Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι...που ειναι η νανουκα μας;;;;.....καλα θα ειναι το κοριτσακι μας.....;)

χαπακι στο πρωτο μου αρμενιζα σε πελαγη ευτυχιας κ αγνοιας!!!!!!!!!!!!

τωρα....πελαγη ευτυχιας κ αγωνιας !!!!!!!!!...τπτ δεν εμεινε...αντε μπηκαμε στο 3ο τριμηνο!!!!:)

στην 24η βδομαδα δεν μπαινουμε στο 3ο τριμηνο?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου! Ποσες μεινανε για βου επιπεδου? Η ευη?

Στελλίτσα μπράβο και σε σενα, ουφ μου εφυγε παντως βαρος, πιο πολυ ανησυχουσα τωρα παρα ως πρωτομάνα...

Γιος λοιπον...σημερα ολο το λεω και το ξαναλεω χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Για το λικνο ειναι καλη περιπτωση οντως ειδικα αν ειναι το πρωτο παιδακι θα το εχετε και για το δευτερο, μετακινειται, και ειναι και μεγαλυτερο μαλλον απο μια καλαθουνα...

απλα δεν μπορεις να το παρεις εξω πχ(οχι οτι με το καλαθι θα το επερνες)

Γενικως ομως ειναι αγορα και 2-3 μηνες το πολυ να εχετε υποψιν σας....αν δεν εχετε κανεναν να σας δωσει παρτε το...για ρωτηστε και τα μεταφορικα ομως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα και απο μενα...

δυστυχως τα νεα δεν ειναι τα αναμενομενα... ειμαστε στο 1% οπου η συγκεκριμενη "ανωμαλια" στον καρυοτυπο του μωρου δεν ειναι απο εμας. οι πιθανοτητες που μας δινουν ειναι 95% υγιες και 5% αγνωστο... και αγνωστο γιατι τη συγκεκριμενη μεταθεση δεν την εχουν ξανασυναντησει... μπορει να ειναι απο νοητικη υστερηση εως οτιδηποτε αλλο...

αποφαση δεν μπορουμε να παρουμε και οι γιατροι δεν μας δινουν μια σαφη απαντηση. τωρα ψαχνουμε κι αλλο γιατρο (γενετιστη) για δευτερη γνωμη... η γυναικολογος λεει να περιμενουμε τη Β επιπεδου (η οποια θα ειναι πιο λεπτομερης απ'οτι συνηθως) και να αποφασισουμε τοτε.

εχω χασει καθε ελπιδα και εχω αρχισει να σκεφτομαι το μετα. ευχομαι καμια μα καμια κοπελα να μην νιωσει ποτε αυτα που νιωθω εγω

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

nano μου τι να πω....να σας φωτισει Ο Θεος κ να σας δωσει ενα υγιες μωρακι....

Καπου εδω μεσα διαβασα οτι μονο το 1% των πιθανων παθησεων που εντοπιζουν βγαινουν πραγματικοτητα.....αρα εισαι στο 1% του 1% .....Περιμενε κ το Β επιπεδου κ τη 2η γνωμη γενετιστη....

Κουραγιο κοριτσακι μου....ολες οι θετικες μας σκεψεις ειναι μαζι σου...

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Ω, να πάρει! Τι να πω, nano μου, σ' αυτές τις περιπτώσεις μόνο η ψυχραιμία μπορεί να βοηθήσει. Ναι, περίμενε τη δεύτερη γνώμη και προσπάθησε να μην αφήνεις αυτά που λένε οι γύρω να σε επηρεάζουν. Η τελική απόφαση θα 'ναι δική σας και στο σημαντικό είναι να είστε καλά με αυτή. Κουράγιο και στους δυο σας!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρα!

Απο συσπάσεις είμαι καλύτερα όμως είμαι μπουκωμένη με καταρροή:(.

Καλημερα ...κων κωνακι μου χαρηκα πολυ που εισαι καλυτερα !!!

Δεν πειραζει συνεχισε τις ξαπλες,ποτε θα πας να σε δει ο γιατρος????

Εγώ το παίρνω το yotopar μαζί με trofocard...

happiness τα yutopar θα τα παιρνεις μέχρι το τέλος προληπτικά ή συνεχίζεις να έχεις συσπάσεις? Με τα υγρα πώς πάς?

nano μου μην απελπιζεσαι! Να σκέφτεσαι θετικά και να έχεις πίστη! Όλα θα πάνε καλά και θα κρατησεις στα χέρια σου ενα υγιέστατο μωράκι! Παρτε και 2η γνωμη και ελπίζω και η β-επιπεδου να είναι πολύ καλή. Μέσα απο τη καρδιά μου σου ευχομαι να πάνε όλα καλά!

καλημερα και απο μενα...

δυστυχως τα νεα δεν ειναι τα αναμενομενα... ειμαστε στο 1% οπου η συγκεκριμενη "ανωμαλια" στον καρυοτυπο του μωρου δεν ειναι απο εμας. οι πιθανοτητες που μας δινουν ειναι 95% υγιες και 5% αγνωστο... και αγνωστο γιατι τη συγκεκριμενη μεταθεση δεν την εχουν ξανασυναντησει... μπορει να ειναι απο νοητικη υστερηση εως οτιδηποτε αλλο...

αποφαση δεν μπορουμε να παρουμε και οι γιατροι δεν μας δινουν μια σαφη απαντηση. τωρα ψαχνουμε κι αλλο γιατρο (γενετιστη) για δευτερη γνωμη... η γυναικολογος λεει να περιμενουμε τη Β επιπεδου (η οποια θα ειναι πιο λεπτομερης απ'οτι συνηθως) και να αποφασισουμε τοτε.

εχω χασει καθε ελπιδα και εχω αρχισει να σκεφτομαι το μετα. ευχομαι καμια μα καμια κοπελα να μην νιωσει ποτε αυτα που νιωθω εγω

Κοριτσάκι μου, υπομονή. Ελπίζω η β-επιπέδου να ειναι καλή και η δεύτερη γνώμη να σας βοηθήσει. Φιλάκια...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Χθες δεν κατάφερα να ξαναμπώ γιατί το λαπτοπ μου τα έπαιξε τελείως, απεβίωσε...χαχαχα

πρέπει ο καλός μου αντρούλης να το κάνει ένα φορματ.

Τώρα σας γράφω από το δικό του PC.

Καλέ μπήκαμε στον 6ο;;;; Πωπω είμαι πολύ στόκος, χαμπάρι δεν το πήρα.

Εμένα η κοιλιά μου γιατί σταμάτησε να μεγαλώνει;;; Μάλλον έτσι μου φαίνεται ε;;

galat έχεις δίκιο για το λίκνο, είναι για πολύ λίγο καιρό και μάλλον είναι περιττή αγορά.

Χθες το συζητούσα με την μαμά μου και μου είπε καλύτερα να πάρουμε κατευθείαν κούνια.

κωνκων περαστικά σου και να ξεκουράζεσαι καλή μου.

nano79 μου τι να πω, πρέπει να είσαι λογική και ψύχραιμη για να πάρεις την σωστή απόφαση.

Πολύ καλά κανείς που θα πας σε γενετιστή για δεύτερη γνώμη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην Β επιπέδου.

Να έχεις πίστη γλυκιά μου, όπως λένε και τα κορίτσια και όλα θα πάνε καλά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπηκα στα γρηγορα, δεν σας έχω διαβασει:oops:

Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα. Εχουν σταματησει οι συσπάσεις (νομίζω...) και έχω τα απλά πονάκια που είχα και πριν. Συνεχίζω τις ξάπλες μια στο κρεβατι μιά στον καναπε. Ευτυχως ηρθε η μανουλα μου αρων αρων απο το χωριο και ο μικρός την έχει καταβρει μαζί της!

Παίρνει καμιά κοπέλα τα yutopar?

Αν μπορέσω θα ξαναμπω. Πάω για ξαπλα!

Ξεκουράσου τώρα...και μετά τον ερχομό του ζουζουνιού θα αρχίσει πάλι το τρέξιμο, μην ανησυχείς! :tongue:

Το yutopar δεν το έχω πάρει εγώ, το έπαιρνε όμως σχεδόν ένα μήνα (στον τεταρτο) η κολλητή μου που γέννησε προσφατα και δεν είχε παραπονεθεί για κάτι. Την βοήθησε μάλιστα.

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημερα!!! Εκανα το Β επιπεδου πριν λίγο γυρια και...

Και ναι λοιπόν εχουμε την μεγάλη ανατροπη!!! τοσο μεγάλη που την ειδα κατευθειαν! χαχαχαχα

ΕΙΝΑΙ Α Γ Ο Ρ Ι !!!!!!!!

Ακομα δεν το πιστευω...ο βαγγος εχει χεστει απο τη χαρα του, κατα τα αλλα ο,τι να ναι.... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απλα τωρα ο κυριος ειχε γυρισει ανασκελα και μας αποκαλυφθηκε!!!!

Περα απο αυτο ολα καλα πηγαν, ολα φυσιολογικα.

Σας φιλώ!!!!!

Αργοτερα θα ενημερώσω και τη λίστα μας!!!

Κι άλλος γαμπρός! Με το καλό να έρθει το παλικάρι σας!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα και από μένα!!!Γεννάω και εγω αρχές Αυγούστου και έχω αρχίσει από τώρα να ζεσταίνομαι!!!Πως θα την παλέψουμε το καλοκαίρι???

Με υπομονή υποθέτω;;; Υπάρχουν και χειρότερα...εγώ είμαι μέσα προς τέλος... εδώ είμαστε και θα τα λέμε...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλέ πότε κλείσατε τον 6ο μήνα?:shock: Επειδη η ΠΗΤ είναι 20/08 υπολογίζω οτι αλλάζω μήνα κάθε 20 του μηνός. Τουλάχιστον έτσι μου έχει πει ο δοκτορ να το υπολογίζω. Την προηγουμενη βδομάδα έκλεισα τον 5ο μήνα.

tettamar σ'ευχαριστω. Απλά επειδη φοβάμαι πλέον λέω να ρωτησω τον γιατρο μηπως μπορώ να συνεχίσω να παίρνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...