Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Πάντα υπάρχουν περισσότερα του ενός, του κυρίαρχου δηλαδή, αλλά μένουν μικρά. Με φάρμακα σκέψου κάποιοι γιατροί προχωρούν και σε δεύτερη ωοληψια στο β μισό του κύκλου. Δεν το έχω κάνει όμως για να ξέρω. 

Ναι μου το ανέφερε και ο Μπαγ***ς χθες αυτό αλλά νομίζω δε το εφαρμόζει. Παντως αν και με φάρμακα και χωρίς έχω το ίδιο αποτέλεσμα, κάτι παίζει σίγουρα με την ποιότητα που δεν έχουμε καταλάβει.

Κορίτσια μου ψάχνω για να δοκιμάσω βελονισμό. Δε μπορώ να καταλάβω πολλά από τις κριτικές οπότε έχει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποιον επαγγελματία που δοκίμασε; 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου! και καλως μας ηλθατε οι καινουριες

theolvas ευχαριστω πολυ για τα στοιχεια. θα παρω αργοτερα τηλεφωνο να δω τι θα μου πει.

χτες μετα απο αρκετο googling ειδαμε οτι στο μεγαλυτερο ποσοστο υπαρχουν και υπερυχογραφικα ευρηματα... οποτε ελπιζουμε ο υπερυχος να μας δωσει καποιες απαντησεις. πολλες οι μερες μεχρι τη δευτερα.

τα yotopar τα αυξησα σε μισο ανα 6ωρο.... εν τω μεταξυ μολις το παρω με πιανει τρεμουλο και ταχυκαρδια (με ειχε προειδοποιησει η γιατρος σχετικα) ελπιζω να ηρεμησω συντομα και να τα σταματησω.

σημερα κανονισα και αδεια εως την αλλη παρασκευη.

ο καλος μου θα παει στο παπαγεωργιου σημερα (νοσοσκομειο στη θεσσαλονικη) να δωσει τις εξετασεις μας για να μας πουν μια γνωμη. ελπιζω τι μεσημερι να γυρισει με καθησυχαστικα νεα...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Oι νεότερες καλώς ορίσατε!

Πώς είστε όλες σήμερα; Οι κοιλίτσες τί κάνουν;

Διακοπές ακούω και μαγιουδάκια...μπράβο μπράβο! Εμείς δεν προβλέπεται φέτος...ονειρευόμασταν για Ιούνιο,αλλά η δουλειά του άντρα μου δεν θα μας επιτρέψει. Θα δούμε τί θα γίνει...

Olympia έχω FB...μπαίνω αρκετά συχνά.

Άντε την φάγαμε σχεδόν και τουτη την εβδομάδα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου!!!τι κανετε σημερα???

Νανο μου πραγματικα το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ερθει με τα πιο καθησυχαστικα νεα...!!!Προσπαθησε ομως να εισαι ηρεμη γιατι ολο αυτο το περνας και στο κοριτσακι σου....

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε???Λιακι ευχομαι ολα καλα να ειναι τα πραγματα στον αναπτυξιολογο..

Τι βλέπω λέτε για διακοπούλες ε???Εμείς δεν μπορουμε να παμε διακοπούλες το καλοκαίρι γιατί ο αντρούλης μου δουλευει σεζόν,μόνο χειμερινές διακοπές...αλλα η θάλασσα είναι δίπλα μας...ελπίζω να με αφήσει ο γιατρός να κανω μερικά μπανάκια το καλοκαίρι

76IGp3.png

Καλώς ήρθες Georgia1 με το καλό το μωράκι σου... ΄

nano μου εύχομαι όλα να πάνε καλά... και θα πάνε... Αφού όλες στέλνουμε την θετική μας ενέργεια όλα θα πάνε καλά.

Εγώ είμαι λιγάκι :( καθώς πήρα χθες την γενική αίματος (που ευτυχώς είναι καλή) κ ούρων... κ εκεί φαίνεται ότι μάλλον έχω ουρολοίμωξη. Έδωσα πάλι για καλλιέργεια κ βλέπουμε, αλλά μάλλον έχω... το κακό είναι ότι δεν είχα σημάδια, αλλά κ ότι από πέρσι το καλοκαίρι που μου πρωτοεμφανίστηκε ένα συγκεκριμένο μικρόβιο το παλεύω πολύ κ μάλλον εχω θέμα με τα νεφρά τα οποία θα κοίταζα με υπέρηχο λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος. Αλλά με πρόλαβε ο μπέμπης...

Τεςπα... έχω λιγάκι ανησυχήσει... αν κ ο γιατρός μου είπε να μην ανυσηχώ...

Η stellunak νομίζω το πέρασε ε? Με αντιβίωση? (γμτ δεν έχω πάρει κ πολλές φορές στη ζωή μου κ αυτό με εκνευρίζει που θα πρέπει να πάρω τώρα)

Τεςπα... να μη σας κουράζω κ σας :(

Ελπίζω να είστε όλες καλά κ οι κοιλίτσες σας καλύτερα...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα γρηγορη κ φευγω...

νικολινα,περαστικα...να μην ανησυχεις,αφου το ειπε κι ο δοκτωρ.......

χαπινες...σαιζον σε ξενοδοχειο???συναδελφος ειναι????

τεταμαρ,ευχαριστω...

νανο +++++++++++++++++++++++++

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Νικολινα μου,υπομονη ο γιατρος σου θα σου πει τι θα κανεις ...μαλλον βεβαια θα χρειαστει να παρεις αντιβιωσιουλα....αλλα τι να κανεις ειναι χειροτερο να το αφησεις

76IGp3.png

καλημερα γρηγορη κ φευγω...

νικολινα,περαστικα...να μην ανησυχεις,αφου το ειπε κι ο δοκτωρ.......

χαπινες...σαιζον σε ξενοδοχειο???συναδελφος ειναι????

τεταμαρ,ευχαριστω...

νανο +++++++++++++++++++++++++

σαιζον σε εστιατοριο...υπευθυνος σαλας φετος...

76IGp3.png

σαιζον σε εστιατοριο...υπευθυνος σαλας φετος...

αααα! ειναι απο τους "εξω"...

εγω ημουν μαγειρισσα....με τους "μεσα"...

καλη σαιζον ευχομαι...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

αααα! ειναι απο τους "εξω"...

εγω ημουν μαγειρισσα....με τους "μεσα"...

καλη σαιζον ευχομαι...

να'σαι καλα,αν και τα πραγματα,πανε απο το κακο στο χειροτερο,εχει φτασει Μαιος και ακομα δεν εχει ανοιξει κανενας...πικρα,παλιοτερα ανοιγαν απο τελη Μαρτιου

76IGp3.png

Καλημερούδια σε όλες!!!

Το απόγευμα πάω να δω το μπουμπουκάκι μου :P :p :P

Πάω να κάνω μπανάκι τώρα που ο άντρας μου έχει την μικρή, το απόγευμα θα την αφήσω στην μαμά μου για τον γιατρό. Θα ξαναμπώ μετά να τα πούμε!

annegeddes1.jpg

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα κοιλίτσες.

Τι βλέπω μιλάμε για διακοπουλες;;;

Αχ, πονεμένη ιστορία, ούτε φέτος δεν θα πάω.

Έχω να πάω από το 2008...κλαψ

Πέρσι δεν πήγα γιατί γεννούσε η αδερφή μου, άσε που πέρασα δυο εβδομάδες στην Αθήνα, μέσα στο Αγλαΐα Κυριάκου γιατί η μπέμπα της αδερφής μου έπρεπε να νοσηλευτεί επειγόντως.

Φέτος πάλι δεν θα πάω γιατί γεννάω εγώ.

Ωραία η ιδέα σας για πισίνα, έχουμε εδώ κοντά, θα πάρω τον Μιχαλακο μου και θα αρχίσουμε βουτιές στην πισινά, αφού διακοπές γιοκ!!!

Τι μου θυμίσατε με τις σεζόν......τα νιάτα μου....που δούλευα τα καλοκαίρια στην Χαλκιδική.......τι ωραία που ήταν!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Νικολίνα, σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι... Κι εγώ έχω πάρει ελάχιστες φορές αντιβίωση και είμαι γενικά πολύ κατά και τώρα που χρειάστηκε να χαπακωθώ για 15 μέρες (χώρια η ενδοφλέβια) μου κακοφάνηκε τρελά. Τα δερματικά μου κάνουν πάρτι από τότε και τρέμω μην αρχίσω κολπίτιδες και τέτοια...Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως αποδείχτηκε, δεν έχεις και πολλές επιλογές. Μια συμβουλή μόνο: για ό,τι έχει να κάνει με την ουρολοίμωξη, να προτιμήσεις να συμβουλεύεσαι παθολόγο, γιατί όπως μου είπαν όλοι (κατόπιν εορτής) οι γυναικολόγοι δεν είναι δυστυχώς σωστά προετοιμασμένοι γι' αυτές τις περιπτώσεις και πολλές φορές τους ξεφεύγει η κατάσταση -αλλά αφού είχες θεμα και πριν μάλλον θα το ξέρεις. Ουφ, κατά τα άλλα, πολλά νερά και προσοχή στη μέση: αν νιώσεις πόνο εκεί, είναι σημάδι sos για τα νεφρά. Και κουράγιο. Εγώ κάνω τώρα κάθε μήνα εξέταση και παρακαλάω να μην ξαναγυρίσει η βλακεία... Μου 'χουν μείνει τραύμα τα 40ρια του πυρετού:-Ρ

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...