Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat μπράβο καταρχήν που είναι όλα καλά... και φυσικά κ για το μπόμπιρά σου... Με το καλό λοιπόν ο γιος :D (νομίζω βέβαια ότι κ εσύ το χάρηκες πολύ)

mam to be καλώς ήρθες (ξεχάστηκα πριν)

theolvas είσαι τρομερή... σε φτύνω να μη σε ματιάσω...

Φιλούρες σε όλες τις κοιλούμπες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

να σου πω, εγω στην αρχη ηθελα αγορακι, μετα ομως που ημουν σιγουρη οτι ηταν κοριτσι ημουν χαρουμενη και φανταζομουν ροζ κλπ... μου ηρθε αποτομα! και δεν το εχω καλα καλα πιστεψει!!!! Αλλα χαρηκαν και ολοι οι αλλοι τοσο πολυ, και μου το εχουν μεταδωσει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

να σου πω, εγω στην αρχη ηθελα αγορακι, μετα ομως που ημουν σιγουρη οτι ηταν κοριτσι ημουν χαρουμενη και φανταζομουν ροζ κλπ... μου ηρθε αποτομα! και δεν το εχω καλα καλα πιστεψει!!!! Αλλα χαρηκαν και ολοι οι αλλοι τοσο πολυ, και μου το εχουν μεταδωσει!

...κατσε να μεγαλωσει λιγακι ο γιος,κ μετα δεν θα τον αλλαζεις με τιποτα...........

νικολινα,τι λεει ο εγγαμος βιος??????????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Α καλα δεν το συζητω δεν απογοητευτηκα ισα ισα που χαρηκα πολυ θα εχω ενα κι ενα, απλα μου ηρθε καπως αποτομο! χαχαχαχα Δεν το εχω πιστεψει χιχιχιχιχι

σκεφτομαι τα κατουρακια του που θα ειναι συντριβανι και γελαω! χαζομαμαμαααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ναι,ναι,να προσεχεις στην αρχη με τα κατουρα,γιατι μπορει να βραχεις..........(σου μιλαω παλι εκ πειρας.....)

την πρωτη φορα που ανοιξα την πανα της βενετιας στο μαιευτηριο,καθομουν κ την κοιταζα,σαν κατι να μη πηγαινε καλα.....(κατι λειπει,ελεγα......)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

xaxa... εγώ ακόμα δεν το χω συνειδητοποιήσει αυτό με τα ...συντριβάνια... :rolleyes: αν κ το χω ζήσει με το μικρό μου αδερφό...

theolvas μου μια χαρά όλα... ούτε κ αυτό το χω ακόμα συνειδητοποιήσει... Βλέπουμε τις φωτό κ δεν πιστεύουμε ότι παντρευτήκαμε... :tongue: θα γεννηθεί το μωρό κ ούτε κ αυτό θα το πιστεύουμε... xixi

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

galat μου τελικά kinder έκπληξη μας έκρυβες στην κοιλίτσα!!! άντε με το καλό βουρ και στα γαλάζια τώρα! :P πάει και η β-επιπέδου σου και όλα ok!

κωνκων άσε την μανούλα σου να μεριμνήσει για όλα τα άλλα και εσύ ξάπλα για το σποράκι σου!

mam to be με το καλό το μωράκι σου!

happiness αυτό για την δίαιτα το σκέφτομαι και εγώ! Για την Πέμπτη που θα πάω στον γιατρό από τώρα το σκέφτομαι τι θα μου πει! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα βάλει 9 κιλά το δεύτερο τρίμηνο και έπαθε σοκ...με έβαλε σε διατροφή για να μην πάρω πολλά ακόμη!!!

theolvas οι ντουλάπες πονεμένη ιστορία.....ξεκίνησα και τις κάνω κομμάτι κομμάτι και γιατί κουράζομαι εύκολα και γιατί η Έλλη όλο εκεί τριγυρνάει και βάζει το χεράκι της στα πράγματα και τα ρούχα και όχι μόνο.........μπαίνει και μέσα στην ντουλάπααααα :mrgreen: :mrgreen:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Αθηνά, πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά! Κι εγώ την έκανα σήμερα τη β' επιπέδου, χωρίς εκπλήξεις όμως -παραμένουμε μπέμπα, έστω και με ΠΗΤ δυο μέρες αργότερα απ' ότι πριν:) (ενημέρωσα και τη λίστα πιο κάτω)

Μας παίδεψε λίγο, γιατί δε γυρνούσε να σιγουρευτούμε ότι είχε μύτη, οπότε δώσ' του βόλτες η μαμά... Χαλάλι της, όμως, τώρα έχω μια πατούσα υπερηχογραφημένη να χαζεύω, πλάκα έχει!

Χαίρομαι που υπάρχει μια τάση βελτίωσης ομαδικώς! Απλώς βιάζομαι λίγο να φτιάξει ο καιρός, γιατί τα χειμωνιάτικα ρούχα έχουν αρχίσει να δείχνουν τα όριά τους (σε λίγο θ' αρχίσουν να τινάζονται τα κουμπιά της ζακέτας)!

Καλό βράδυ σε όλες!

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  3. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  4. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  5. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  6. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  7. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  8. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  9. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  10. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  11. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  14. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  15. tettamar ΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  16. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  17. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)
  18. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)
  20. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?
  21. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  22. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)
  23. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  24. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  26. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  27. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ααα, ξέχασα: για το θέμα των υγρών (τι είναι φυσιολογικό και τι όχι) βρήκα αυτό το λινκ και μου φάνηκε κατατοπιστικό (αχρείαστο να ναι): http://www.fitpregnancy.com/yourpregnancy/health/whats-that-drip-40726327.html?page=1

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες!!!

Μπήκα στα γρήγορα για να σας δώσω μια σημαντική πληροφορία που μάλλον θα σα ενδιαφέρει.

Το http://babybutt-de.erwinmueller.com/shop/start-DE-de-BB έχει βγάλει πρόσφορα,

μόνο για σήμερα, λίκνο μαζί με προίκα, μαξιλάρι και πάπλωμα μόνο 79?

http://babybutt-de.erwinmueller.com/...t-Set-5226.htm

Ισχύει για 22 ώρες και 14 λεπτά από τώρα.

Θα τα πούμε μετά πάλι, έχω δουλίτσες να κάνω σήμερα.

Φιλάκια!!!

είναι καλή περίπτωση...!!!

αν έχετε σκοπό να πάρετε λίκνο, η τιμή του είναι πολύ καλή!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Hello κ απο μενα !!!!!:)

χαθηκα λιγο εεε;;; :)...πηγα σημερα να δουμε το αμνιακο...ολα οκ...back to normals...αλλα συνεχιζω να κανω κραττει στην ζαχαρη....κ ειμαστε 560γρ!!!!!

Κωνκωνακι υπομονη με τις συσπασεις....εχω απο τον 4ο κ παιρνω yutopar(μισο ανα 8ωρο)...κ μαλλον με βλεπω να τα παιρνω μεχρι 7,5-8 μηνων....τωρα τελευταια εχω κατι πετρωματα κ μου ειπε ενδοιαμεσα να παιρνω κ κανενα buscopan....Να σε ρωτησω ,γιατι εχεις ΠΗΤ 10-8;;;ειναι καισαρικη;;;

Happinesssss....μπραβο κοριτσακι για τα αποτελεσματα!!!...αυτο με τα υγρα το ειχα κ το εχω ακομη....μαζι κ τον συγκεκριμενο φοβο ;)

Galat....αντε με το γιο κ εσυ!!!!!

Ολυμπια καποια στιγμη θελω να δεις για μια κουνια της fisher price....θα σου γραψω λεπτομερειες οταν μπορεσω....:)

...υπολοιπα κοριτσια.....φιλακιαααααα:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλησπερα κουκλιτσες!!!

galat μπραβο ολα καλα τα νεα απο τη β-επιπεδου και να ο γιος απο εκει που δεν το περιμενες...

stellunak κι εσυ μια χαρα με τη β-επιπεδου...μπραβο κοριτσακια μου

nikijo ουουουουου,τι κανεις ζουζουνα μου,ολα ενταξει με το αμνιακο και σενα,χαιρομαι...αντε μεχρι να γεννησουμε θα μας βγει η ψυχη με τα ζουζουνια

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες!!!

κοριτσια εχω αρχισει να ανυσηχω για τη νανο,την εχω συνεχεια στο μυαλο μου

76IGp3.png

ναι...που ειναι η νανουκα μας;;;;.....καλα θα ειναι το κοριτσακι μας.....;)

χαπακι στο πρωτο μου αρμενιζα σε πελαγη ευτυχιας κ αγνοιας!!!!!!!!!!!!

τωρα....πελαγη ευτυχιας κ αγωνιας !!!!!!!!!...τπτ δεν εμεινε...αντε μπηκαμε στο 3ο τριμηνο!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...