Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

galat,περαστικα κ καλο κουραγιο...εχω παθει κι εγω ρηξη μηνισκου κ χιαστου πριν απο πολλλαααααα χρονια οταν επεσα με το παπακι μου πανω σε προφυλακτηρα σταματημενου...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα! Νανο μπράβο καλα νεα!

Οι μετρησεις κυριως ειναι bpd=αμφιβρεγματικη διαμετροσ (δηλ στο περιπου ποσο ειναι το κεφαλι απο βρεγμα σε βρεγμα) , fl μηκοσ μηριαιου οστου, ac perimetros koilias....

Ολα γενικα ειναι μετρησεις που δεν πρεπει να σε απασχολουν... με βαση αυτες υπολογιζεται το βαρος...

Αφου ειναι ολα καλα απολαυσε το...ο θεος ειναι μεγαλος, εγω πιστευω πολυκαι στην αυτοματη αποβολη της εγκυμοσυνης σε σοβατη χρωμοσωμικη ανωμαλια...η φυση ξερει...καλη δυναμη και ολα καλα να πανε απο εδω και περα γι ολες μας!

Γιατι κι εγω που δεν εχω κανει αμνιο πχ ειμαι στην αγνοια...

Αυτα σας φιλώ κορες, παω να νταντεψω τον αντρα μου ειχε ενα σοβαρο στυχημα χθες και τον ετρεχα στα εκτακτα...

στραβοπατησε στο 5χ5 και τελικα μαλλον εχει ρηξη χιαστου και μηνισκου στο γονατο!!!!

σημερα εχουμε μαγνητικες κλπ....αφηστε...

καλη υπομονη σε σενα και περαστικα στον αντρουλη σου

76IGp3.png

galat μου περαστικα σας!!!!

εμεις σημερα λεμε να αρχισουμε τις βολτες στα μαγαζια. καρεκλακι για το αυτοκινητο για το πρωτο καιρο θα παρουμε δανεικο τελικα. αφηστε που θελουμε να αλλαξουμε αυτοκινητο οποτε ακομα δεν ξερουμε τι καρεκλακι θελουμε.... πειτε μου λιγο τα καρεκλακια σε τι κατηγοριες βγαινουν?

ZOrwp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες.

νανο μου μπράβο, πολύ χάρηκα με τα νέα σου.

λια μου μπράβο σε σένα και στον Δημητράκη, είμαι περήφανη και για τους δυο σας.

nikolina79 μου μην ανησυχείς και μένα ο δικός μου με τις μέρες του είναι.

Μια είναι ζωηρός, μια κοιμάται όλη μέρα και συνήθως τον νιώθω χαμηλά κάτω από τον αφαλό.

galat περαστικά στον άντρα σου, ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό.

Εμένα ο Μιχαλακος μου χθες έπεσε με το ποδήλατο αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε πολύ, γδάρθηκε λίγο στον αγκώνα του και στην κοιλίτσα.

νανο μου οι κατηγορίες στα καθισματακια είναι:

0-13 κιλα 0+

0-18 κιλα 0+1

9-18 κιλα 1

9-36 κιλα 1+2+3

15-36 κιλα 2+3

Εδω τα δειχνει αναλυτικα http://www.kiddies24.de/shop/index.php?cat=c1014_Autokindersitze.html

Εμείς έχουμε το maxi cosi cabriofix (0-13 κιλα).

http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p2090_Maxi-Cosi-CabrioFix---TANGO-RED-2010.html

rFQep1.pngcS9Bp1.png

galat μου περαστικα σας!!!!

εμεις σημερα λεμε να αρχισουμε τις βολτες στα μαγαζια. καρεκλακι για το αυτοκινητο για το πρωτο καιρο θα παρουμε δανεικο τελικα. αφηστε που θελουμε να αλλαξουμε αυτοκινητο οποτε ακομα δεν ξερουμε τι καρεκλακι θελουμε.... πειτε μου λιγο τα καρεκλακια σε τι κατηγοριες βγαινουν?

να σου πω νανο μου...εχει αυτα που ειναι:

0-10 κιλα

9-18

18-36

νομιζω υπαρχει και 0-18 δεν ειμαι σιγουρη για αυτο

εμεις θα παρουμε το καροτσι τριο της peg perego οποτε θα παρουμε καρεκλακι για μετα τα 10 κιλακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ολυμπια μου....καλημερα....

ξερεις τι ελεγε η γιαγια μου,αν δεν πεσεις πως θα μεγαλωσεις

Καλήμερα,

Και ο άντρας μου είπε καλά έπαθε για να μάθει τα όρια του και να μην κάνει βλακείες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ολυμπια μου,περαστικα στο μιχαλακο..δωσε του ενα φιλακι στον αγκωνα κ την κοιλιτσα του απο μενα..σ ευχαριστω κ για τα καλα σου λογια,ευχομαι καλη προοδο κ σ εσας...

παλι ναυτια εχω γμτ.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

galat περαστικά στον άντρα σου... Κουράγιο με το τρέξιμο.

olympia περαστικά για το μικρούλη σου

theolvas... κουράγιο ... ακόμα ναυτία? Και από ότι διάβασα για τον Δημητράκη πάτε πολύ καλά... μπράβο κοριτσάκι :D Πολύ τον χάρηκα.

Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση.

Ψάχνετε από τώρα για καρεκλάκια κ καροτσάκια ε? Εγώ θέλω πολύ να ψάξω, ελπίζω όταν βάλουμε internet σπίτι να το κάνω κ αυτό...Μέχρι τότε απλά τα βλέπω που τα ανεβάζετε :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εχθές τελικά δεν μπόρεσα να ξαναμπώ.

nano μπράβο, πολύ καλά τα νέα σας! Πήρατε μια ανάσα και το πολύ σημαντικό είναι ότι επιτέλους κάποιος σας ενημέρωσε σωστά και υπεύθυνα. Εύχομαι και οι άλλες σας εξετάσεις να είναι καλές!

Olympia99 ευτυχώς δεν χτύπησε πολύ ο μικρούλης σου, την άλλη φορά θα το θυμάται και θα προσέχει πιο πολύ!:tongue:

galat περαστικά στον αντρούλη σου. Να τελειώσετε γρήγορα με τα τρεξίματα.

theolvas πολύ θετικά και τα δικά σας νέα. Μπράβο σε εσένα και τον Δημήτρη σου!

Georgia1 με το καλό στην β-επιπέδου. Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

nikolina78 εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην ξαναέρθει τίποτα!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Ολυμπια μου,ερχεστε συχνα ελλαδα?στο Μιχαλακη σου,του αρεσει να ερχεται εδω...?

Ερχόμαστε Χριστούγεννα και καλοκαίρι.

Ο Μιχαλης τρελαίνεται εκεί γιατί τον έχουν όλοι στα οπα οπα, κάνει μπανια στη θάλασσα, ειναι ολη μερα εξω και αλωνίζει...

Όλοι η δικοί μου, εκτός από την μαμά μου, ζούνε στην Ελλάδα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ερχόμαστε Χριστούγεννα και καλοκαίρι.

Ο Μιχαλης τρελαίνεται εκεί γιατί τον έχουν όλοι στα οπα οπα, κάνει μπανια στη θάλασσα, ειναι ολη μερα εξω και αλωνίζει...

Όλοι η δικοί μου, εκτός από την μαμά μου, ζούνε στην Ελλάδα.

αχ ωραια...καλα κανετε και ερχεστε.....ειναι ωραια εδω,εχουμε ωραιες θαλασσες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...