Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις κοιλίτσες.

Σήμερα η μέρα στην δουλειά ήταν αρκετά αγχωτική και έτσι μπόρεσα τώρα να μπω.

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα :D

Ολυμπία σε ευχαριστώ που με έβαλες στην Λίστα. Μόνο δεν κατάλαβα το συμπατριώτισσα?? Επειδή είδα ότι είσαι από Γερμανία. Μένεις μόνιμα εκεί αλλά είσαι από Θεσσαλονίκη?? Facebook είχα για κάνα 2 χρόνια αλλά πριν κάποιους μήνες έκλεισα τον λογαριασμό . Νευρίασα. Ένοιωθα σαν να με παρακολουθούνε....:twisted:

Στέλλα σχετικά με μαγιώ εγώ "δυστυχώς" πήρα από το Λητώ 80Ε. Πολύ χάλια από εμφάνιση αλλά με βόλεψε σαν νούμερο. Είχα και πριν την εγκυμοσύνη κάποια κιλάκια παραπάνω και έχω αρχίσει να κάνω απίστευτη κοιλούμπα. Πήγα πρώτα στα Mothercare να πάρω ένα μαύρο που μου άρεσε από αλλά μου είπαν ότι θα το φέρουν τον Μάη (40Ε).

Επειδή ξεκίνησα άκουα αερόμπικ το χρειαζόμουν άμεσα και επειδή δουλεύω αρκετά δεν προλαβαίνω να οργώσω την αγορά. Έτσι αναγκαστικά ΛΗΤΩ.

Νικολίνα και εγώ έπαθα στον 4ο μήνα ουρολοίμωξη (δεν είχα συμπτώματα αλλά το είδε ο γυναικολόγος στην καλλιέργεια που έκανα). Επειδή 1 φορά τον χρόνο παθαίνω ουρολοίμωξη είπα να κάνω την φαρμακευτική αγωγή. Μην αγχώνεσαι. Σε καταλαβαίνω. Καλύτερα να μην χρησιμοποιήσουμε ούτε κολίριο (που λέει ο λόγος) αλλά τι να κάνουμε.....

Κορίτσια σας βλέπω πολυλογούδες και μου αρέσει..... Επειδή που και που με πιάνει ένα ψυχολογικό τώρα με την εγκυμοσύνη μου αρέσει να γράφω...

Φιλάκια στις κοιλίτσες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω νεα! τελικα μας δεχτηκε σημερα η χατζησεβαστου στο ιπποκρατειο η οποια ασχολειτε αποκλειστηκα με τετοια περιστατικα. μας τα εξηγησε ολα αναλυτικα. μας εδειξε και ερευνες που εχουν γινει στο εξωτερικο.

λοιπον το πιο πιθανο ειναι η ζουζουνα μας να ειναι μονο φορεας αυτης της μεταλλαξης στο χρωμοσωμα 13. αν εισαι μονο φορεας δεν σου προκαλει κανενα προβλημα. μονο οταν αποφασισεις να κανεις παιδι θα αντιμετωπισεις δυσκολια στη συλληψη και πολυ υψηλη πιθανοτητα αποβολης. αλλα σε 20-30 χρονια που θα θελησει η μπουμπου μας να μας κανει εγγονια η επιστημη θα εχει προχωρησει και επιπλεον αφου ξερουμε το θεμα θα ειναι αντιμετωπισημο.

σε αντιθετη περιπτωση θα φανει στον μεγαλο υπερυχο αν το μωρακι μας εχει καποια παραμορφωση. οποιαδηποτε παραμορφωση φανει πρεπει να επανεξεταστει η περιπτωση. μου τονισε οτι μονο αν υπαρχει υπερυχογραφικο ευρημα μπορει καποιος να προχωρησει σε διακοπη κυησης.

αν παλι ουτε ο υπερυχος δεν δειξει τιποτα, τοτε υπαρχει πιθανοτητα για ελαφρια μορφη νοητικης υστερησης. αλλα αυτο καμια εξεταση δεν μπορει να το δειξει.

σας ζαλισα αλλα κοριτσια νιωθω πιο ηρεμη. δεν μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια αλλα τουλαχιστον μου εξηγησε αναλυτικα τι συμβαινει. υπερυχο μου κανονισε η ιδια με εναν γιατρο, με τον οποιο θα μιλησω αργοτερα για να μας πει αν θα τον κανουμε σημερα ή αυριο το πρωι. δεν του ειπε τι συμβαινει και μου ειπε ουτε εγω να πω ωστε να μην ειναι υποψιασμενος. στο τελος της εξετασης να του πω και μετα θα κανει αυτος και 2ο υπερυχο. οποτε το αργοτερο μεχρι αυριο το μεσημερι θα δουμε τι συμβαινει....

ZOrwp3.png

Νανο μου τώρα διάβασα την ιστορία σου.

Ειλικρινά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις μία υγιέστατη μπουμπούκα...... Από ότι κατάλαβα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα είναι σίγουρα όλα τέλεια αλλά από οτι κατάλαβα όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα πάνε όλα τέλεια....

Εγώ την Δευτέρα έχω την Β επιπέδου και ειλικρινά τρέμω..... αλλά βαθιά μέσα μου λέω ότι το σποράκι μας θα είναι καλά..:?

Θέλουμε αμέσως νέα μόλις θα κάνεις τον υπέρηχο στον άλλο γιατρό.

Διαφημίσεις

Ολυμπία σε ευχαριστώ που με έβαλες στην Λίστα. Μόνο δεν κατάλαβα το συμπατριώτισσα?? Επειδή είδα ότι είσαι από Γερμανία. Μένεις μόνιμα εκεί αλλά είσαι από Θεσσαλονίκη?? Facebook είχα για κάνα 2 χρόνια αλλά πριν κάποιους μήνες έκλεισα τον λογαριασμό . Νευρίασα. Ένοιωθα σαν να με παρακολουθούνε....:twisted:

Ναι καλέ Θεσσαλονικιά ξενιτεμένη είμαι.

Ζω τα τελευταία 7 χρόνια Γερμανία και έχω κολλήσει δεν θέλω να φύγω.

Κοιτά και εγώ ήμουν κατά του Facebook μέχρι που γνώρισα κάποια κορίτσια εδώ στο parents και με πείσανε να ανοίξω λογαριασμό.

Νανο όλα καλά θα πάνε θα δεις.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα στις κοιλουμπες!

απο τις 6 εχω ξυπνησει...

λοιπον χτες βραδυ πηγαμε για τη β επιπεδου και ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ... το ζουζουνελι μας μεγαλωνει κανονικα και ειναι +3 μερες απο οτι θα επρεπε. πηραμε και δευτερη ανασα. τωρα περιμενουμε τη 3η ανασα μας τη δευτερα. ακομα ειμαι συγκρατημενη γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο. ολα θα φανουν μετα τη γεννα. βεβαια θα μου πειτε παντα ολα φαινονται μετα τη γεννα οσο καλα και να φαινονται ολα στην εγκυμοσυνη. απλα εμεις εχουμε ακομα ενα λογο για να ειμαστε επιφυλακτικοι.

σας ευχαριστω ολες μεσα απο τη καρδια μου για τη στηριξη που μου δωσατε ενω δεν με ξερετε. και η ζουζουνα μου σας στελνει ρουφηχτα φιλακια!

ο μπαμπας μας εχει ξεφυγει βεβαια λιγο... καθε φορα που εβλεπε πατουσα γελουσε σαν χαζο ενω εγω ειχα το αγχος να μετρησω ολα τα δαχτυλακια.... κοντεψα να τον ξεχ@#!# μεσα στο ιατρειο! βεβαια και η μικρη μας δεν εβαλα κ@## κατω ολη την ωρα της εξετασης. αφου ο γιατρος δυσκολευοταν να την "πιασει"

το σφιξιμο και ο πονος στη κοιλια συνεχιζετε οπως και τα yotopar. αλλα τα πηρα μονο 2 φορες ανα 6ωρο και τωρα λεω να τα παρω ανα 8ωρο γιατι δεν αντεχω τη ταχυκαρδια, η οποια νομιζω οτι ενοχλει και τη μικρη (παρα ειναι κινητικη την ωρα που με πιανει)

αυτα τα λιγα. συγνωμη για το σεντονι....

ZOrwp3.png

ξερετε που μπορω να βρω τι σημαινουν ολες αυτες οι μετρησεις στη β επιπεδου? απο το αγχος μου δεν συγκρατησα αυτα που ειπε ο γιατρος και τωρα κοιταω το χαρτι και δεν καταλαβαινω τιποτα. μονο το βαρος του μωρου: 564 γρ.

ZOrwp3.png

nano μου καλά τα νέα σου, ενθαρρυντικά... Θα πάρεις κ την 3η ανάσα κ θα ησυχάσεις... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ καλά... Η μπουμπουκα σου θα είναι μια χαρά κοριτσάκι μου...

Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλά... Έφαγα κάτι σουτζουκάκια κ με πέθαναν στην καούρα ... συν το άγχος για την απάντηση από την καλλιέργεια (σήμερα βγαίνει) ... συν ο μπέμπης που δεν ήταν καθόλου ζωηρος... Δεν κοιμήθηκα καθόλου...

Κ σήμερα είμαι λίγο ανήσυχη... Ο μικρός δεν έχει κλοτσίσει δυνατά κ με ανησυχεί ...

Ευχαριστώ κ όλες σας που παραθέσατε τις δικές σας εμπειρίες για να με στηρίξετε ψυχολογικά... Καλή επιτυχία στην Β'επιπέδου σε όσες κάνουν αυτές τις μέρες...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμάδες,κοιλίτσες και μωράκια! Πώς είστε σήμερα;

Nano μου, μπράβο μπράβο μπράβο!!!! Μια χαρά θα είναι η μπουμπού σου, θα το δεις!

nikolina79, μακάρι να μην σε ταλαιπωρήσει τίποτα τελικά!..

Georgia1 καλή επιτυχία στη β' επιπέδου!

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω το ΣΚ, οπότε...

Καλή Πρωτομαγιά! Καλό Σαββατοκύριακο!:D

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημερα κουκλιτσες μου με τις ομορφες κοιλιτσες !!!!

νανο μου πολυ καλα τα νεα σου και χαιρομαι παρα πολυ..κι εγω δεν μπορουσα να βγαλω ακρη με τις μετρησεις της β-επιπεδου,στο βαρος μια χαρα παντως ειναι η ζουζουνα σου...ειναι μεγαλυτερη και απο το γιο μου...

νικολινα μου μην σε αγχωνει αυτο μου τα κανει και μενα ο μπεμπης ...καποιες μερες ειναι πολυ ησυχος σχεδον ολη μερα και οταν κουνηθει ειναι τοσο απαλα τα χτυπηματα που σχεδον δεν τα νοιωθω...αν θελεις να τον ξεσηκωσεις φαε κατι γλυκο ..........

tettamar ευχομαι να περασεις τελεια το σ/κ...

76IGp3.png

καλημερα κι απο δω....

νανο,μου εφτιαξες τη μερα πρωι πρωι....ευχομαι ολα να πανε καλα,κι αν χρειαστεις βοηθεια,μη διστασεις....

νικολινα,θα συμφωνησω με τη χαπινες...περαστικα για την ουρολοιμωξη κ νερο.........

εμεις πηγαμε πολυ καλα χθες,τα γραφω ολα εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1549532#post1549532 ειμαι πολυ περηφανη.....

μιλατε για το facebook...εγω μονο ακουστα το εχω,δεν εχω ιδεα τι ειναι κ πως μπαινεις......μαλλον ζω στην εποχη των σπηλαιων............

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα! Νανο μπράβο καλα νεα!

Οι μετρησεις κυριως ειναι bpd=αμφιβρεγματικη διαμετροσ (δηλ στο περιπου ποσο ειναι το κεφαλι απο βρεγμα σε βρεγμα) , fl μηκοσ μηριαιου οστου, ac perimetros koilias....

Ολα γενικα ειναι μετρησεις που δεν πρεπει να σε απασχολουν... με βαση αυτες υπολογιζεται το βαρος...

Αφου ειναι ολα καλα απολαυσε το...ο θεος ειναι μεγαλος, εγω πιστευω πολυκαι στην αυτοματη αποβολη της εγκυμοσυνης σε σοβατη χρωμοσωμικη ανωμαλια...η φυση ξερει...καλη δυναμη και ολα καλα να πανε απο εδω και περα γι ολες μας!

Γιατι κι εγω που δεν εχω κανει αμνιο πχ ειμαι στην αγνοια...

Αυτα σας φιλώ κορες, παω να νταντεψω τον αντρα μου ειχε ενα σοβαρο στυχημα χθες και τον ετρεχα στα εκτακτα...

στραβοπατησε στο 5χ5 και τελικα μαλλον εχει ρηξη χιαστου και μηνισκου στο γονατο!!!!

σημερα εχουμε μαγνητικες κλπ....αφηστε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...