Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε να πας για να σου φύγει η ιδέα και να ηρεμήσεις

εμείς κλεισαμε ραντεβου στο Ωνασειο για τρίπλεξ την άλλη Τρίτη. αντε να τελειώνουμε και μ' αυτό...

να σου πω κατι νομιζω μεχρι να γεννησω δεν προκειται να ηρεμησω...

αντε να ηρεμησεις κι εσυ με αυτο

76IGp3.png

Ακριβως...καλα αγχος θα υπαρχει αλλα μεταααααααα ειναι πολυ μεγαλυτερο... τωρα παει οπου πας, τρωει ο,τι τρως, δεν κλαιει...μετα θα λες το ταισα αρκετα? μηπως κρυωνει? τι ειναι αυτο το σπυρακι? γιατι ζοριζεται? ιιιι εκανε πρασινα κακα τι εχει?????/

χαχαχαχαχαχαχαχαα τηλεφωνο στον παιδιατρο αντε γυναικολογο...

Καλυτερα να πας σημερα να το ελεξεις να σου φυγει και αυτη η εννοια! Περιμενουμε νεα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

...καλησπερα κι απο μενα...

τωρα που ειστε ολες μεσα,γυρισαν τα παιδια απο το σχολειο....

galat,ζηλεψα με τη βολτουλα που κανατε...θελω κι εγω.........(*οσο για το φαι,δε σχολιαζω...τρεχουν τα σαλια...)

περισυ πηγαμε κ με τα τρια παιδια στη σαμο...δεν ειναι τιποτα,απλα περναν ολα τα παιδια καλα,κι εσυ απλα τρεχεις οπως οταν εισαι εδω...

happiness, καλα θα κανεις που θα πας στο γιατρο,πιο πολυ για να φυγουν οι ιδεες.

stellunak,καλως ηλθατε..(εδω να δεις πως ζηλεψα...)

ζουζουνελ,ναι,ηταν καλα...εστω κ για τη βολτιτσα.δεν ξερω για πιο μικρα (ο γιωργακης μου κοιμοταν καθ ολη τη διαρκεια),αλλα τα μεγαλα περασαν τελεια....για το ωνασειο δεν ξερω,αλλα περισυ μου ειχαν προτεινει μια εμβρυοκαρδιολογο στη βιοιατρικη,στην οποια τελικα δεν πηγα γιατι φανηκε απο τη μαγνητικη εμβρυου οτι δεν υπηρχε προβλημα στην καρδια.αν θες,να ψαξω να βρω τα στοιχεια.

ευη κ ιντι,χαρηκα που διαβασα νεα σας

μαρουλιτα κ κωνκων,περαστικα,ελπιζω να ειστε καλυτερα...

εγω εχω την αλλη εβδομαδα ραντεβου με το γιατρο κ αναμενεται καυγας που δεν εκανα την αμνιο...ελπιζω να καταλαβει αυτα που θα του εξηγησω,γιατι με βλεπω να ψαχνω για γιατρο καλοκαιριατικα.....

κατα τα αλλα,καλυτερα ειμαι (αν κ με το τρεξιμο του σκ μουδιασε παλι το χερι μου κ υπολειτουργει).μιλησα κ με δυο παιδοχειρουργους,σε περιπτωση που χρειαστει,οι οποιοι με καθυσυχασαν λεγοντας μου οτι μονο το 1% των περιπτωσεων που διαγιγνωσκονται προγεννητικα βγαινει αληθες.ετσι χαλαρωσα λιγακι...

φιλια σε ολες.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

μιλησα κ με δυο παιδοχειρουργους,σε περιπτωση που χρειαστει,οι οποιοι με καθυσυχασαν λεγοντας μου οτι μονο το 1% των περιπτωσεων που διαγιγνωσκονται προγεννητικα βγαινει αληθες.ετσι χαλαρωσα λιγακι...

φιλια σε ολες.....

απλα τελειο νεο...

οσο για τον γιατρο σου θα καταλαβει, τοσα χρονια σε ξερει... στην τελικη πες του ειναι προσωπικη επιλογη και αρα και προσωπικη ευθυνη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

απλα τελειο νεο...

οσο για τον γιατρο σου θα καταλαβει, τοσα χρονια σε ξερει... στην τελικη πες του ειναι προσωπικη επιλογη και αρα και προσωπικη ευθυνη...

ναι μωρε...στην τελικη θα του γραψω μια υπευθυνη δηλωση οτι εχω ενημερωθει κλπκλπκλπ....

απλα,οταν του μιλησα στο τηλ κ του το ειπα μου τα'ψαλλε κανονικα.....

να υπηρχε λογος,να την εκανα.....

αλλα 550 χωρις να υπαρχει λογος,δεν εδινα με τιποτα.δεν περισσευουν...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

και οχι μονο τα χρηματα, αλλα και η ξαπλα με 3 παιδια? απλα δεν παιζει....

ουτε η ξαπλα,ουτε η 1/100 πιθανοτητες αποβολης.αντιβιωση κ μπουσκοπαν,που χαλαρωνουν κ τον τραχηλο,με τον οποιο εχω κ θεμα λογω τεταρτης εγκυμοσυνης.......

κ μαλιστα χωρις να υπαρχει λογος.....

τι να πεις???

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Τι κάνετε εδώ τα λέτε τα λέτε;

Εμείς εδώ ήσυχα, ο καιρός μας χθες ήταν τέλειος αλλά σήμερα μας συννέφιασε πάλι.

Λια μου 550? ήθελε για να κανείς αμνιο;;;; Έπαθα ένα εγκεφαλικό μόλις τώρα χαχαχαχα

Γιατί ρε κορίτσια σας το κάνουν αυτό;;; Είναι αμαρτία να σας εκμεταλλεύονται έτσι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Τι κάνετε εδώ τα λέτε τα λέτε;

Εμείς εδώ ήσυχα, ο καιρός μας χθες ήταν τέλειος αλλά σήμερα μας συννέφιασε πάλι.

Λια μου 550? ήθελε για να κανείς αμνιο;;;; Έπαθα ένα εγκεφαλικό μόλις τώρα χαχαχαχα

Γιατί ρε κορίτσια σας το κάνουν αυτό;;; Είναι αμαρτία να σας εκμεταλλεύονται έτσι.

...εμενα να δεις τι μου ηρθε οταν το ακουσα.συγκεκριμενα μου ειπε το εξης..."θα σου στοιχισει 300 ε λιγοτερα απ οτι αν την κανεις στο ιασω...200 για το εργαστηριο κ 350 για μενα"...ημουν σοκαρισμενη με το στομαχι του σποριου κ δε μιλησα.αλλα τωρα που το σκεφτομαι............

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Τι να πω δεν ξέρω….απίστευτο.

Από την στιγμή που έχεις τέτοιο ιστορικό θα έπρεπε όλες οι εξετάσεις σου να είναι δωρεάν.

Ελλαδαρα!!!

Εγώ εδώ δεν έχω πληρώσει τίποτα.

Μόλις άκουσε η γυναικολόγος μου ότι ο γιος μου έχει κάποια αναπηρία, άρχισε να μου δίνει παραπεμπτικά για εξετάσεις και τα έκανα όλα δωρεαν.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Λιακι μου χαρηκα που ηρεμησες λιγακι και να ξερεις ολα καλα θα πανε.....

κι εγω στην αμνιο πληρωσα 495?,βεβαια θα προσπαθησω να παρω καποια λεφτα πισω απο το ικα..

ολυμπια μου τι κανεις?μερες εχω να σε πετυχω μεσα

76IGp3.png

ολυμπια μου τι κανεις?μερες εχω να σε πετυχω μεσα

Καλά είμαι.

Έχω κάνει μια γελοία κοιλιά. ..χαχα…σαν να έχω καταπιεί μια μπάλα.

Εσύ βλέπω ανησυχείς για το υγρό ε;

Μην αγχώνεσαι δεν νομίζω να έχει συμβεί τίποτα στον σάκο σου.

Εγώ έτσι κατάλαβα ότι θα γεννήσω τον γιο μου.

Έτρεχε από το πρωί που σηκώθηκα πολύ υγρό σαν να κατουράω, αλλά μιλάμε για πολύ.

Αφού αναγκάστηκα να βάλω σερβιέτα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...