Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!

Σας γράφω από το σπίτι σήμερα -τρελή ζαλάδα το πρωί, μικρή πίεση 5 και πάλι δέκατα γαμώτο, οπότε πήγα στη δουλειά κι έφυγα άρον άρον...

nikijo, μας ανεβάζεις με τα κομπλιμέντα (εγώ, να πω την αλήθεια, το χω ανάγκη, σαν κατσιασμένη γάτα νιώθω αυτές τις μέρες:) Αλλά κι εσύ δεν πάς πίσω, αν κρίνω από τις φωτογραφίες!

Galat πώς είναι ο άντρας σου;

Εγώ από μέση είμαι περίεργα, πονάω στην ουρίτσα και αριστερά έχω στάνταρ την ισχιαλγία -κι έχω πάρει μόνο ενάμισι κιλό, να πάρει, δηλαδή μετά τι θα γίνει;

Το βράδυ εννοείται ότι ιδρώνω τρελά και είναι κι αυτός ένας λόγος που δεν κοιμάμαι...αλλά δε βαριέσαι, κάνω προπόνηση για μετά!

Την Παρασκευή γνώρισα τη μαία μου, με καθησύχασε για όλα και με πήγε να γνωρίσω την πιο πρόσφατη λεχώνα της, οπότε πήρα και μια γεύση από θηλασμό, ίκτερο, νεογέννητο ζουζουνάκι:) Παρότι υπολόγιζα να κάνω μαθήματα ανώδυνου, εκείνη μου είπε ότι τα θεωρεί περιττά, γιατί περισσότερο σε δυσκολεύουν (με την έννοια ότι αν δεν κάνεις κάτι όπως σου έχουν δείξει, μπλοκάρεις εντελώς). Νομίζω ότι με έπεισε... γενικά ήταν πολύ κατατοπιστική και χαλαρή σε όλα.

Καλωσήρθατε τα καινούρια κοριτσάκια! Όσο για τον Αύγουστο, εγω σας έχω πει, δε βιάζομαι καθόλου, όποια θέλει της αγοράζω τους μήνες της για να προετοιμαστώ:)

Φιλιαααα

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ρε Στελλιτσα με τα ωραια σου!

Ο συζυξ τα ιδια, περιμενουμε αποτελεσματα μαγνητικης, εκκινηση φυσιοθεραπειας, εκτιμηση απο ορθοπεδικο, τρεξιματα με ΙΚΑ για να του γραψουν την αδεια(αν και ειναι μηχανικος και εχει και τσμεδε μπλεγμενη κατασταση) και γενικως τρεξιματα....

κατα τα αλλα μονη μου ολες τις δουλεις, και σημερα μετα το σουπερμαρκετ και το μαγειρεμα του εφτιαξα και παγωτο να τον γλυκανω...

φιλακια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα! Πως θέλω τώρα ένα καφεδάκι!

Απ' ότι διαβάζω όλες λίγο πολύ έχετε ζαλάδες. Εχθές κάναμε αρκετές δουλιές στο σπίτι παρ' ολο που πονούσε και η μέση αλλά έπρεπε να γίνουν.

M4B1p3.pngQIghp3.png

αχ αυτη η ισχιαλγία... κι εγω με το που κουραστω λιγο ή περπατησω-σταθω ορθια πολλη ωρα...τσουπ!

κι εγώ φοβαμαι τι θα γινει αργοτερα γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη αυτο το παθαινα απο τον 7ο και μετα....

Ειχα κουνιοσυζητηση με μια φιλη μου, που γενναει επισης Αυγουστο, και ειναι το δευτερο παιδακι, η πρωτη κουνια ηταν δανεικη, οποτε τωρα πρεπει να αγορασει για το δευτερο...

Μαλλον απο Ικεα θα την παρει την φθηνη με 45 ευρω...

Την χουν πολλες φιλες μου και ειναι μια χαρα!

Εξαλλου αν ειναι οπως η κορη μου, που ποτε δεν κοιμηθηκε στην κουνια(αλλα τα ασιδερωτα μια χαρα αραζαν εκει) και καναμε co-sleeping και βζοσυνδεση , αχρηστη ειναι η κουνια...καλυτερα μετα να παρεις ενα καλο μονο κρεβατακι... τι λετε?

Μετα η αλλη λυση ειναι να παρει κουνια-κρεβατι(οπως εχω κι εγω και μονο ως κρεβατι τη χρησιμοποιει τωρα η κορη μου) αλλα αυτες ειναι τσιμπημενες 350 αξιζει τοσα χρηματα εφοσον δεν εχει σκοπο για τρτο παιδακι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ayth fainetai καλη περιπτωση, http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4003-(27460,42337,5103)/Pinolino-convertible-cot-bed-5103.htm

Ολυμπία ειχε παραγγειλει η αδερφη σου κουνια απο εδω? Η γενικα ξερεις για αυτα τα ογκωδη, αν ερχονται σε καλη κατασταση κλπ... μονο αυτο φοβαμαι μην ειναι χτυπημενη κλπ΄....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

και αυτη http://www.mytoys.de/Roba-Kinderbett-komplett-Buche-Dekor-Schmetterling-70-x-140-cm/Komplettangebote-Kinderbetten/Kinderbetten/KID/de-mt.fu.ca01.01.03/2006807

μαζι με την προικα οπως κτο βλεπετε και τον ουρανο, και 16 ευρω μεταφορικα

Μονο που δεν ειναι μασιφ, και αν και εχει στρωμα εγω θα επερνα ενα καλο...

η τιμη ειναι πολυ καλή!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ μάλλον θα προτιμήσω ικεα! Και το κρεβάτι μας ικεα είναι και μια χαρά μας βγήκε... Αν είχα χρόνο θα το ψαχνα λίγο παραπάνω στο ίντερνετ, αλλά μήπως το χω ξανακάνει και ξέρω τι ψάχνω; Όλες ίδιες μου φαίνονται...

107fc7d98c.png

ναι... κοιτα του ικεα ειναι ολες διασταση 60χ 120 ειναι καπως μικρουλες...και αν εχεις σκοπο για δευτερο αλλα και γενικοτερα πιστευω καλη διασταση ειναι 70χ140.(το στρωμα) ισως βολευει αυτες που γινονται κρεβατι... αν και το πρωτο 2-3 χρονια θα τη χρησιμοποιησει και μετα το δευτερο αλλα 2-3 τα βγαζουν ανετα τα λεφτα τους...

Υπεροχες λιτες και μοντερνες γραμμες, και ασυγκριτη ποιοτητα εχουν οι bebe-jou alla οι τιμες ειναι τσουχτερες, μια τετοια εχω αλλα την ειχα παρει προσφορα 350 και μας την εκανα δωρο και οι παππουδες....

Αν τωρα χρειαζομουν μονο κουνια θα επερνα ασυζητιτι ΙΚΕΑ. και μετα ενα καλο μονο κρεβατι(μαλλον παλι απο Ικεα ) αλλα καλο στρωμα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι, το στρώμα είναι sos, εννοείται. Αυτές που γίνονται κρεβάτι με ψήνουν, γιατί το 350 μου φαίνεται όντως τσουχτερό (τώρα με τις περικοπές των συντάξεων οι παππούδες θα περιοριστούν στην προίκα, νομίζω...).

Παρεμπιπτόντως, έχω μια ερώτηση: σκεφτόμαστε να πάρουμε πλυντήριο/στεγνωτήριο, γιατί τώρα με το παιδικό δωμάτιο δεν έχω πού να βάλω την απλώστρα (άσε τα πολλά πλυντήρια). Όμως αυτά που βρίσκω είναι όλα μεγάλα... Μήπως έχει πάρει καμιάς το μάτι κανένα με πλάτος 45; (τι ρωτάω τώρα, ε;)

107fc7d98c.png

καλησπερα!!!!

πριν λιγο μαζευτηκαμε.... λοιπον............. ειμαστε καλα!!!!!! οι μετρησεις ειναι οπως και τη πεμπτη (λιγα χιλιοστα μεγαλυτερη)

το ινομυωμα μεγαλωσε μονο 1εκ μεσα σε 1,5 μηνα! καμπυλη ζαχαρου θα κανω σε 4 βδομαδες... γενικα η μπουμπου μας ειναι πολυ καλα και παρα πολυ ζωηρη!!!! μολις εβαζε ο γιατρος το πραγμα αυτο για τον υπερυχο η μικρη το κλωτσουσε!!! πολυ αντιδραση! τα ιδια και στη γυναικολογο. για να μετρησουν κατι επρεπε να προσπαθησουν 2-3 φορες!

ΠΗΤ παραμενει η 3/9... αυτα... τωρα δεν σκεφτομαι κατι αλλο. θα επανελθω

φιλια σε ολες και καληνυχτα!!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Ayth fainetai καλη περιπτωση, http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4003-(27460,42337,5103)/Pinolino-convertible-cot-bed-5103.htm

Ολυμπία ειχε παραγγειλει η αδερφη σου κουνια απο εδω? Η γενικα ξερεις για αυτα τα ογκωδη, αν ερχονται σε καλη κατασταση κλπ... μονο αυτο φοβαμαι μην ειναι χτυπημενη κλπ΄....

Το μόνο που δεν πήρε η αδερφή μου από εδώ ήταν η κούνια.

Εγώ όμως είχα πάρει από το babywalz την κούνια του Μιχάλη και είχε έρθει πολύ καλά πακεταρισμένη, κανένα χτύπημα η σημάδι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα κοιλουμπες!!!! τι κανετε???

μιλησα πριν με το γραφειο και τελικα θα κατσω σπιτι ολη τη βδομαδα. εχω αναρρωτικη βεβαια αλλα ηθελα να παω πεμπτη - παρασκευη λιγες ωρες για να μπαινω σιγα σιγα στο κλιμα. αλλα μου ειπαν οχι.... :-( και βαριεμαι σπιτι. το απογευμα θα παμε με τον καλο μου να χαζεψουμε πραγματακια για τη ζουζουνα μας... χτες πηγαμε στα H&M και πηρα 4 μπλουζακια (1 γραφει I love my bump) και 1 παντελονι. τα τζην δεν μου εστρωναν με τιποτα. ανεβηκα και επανω που ελεγε οτι εχει bebe και δεν ειχε τιποτα! μονο για πιο μεγαλα παιδακια.... ηθελα να της παρω κατι για το καλο....αλλα δεν πηρα τιποτα. πηγαμε και στα prenatal. ειδα μια καλαθουνα που μου αρεσε αλλα με τη βαση εβγαινε 150 ευρω περιπου! κουνιες ειχε ωραιες αλλα δεν γινονται κρεβατι αργοτερα. σημερα θα παμε στο λητω. ελπιζω εκει να εχει αρκετα να χαζεψουμε

ZOrwp3.png

καλησπερα!!!!

πριν λιγο μαζευτηκαμε.... λοιπον............. ειμαστε καλα!!!!!! οι μετρησεις ειναι οπως και τη πεμπτη (λιγα χιλιοστα μεγαλυτερη)

το ινομυωμα μεγαλωσε μονο 1εκ μεσα σε 1,5 μηνα! καμπυλη ζαχαρου θα κανω σε 4 βδομαδες... γενικα η μπουμπου μας ειναι πολυ καλα και παρα πολυ ζωηρη!!!! μολις εβαζε ο γιατρος το πραγμα αυτο για τον υπερυχο η μικρη το κλωτσουσε!!! πολυ αντιδραση! τα ιδια και στη γυναικολογο. για να μετρησουν κατι επρεπε να προσπαθησουν 2-3 φορες!

ΠΗΤ παραμενει η 3/9... αυτα... τωρα δεν σκεφτομαι κατι αλλο. θα επανελθω

φιλια σε ολες και καληνυχτα!!!!

Μπράβο nano! Φιλάκια σ' εσένα και στη ζουζούνα σου!

Κι εμείς θα βγούμε για χάζεμα σήμερα στο Λητώ! Σε πιο απ' ολα θα πάτε; Εμείς στην Αλίμου,που ειναι πιο κοντά μας...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...