Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το ανέφερε και ο Μπαγ***ς χθες αυτό αλλά νομίζω δε το εφαρμόζει. Παντως αν και με φάρμακα και χωρίς έχω το ίδιο αποτέλεσμα, κάτι παίζει σίγουρα με την ποιότητα που δεν έχουμε καταλάβει.

Κορίτσια μου ψάχνω για να δοκιμάσω βελονισμό. Δε μπορώ να καταλάβω πολλά από τις κριτικές οπότε έχει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποιον επαγγελματία που δοκίμασε; 

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου κακοφαίνεται που δεν θα μπορέσω να έρθω φέτος το καλοκαίρι, άλλα τι να κάνουμε...θα κάνω υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα.

χαχαχα,ν ανοιξουμε ενα συλλογο για τις πονεμενες αυγουστομανουλες που δεν μπορουν να παν στο πατρικο τους λογω εγκυμοσυνης (κ γεννας...) κι εμενα μου κακοφαινεται..

προτεινα στο γιατρο μου (που θα ειναι κι αυτος στη σαμο το πρωτο 15θημερο αυγουστου),να παω κι εγω κ αν συμβει κατι,να γεννησω εκει,αλλα αρνηθηκε.να κατσω στ αυγα μου λεει.........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις πηγαμε πολυ καλα χθες,τα γραφω ολα εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1549532#post1549532 ειμαι πολυ περηφανη.....

διαβασα το θεμα και το μονο που εχω να πω ειναι ΜΠΡΑΒΟ που εδωσε τη πρεπουσα βαση στο θεμα και δεν εθελοτυφλουσες. δινοντας σημασια σε προημα σημαδια βοηθας το παιδι σου!ΜΠΡΑΒΟ που ειχες το κουραγιο να τα δεις ολα οπως ηταν και οχι οπως θα ηθελες

ZOrwp3.png

nano,σ ευχαριστω...η αληθεια ειναι οτι ειχα σαλταρει λιγακι περισυ,με την πρωτη διαγνωση,οπως πιστευω η καθε μανουλα που ακουει κατι "μη φυσιολογικο" για το παιδι της.

με τον καιρο ομως συνειδητοποιησα οτι δεν ειναι κ τοοοσο σοβαρο.υπαρχουν αλλα πολυ σοβαροτερα κ μη αντιμετωπισιμα.γι αυτο κ σου ειπα ολα αυτα που ειπα προχθες,οχι εκ του ασφαλους,αλλα εχοντας γνωση κ εμπειρια.

ευχομαι βεβαια να μη συμβει κατι τετοιο κ σ εσενα,αλλα ακομα κι αν συμβαινει (που δεν,αφου το β επιπ ηταν καλο) ειναι αντιμετωπισιμο.

κι εφοσον το ξερεις απο νωρις θα το αντιμετωπισεις κ νωρις δινοντας στο παιδι τα καταληλλα εφοδια,αλλα πανω απ ολα την αγαπη σου,κ θα παρεις πισω τοση στοργη κ αγαπη,που δεν θα μπορουσες ποτε να φανταστεις...(ελπιζω να μην ακουστηκε ασχημα αυτο που ειπα,οι προθεσεις μου ειναι καλες...)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

nano,σ ευχαριστω...η αληθεια ειναι οτι ειχα σαλταρει λιγακι περισυ,με την πρωτη διαγνωση,οπως πιστευω η καθε μανουλα που ακουει κατι "μη φυσιολογικο" για το παιδι της.

με τον καιρο ομως συνειδητοποιησα οτι δεν ειναι κ τοοοσο σοβαρο.υπαρχουν αλλα πολυ σοβαροτερα κ μη αντιμετωπισιμα.γι αυτο κ σου ειπα ολα αυτα που ειπα προχθες,οχι εκ του ασφαλους,αλλα εχοντας γνωση κ εμπειρια.

ευχομαι βεβαια να μη συμβει κατι τετοιο κ σ εσενα,αλλα ακομα κι αν συμβαινει (που δεν,αφου το β επιπ ηταν καλο) ειναι αντιμετωπισιμο.

κι εφοσον το ξερεις απο νωρις θα το αντιμετωπισεις κ νωρις δινοντας στο παιδι τα καταληλλα εφοδια,αλλα πανω απ ολα την αγαπη σου,κ θα παρεις πισω τοση στοργη κ αγαπη,που δεν θα μπορουσες ποτε να φανταστεις...(ελπιζω να μην ακουστηκε ασχημα αυτο που ειπα,οι προθεσεις μου ειναι καλες...)

το "καλο" ειναι οτι μεγαλωσα σε οικογενεια οπου υπαρχει ατομο - η αδελφη μου - με πολυ σοβαρο προβλημα. ετσι ξερω. δεν ζω στην αγνοια του τι ειναι πραγματικο προβλημα και τι οχι. και γι αυτο τρελλαθηκα με τη πρωτη μας διαγνωση. τωρα ξερω πως αυτα που μπορει να συμβουν στο κοριτσακι μας ειναι αντιμετωπισημα και "ασημαντα". τωρα δεν φοβαμαι.

ZOrwp3.png

μπραβο,ετσι σε θελω!!!!!!!!!

κ να δεις στο τελος που δεν θα ειναι τιποτα...οπως εγινε κ μ εμενα περισυ,οπως θα γινει κ φετος.γι αυτο ειμαι χαλαρη κ δεν εκανα κ αμνιο...

ολα καλα θα πανε,θα το δεις...(ηδη ολα ειναι σε καλο δρομο.....)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

κοιλουμπες απορια...τι γινεται αν μας πιασουν οι πονοι ενω ο γιατρος μας λειπει σε διακοπες????νομιζω οι περισσοτεροι γιατροι φευγουν διακοπες τον Αυγουστο...

76IGp3.png

κοιλουμπες απορια...τι γινεται αν μας πιασουν οι πονοι ενω ο γιατρος μας λειπει σε διακοπες????νομιζω οι περισσοτεροι γιατροι φευγουν διακοπες τον Αυγουστο...

...παντα οι γιατροι αφηνουν καποιον αντικαταστατη οταν λειπουν ωστε ν αναλαβει περιστατικα οταν λειπουν εγω απο το πρωτο παιδι γνωρισα τον αντικαταστατη του δικου μου γιατρου,για παν ενδεχομενο.ο δικος μου γιατρος θα γυρισει στις 17 αυγ απο τις διακοπες.του ειπα οτι θα περιμενω να γυρισει,κ μετα θα γεννησω (η θα παω κι εγω στη σαμο......)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

...παντα οι γιατροι αφηνουν καποιον αντικαταστατη οταν λειπουν ωστε ν αναλαβει περιστατικα οταν λειπουν εγω απο το πρωτο παιδι γνωρισα τον αντικαταστατη του δικου μου γιατρου,για παν ενδεχομενο.ο δικος μου γιατρος θα γυρισει στις 17 αυγ απο τις διακοπες.του ειπα οτι θα περιμενω να γυρισει,κ μετα θα γεννησω (η θα παω κι εγω στη σαμο......)

νομιζω οτι πρεπει να τον ρωτησω κι εγω ποτε εχει σκοπο να παει διακοπες....δεν εχουμε συζητησει και πολλα πραγματα για τη γεννα ..και με αγχωνουν καποια πραγματα

76IGp3.png

Nano, μπράβο, χάρηκα φοβερά με τα νέα σας και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε πολύ καλά! Βουρ για καρεκλάκια τώρα:)

Λία, διάβασα και τα δικά σου με πολλή χαρά, μπράβο σε όλους σας, σε όλη την οικογένεια! Όσο για το facebook, φαντάσου το σαν ένα τεράστιο φόρουμ, όπου όμως ο καθένας έχει το ντουλαπάκι του, το γεμίζει όπως θέλει (φωτογραφίες, σχόλια κλπ) κι όποτε θέλει βγαίνει ή δέχεται επισκέψεις:) Καλά το λέω, κορίτσια;

Για το θέμα του Αυγούστου με τους γιατρούς, εγώ που έψαχνα σε δημόσιο ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Χαρακτηριστικά μου είπαν από το Έλενα "Κυρία μου, οι καλοί γιατροί λείπουν τον Αύγουστο". Κι επειδή φοβόμουν πάρα πολύ μήπως κάποιος καλός γιατρός που θέλει να λείψει με βάλει νωρίτερα για καισαρική, την έπρηξα τη γιατρό μου για να σιγουρευτώ ότι θα είναι εδώ. Πάντως κι εμένα μου είπε ότι θα έχει αντικαταστάτη εδώ τον Ιούλιο, οπότε ησύχασα κι απ' αυτό. Happiness, ό,τι απορία/αμφιβολία έχεις, λύσε τη τώρα...

Φιλιά σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

η δικια μου εχει εξοχικο στην χαλκιδικη-μια ωρα απο θεσσαλονικη-και θα παει εκει. αλλα ως τις 20/8 θα εχει γυρισει. εν τω μεταξυ χτες ο υπερυχος ΠΗΤ εβγαλε 27/8.... θα με τρελλανουν. βαση περιοδου ειναι 30/8 και η γιατρος λεει 3/9

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

εν τω μεταξυ χτες ο υπερυχος ΠΗΤ εβγαλε 27/8.... θα με τρελλανουν. βαση περιοδου ειναι 30/8 και η γιατρος λεει 3/9

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στον Μιχάλη.

Ο γυναικολόγος έλεγε 12/06.

Βάση περιόδου 09/06

Στον β επιπέδου βγήκε 31/05.

Τελικα γεννησα 04/06, φυσιολογικα μέσα σε 3,5 ώρες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Το μεσημέρι δεν πρόλαβα να σας γράψω τα δικά μας από τον χθεσινό υπέρηχο που δόξα το Θεό όλα κυλάνε πολύ καλά! :D Το μπουμπουκάκι μου μεγαλώνει. Έχει φτάσει μεταξύ 663- 688 γραμ.! μπαμπάτσικια! Και για αυτόν τον λόγο πρώτη φορά ο υπέρηχος την έβγαζε 5 μέρες μεγαλύτερη! Και η θέση της είναι εγκάρσια, κεφάλι στα αριστερά πόδια στα δεξιά. Τελευταία με χτυπάει πολύ στο μέσο της κοιλιά πολύ πιο χαμηλά από τον ομφαλό, δηλαδή τρώω μπουνιές και γονατιές.......κατς παίζει εκεί μέσα!!!!

Ήταν ο μηνιαίος έλεγχος στον γιατρό μου, τον άλλο μήνα τώρα.......αφού κάνω γενικές αίματος, ούρων και καμπύλη γλυκόζης σε δύο εβδομάδες.

Για την καμπύλη μου είπε ότι τα δεδομένα άλλαξαν λίγο οπότε θα πιω 75γρ γλυκόζης και θα κάνω 3 μετρήσεις , μια πριν και δύο μετά (πρόπερσυ έκανα τις ίδιες μετρήσεις με 100γρ γλυκόζης).

Ο γιατρός μου επιτέλους άλλαξε και μετακόμισε στο δικό του πλέον ολοκαίνουργιο ιατρείο και είναι πολύ ωραίο και περιποιημένο με καινούργιο υπέρηχο.

Πήγε κοντά στην κλινική τον Γαληνό που έχει ανακαινιστεί και με την ευκαιρία πήγα να τον δω και να ρωτήσω σχετικά αν και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την Γενική που γέννησα την Έλλη. Πρέπει να πάρω και εκεί ένα τηλ. να δω που πήγαν οι τιμές :rolleyes:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Μια χαρα τα νεα σου μπου μπου μου...!!!

stellunak εγω παω σε ιδιωτικο γιατρο,και θα γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη,αλλα σιγουρα θα το συζητησω μαζι του...

οσο για την πητ ειναι περιεργα τα πραγματα κι εμεις βαση περιοδου ειχαμε 25/8 και μεχρι οταν ο μπεμπης αρχισε να ειναι λιγο πισω μου εβγαλε πητ 2/9...και τωρα που αρχισε να παιρνει τα πανω του σιγα-σιγα επιστρεψαμε στις 29/8...αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι εμεις κραταμε την αρχικη πητ με βαση την περιοδο

76IGp3.png

Lia moy μπραβο για τον Δημητρακη σου... πρεπει να νιωθεις πολυ περηφανη...

Να σε ρωτησω εσυ που ειχες παθει ριξη και χιαστου και μηνισκου, τι εκανες τοτε? εκανες επεμβαση? εκανες φυσιοθεραπειες? θυμασαι ποσο κρατησαν περιπου και γενικα σε ποσο καιρο αναρρωσες? Αναρωτιεμαι γιατι αν τελικα χρειαστει επεμβαση, να το αποφασισουμε για πριν γεννησω...

Ο γιατρος ειπε οτι αν ειναι μονο ριξη χιαστου, οι περισσοτεροι δεν κανουν την επεμβαση, απλα το γονατο ειναι πολυ περισσοτερο "ερμαιο" στο να ξανασυμβει ενα ατυχημα, οποτε και τοτε το κανεις.

αν ομως ειναι και μηνισκος ειπε οτι την κανεις την επεμβαση γιατι ουτως η αλλως κανεις μια μικρη για τον μηνισκο, οποτε λεει θα φτιαξουμε και το αλλο τοτε...

αντε να βγουν τα αποτελεσματα τη δευτερα....ουφ σας πρηζω κι εσας,ε?

Λοιπον περι ΠΗΤ. μερικοι γυναικολογοι δινουν 2-3 μερες απο οτι το υπολογιζεις συνηθως...πχ εμενα με βαση τη περιοδο ηατν 5 γεναρη ο γυναικολογος ελεγε 7.

ο τωρινος λεει ακριβως με βαση τη περιοδο και δεν την εχουν αλλαξει σε κανεναν υπερηχο...ουτε στην κορη μου την αλλαξαν που εβγαινε μια εβδομαδα μικροτερη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α! και ξεχασα Λια, η εγκυμονουσα βγηκε απο μεσα μου και δακρυσα οταν διαβασα το σκηνικο που ηρθε και σου εδωσε τη ζωγραφια.... τον φανταστηκα ετσι να ερχεται ολο χαρα με τα αθωα του χερακια τεντωμενα να σου λεει, μαμα κοιτα, και δακρυσα...

Να τα χαιρεσαι ολα τα παιδακια σου και καλες στρατες στον Γιωργάκη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...