Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Η πρώτη ήταν παλίνδρομη 6 εβδομάδα και η δεύτερη φυσική αποβολή 6η βδομάδα πάλι σε καμία δεν είχαμε προλάβει να δούμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία !!! Είχα κάνει εξετάσεις αιματολογικές και ανοσοολογικες όπου δεν είχε φανεί κάτι και τώρα μου πρότεινε υστεροσκοπηση και μικροβιομα 

Το scratching τι είναι ακριβώς ; Ναι θα τις κάνω εφόσον τις πρότεινε!! Εσύ τις είχες κάνει συγκεκριμένη μέρα του κύκλου ; Εκείνος μου είπε μια εβδομάδα μετά δηλαδή 8-10 μέρα να της κάνουμε 

Λυπάμαι πολύ!

το scratching λένε ότι αναζωογονή το ενδομήτριο και βοηθάει στην εμφύτευση. Βέβαια εσύ έχεις εμφύτευση. Τόσο νωρίς, συνήθως φταίει το έμβρυο και όχι κάτι σε σένα. Θα δεις για μικροβίωμα μήπως κάτι εμποδίζει την ανάπτυξη, κοίτα για ζάχαρο εάν δεν το έχεις κοιτάξει, που φαντάζομαι θα σε έχει βάλει ο αιματολόγος μαζί με τις ανοσολογικές. Τι κατηγορίας βλαστοκύστη βάλατε; Μήπως απλά περιμένετε και εσείς το ένα το τυχερό. Από τα 4 που έχω βάλει, το ένα τα κατάφερε. Όλες βιοχημικές. και 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Galat σε ξέχασα το μεσημέρι... Περαστικά πολλά στον άντρα σου, ξέρω πως ο χιαστός είναι ταλαιπωρία γαμώτο... (μηνίσκο έχω κι εγώ, δεν έχω κάνει τίποτα, χρόνια τώρα).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια δεν σας προλαβαινω!!!!!!!!!...τα διαβασα μονορουφι.......

Περαστικα σε ολες τις ναυτιες,ουρολοιμωξεις....κ συζυγους....(εκανα επεμβαση μηνισκου στα 12-μαλλον απο την ενοργανη-τωρα εχουν αλλαξει οποτε δεν μπορω να βοηθησω :( )

Νανουκα μου χαρηκα παρα πολυυυυυυυ!!!!!!!!:)

Λιακι επισης μπραβο για τον Δημητρακο σου:)

μπουμπου καλε τι μωρο ειναι αυτο;;;;θα περπατησει σε λιγο!!!!μπραβο κοριτσακι!!!!ολα καλα!!!!!:)

Εμεις παμε με την ημερομ.περιοδου-με μικρες διακυμανσεις κατα τη διαρκεια των εξετασεων.

Ο γιατρος μου θα παει λιγες μερες στη Θασο οποτε λεω να τον ακολουθησω απο πισω κολλητα κολλητα.....χαχαχαχα!!!!!...εχει πολλες εγκυες για Αυγουστο κ δεν θα φυγει μακρια....

facebook εχω απο το 2007....οποια θελει ας στειλει πμ :) ....στελλιτσα θα σου στειλω:)

Καλη Πρωτομαγιαααααααα!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

ααα....δειτε κ αυτον τον πινακα(ειναι με μετρησεις)

http://parenting.ivillage.com/pregnancy/psecondtri/0,,b0lt88zj,00.html

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλημερα...

galat,ελπιζω ο αντρας σου να ειναι καλυτερα...λοιπον,μ εμενα εγινε ως εξης...

εφαγα την τουμπα,πηγαμε νοσοκομειο,εσκισαν το παντελονι μου γιατι το ποδι ειχε πρηστει πολυ κ μου εκαναν παρακεντηση.δεν θα ξεχασω ποτε τον πονο κ την τρομαρα που ειχα παρει...ημουν κ 16 χρονων.....

μετα ακτινογραφια κ γυψο σε ολο το ποδι,απο το μπουτι ψηλα μεχρι τα δαχτυλα (κ μετα μια εβδομαδα επειδη δεν αντεχα την ακινησια αφαιρεσαν το κοματι απο τον αστραγαλο κ κατω...

ο γυψος εμεινε για 6 βδομαδες κ μετα ξανα ακτινογραφια (επειδη τοτε ηταν κ η εποχη των παγετωνων,δεν ειχε μαγνητικη στη σαμο).μετα μου εδωσαν δυο προοπτικες.εγχειρηση κ φυσιοθεραπειες η φυσιοθεραπειες κ βλεπουμε.υπηρχε κ η λυση της αρθροσκοπησης που για τοτε γινοταν μονο στο κατ κ απαιτουσε μονο 4-5 μερες νοσηλειας (σε αντιθεση με τις 15 της εγχειρησης).ο ορθοπεδικος που ηταν κ φιλος του μπαμπα μου ειχε πει τοτε,επειδη το κοματι που ειχε σπασει απο το μηνισκο ηταν μικρο (διαφορετικα θα "κλειδωνε" το γονατο,επειδη αυτο το κοματι θα εμποδιζε την κινηση της αρθρωσης) κ η βλαβη του χιαστου μικρη,να παμε συντηριτικα με φυσιοθεραπειες κ να δουμε την πορεια.εγω ημουν αντιθετη με την εγχειρηση λογω "ψωνιου",επειδη δεν ηθελα σημαδι στο γονατο...

τελικα εκανα κανα 6 μηνο φ/θ με ηλεκτροδια,ζεστα/κρυα επιθεματα,βαρη για ενδυναμωση,κ παραληλλα φορουσα ενα ελεινο κ τρισαθλιο μηχανημα με βιδες που ρυθμιζοταν να μπορει το γονατο να κινειται αναμεσα στις 30 κ 60 μοιρες.

εγχειρηση δεν εκανα ποτε,μ ενοχλει βεβαια αρκετα με την αλλαγη του καιρου,οταν περπαταω πολυ κ οταν παιρνω βαρος...(στις εγκυμοσυνες μου υπεφερα-τωρα θα ειναι καλοκαιρι κ μαλλον θα τη γλυτωσω)

ολα αυτα βεβαια το 1990...τωρα που εχουν περασει κ καμποσα χρονακια,μαλλον θα εχουν βελτιωθει λιγο οι τεχνικες κ τα μηχανηματα.ξερω οτι η αρθροσκοπηση χρειαζεται μονο 24 ωρες ξαπλα,κ μετα απο 10 μερες εισαι οκ.εξαρταται βεβαια κ απο το τι ζημια εχει παθει ο χιαστος,που ειναι κ η πιο δυσκολη περιπτωση,γιατι ειναι συνδεσμος κι οχι χονδρος οπως ο μηνισκος.εγω παντως δεν εχω ιδιεταιρο προβλημα-δεν κουτσαινω...

ελπιζω να σε κατατοπισα καπως,κι ευχομαι να μη χρειαστει να ταλαιπωρηθει ο καλος σου (κι εσυ που θα τον φροντιζεις...)

οσο για το αλλο που λες...εγω να δεις τι κλαμα που εχω ριξει....στην αρχη ηταν απο στεναχωρια,τωρα απο χαρα γιατι βλεπω οτι ο κοπος μου δεν παει χαμενος.....

(κ οχι,δεν ειμαι κουκουβαγια........)

(παρεπιπτοντως,κανε μια βολτα απο το καφε του σεπτεμβρη να δεις μια γνωστη σου....)

για την πητ...στο δημητρη μου κυμαινοταν αναμεσα στις 1/11 κ 8/11.για τη βενετια εμεινε σταθερο,24/12,κ του γιωργακη απο 1/4 μεχρι 17/4.τωρα μου εχει δωθει 3/9 που γινεται καποιες φορες 2/9..ολα μου τα παιδια βαση περιοδου γεννηθηκαν 39+,αλλα γνωριζω κ κοπελα που γεννησε 41.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

....καλο μηνα...καλο καλοκαιρι,κ καλο τριτο τριμηνο..........(για οσες μπηκαν ηδη κ για οσες μπαινουν σιγα σιγα...(οποια πιασει το μαη,ας μου στειλει κι εμενα...)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

...πηρε ο αντρας μου δημητρη κ βενετια να πανε μεχρι το περιπτερο (που εχει αυτοκινητακια απο αυτα που ριχνεις 50λ κ κουνιουνται,κι εχω μεινει με το μικρο που κανει απεργια πεινας...

εσυ?????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

εγω σαββατοκυριακο δεν κανω δουλειες...εχω ολα τα παιδια εδω...συνηθως ο αντρας μου δουλευει (δεν κανει καθολου ρεπο,αλλα εχει την πολυτελεια να ερχεται σπιτι οποτε εχω αναγκη...)κ ειναι "αυτοκτονια" να σιγυριζω κ απο πισω να γκρεμιζουν τα παιδια....

τωρα ηρθε να παρει καφε κ δεν τον αφησαν να φυγει αν δεν τα παει για "τουτουνια",οποτε βρηκα την ευκαιρια...κ πισω μου ο γιωργακης τρωει τρελλες τουμπες........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλημέρα και καλό μήνα!!!

Βρε κορίτσια με προβληματίζει το βάρος του φυστικιού.... στις 15/4 ήταν 444 γρ.... εδώ βλέπω ότι τα φυστικια σας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! η δικιά μου τι έπαθε?? με έχει τρελάνει στη κλωτσιά βέβαια... έχει πολύ πλάκα!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλό μήνα!!!

Βρε κορίτσια με προβληματίζει το βάρος του φυστικιού.... στις 15/4 ήταν 444 γρ.... εδώ βλέπω ότι τα φυστικια σας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! η δικιά μου τι έπαθε?? με έχει τρελάνει στη κλωτσιά βέβαια... έχει πολύ πλάκα!!!!

καλημερα indie μου ....εμενα ο μουργος 26/4 ητανε 459γρ...νομιζω οτι εμενα ειναι πιο μικρουλης απο τη δικια σου...οποτε δεν νομιζω οτι πρεπει να αγχωνεσαι

76IGp3.png

Γερά να είναι όλα τα φυστικια... Την Πέμπτη έχωπρογραμματισμένο ραντεβού με το γιατρό... Ανυπομονώ τόσο....

κι εγω εχω την τριτη...θα παω να τον απολαυσω τον μουργο μου παλι...

76IGp3.png

Indie, η δικιά μου είναι 410 -δεν ξέρω πόσο πίσω σου είμαι, βέβαια, σε ημερομηνία( έχω ΠΗΤ 4/9) αλλά πόσο γρήγορα να μεγαλώσει πια... Δεν ανησυχώ πάντως, αφού στη β' επιπέδου μου παν ότι όλα είναι καλά, λέω να τους πιστέψω:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρα κοιλίτσες, καλό μήνα!!!

Μόλις πριν λίγο ξύπνησα, πέρασα μια εφιαλτική νύχτα.

Πρώτον είχα τρομερές καούρες και δεύτερον ο μάγκας με πέθανε στην κλωτσιά.

Εγώ σήμερα λέω να απεργήσω για να τιμήσω την μέρα...χαχαχα... δεν θα κάνω τίποτα.

Το επόμενο μου ραντεβού στην γυναικολόγο είναι την Τετάρτη.

Θα κανονίσω και για το ντοπλερ.

indie μου μην αγχώνεσαι για το βάρος, μια χαρά είναι το φυστικακι σου.

Στο κάτω κάτω άλλες γυναίκες κάνουν μεγάλα παιδία και άλλες λίγο πιο μικρά.

Επίσης εσένα είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη, στην δεύτερη λένε ότι τα παιδάκια είναι πιο μεγάλα, γι αυτό μην συγκρίνεις ποσά γραμμάρια είναι τα σποράκια γυναικών που είναι δεύτερη η τρίτη εγκυμοσύνη, με το δικό σου σποράκι.

Εμένα στον Μιχάλη μου έλεγαν όλοι οι γιατροί ότι είναι μεγάλος.

Εντάξει δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί στην οικογένεια μας κάνουν όλοι μεγάλα παιδία.

Ε, βγήκε 3500γρ. σιγά το μεγάλο, δηλ. η αδερφή μου που έκανε μια κόρη 4300γρ. τι ήταν το μωρό της, γίγαντας;;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...