Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

...4300...!!!!.....

Μπραβο στην αδελφη σου....εμενα το πιο μεγαλο μου παιδι ηταν 3380 (ο γιωργος)...

κ για το δημητρη μου ελεγαν οτι θα βγει πανω απο 4 κιλα,κι αυτος ηταν ουτε 3.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

658948jsvmej1y7m.gif658948jsvmej1y7m.gif

Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά!

Τον πιάσατε τον Μάη? Εμείς τον πιάσαμε εδώ κοντά μιας και δεν είμαι για πολλές μετακινησεις.

Λοιπόν ο μικρός μου είχε ιωση και κόλλησα και εγώ και η μαμα μου. Τρελαθηκαμε στους εμετους. Το καλό ήταν που έχασα 1 κιλό!

Οι συσπάσεις σταματησαν τελειως αλλά ο γιατρός μου είπε να προσέχω πολύ για ακόμα 2 βδομάδες μην επανελθουν. Πηγαμε χθες και είδαμε το νινί μας! Εφτασε τα 741γρ. και είναι σε πολύ καλή θέση. Απο κλωτσιες χαμός!

Ολυμπία μου εχω πολλές καουρες ολη μερα και ολη νυχτα. Οτι και να φαω μετά απο λίγο χαλια. Αλλά και 5 ωρες να μην εχω φαει κατι πάλι εχω καουρες.

Λια μου ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Δημητράκη σου και σε εσας φυσικά!:D

nano μου χαρικα πολύ με τα νεα σου για την εξεταση! Μπράβο! Ολά θα πάνε καλά!

galat μου περαστικά στον αντρούλη σου!

μπου μπου μου μια χαρα το νινάκι σου!

Εμένα ο γιατρος μου έχει εξοχικό στη θαλασσα κοντά στην Αθηνα, οπότε σε μια ώρα (ελπίζω) θα είναι εδώ!

Sorry αν ξεχναω καποια κοπελιτσα...ξυπνησε ο μικρός!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Τον πιασαμε τον Μαη .....στελνω λιγο σε οσες δεν......(Λιαααα πιασε!!!:P)

Περασαμε παρα πολυ ομορφα!!!!!!Ηταν κ ο καιρος συμμαχος οποτε χορτασαμε ηλιο.....:cool:

Στελλα κ Ολυμπια το ξαναλεω κ εδω κ στα υπολοιπα κοριτσακια...ειστε μανουλες κουκλες!!!!;););)

Φιλακιααααα σε ολες!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

και εμεις χτες βολταραμε και τα παιξα (παρολο που δεν περπατησα ιδιαιτερα...)

αυριο θα κανουμε την ενισχυμενη β επιπεδου στο γιατρο που συνεργαζετε η γιατρος μου και μετα εχω ραντεβου μαζι της.

μετα θα παμε να παρω κανενα ρουχο γιατι τα μονα ρουχα που μου κανουν ειναι 2 παντελονια (το ενα εγκυμοσυνης και το αλλο δεν μπορω να το φοραω στη δουλεια) και 3 μπλουζες.... και αν εχω αντοχες θα παμε να κανουμε τη πρωτη μας ερευνα για τα πραγματα της μικρης.

η μικρη μας απο κλωτσιες ψιλοηρεμησε λιγο... καιρος ηταν να κοιμηθει και λιγο....

ZOrwp3.png

κοριτσια μου καλημερα...πριν 3μερες βγηκα απο το μαιευτηριο τα σποριδια μου ειναι πολυ καλα εγω εχασα 2κιλα γιατι με ειχαν και θα παραμεινω σε διαιτα..μου λειψατε παρα πολυ..σας διαβαζα βεβαια αλλα δεν απαντουσα..εκατσα και επαιξα και με τα παιδακια μου που τα ειχα πεθυμησει αφανταστα τα χορτασα τωρα...απο βδομαδα ξεκιναμε να βαφουμε το δωματιο και σιγα-σιγα να βαζουμε τα επιπλακια για να το εχουμε ετοιμο..εσεις κοριτσια μου πως ειστε??φουσκωνουν οι κοιλιτσες?

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Καλημέρα!

Επειδή κι εγώ μπερδεύομαι, βρήκα αυτό το site πολύ επεξηγηματικό:

http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

Your First Trimester:

1st Month = Weeks 1,2,3,4

2nd Month = Weeks 5,6,7,8

3rd Month = Weeks 9,10,11,12,13

Your Second Trimester:

4th Month = Wks 14,15,16,17

5th Month = Wks 18,19,20,21

6th Month = Wks 22,23,24,25,26

Your Third Trimester:

7th Month = Wks 27,28,29,30

8th Month = Wks 31,32,33,34,35

9th Month = Wks 36,37,38,39,40

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου,μαρουλιτα ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναταλαιπωρηθεις ...μπραβο για τα ζουζουνια σου που ειναι μια χαρα...

νανο μου αντε καλη επιτυχια για αυριο...και ολα θα ειναι καλα...

εμεις σημερα πηγαμε στην παραλια και ηπιαμε καφεδακι,ο αντρας μου βουτηξε κιολας και εγω ζηλευα απο εξω..τελεια ηταν

και μενα ο ζουζουνος μου ειναι λιγο πιο ηρεμος αυτες τις μερες...ριχνει μερικες καλες και μετα ειναι ησυχος σχεδον ολη μερα

76IGp3.png

maroylita καλως ηρθες στο σπιτακι σου!

Κοριτσια για τα τριμηνα ο καθε γιατρος τα χωριζει διαφορετικα αλλα οπως εγραψε και η ηρακι, ετσι ειναι χοντρικα...

Η εγκυμσυνη ειναι 40 εβδομαδες

οποτε χωριζονται σε 13-13-14 ή 13-14-13.

το τριτο τριμηνο λοιπον ξεκινα ,απο εβδ 26 ή 27 συνηθως... ασχετα αν στο παρεντς το εχουν απο 24η.

eNeap2.pngTSzHp3.png

ολο μπερδευομαι με αυτα τα τριμηνα και με τους μηνες ...και γενικα με ολα...

κοριτσια περναει ο καιρος και δεν το καταλαβαινουμε ,φουσκωνουν οι κοιλιτσες και σε λιγο καιρο πρεπει να αρχισουμε τις ετοιμασιες και τα ψωνια ε?

76IGp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Στελλα κ Ολυμπια το ξαναλεω κ εδω κ στα υπολοιπα κοριτσακια...ειστε μανουλες κουκλες!!!!;););)

Ευχαριστούμε, και εσύ δεν πας πίσω.

Νανο μου καλή επιτυχία, σου εύχομαι, για αύριο.

maroulita29 μακάρι να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που τράβηξες.

Εγώ από αύριο θα πάω να δω το καρότσι από κοντά (επιτέλους το φέρανε).

Αν μου αρέσει θα δω πόσο κοστίζει και πόσο πρέπει να περιμένω για παράδοση, αν δεν συμφέρει θα το πάρω από Αγγλία.

Επίσης πρέπει να παραγγείλω μια κούνια και προίκα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπέρα σε όλες σας!!!!!!!!!! Λέγομαι Δήμητρα και είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι στην 22 εβδομάδα. χαίρομαι πολυ που βρήκα ένα forum που μπορώ να πώ τον πόνο μου και την χαρά μου και να με καταλάβουν.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...