Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

2 ωρίτσες μόνο nano. Όλα καλά εύχομαι να πάνε κοριτσάκι. Όλες θα περιμένουμε νέα.

Πάντως κι εγώ περιμένω να έρθει ο Αύγουστος με ανυπομονησία. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να κρατάς στην αγκαλιά σου το παιδάκι σου. Το μόνο άσχημο είναι ότι θα πρέπει για λίγες μερούλες να αποχωριστώ τον μικρούλη μου. Αλήθεια , οι εγκυούλες που έχουν ήδη παιδιάκια, πως νιώθουν όταν πάνε να γεννήσουν το δεύτερο? Νομίζω ότι το άγχος είναι μεγαλύτερο επειδή αφήνεις το πρώτο παιδάκι ή κάνω λάθος?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Πριν από λίγο που μαγείρευα με έπιασε ζάλη λιποθυμίας :shock: :shock: τα παράτησα και πήγα και ξάπλωσα. Πριν λίγο σηκώθηκα και τελείωσα το φαγητό όμως νιώθω κάπως σαν εξαντλημένη......και δεν είμουν και νηστική...τι να πω και αυτό σύμπτωμα είναι :confused:

Για την μέση μου τι να πω......μια από τα ίδια και σήμερα.

Όσο για την γέννα και το ότι θα αποχωριστώ την μικρή δεν ξέρω αλλά δεν το πολυσκέφτομαι παρ' όλο που η Έλλη μου είναι συνέχεια μαζί μου και αρκετά κολλημένη μπορώ να πω. Πόσα σενάρια να κάνω με το μυαλό μου για τότε........αφού μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρεις πως θα γεννήσεις, ποια μέρα θα είναι και τι ώρα???? οπότε βλέποντας και κάνοντας! ;)

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ γενάω Αυγουστο και περιμένω κοριτσάκι!!

Το πρόβλημα μου είναι πού θα αφήσω τον μικρό μου, τότε θα είναι 19 μηνών. Ποτέ δεν τον έχω αφήσει, και στην ιδέα ότι δεν θα είμαστε μαζί τρέμω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

mpoy mpoy κι εγω το παθαινω καμια φορα...

νικολ καλωςηρθες! με το καλο!

Εγω δεν το σκεφτομαι για την κορη μου, αν και δεν την εχω αφησει ποτε ουτε μια μερα να κοιμηθει με αλλον... ομως ενταξει με τον μπαμπα της και τους παππουδες θα μεινει οποτε η καλυτερη της!

Επισης σκεφτομαι αν θα κατσω 5 μερες πχ, να ητν φερουν 1 φορα στις 2 μερες ετσι στα μισα να την δω λιγάκι...

Θα δουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες,

Δήμητρα και Νικολ καλώς ήρθατε στην παρέα μας και με το καλό τα μωράκια σας.

Μπου μπου και εγώ έχει κανα δυο μέρες που το παθαίνω αυτό με την ζαλάδα, συνήθως τα μεσημέρια.

Όσο για το θέμα του Μιχάλη δεν με αγχώνει καθόλου.

Είναι πλέον αρκετά μεγάλος, δεν έχει πρόβλημα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε τον άφησα, αναγκαστικά, μια εβδομάδα με την γιαγιά του και μια εβδομάδα με τον μπαμπά του.

Ρε κορίτσια η mary13 που χάθηκε;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

μπου μπου κι εγώ έχω συχνά ζαλάδες ή μάλλον θα το έλεγα αδυναμία. Νομίζω ότι μου πέφτει η πίεση όταν νιώθω έτσι και φοβάμαι μήπως χάσω τις αισθήσεις μου. Πάντως όταν ξαπλώνω μετά νιώθω κάπως καλύτερα.

Nicole με το καλό να δεχτείς κι εσύ το μωράκι σου.

Galat κι εγώ αυτό σκέφτομαι ότι θα αφήσω τον μικρο μου με παππούδες - γιαγιάδες και θα είναι ok. Εμένα τα πρωινά τον προσέχει η μαμά μου γιατί εγώ δουλεύω , αλλά δεν τον έχω αφήσει τόσες μέρες συνεχόμενες στη μαμά μου. Anyway ας μην αγχωνόμαστε και γι'αυτό. Μια χαρά θα είναι τα ζουζουνάκια μας εκείνες τις μέρες. Άλλωστε οι πρώτες είμαστε που αφήνουμε τα μεγαλύτερα παιδάκια μας για να πάμε να γεννήσουμε??

Διαφημίσεις

καλημερεσ ομορφεσ!!!!!!!!!!!!! τι κανετε απο τωρα λετε για μπανακια???????????????αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και που να μπει για καλα το καλοκαιρακι θα μασ φαν οι ρεγγεσ ρε κοριτσια πολυ ζεσταινομαι ηδη!!!!!!!!!!!!!!!!! το βραδυ θελω να βγαλω την πετσα μου αχχχχχχχχχχχχ και ειναι ακομα η αρχη!!!!!!!!!!!!! αυριο μπαινω στην 26η εβδομαδα και στισ 7 του μηνα μπαινω στον 7ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περναει ο καιροσ!!!!!!!!!!!! αντε ρε κοριτσια να τα παρουμε στην αγκαλια μασ να τα ζουζουνεψουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλημερεσ ομορφεσ!!!!!!!!!!!!! τι κανετε απο τωρα λετε για μπανακια???????????????αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και που να μπει για καλα το καλοκαιρακι θα μασ φαν οι ρεγγεσ ρε κοριτσια πολυ ζεσταινομαι ηδη!!!!!!!!!!!!!!!!! το βραδυ θελω να βγαλω την πετσα μου αχχχχχχχχχχχχ και ειναι ακομα η αρχη!!!!!!!!!!!!! αυριο μπαινω στην 26η εβδομαδα και στισ 7 του μηνα μπαινω στον 7ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περναει ο καιροσ!!!!!!!!!!!! αντε ρε κοριτσια να τα παρουμε στην αγκαλια μασ να τα ζουζουνεψουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω....τηλεπάθεια έχουμε...χαχαχα

Πριν λίγο έγραψα που χάθηκες και τσουπ να σαι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Δεν το πιστεύω....τηλεπάθεια έχουμε...χαχαχα

Πριν λίγο έγραψα που χάθηκες και τσουπ να σαι.

που εισαι αγαπη ναι χαθηκα!!!!!!!!!!!!! αλλα εχω πειξει με την δουλεια τι να κανω θα μπαινω οσο ποιο συχνα μπωρω κατα τα αλλα πωσ πασ?????????? εχω εχω φουσκωσει αστα να πανε οπψς ολεσ βαιβαια με εχει βαλει τωρα ο γιατροσ να κανω την καμπυλη ζαχαρου και ουρα και αιμα μεχρι τισ 10 του μηνα

αυτα τα νεα μου τα δικα σου??????????????

ttc72e7.aspx

Ε, ναι όλες έχουμε φουσκώσει.

Εγώ όλα καλά, με τις δουλειές του σπιτιού λίγο ζορίζομαι.

Μόλις βάλω ηλεκτρική σκούπα μετά είμαι νεκρή, δεν μπορώ να κουνηθώ.

Ο καιρός μας έχει χαλάσει από χθες βρέχει και μου φέρνει υπνηλία.

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...