Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα!!!Γεννάω και εγω αρχές Αυγούστου και έχω αρχίσει από τώρα να ζεσταίνομαι!!!Πως θα την παλέψουμε το καλοκαίρι???

Καλημέρα κοριτσι μου,καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να δεχτείς το νινί σου

76IGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλωσήρθες ΜΑΜΑ TO BE με το καλό!

happiness πως πάει; Καλύτερα μου φαίνεται οτι είπες κάπου πιο πάνω! Δεν πρόλαβα να απαντήσω προχθές γιατι ο μικρός μου έχει άλλη άποψη για τον υπολογιστη και όταν με βλέπει έρχετει και τον κλείνει από το κουμπί! Εκανα αμνιο και όλα ήταν καλά λόγο αυξημένης αυχενικής! Το ρεβίθι το ακούω όλη την ώρα σχεδόν και πολύ δυνατα!

Από κιλά να μην το σχολιάσω εγώ πήρα ως τώρα 4 αλλά συν τα πολλά παραπάνω που είχα από πριν είμαι λες και είμαι στο μήνα μου και όλοι μου λένε ευτυχώς δε θα πετύχεις και καλοκαίρι που κάνει ζέστες :oops: :oops:

Πολλά φιλιά σε όλες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλωσήρθες ΜΑΜΑ TO BE με το καλό!

happiness πως πάει; Καλύτερα μου φαίνεται οτι είπες κάπου πιο πάνω! Δεν πρόλαβα να απαντήσω προχθές γιατι ο μικρός μου έχει άλλη άποψη για τον υπολογιστη και όταν με βλέπει έρχετει και τον κλείνει από το κουμπί! Εκανα αμνιο και όλα ήταν καλά λόγο αυξημένης αυχενικής! Το ρεβίθι το ακούω όλη την ώρα σχεδόν και πολύ δυνατα!

Από κιλά να μην το σχολιάσω εγώ πήρα ως τώρα 4 αλλά συν τα πολλά παραπάνω που είχα από πριν είμαι λες και είμαι στο μήνα μου και όλοι μου λένε ευτυχώς δε θα πετύχεις και καλοκαίρι που κάνει ζέστες :oops: :oops:

Πολλά φιλιά σε όλες!

ναι όλα καλά..εμείς πάλι είμαστε με τις ώρες μας ,μάλλον να πω με τις μέρες μας,κάποιες μέρες είναι πιο ήσυχος ....ασε εγω 10...αφου σκέφτομαι να αρχίσω δίαιτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή δε θυμάμαι εχεις κάνει Β επιπέδου και αμνιοπαρακέντηση;
Πρέπει να φύγω ήρθε ο μπαμπάς μας και πάμε τον μικρό για κούρεμα! Τα λέμε άλλη φορά! Φιλιά!

ναι εχω κανει και τα δυο...

οκ...καλό κούρεμα...φιλάκια!!!

76IGp3.png

GoodMorning.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες σας!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Την μικρή μου την βαπτίσαμε Ελισάβετ (το όνομα της πεθεράς μου) και την φωνάζουμε Έλλη. Με το καλό όταν γεννηθεί και η άλλη μπουμπού θα την βγάλουμε Γεωργία (το όνομα της μαμάς μου) και έτσι θα γιορτάζουνε όλες μαζί (αδελφές και γιαγιάδες). Και επειδή και τα γεννέθλια τους θα είναι πολύ κοντινά Ιούλιος - Αύγουστος πάλι μαζί θα τα γιορτάζουμε τα κοριτσάκια μου:P !

Κοριτσάκια κουράγιο στις ξάπλες σας! Όσες έχετε τα άγχη σας από εξετάσεις σύντομα να τα ξεπεράσετε! Πολλή πολλή θετική ενέργεια!!!!

Εγώ την Πέμπτη το απόγευμα θα πάω στον γιατρό να την δω.....και αναμένω. Θα μου γράψει γενικές εξετάσεις και την καμπύλη γλυκόζης.

Η Έλλη μου σήμερα τελειώνει με την αντιβίωση και ευτυχώς έχει συνέλθει το κοριτσάκι μου.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημερα κοιλιτσες!!!

Μπήκα στα γρήγορα για να σας δώσω μια σημαντική πληροφορία που μάλλον θα σα ενδιαφέρει.

Το http://babybutt-de.erwinmueller.com/shop/start-DE-de-BB έχει βγάλει πρόσφορα,

μόνο για σήμερα, λίκνο μαζί με προίκα, μαξιλάρι και πάπλωμα μόνο 79?

http://babybutt-de.erwinmueller.com/...t-Set-5226.htm

Ισχύει για 22 ώρες και 14 λεπτά από τώρα.

Θα τα πούμε μετά πάλι, έχω δουλίτσες να κάνω σήμερα.

Φιλάκια!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Εκανα το Β επιπεδου πριν λίγο γυρια και...

Και ναι λοιπόν εχουμε την μεγάλη ανατροπη!!! τοσο μεγάλη που την ειδα κατευθειαν! χαχαχαχα

ΕΙΝΑΙ Α Γ Ο Ρ Ι !!!!!!!!

Ακομα δεν το πιστευω...ο βαγγος εχει χεστει απο τη χαρα του, κατα τα αλλα ο,τι να ναι.... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απλα τωρα ο κυριος ειχε γυρισει ανασκελα και μας αποκαλυφθηκε!!!!

Περα απο αυτο ολα καλα πηγαν, ολα φυσιολογικα.

Σας φιλώ!!!!!

Αργοτερα θα ενημερώσω και τη λίστα μας!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!!! Εκανα το Β επιπεδου πριν λίγο γυρια και...

Και ναι λοιπόν εχουμε την μεγάλη ανατροπη!!! τοσο μεγάλη που την ειδα κατευθειαν! χαχαχαχα

ΕΙΝΑΙ Α Γ Ο Ρ Ι !!!!!!!!

Ακομα δεν το πιστευω...ο βαγγος εχει χεστει απο τη χαρα του, κατα τα αλλα ο,τι να ναι.... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απλα τωρα ο κυριος ειχε γυρισει ανασκελα και μας αποκαλυφθηκε!!!!

Περα απο αυτο ολα καλα πηγαν, ολα φυσιολογικα.

Σας φιλώ!!!!!

Αργοτερα θα ενημερώσω και τη λίστα μας!!!

χαχαχαχα!!!!!!!

με το καλο ο μπεμπαρος....

βεβαια καταλαβαινω κ τη χαρα του συζυγου.....τι παθαινουν ρε παιδι μου με τους γιους....

ο δικος μου οταν μαθαμε για τη βενετια δε μιλιοταν για μια εβδομαδα.ολο ελεγε οτι εχει κανει λαθος ο γιατρος......

καλα που τα πηρες ουδετερα τα φορμακια.......

παω να κανω μια ανασκοπηση (γιατι μονο το δικο σου μηνυμα διαβασα) κ επανερχομαι.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κι απο μας...ειμαστε καλα,εχω μια κουραση,αλλο πραγμα,κατεβασα ολες τις ντουλαπες κι εβγαλα τα καλοκαιρινα...

ιντι μου,αυτο που ειχα παθει με το χερι ηταν λιποθυμικο επισοδιο με προσκαιρη ημιπληγια,δηλ η δεξια μου πλευρα δεν λειτουργουσε καθολου τις πρωτες δυο ωρες απο τη λιποθυμια,κ μετα υπολειτουργουσε (ακομα κ τωρα καποιες στιγμες...).ειχα τρομαξει παρα πολυ,νομισα οτι ειχα παθει εγκεφαλικο.ευτυχως οι εξετασεις ειναι καθαρες,κ απ οτι φαινεται προερχεται η απο υπερκοπωση,η απο αυχενικο.ξεκουραση θελει,προτεινω να κανεις το ιδιο (κι αν τα καταφερεις,ξεκουρασου κ λιγο για μενα που δεν προλαβαινω ουτε αυτο να κανω.........)

χαπινες,χαρηκα που ολα ηταν καλα με το σακο σου...

για τη νανο,αναρωτιεμαι κι εγω.......

ζουζουνελ,μαλλον δεν θα χρειαστεις την εμβρυοκαρδιολογο,αφου ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...

κωνκων,χαιρομαι που εισαι καλυτερα...τυχερη!!!!!θα φας κ φαγακι απο τη μαμα!!!!!

απολαυσε οσο μπορεις την ξαπλα...κι εγω την περιμενω τη δικη μου μολις γινει το εξαμηνο του μπαμπα μου κ κανονιστουν κατι αλλες δουλειες.......

τα γιουτοπαρ τα επαιρνε κ η νικιτζο,αν δεν κανω λαθος..

αληθεια,που ειναι η νικιτζο?????????????

mama to be,καλως ηρθες στην παρεα μας...με το καλο κ το δικο σου μωρακι.....

ευη,μην ανησυχεις για τα κιλα,θα τα χασεις μολις γεννησεις (αν θηλασεις,ακομα πιο γρηγορα).καλο κουρεμα......

μπου μπου,τυχερη!!!θα τη βγαζεις φτηνα με ενα παρτυ....εγω να δω τι θα κανω οταν αρχισουν να ζηταν ολοι.....περαστικα κ παλι στην ελλη..(νομιζα οτι η ελισσαβετ γιορταζει καπου δεκεμβριο....)

ολυμπια μου,ο μιχαλακος σου ειναι καταπληκτικος......

galat,...................(πολυ χαρηκα με τα νεα σου...)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

χεχεχε ναι τρελη χαρα, αλλα ετσι εκανε και με την κορη, εκει εριχνε και ζεμπεκιες, αλλα τωρα το ηθλε το αγορακι φαινεται...κατα τα αλλα ο,τι να ναι γερο να ειναι! χαχαχαχαχαχ

Φορμακια πηρα κι ενα ροζ απο τζαμπο αλλα αφησα το ταμπελακι πανω σε περιπτωση που ειναι αγορι χαχαχαχα θα παω να τα αλλαξω!

Μαμ to be γραψε μας ΠΗΤ, που γεννας και αν ξερεις το φυλο, να σε βαλουμε στη λιστα μας!

Λία χαρα στο κουραγιο σου με τα καλοκαιρινα και εγω λεω σε κανα 2 εβδομαδες να τα μαζεψω, χθες εκανε κρυοοοοοο εδω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  3. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  4. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  5. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  6. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  7. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  8. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  9. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  10. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  11. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  14. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  15. tettamar ΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  16. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  17. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)
  18. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)
  20. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?
  21. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  22. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)
  23. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  24. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. stellunak ΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - μαλλον κοριτσι
  26. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  27. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...