Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια που αναφέρθηκε η κολπίτιδα, από χθες έχω κάτι ψιλοενοχλησεις, λίγο φαγούρα και λίγα άσπρα υγρά.

Πήρα τηλέφωνο στην γυναικολόγο και μου είπε να πάρω κάτι κολπικά υπόθετα.

Επειδή δεν θέλω, λέω πρώτα να κάνω μερικές πλύσεις με χαμομήλι και αν δω ότι δεν περνάει τότε να βάλω υπόθετο.

Ολυμπία μου δοκιμασε το. Μακάρι να σου περάσει με το χαμομήλι!

Georgia1 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό να κάνετε και τη β-επιπέδου!

nano μου κουράγιο και πάλι! Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Πότε θα πάει η μαμα σου στον παγκαλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑΝΟ μου,θετικη σκεψη...αν ησουν αθηνα,θα σου ελεγα να πας κ στο δικο μου γεννετιστη,ο οποιος μου εχει λυσει πολλες αποριες.θα μπορουσα να σου δωσω το τηλ του,μπας κ καταφερεις κατι τηλεφωνικα,αν θελεις...

παντως,κ επειδη μεγαλωνω κ παιδακι με ειδικες αναγκες,πιστευω οτι αν το θεμα εχει να κανει μονο με εγκεφαλο (νοητικα να ειναι λιγο πισω δηλαδη),δεν ειναι κ τοσο δυσκολα τα πραγματα...απλα σε καποιους τομεις χρειαζεσαι περισσοτερο χρονο.μπες κ στο noesi.gr,εκει υπαρχει το βιβλιο των διαταρραχων,ισως βρεις κι εκει κατι.

κ φυσικα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να μην ειναι κ τιποτα...υπαρχουν συνδρομα τα οποια δεν επηρεαζουν καθολου τη ζωη του ατομου που τα εχει.

ευχομαι να γινει οτι ειναι καλυτερο....

κ σε εχω στην προσευχη μου.

μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του γιατρου με πμ? να ειναι μονο νοητικο το προβλημα δεν με απασχολει. τα αλλα - τα αγνωστα - με τρομαζουν.

και παλι σας ευχαριστω πολυ για την θετικη σας ενεργεια....

ZOrwp3.png

νανο μου,αυριο πρωι πρωι στα στελνω,γιατι εχω ξεκινησει τα μπανια των παιδιων κ αγνωστο ποτε θα ξεμπερδεψω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

νανο,σου εστειλα τα στοιχεια...

τεταμαρ,ευχαριστω.τυπικη εξεταση ειναι,για να δουμε την προοδο (που ειναι καλυτερη κ περισσοτερη απο την αναμενομενη ) να δουμε που βρισκομαστε κ να κανονισουμε σιγα σιγα την πορεια για το σχολειο.......

κανενα νεο για τη μαρουλιτα???????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  3. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  4. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  5. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  6. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  7. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  8. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  9. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  10. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  11. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  14. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  15. tettamar ΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  16. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  17. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)
  18. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)
  20. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?
  21. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  22. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)
  23. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  24. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. Georgia1ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  26. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  27. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

Georgia1 σε έβαλα στη λίστα.

ΜΑΜΑ TO BE πες μας και εσύ ΠΗΤ /κλινική /φύλο, να σε βάλουμε στη λίστα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Αμέ, εμένα με βρίσκεις ως stellunak!

Κι εγώ μια ερώτηση: έχετε καμιά καλή ιδέα πού θα βρω μαγιό (ολόσωμο ψάχνω). Είδα σήμερα ένα συμπαθητικό στα prenatal, 40 ευρώ, αλλά δεν το πήρα γιατί βιαζόμουν και μετά μ' έτρωγε το χέρι μου και μπήκα στην Isabella Oliver και βρήκα αυτό που το ερωτεύτηκα (80 ευρώ, το ξέρω ότι δεν έπρεπε να μπω!). Και τώρα λέω να ψάξω λίγο ακόμα, μήπως βρω και τίποτ' άλλο...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλίτσα καλα κανει και σε τρωει το χερι σου...μην δωσεις για μαγιω εγκυμοσυνης 80 ευρω θα τα κλαις μετα!

Εγω πηρα ενα πιο μεγαλο νουμεραο μπικινι φθηνο απο η&μ προπερσυ που ημουν εγκυος, αυτο σκοπευω να φορεσω και τωρα... βεβαια τοτε ημουν 5,5 μηνων τωρα θα ειμαι φαλαινα χμ...

να παρεις το ολοσωμο του πρεναταλ, και θα ελεγα και στις εκπτωσεις τα πρεναταλ κανουν πολυ καλες...

αληθεια ποτε λετε για διακοπες? εγω λεω τις 2 τελευταιες εβδομαδες του ιουνιου... μετα νομιζω θα βαρυνω αρκετα... ειναι και τα ντοπλερ στη μεση (7 ουλιου θα το κανω) ....αχ εδβ θα την βγαλουμε το καλοκαιρι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τυχερή είσαι, εγώ δεν έχει άλλες διακοπές. Ιούνιο και Ιούλιο γίνεται χαμός στα περιοδικά, αν όλα πάνε καλά θα δουλεύω (κι αν δεν πάνε, χτύπα ξύλο, δε θα μπορώ έτσι κι αλλιώς να φύγω) και Αύγουστο δεν παίζει να φύγω από Αθήνα, φυσικά. Το πολύ πολύ κανένα 4ήμερο στη Σαρωνίδα μας βλέπω. Απλώς θέλω να ξεκινήσω πισίνα σιγά σιγά, γι' αυτό το ψάχνω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ααααα πισινα ειναι πολυ καλη ιδεα.... ε τοτε θα τα βγαλει τα λεφτα του, αλλα και πλαι καλυτερα 40 ευρω παρα 80...

με εχει πιασει το τσιγκουνικο μου τελευται σας το ειπα?

επισης σημερα παρελαβα την τελευταια προς το παρον παραγγελια μου απο γερμανια ηρθαν τα sigg μπουκαλακια μου και τα εχουμε λατρεψει οικογενειακως!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα,

μαγιο εγκυμοσυνης δεν πηρα καμια φορα.αγορασα κανονικο μπικινι με μεγαλυτερο νουμερο κι εγω...ειχα δει κ στο μαδερκερ,αλλα δεν ξερω τιμη.κ φετος μαλλον το ιδιο θα φορεσω,αν παω βεβαια καμια φορα θαλασσα,γιατι προς το παρον ο γιατρος απαγορευει με το που θα μπω στον 7ο..κ στον 7ο μπαινω 2/6...

διακοπες δεν εχει φετος για τον ιδιο λογο...

αν ομως ολα πανε κατ ευχην,απο του χρονου θα κανω συνεχομενες διακοπες στη σαμο..(εννοω οτι θα μετακομισω μονιμα εκει)......

παω να ετοιμασω βενετια για σχολειο,να ντυσω το δημητρη,να δωσω γαλα στο γιωργο κ να ξεκινησω για τον αναπτυξιολογο...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλημέρα και από εμένα δε σας προλαβαίνω βρε κορίτσια, είμαστε και πολλές!

νάνο μου προσπάθησε να σκέφτεσαι τα όσα θετικά έχεις ακούσει από κάποιους και βάλε τις κακές σκέψεις στην πίσω μεριά. Μεσα από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Georgia1 καλωσήρθες στην παρέα μας, με το καλό!

Κάναμε και εμείς την Β επιπέδου και όλα ήταν καλά! Το αγοράκι μας εφτασε τα 549 γραμμάρια!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...