Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά είμαι.

Έχω κάνει μια γελοία κοιλιά. ..χαχα…σαν να έχω καταπιεί μια μπάλα.

Εσύ βλέπω ανησυχείς για το υγρό ε;

Μην αγχώνεσαι δεν νομίζω να έχει συμβεί τίποτα στον σάκο σου.

Εγώ έτσι κατάλαβα ότι θα γεννήσω τον γιο μου.

Έτρεχε από το πρωί που σηκώθηκα πολύ υγρό σαν να κατουράω, αλλά μιλάμε για πολύ.

Αφού αναγκάστηκα να βάλω σερβιέτα.

ενταξει δεν εχω τοσο πολυ υγρα,ειπαμε...αν γινοτανε κατι τετοιο θα παθαινα σοκ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο γιος μου κάθε μέρα με ρωτάει ʼʼπως το λένε το μωρό;ʼʼ Και εγώ του λέω ότι δεν έχει ακόμα όνομα.

Κάθεται και σκέφτεται πώς να το πούμε, μου φαίνεται στο τέλος αυτός θα διαλέξει όνομα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ο γιος μου κάθε μέρα με ρωτάει ʼʼπως το λένε το μωρό;ʼʼ Και εγώ του λέω ότι δεν έχει ακόμα όνομα.

Κάθεται και σκέφτεται πώς να το πούμε, μου φαίνεται στο τέλος αυτός θα διαλέξει όνομα.

χαχαχα....δεν πειραζει θα του βρει ενα ωραιο ονομα....

76IGp3.png

Τι ωραίο νέο, Λία! Το ποσοστό είναι πολύ μικρό!

Olympia, μου φαίνεται σούπερ να διαλέξει το όνομα ο μικρός, θα ψαρέψω κι εγώ μου φαίνεται κανένα παιδάκι από το δρόμο να μου δώσει ιδέες:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

theolvas θα καταλάβει ο γιατρός.. Πήρες την απόφασή σου κ πρέπει να το σεβαστεί... Ολα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου... Είπαμε όλες μαζί στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια η μία στην άλλη.

Μακάρι να είμαστε γερές μέχρι να πάρουμε αγκαλιά τα μπεμπάκια μας κ να μην έχουμε άλλες ανυσηχίες...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

theolvas, θυμάμαι κάποιο post δικό σου που είχες κάποιο θέμα με το χέρι, .ωμο, ή κάτι τέτοιο.... σήμερα το πρωί μου έπεσε 3 φορες η κούπα από το χέρι...

αν ήταν 1, θα το επέδιδα στην ατσουμπαλιά μου.... αλλά 3?????

συν τοις άλλοις σήμερα αισθάνομαι σα να με δείρανε 10! δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου... και νυστάζω τρελά!! Που είναι η ενεργητικότητα και ευεξία του β τριμήνου της εγκυμοσύνης??

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

γυρισαμε απο το γιατρο...ολα καλα δεν χανω τελικα υγρα απο το σακο,λογω ζεστης εχω πιο πολλα υγρα...το αντρακι μου εφτασε τα 459γρ...πηραμε και τα υπολοιπα αποτελεσματα απο την αμνιο και ειναι πολυ καλα,δεν εχουμε κανενα προβλημα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Που είναι η ενεργητικότητα και ευεξία του β τριμήνου της εγκυμοσύνης??

ενεργητικότητα???

ευεξία???

τ'ειν' τούτα????

εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αν μπορούσα θα κοιμόμουν 24 ώρες το 24ωρο! Επρεπε όμως να πηγαίνω και στη δουλειά...

και τώρα δλδ αν μπορούσα θα κοιμόμουν απ' τις 8, αλλά έλα που ο μικρός μου έχει αντίθετη άποψη! ευτυχώς τουλάχιστον τελευταία κοιμάται κατά τις 10, το πολύ 11... πιο μικρός δεν κοιμόταν πριν τις 2-3 τα ξημερώματα!

κορίτσια εχει καμιά νέα από τη nano? την εχω στο μυαλό μου αυτές τις μέρες, τι να έγινε με τη β-επιπέδου?...

dJzIp2.png Fysmp3.png

happiness μαζί γράφαμε! :)

ορίστε είδες? ανησυχείς χωρίς λόγο, μια χαρά είναι ο μπεμπέκος, θηριάκι!

theolvas σ' ευχαριστώ για την εμβρυοκαρδιολόγο, για την ώρα θα αρκεστώ στο Ωνάσειο, άκουσα καλά λόγια, αν χρειαστεί κάτι περαιτερω (φτου φτου μακριά από μας!) θα σου πω. Για τον γιατρό σου ε νταξ' δε χρειάζεται τέτοιο αγχος, δική σου απόφαση ήταν, δεν είσαι παιδάκι να σου επιβάλλει τι θα κάνεις, θυμάμαι που έλεγες ότι έχετε πολύ καλή σχέση (και προφανως γι' αυτό έχει το θαρρος), αλλά σαν γιατρός αυτός προτείνει, δεν υποχρεώνει.

καληνύχτα κοριτσάκια, τα λέμε αυριο!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα!

Μπηκα στα γρηγορα, δεν σας έχω διαβασει:oops:

Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα. Εχουν σταματησει οι συσπάσεις (νομίζω...) και έχω τα απλά πονάκια που είχα και πριν. Συνεχίζω τις ξάπλες μια στο κρεβατι μιά στον καναπε. Ευτυχως ηρθε η μανουλα μου αρων αρων απο το χωριο και ο μικρός την έχει καταβρει μαζί της!

Παίρνει καμιά κοπέλα τα yutopar?

Αν μπορέσω θα ξαναμπω. Πάω για ξαπλα!

Καλημερα ...κων κωνακι μου χαρηκα πολυ που εισαι καλυτερα !!!

Δεν πειραζει συνεχισε τις ξαπλες,ποτε θα πας να σε δει ο γιατρος????

Εγώ το παίρνω το yotopar μαζί με trofocard...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...