Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κοιλίτσες, καλή εβδομάδα να έχουμε!

nano79 καλή επιτυχία για σήμερα, περιμένουμε τα αποτελέσματά σας με αγωνία

maroulita στο νοσοκομείο είσαι ακόμα? περαστικά και να βγείτε σύντομα σας εύχομαι! μωρέ είναι και 3 τα μπεμπάκια, θελει προσοχή η δική σου εγκυμοσύνη, φαντάζομαι ο γιατρός σου θα εχει το ίδιο άγχος με σένα... όλα καλά θα πάνε, να σκέφτεσαι θετικά κι εμείς σου στέλνουμε ποοοοολύ θετική ενέργεια!

theolvas χρόνια πολλά για τον Γιωργάκη σου! περάσατε καλά στην παιδοδιαδρομή απ' όσο διάβασα! κι εγώ το σκεφτόμουν να πάω, αλλά είναι μικρούλης ακόμα ο δικός μου, δεν ξέρω πόσα θα μπορούσε να καταλάβει, πέρα από το ότι θα έβλεπε άλλα παιδάκια, που του αρέσει

μπου μπου χρόνια πολλά για τη μικρούλα σου, γιορτή ή γενέθλια είχατε? νόμιζα ότι η Ελλη γιορτάζει 21/5 μαζί με την Ελένη, αλλά μάλλον κάνω λάθος, ε?

βάσω79 ήρθες για βόλτα απ' τα μέρη μας? :) με το καλό το μπεμπάκι σου!

κωνκων περαστικούλια. κάτσε ξάπλα και μην κουνιέσαι. κι εγώ έχω συσπάσεις, αλλά δεν εχω τη δυνατότητα να κάτσω στο κρεββάτι (δεν εχω βοήθεια για τον μεγάλο) κι έτσι τα περνάω όλα στο πόδι που λένε...

happiness υγρά έχω κι εγώ, είναι φυσιολογικό. να ανησυχήσεις αν αλλάξουν χρώμα (άσπρα ή πρασινωπά κάπως), αν εχεις φαγούρα ή αν μυρίζουν έντονα. τα ρουχαλάκια εγώ τα πλένω στους 60 για να σου πω την αλήθεια, αλλα ίσως είμαι υπερβολική. πάντως μην πλυνεις/σιδερώσεις από τώρα τα μωρουδιακά, γιατί θα χασουν την αποστείρωση και θα πρέπει να τα ξαναπλύνεις

evi mou με το καλό οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα. καλέ τώρα θυμήθηκε ο γιατρός σου ότι πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου? βεβαια νομιζω ότι αν υπήρχε κάποιο θέμα (πχ τοξόπλασμα ή μεγαλοϊός) θα φαινόταν στην αμνιο

indie μια χαρά σε βρίσκω, ήδη τελείωσες με τα ψώνια! εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όλα τελευταία στιγμή τα έκανα και έτρεχα! το δωμάτιο μην τυχόν και το βάψεις εσύ, να βάλεις τον σύζυγο.

stellunak καλώς ήρθατε, πώς περάσατε? τι απάντηση περιμένω βέβαια, στο Παρίσι και να μην περάσεις καλά, δε γίνεται! υπομονή στη δουλειά, τι να κάνουμε όλες στην ίδια σχεδόν κατάσταση είμαστε, εγώ πάντως θα σταματήσω αρχές Ιούνη, θα πάρω και την άδειά μου να κάτσω λίγο με τον μπεμπάκο μου, να τον φχαριστηθώ πριν γεννήσω. Αχ και οι αϋπνίες είναι θέμα, κατά τις 4 ξυπνάω κι εγώ κάθε μέρα (αν δεν ξυπνήσω εγώ, φροντίζει ο μικρός και με ξυπνάει, εχει συγχρονιστεί με το δικό μου βιολογικό ρολόι μου φαίνεται :) )

nikolina78 είναι αναμενόμενο να έχουμε περισσότερα υγρά. μερικές φορές τυχαίνει να έχει διαρροή ο σάκος και ειναι κατι που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, γι' αυτό μας μπαίνουν διάφορες ιδέες (εμ, όλο στο χειρότερο πάει το μυαλό μας), αν όμως σε γενικές γραμμές όλα πάνε καλά, δεν υπάρχει λόγος ρίξης του σάκου, εκτός αν πχ πέσεις

Στεναχωριέμαι που βλέπω πολλά κοριτσάκια να ταλαιπωρούνται... Εύχομαι όλα καλά...

Εμείς πρεπει να κάνουμε εμβρυοκαρδιογράφημα, λόγω του σακχάρου που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη, περισσοτερο για προληπτικούς λόγους, απ' ό,τι καταλαβαίνω, μήπως και ήταν ανεβασμένο το σάκχαρο την περίοδο της οργανογέννεσης και ιδιαιτερα κατά τον σχηματισμό της καρδιάς. Λέω να πάω στο Ωνάσειο, διάβασα και ένα θέμα στο φόρουμ. Εχει κάνει μήπως καμία να μου δώσει τα φώτα της?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζουνελ μου καλημερα,δεν ειχα βρε σκοπο να τα πλυνω απο τωρα απλα ρωτησα να ξερω...οσο για τα υγρα ξερω οτι τωρα εχουμε παραπανω απλα χθες ειχα πολυ παραπανω και ανησυχησα ,δεν υπαρχει θεμα με τσουξιμο ή φαγουρα ή χρωμα ...ειναι διαυγη και αραια γι'αυτο φοβηθηκα(λογω του οτι εχει βρεθει ολιγαμνιο) αλλα οκ ισως εφταιγε και οτι αλλαζα μηνα χθες...σημερα δεν υπαρχει τετοιο θεμα...

οσο αυτο που ρωτας δυστυχως δεν μπορω να σε διαφωτισω...

76IGp3.png

Γεια σας επιστρεψαμε κι εμεις απο την εκδομουλα που καναμε στο ΣΚ, ωραια ηταν, πηγαμε μια μετα στην Αντικυρα(2 ωριτσες απο εδω) ειδαμε θαλασσα φαγαμε τσιπουρα φρεσκια(οοοονειρο) και πηγαμε κι Αραχωβα την Κυριακη γυρνωντας και φαγαμε καπνιστο ψαρονεφρι(επισης οοονειρο)

οπως καταλαβαινετε αρχισε η ορεξη μου να εκτοξευεται...

Ειδαμε θαλασσα, ειδαμε βουνα, παιξαμε απολαυσαμε καθαρο αερα και τωρα παλι πισω...

Στελλίτσα καλως ηρθες, καλα κανεις και επιστρεφεις δουλεια, αλλα να μην πιεζεσαι... Η πιεση και τα ντεντ λαινες δεν τελειωνουν ποτε...

Κι εγώ την τριτη παω για Β επιπεδου αντε μαζι... να δω κι εγώ την χρευτρια-ποδοσφαιριστη μου....

((((( Κων κωνακι μου ))))) ελπιζω να εισαι καλυτερα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α! ζιουζουνελι τι ωραια ανασκοπηση που μας εκανες, δεν ξερω για ωνασειο αλλα λογικα καλα θα ειναι εκει....

Χαπακι, το παιδι να ξερεις δεν θα το ακους συνεχεια, ολη μερα,....εχει κυκλους υπνου και ξυπνιου κι αυτο.... και μαλιστα περισσοτερο υπνου.... μην ανησυχεις!

Οσο για τα υγρα, εγω θα ελεγα δεδομενου του ολιγοαμνιου να το πεις στο γιατρο σου, δεν μπορει να ξερεςι αν ειναι ουρα, η υγρα, η αμνιακο...Πιστευω οτι αν ητνα αμνιακο θα ητνα πολυ, και σαν νερο... αλλα καλου κακου ενημερωσε τον...ποτε εχεις επισκεψη?

Οσο για τα ψωνια, ενταξει εγω δεν πιστευω στο αργα και στο νωρις, αν βρεθειτε πχ σε μια ευκαιρια βουρ! και βεβαια αγοραστε προς το τελος αλλα καντε ερυενα απο τωρα... εγω γυρω στους 7 μηνες τα ειχα ολα τελειωσει... οντω μετα βαραινεις και θα εχει και ζεστη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω χαπακι, ειχαμε πολυ καιρο να παμε, και λεω τωρα που μπορω... γιατι παλι μας βλεπω να κλεινομαστε για κανα χρονο! χαχαχαχ

Ειναι δυσκολο φαναζομαι με 2 παιδια αλλα ολα γινονται!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α! ζιουζουνελι τι ωραια ανασκοπηση που μας εκανε, δεν ξερω για ωνασειο αλλα λογικα καλα θα ειναι εκει....

Χαπακι, το παιδι να ξερεςι δεν θα το ακους συνεχεια, ολη μερα,....εχει κυκλους υπνου και ξυπνιου κι αυτο.... και μαλιστα περισσοτερο υπνου.... μην ανησυχεις!

Οσο για τα υγρα, εγω θα ελεγα δεδομενου του ολιγοαμνιου να το πεις στο γιατρο σου, δεν μπορει να ξερεςι αν ειναι ουρα, η υγρα, η αμνιακο...Πιστευω οτι αν ητνα αμνιακο θα ητνα πολυ, και σαν νερο... αλλα καλου κακου ενημερωσε τον...ποτε εχεις επισκεψη?

εχω ραντεβου 4/5...θα του το ανφερω ετι κι αλλιως ,αλλα αν ξαναδω κατι τετοιο σιγουρα θα ζητησω να παω και νωριτερα να κανουμε υπερηχο και να δουμε τι γινεται....ξερεις γιατι μετα σκεφτηκα για τα ουρα...επειδη την στιγμη που επαθα αυτο ειχα και πολυ εντονη συχνοουρια...παντως το παρακολουθω...

76IGp3.png

Ευχαριστω χαπακι, ειχαμε πολυ καιρο να παμε, και λεω τωρα που μπορω... γιατι παλι μας βλεπω να κλεινομαστε για κανα χρονο! χαχαχαχ

Ειναι δυσκολο φαναζομαι με 2 παιδια αλλα ολα γινονται!!!!

οταν θελεις ολα γινονται κοριτσακι μου...

76IGp3.png

εχω ραντεβου 4/5...θα του το ανφερω ετι κι αλλιως ,αλλα αν ξαναδω κατι τετοιο σιγουρα θα ζητησω να παω και νωριτερα να κανουμε υπερηχο και να δουμε τι γινεται....ξερεις γιατι μετα σκεφτηκα για τα ουρα...επειδη την στιγμη που επαθα αυτο ειχα και πολυ εντονη συχνοουρια...παντως το παρακολουθω...

στα μαιευτήρια σου βάζουν ένα χαρτάκι που ανάλογα με το χρώμα που αλλάζει, καταλαβαίνουν αν τα υγρά που έχεις είναι αμνιακά ή όχι. νομίζω ότι πουλάνε και στα φαρμακεία, κάνε μια ερώτηση αν θες (αρκεί βεβαια να μη σου γίνει εμμονή και τρέχεις για χαρτάκια κάθε λίγο και λιγάκι ;) )

galat περάσατε καλά το Σ/Κ, μπράβο! Πού είναι η Αντικυρα, κοντά στο Γαλαξίδι, από 'κει μεριά? Αχ πόσο έχω πεθυμήσει ένα ταξιδάκι δε λέγεται! Και σήμερα έλεγα του άντρα μου ότι δεν πήγαμε ταξίδι του μέλιτος όταν παντρευτήκαμε... Εχεις δίκιο μου λεει θα σου πάρω ένα κουτί μέλι και θα σε πάω στο Σούνιο... Τι να του πεις! :D

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

στα μαιευτήρια σου βάζουν ένα χαρτάκι που ανάλογα με το χρώμα που αλλάζει, καταλαβαίνουν αν τα υγρά που έχεις είναι αμνιακά ή όχι. νομίζω ότι πουλάνε και στα φαρμακεία, κάνε μια ερώτηση αν θες (αρκεί βεβαια να μη σου γίνει εμμονή και τρέχεις για χαρτάκια κάθε λίγο και λιγάκι ;) )

galat περάσατε καλά το Σ/Κ, μπράβο! Πού είναι η Αντικυρα, κοντά στο Γαλαξίδι, από 'κει μεριά? Αχ πόσο έχω πεθυμήσει ένα ταξιδάκι δε λέγεται! Και σήμερα έλεγα του άντρα μου ότι δεν πήγαμε ταξίδι του μέλιτος όταν παντρευτήκαμε... Εχεις δίκιο μου λεει θα σου πάρω ένα κουτί μέλι και θα σε πάω στο Σούνιο... Τι να του πεις! :D

το ειχα ακουσει αυτο...αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι χθες γιατι ημουνα μονη μου και δεν ειχα ουτε αμαξι για να παω να παρω...

συγνωμη αυτο ειχε να σου πει......αχ αυτοι οι αντρες με το μπλακ χιουμορ τους

76IGp3.png

ναι ειναι νομιζω πεχαμετρικο χαρτι ηλιοτροπιου? κατι τετοιο θυμαμαι... Η αντικυρα ειναι προς Αρχωβα κοντα και στο γαλαξειδι ναι... δελφους εκει... για σκ ειναι οτι πρεπει για διακοπες δεν μου γεμισε το ματι... αλλα ειναι κοντα, και κυριως βολευει αν θες να δεις και δελφους αραχωβα γαλαξειδι ολα ειναι 15 λεπτα γυρω γυρω ....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...