Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο nano! Φιλάκια σ' εσένα και στη ζουζούνα σου!

Κι εμείς θα βγούμε για χάζεμα σήμερα στο Λητώ! Σε πιο απ' ολα θα πάτε; Εμείς στην Αλίμου,που ειναι πιο κοντά μας...

θα παμε λιιιιιιιιιιγο πιο μακρια: θεσσαλονικη:D:D:D

μολις εκανα εγγραφη στα site: libero, pampers, babylino & babyspace για δειγματα και κουπονια. επισης εστειλα email στο nivea.gr για να μου στειλουν δειγματα... οτι μπορουμε να γλιτωσουμε καλο ειναι!

καλε που ειστε ολες??? ακομα κοιμαστε???

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα παμε λιιιιιιιιιιγο πιο μακρια: θεσσαλονικη:D:D:D

μολις εκανα εγγραφη στα site: libero, pampers, babylino & babyspace για δειγματα και κουπονια. επισης εστειλα email στο nivea.gr για να μου στειλουν δειγματα... οτι μπορουμε να γλιτωσουμε καλο ειναι!

καλε που ειστε ολες??? ακομα κοιμαστε???

χιχιχιχι! Δεν θυμόμουν οτι εισαι θεσσαλονίκη! :tongue:

Κι εγώ έχω γραφτεί σε διάφορα...ως τώρα η babylino μου έστειλε κουπόνια και η chicco διαφημιστικά φυλλάδια. Εννοείται...σε τέτοιες εποχές..ο,τι γλυτώνεις καλό είναι!

Λες να κοιμούνται; Ή να έχουν ξεπορτίσει;

Εγώ πρέπει να πάω για δουλεια...θα τα πουμε αύριο με εντυπώσεις από το χάζεμα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

χιχιχιχι! Δεν θυμόμουν οτι εισαι θεσσαλονίκη! :tongue:

Κι εγώ έχω γραφτεί σε διάφορα...ως τώρα η babylino μου έστειλε κουπόνια και η chicco διαφημιστικά φυλλάδια. Εννοείται...σε τέτοιες εποχές..ο,τι γλυτώνεις καλό είναι!

Λες να κοιμούνται; Ή να έχουν ξεπορτίσει;

Εγώ πρέπει να πάω για δουλεια...θα τα πουμε αύριο με εντυπώσεις από το χάζεμα!

μπορεις να γραφτεις και στην chicco? προς το παρον απο τετοιες εταιριες μαζευω φυλλαδια αλλα πρεπει να τα ανανεωσω τωρα με τα καλοκαιρινα...

ZOrwp3.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε???

εμεις πριν λιγο γυρισαμε πριν λιγο από το γιατρό...ολα καλά με το μπέμπη μας ,εφτασε τα 524 γρ... και εχει αλλαξει θέση γι'αυτο και τον ακουω πιο λιγο...

τη Δευτέρα ξεκινάω κι εγώ δουλειά...

νανο μου χάρηκα με τα νέα σου...είδες πολύ καλά πάνε όλα!!!μπράβο κοριτσάκι μου,χάρηκα πάρα παρα πολυ αλήθεια σου λεω

αλήθεια αυτα που λέτε για τις εγγραφές που τις κάνετε???

και τι ακριβώς σου στέλνουν...???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες,

νανο μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου, άντε βουρ για ψώνια τώρα!!!!

happiness μεγάλωσε και σένα ο μπέμπης.

Έτσι έτσι μόνο καλά νέα να έχουμε από δω και πέρα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κοιλίτσες,

νανο μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου, άντε βουρ για ψώνια τώρα!!!!

happiness μεγάλωσε και σένα ο μπέμπης.

Έτσι έτσι μόνο καλά νέα να έχουμε από δω και πέρα.

σε ευχαριστω κοριτσακι μου! τελικα το καροτσι το ειδες απο κοντα?

ZOrwp3.png

καλημερα κοριτσαρεσ ομορφεσ αχχχχχχχχχχχχ ποσο χαιρομαι που ακουω ευχαριστα νεα αντε μονο τετοια να ακουμε!!!!!!!!!!!!!!! εκλεισα ραντεβου να παω την πεμπτη για καμπυλη ζαχαρου και γεν αιματοσ ουρων και τοξοπλασμα!!!!!!!!!!!! αυτα και νομιζω ξεμπερδευω απο εξετασεισ μετα!!!!!!!!!!! ουφφφφφφφ τι καλα σκεφτομαστε να ξεκονισουμε την αλλη εβδομαδα για ψωνια σιγα σιγα! αυτα τα νεα μου εσεισ πωσ πατε???????????

ttc72e7.aspx

καμπυλη ζαχαρου εμενα μου ειπε να κανω τελος μαϊου... ειναι αργα? το ζαχαρο μου σε ολες τις εξετασεις ειναι φυσιολογικο. θα παω στο ΙΚΑ να το παω και μου ειπε σε 2 ωρες περιπου θα τελειωσω (7-9.30). συνηθως ακουω οτι κραταει κανενα 3ωρο.... και το κανουν στην 24η εβδομαδα....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια. Κι εγώ την επόμενη εβδομάδα θα πάω για καμπύλη ζαχάρου και εξετάσεις αίματος και ούρων. Κάνετε κάποια ειδική διατροφή για την καμπύλη ζαχάρου? Εγώ προσωπικά δεν κάνω τίποτα.

Γειά σας κοριτσάκια. Κι εγώ την επόμενη εβδομάδα θα πάω για καμπύλη ζαχάρου και εξετάσεις αίματος και ούρων. Κάνετε κάποια ειδική διατροφή για την καμπύλη ζαχάρου? Εγώ προσωπικά δεν κάνω τίποτα.

δεν μου ειπε κατι. ρωτησα τι γινεται με τα γλυκα γιατι τρωω πολλα και μου ειπε οτι αφου το ζαχαρο ειναι φυσιολογικο να τρωω αλλα οχι υπερβολες (πχ ενα μπωλακι παγωτο και οχι μια τουρτα παγωτο)

ZOrwp3.png

Οκ. Πάλι καλά. Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα κάνει 3 φορές καμπύλη ζαχάρου. Δύο μονόωρες και μία τρίωρη και αυτό έγινε γιατί η πρώτη ήταν λίγο αυξημένη. Ούτε τότε βέβαια είχα κάνει κάποια διατροφή και αναρωτιέμαι αν έφταιγε αυτό. Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου , αλλά αφού nano δεν σου είπε εσένα κάτι το ιδιαίτερο τότε έτσι θα είναι. Οχι τίποτα άλλο , αλλά να μην έχω και τύψεις για τα γλυκά.

Καλησπερα εγκυουλες!

Χαθηκα λιγακι! Ευτυχώς συνηλθαμε απο την ιωση και είμαστε όλοι καλύτερα! Ο μικρός μου ταλαιπωρηθηκε πιο πολύ απ ολους μας, τρελαθηκε στις διαρροιες για 4 μερες!

Εχω φρικάρει με τις απεργιες και τα σχολεια είναι κλειστα!

Το ζουζουνι μου είναι μια χαρά και κλωτσαει συνεχώς.... Ετσι να μας δίνει το παρόν!

Μπηκα στα γρηγορα και δεν σας εχω διαβασει:oops:, ελπίζω να είστε όλες καλα!

MAROULITA μου χαιρομαι που είσαι καλά και πλεον στο σπιτάκι σου! Περαστικά να είναι. Μπραβο στα ζουζουνια σου!:D Αντε σιγα σιγα να ετοιμασετε το δωματιάκι τους! Τί χρωματα θα βαλεις?

nano μου τελεια τα νεα σου απο την β-επιπεδου! Μια χαρα η μπεμπουλα σου και ζωηρουλα!:D

Αυριο πρωι παω κ εγω για εξετασεις ουρων-αιματος και θα κάνει και γιόκας μου εξετασεις αίματος! Θα μας ακουσει μέχρι και η Ολυμπία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...