εγω εχω παει στο motercare και σε ενα αλλο που εχει εδω στην περιοχη και κατεληξα οτι το πρωτο ειναι πολυ ακριβο...βεβαια θα παρω και αρκετα πραγματακια και απο τα jumbo...

76IGp3.png

καλησπερα σε όλες τις κοπέλες με τις φουσκωτες κοιλίτσες :D !γράφω για πρώτη φορά αν και με έχετε βοηθήσει παρα πολύ με όλα τα άγνωστα της εγκυμοσύνης!έχω πητ 8/8/10 αλλά κάτι μου λέει ότι μπορεί και νωρίτερα, και έχουμε κοριτσάκι(ε, τι τόσοι γαμπροί να πάνε χαμένοι;) )

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες geonutr!

Iraki, να μας πεις για τη Φαιναρέτη αν πας. Έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, αλλά τώρα τρέχω και δε φτάνω, οπότε αυτό αναβάλλεται...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

γεια σας αυγουστιατικες μανουλες, ειπα και εγω να γραψω και οχι μονο να σας διαβαζω!! ειμαι η ελενα και ειμαι καλα :D εχω ΠΗΤ εως 16.8, θα ειναι το τριτο μας μωρακι με το καλο. καλη συνεχεια σε ολες με γερα μπεμπακια!

μπορεις να γραφτεις και στην chicco? προς το παρον απο τετοιες εταιριες μαζευω φυλλαδια αλλα πρεπει να τα ανανεωσω τωρα με τα καλοκαιρινα...

Ναι, απλά μπες στο site τους!

Πως πήγαν τα ψωνια χθες;

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα σε όλες!

Οι νέες καλωσορίσατε!

Για την Φαιναρετη σκεφτόμουν κι εγώ να πάω, έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά λίγο αργότερα, που δεν θα δουλεύω πια, γιατί απ' ο,τι ξέρω οι συναντήσεις γίνονται απόγευμα...θα επικοινωνησω και θα σας ενημερώσω. Έχουν και ένα site αλλά είναι υπό κατασκευή ακόμα...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες,

Καλώς όρισαν οι νέες κοιλίτσες και με το καλό τα μωράκια τους.

Εγώ δεν είμαι καλά, δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα.

Με έχει πιάσει από χθες ένας πόνος δεξιά στην κοιλιά.

Ευτυχώς που έχω ραντεβού σε λίγο να δω τι σκατά είναι.

Το μπεμπε πάντως κινείται κανονικά, το νιώθω.

Πάω να ετοιμαστώ τώρα θα τα πούμε όταν γυρίσω.

Φιλάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες και καλως μας ηρθατε οι νεες!!!!

ολυμπια ελπιζω να μην ειναι τιποτα. και μενα με πιανει εκει πονος αν δεν παω στην τουαλετα!

tettamar πηγαμε χτες στα λητω και χαζεψαμε. δεν ψωνισαμε τιποτα. ειδαμε καροτσια maclaren τα: xlr, quest & xt. το xt ειναι καινουριο και ειναι απο 3 μηνων... ειναι κατι αναμεσα στο xlr και το quest. ειδωμεν...

ειδαμε και κουνιες, καλαθουνες κλπ και μας φανηκαν ακριβα... σημερα αν δεν βαρεθω θα παω mothercare.

ZOrwp3.png

Καλημερα!!!

Κάναμε τις εξετασεις αιματος οκ. Φυσικά οταν ηρθε η σειρα του γιου μου έγινε χαμός!

Ολυμπία μου κ εγώ θα έλεγα μηπως είναι το έντερο. Δοκιμασε κάτι ελαφρυ να φας για 2 μερουλες. Οταν το παθαινω έτσι κάνω.

ευχαριστώ πολύ galad αργησα να απαντήσω γιατι αυτές τις μέρες έχει πέσει πολύ δουλεια και σήμερα κατάφερα να μπω. Το ΠΗΤ μου είναι 30/08/2010 όσο για το που θα γεννήσω είναι σχετικό, αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω Ζάκυνθο που μένω τα τελευταία χρόνια , αν όμως ξέρουμε οτι το μωρο μπορεί να χριαστεί θερμοκιτήδα (κουφια η ώρα που το ακούει) θα γεννήσω Ιασώ. Απο ότι καταλαβαίνεις έχω δύο γιατρούς και με τελείως διαφορετικές στάσεις απέναντη στην εγκυμοσύνη!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου,τι κανετε????

Ολυμπια μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα...

Καλως ηρθατε καινουρια κοριτσακια,με το καλο τα μπεμπακια σας!!!!

νανο μου πότε θα πας στη δουλεια???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...