Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ πότε κλείσατε τον 6ο μήνα?:shock: Επειδη η ΠΗΤ είναι 20/08 υπολογίζω οτι αλλάζω μήνα κάθε 20 του μηνός. Τουλάχιστον έτσι μου έχει πει ο δοκτορ να το υπολογίζω. Την προηγουμενη βδομάδα έκλεισα τον 5ο μήνα.

Εγώ είπα μπήκαμε στον 6ο, οχι κλείσαμε.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου, οντως εκπληξη αλλα ευχαριστη!

Νανο, πραγματικά πιστευω οτι το ποσοστο ειναι απειροελαχτιστο, αλλα με ψυχραιμια και δυναμη να ακουσετε και δευτερη και τριτη γνωμη...μακαρι να πανε ολα καλα...

Μην σκεφτεσαι απο τωρα για διακοπη ...

το β επιπεδου εκτος απο ανατομικος ελεγχος καλυπτει κατα ενα ποσοστο και συγγενεις ανωμαλιες. Για τις βαριες ανωμαλιες τις ενοτπιζει κατα 74%

τις ελαφρές εντοπιζει κατα 46%

Γενικως ενοτιπζει ενα 55% των συγγενων ανωμαλιών... ισως βοηθησει προσθετικα λοιπόν...

Θα ελεγα να απαευθυνθειτε και στο εξωτερικο μεσω του γιατρου, μηπως αλλου εχουν καποια βαση δεδομενων με τη δικη σας περιπτωση...ή και μονοι σας με καποιο email ειναι παρα πολυ εξυπηρετικοι εξω και πιστευω οτι θα σου εδιναν καποιες κατευθυντηριες πληροφοριες....

Ελπιζω να πανε ολα καλα και με την μικροτερη δυνατη ταλαιπωρια- ψυχικη και μη.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! πραγματικα τις εχω αναγκη

το να παρεις δευτερη γνωμη δυστυχως δεν ειναι ευκολο. πηρα στο ιατρειο του παγκαλου στην αθηνα αλλα αδυνατο να του μιλησω. πρεπει λεει να παω εκει (μη και χασουν το ραντεβου). εδω στη θεσσαλονικη η χατζησεβαστου που θεωρειται απο τις καλες εχει ραντεβου (ειναι στο ιπποκρατειο) μετα τις 6 οκτωβριου.... προσπαθει μια γνωστη να τη βρει και να κλεισει ραντεβου αλλα ακομα τιποτα. και στον παγκαλο θα παει η μητερα μου που μενει αθηνα. γιατι εγω πως να ταξιδεψω? απο χτες ποναω και τη κοιλια μου τη νιωθω ωρες ωρες βαρια και δυσκολευομαι να περπατησω. ξεκινησα και yotopar (μισο ανα οκταωρο προς το παρον). δουλεια φυσικα δεν πηγα και δεν ξερω αν θα ξαναπαω και ποτε...

ZOrwp3.png

nano μην απελπίζεσαι (ξέρω δεν είναι εύκολο) αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά....

Εμείς θα κάνουμε focus για να έχεις τα καλύτερα νέα από δω κ πέρα...

Φιλάκια πολλά και χαμόγελο για να πάνε όλα καλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

:-DΚαλησπέρα μέλλουσες μανούλες.

Γράφτηκε στην αρχή στις Μαμάδες Σεπτεμβρίου αλλά για κάποιον λόγο δεν έχει κίνηση. Εδώ σας βλέπω πολυλογούδες...:D

Με λένε Γεωργία και είμαι από Θεσσαλονίκη. Είμαι 30 και περιμένουμε το πρώτο μας μπεμπάκι. ΠΗΤ 02/09/10 , αλλά ελπίζω για πιο νωρίς.

Την Β επιπέδου θα την κάνουμε την Δευτέρα στις 03 Μαϊου!! Εκεί επιτέλους θα μάθουμε και το φύλλο του σπορακίου μας.

Θα ξεκινήσω να σας διαβάζω εντατικά γιατί μου φαίνεται ότι έχω πολλά να μάθω....

Γενικά "ευτυχώς" όλα καλά μας πάνε. Μέχρι τώρα ούτε σοβαρά πονάκια ούτε κάποια σοβαρά προβλήματα. ΑΠλώς έχει πέσει το ανοσοποιητικό μας λκαι κολλάμε ότι κυκλοφορεί από Γρίππη και γαστερντερίτιδα μέχρι ουρολοίμωξη και κολπίτιδα.

Τι να πω...

Ελπίαω να τα λέμε από εδώ και πέρα..

Καλησπερούδια σας!!!

nano μου το μωράκι σου εισπράτει όλο το άγχος και την αγωνία σου γι' αυτό προσπάθησε να κρατιέσαι κατά το δυνατόν ήρεμη τώρα που ξεκίνησες και τα yotopar. Συνέχισε να προσπαθείς να πάρεις περισότερες γνώμες , να κάνεις την β - επιπέδου να δεις τι θα δείξει. Δυστυχώς κανένας γιατρός δεν παίρνει την ευθύνη για το οτιδήποτε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Georgia1 Καλώς ήρθες στην παρέα του Αυγούστου!!! Εδώ έχουμε πάθει εξάρτηση η μιά από την άλλη :mrgreen: Εύχομαι και σε σένα ένα γερό μωράκι. Καλή β - επιπέδου και όχι άλλες αρρώστιες!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

:-DΚαλησπέρα μέλλουσες μανούλες.

Γράφτηκε στην αρχή στις Μαμάδες Σεπτεμβρίου αλλά για κάποιον λόγο δεν έχει κίνηση. Εδώ σας βλέπω πολυλογούδες...:D

Με λένε Γεωργία και είμαι από Θεσσαλονίκη. Είμαι 30 και περιμένουμε το πρώτο μας μπεμπάκι. ΠΗΤ 02/09/10 , αλλά ελπίζω για πιο νωρίς.

Την Β επιπέδου θα την κάνουμε την Δευτέρα στις 03 Μαϊου!! Εκεί επιτέλους θα μάθουμε και το φύλλο του σπορακίου μας.

Θα ξεκινήσω να σας διαβάζω εντατικά γιατί μου φαίνεται ότι έχω πολλά να μάθω....

Γενικά "ευτυχώς" όλα καλά μας πάνε. Μέχρι τώρα ούτε σοβαρά πονάκια ούτε κάποια σοβαρά προβλήματα. ΑΠλώς έχει πέσει το ανοσοποιητικό μας λκαι κολλάμε ότι κυκλοφορεί από Γρίππη και γαστερντερίτιδα μέχρι ουρολοίμωξη και κολπίτιδα.

Τι να πω...

Ελπίαω να τα λέμε από εδώ και πέρα..

καλησπερα κ καλως ηλθες...ιδια ημερομηνια εχουμε...ευχομαι με το καλο.....

ΝΑΝΟ μου,θετικη σκεψη...αν ησουν αθηνα,θα σου ελεγα να πας κ στο δικο μου γεννετιστη,ο οποιος μου εχει λυσει πολλες αποριες.θα μπορουσα να σου δωσω το τηλ του,μπας κ καταφερεις κατι τηλεφωνικα,αν θελεις...

παντως,κ επειδη μεγαλωνω κ παιδακι με ειδικες αναγκες,πιστευω οτι αν το θεμα εχει να κανει μονο με εγκεφαλο (νοητικα να ειναι λιγο πισω δηλαδη),δεν ειναι κ τοσο δυσκολα τα πραγματα...απλα σε καποιους τομεις χρειαζεσαι περισσοτερο χρονο.μπες κ στο noesi.gr,εκει υπαρχει το βιβλιο των διαταρραχων,ισως βρεις κι εκει κατι.

κ φυσικα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να μην ειναι κ τιποτα...υπαρχουν συνδρομα τα οποια δεν επηρεαζουν καθολου τη ζωη του ατομου που τα εχει.

ευχομαι να γινει οτι ειναι καλυτερο....

κ σε εχω στην προσευχη μου.

ΝΙΚΙΤΖΟ,χαρηκα που εισαι καλα...

ΚΩΝΚΩΝ,επισης

κ στα υπολοιπα κοριτσια...

αυριο εχω αναπτυξιολογο για το δημητρη μου κι εχω αγχωθει.....

με πηρε ο υπνος σημερα κ δεν εχω ουτε μαγειρεψει...μαλλον για ομελετα μας κοβω......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Georgia1 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είσαι και συμπατριώτισσα!!!

κ επειδη μεγαλωνω κ παιδακι με ειδικες αναγκες,πιστευω οτι αν το θεμα εχει να κανει μονο με εγκεφαλο (νοητικα να ειναι λιγο πισω δηλαδη),δεν ειναι κ τοσο δυσκολα τα πραγματα...απλα σε καποιους τομεις χρειαζεσαι περισσοτερο χρονο.

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ σήμερα το πρωί αλλά δεν ήξερα πως.

αυριο εχω αναπτυξιολογο για το δημητρη μου κι εχω αγχωθει.....

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!

Μια που αναφέρθηκε η κολπίτιδα, από χθες έχω κάτι ψιλοενοχλησεις, λίγο φαγούρα και λίγα άσπρα υγρά.

Πήρα τηλέφωνο στην γυναικολόγο και μου είπε να πάρω κάτι κολπικά υπόθετα.

Επειδή δεν θέλω, λέω πρώτα να κάνω μερικές πλύσεις με χαμομήλι και αν δω ότι δεν περνάει τότε να βάλω υπόθετο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα,

Georgia1 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είσαι και συμπατριώτισσα!!!

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ σήμερα το πρωί αλλά δεν ήξερα πως.

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!

Μια που αναφέρθηκε η κολπίτιδα, από χθες έχω κάτι ψιλοενοχλησεις, λίγο φαγούρα και λίγα άσπρα υγρά.

Πήρα τηλέφωνο στην γυναικολόγο και μου είπε να πάρω κάτι κολπικά υπόθετα.

Επειδή δεν θέλω, λέω πρώτα να κάνω μερικές πλύσεις με χαμομήλι και αν δω ότι δεν περνάει τότε να βάλω υπόθετο.

ευχαριστω....

κι εγω εχω θεμα με κολπιτιδα.ποια υποθετα σου εδωσε???εμενα μου λεει να παρω flagyl κ dactarin που ειναι για αεροβια κ αναεροβια,αλλα να τα παρω σ ενα μηνα,οταν δηλ θα εχω μπει στον 7ο....

οσο για το παραπανω που εγραψα,κι εγω δεν ηξερα αν θ ακουστει σωστα......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

γεια σας κοριτσακια μου....

πρωτα απ'ολα θελω να δωσω στη νανο μια μεγαλη αγκαλια και να της ευχηθω να πανε ολα καλα...να εχεις θετικη σκεψη κοριτσακι μου και να παρεις την πιο σωστη αποφαση...(μην παρετε βιαστικες αποφασεις να το ψαξετε αρκετα πριν κανετε οτιδηποτε)

κων κωνακι μου τα χαπακια θα τα παιρνω μαλλον μεχρι το τελος για να κραταμε τη μητρα χαλαρη,επειδη απο την αρχη εχω θεμα με τις συσπασεις αλλα χρειαζεται και πολυ ξεκουραση

για τους μυκητες και την κολπιτιδα μου εδωσε μια κολπικη κρεμα να βαζω μια φορα τη βδομαδα(προληπτικα)....την gyno-daktarin....

πολλα φιλακια σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...