Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοιλουμπες μου,αυπνη εμεινα παλι απο 4 εχω ξυπνησει και αφου βαρεθηκα να στριφογυριζω στο κρεββατι ειπα να σηκωθω και να μιλαω μονη μου στο φορουμ αφου ολες βλεπετε ακομα ονειρακια...

Λιακι μου δεν πειραζει που δεν πηγες στο μαδερκεαρ αλλα δεν θελω να ακουω οτι πεφτει η ψυχολογια μας...

Μαρουλιτακι μου περαστικουλια και ευχομαι συντομα να γυρισεις σπιτακι σου και εσενα ομως θα σε μαλωσω ακου εκει χαλια ψυχολογια...τι ειναι αυτα ,ετσι στεναχωρειτε τα σπορακια σας

κι ενα μεγαλο φιλι σε ολες τις υπολοιπες!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο μενα...

μαρουλιτα,περαστικα κ κουραγιο...

χαπινες,αμα το ηξερα,θα εμπαινα κι εγω...ξυπνησε η βενετια στις 4.30 κ δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω με τιποτα (εκεινη βεβαια ηπιε γαλα κ ξανακοιμηθηκε)...κ τωρα που νυσταζω ξυπνησαν κ οι τρεις...

θα παω λαικη ν απασχοληθουν για καμια ωριτσα...

οσο για την ψυχολογια...μια καλα,μια χαλια.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κι απο μενα... τελικα δεν πηγα πουθενα σημερα.. ο καιρος ειναι σ@#@#! αραξα στον καναπε... οχι οτι δεν εκανα τιποτα... κατι ψιλα συμμαζεματα μονο...

η ψυχολογια ειναι οτι να ναι. οταν κανω κατι ξεχνιεμαι και ολα οκ.... αλλα μετα... κουνιεται και η μικρη ασταματητα και το κανει ακομα πιο δυσκολο... τωρα εβαλα μουσικη και ηρεμησε καπως... πλεον με ξυπναει! μολις γυρισω στο πλαι λυσσαει! ας ειναι καλα βεβαια και χαλαλι της....

ZOrwp3.png

Το ξέρω ότι κάθε άλλο παρά επιστημονική είναι η άποψη αλλά θα την πω γιατί εμένα με βοηθάει όταν με πιάνει ο πανικός: ένα παιδάκι που κουνιέται πολύ, που έχει "αντίθετη γνώμη" όταν αποφασίζεις να γυρίσεις στο πλάι και "χαλαρώνει" όταν του βάζεις μουσική... καλά είναι, ρε γαμώτο... δεν μπορεί να μην είναι καλά!

(το ξαναείπα: κάθε άλλο παρά επιστημονική η άποψη, αλλά εμένα πριν από εξετάσεις ή επίσκεψη στο γιατρό με βοηθάει... προσπάθησέ το μέχρι τη Δευτέρα που θα σου επιβεβαιωθεί ότι η μικρή σου είναι ΟΚ)

Καλησπέρα στις στρογγυλές κοιλίτσες!!!

Σήμερα γιορτάζει η Έλλη μου, το κοριτσάκι μου! Το πρωί που ξύπνησε την πήρα αγκαλίτσα και της λέω σήμερα γιορτάζεις μωράκι μου Χρόνια σου Πολλά και μου έσκασε κάτι χαμόγελα και με έσφυξε με τα χεράκια της και μου έκανε αγαπούλες και φιλάκια! Τώρα το πως το αντιλαμβάνετε το 'γιορτάζω' δεν ξέρω :D

Ο καιρός πάλι σήμερα ότι 'ναι, το πρωί συννεφιά και ψιχάλες, τώρα ήλιο και ζέστη!!! Που είστε? πήρατε τους δρόμους? :tongue:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλουμπες μου...

μπουμπου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...!!!!!!

εμεις χθες πηγαμε στο jumbo και αγορασα μερικα εσωρουχακια για το μπεμπακι μου..και σαλιαριτσες ...δεν κρατιεμαι ηθελα να τα αγορασω ολα...

οταν θα τα πλυνω αυτα να τα ετοιμασω σε τι θερμοκρασια να τα πλυνω?

76IGp3.png

Το ξέρω ότι κάθε άλλο παρά επιστημονική είναι η άποψη αλλά θα την πω γιατί εμένα με βοηθάει όταν με πιάνει ο πανικός: ένα παιδάκι που κουνιέται πολύ, που έχει "αντίθετη γνώμη" όταν αποφασίζεις να γυρίσεις στο πλάι και "χαλαρώνει" όταν του βάζεις μουσική... καλά είναι, ρε γαμώτο... δεν μπορεί να μην είναι καλά!

(το ξαναείπα: κάθε άλλο παρά επιστημονική η άποψη, αλλά εμένα πριν από εξετάσεις ή επίσκεψη στο γιατρό με βοηθάει... προσπάθησέ το μέχρι τη Δευτέρα που θα σου επιβεβαιωθεί ότι η μικρή σου είναι ΟΚ)

σε ευχαριστω πολυ! και ο μπαμπας μας αυτο πιστευει.... μακαρι να ειναι ετσι... 2 24ωρα ακομα....

εμεις μολις γυρισαμε απο βολτα. καλα ηταν. ξεφυγαμε λιγο απο το σπιτι....

ZOrwp3.png

καλησπερα κοριτσια!

τι κανετε?πως πανε οι κοιλιτσες?

εχω καουρες τις τελευταιες μερες...με ενοχλει αρκετα.

συνηθως γραφω στον ΟΚΤΩΒΡΗ αλλα δεν ανηκω εκει...25-27/9 μας εχει πει ο γιατρος.ειναι μαλλον αγορακι το μπεμπε μας,90%.ραντεβου για β επιπεδου εχουμε στις 19/5.περιμενουμε με αγωνια...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

σε ευχαριστω πολυ! και ο μπαμπας μας αυτο πιστευει.... μακαρι να ειναι ετσι... 2 24ωρα ακομα....

εμεις μολις γυρισαμε απο βολτα. καλα ηταν. ξεφυγαμε λιγο απο το σπιτι....

δικιο εχει και ο μπαμπας και η ιρακι...γι'αυτο θα πρεπει να σκεφτεσαι κι εσυ θετικα γιατι η κουκλιτσα σου θα ειναι μια χαρα

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσια!

τι κανετε?πως πανε οι κοιλιτσες?

εχω καουρες τις τελευταιες μερες...με ενοχλει αρκετα.

συνηθως γραφω στον ΟΚΤΩΒΡΗ αλλα δεν ανηκω εκει...25-27/9 μας εχει πει ο γιατρος.ειναι μαλλον αγορακι το μπεμπε μας,90%.ραντεβου για β επιπεδου εχουμε στις 19/5.περιμενουμε με αγωνια...

με το καλο να υποδεχτεις το μπεμπακι σου!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Είμαι ξαπλα στο κρεβάτι λόγω εντονων συσπάσεων.:( Ξεκίνησα με χάπια και νοσοκομειακή δίαιτα για 3 μέρες και βλέπουμε. Χθες το βραδυ οι πόνοι ερχοντουσαν ανα 2λεπτο και μου αυξησε τη δόση στα χάπια. Και δυστυχώς πονάω ακόμα. Η μαμα μου ξεκίνησε σημερα απο το χωριο για να έρθει, μιας και ο καλός μου φευγει απο Δευτέρα. Μου έδωσε τα yiotopar για να δουμε πως θα πάει... Φοβάμαι.

μπου μπου μου χρονια πολλά με υγεια. Να χαιρεσαι την κορουλα σου!

μαρουλιτα μου κουράγιο. Με το καλό να επιστρεψεις σπιτάκι σου! Μη σε βάζει κάτω, για καλό σε έχουν μέσα, προσεχουν τα ζουζουνια σου! Ολα θα πάνε καλά!

Sorry φιλεναδες δεν μπορώ να γράψω άλλο γιατι πονάω και πάλι...

καλημερα κι απο μας

κωνκων,κουραγιο κ καλη ξαπλα...ολα θα πανε καλα

βασω 79,με το καλο...

νανο μου,θα συμφωνησω κι εγω με το μπαμπα σου κ την ιρακι.μου το ειχε πει κι εμενα περισυ ο συγχωρεμενος ο μπαμπας μου οτι αν το "ακους" καλα το παιδι,τοτε δεν εχει προβλημα.κ τωρα που δυσκολευομαι κ παλι,το ιδιο σκεφτομαι οταν με ταραζει στις κλωτσιες.ολα θα πανε καλα...+++++++++++++

χαπινες,τα πουχα του τζαμπο,οπως κ ολα τα παιδικα,γραφουν πανω οτι πρεπει να πλυθουν στους 40.εγω τα πλενω στους 30 με αρκαδι,που ειναι το πιο φυσικο (τουλαχιστο με τα λιγοτερα χημικα),γιατι μπαζουν στους 40.ετσι κι αλλιως θα τα σιδερωσεις μετα για απολυμανση.

μπου μπου,να τη χαιρεσαι κ να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις.με το καλο το μωρακι σου...

πηγαμε χθες στην παιδιαδρομη,περασαμε πολυ ομορφα (τα παιδια δηλ γιατι εγω τα εφτυσα)...

σημερα θα ξαναπαμε.απασχολουν δημιουργικα τα παιδια σε καθε περιπτερο με ζωγραφικη κ κατασκευες,εχει τεραστιο τραμπολινο που δενονται τα παιδια με λαστιχα(κατι αντιστοιχο ειχα δει κ στο αλλου),τοιχο αναρριχησης,μικροδωρακια για τα παιδια,κ διαφορες αλλες δραστηριοτητες.ο δημητρης βαφτηκε πειρατης,ειδαμε κ παθαμε να τον ξεβαψουμε το βραδυ...

για τους γονεις εχει διαφορα περιπτερα απο σχολεια,κεντρα ειδικης αγωγης,κατασκηνωσεις,εκπαιδευτικα παιχνιδια,ωδεια κλπ,γενικα τη βρηκα πολυ καλοστημενη κ δε γινοταν χαμος ωστε να χανει η μανα το παιδι...

κατα τα αλλα...εχω τρεις μερες που κανω εμετους συνεχομενα (μαλλον θα χασω κ τα κιλα που πηρα) κ νιωθω χαλια......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κουκλιτσες μου...με τις κοιλουμπες!!!!

κων κων μου ξαπλωσε και ολα θα πανε καλα κι εγω περνω trofocard και yulopar για τις συσπασεις...

λιακι μου μια χαρα περασανε τα παιδακια σου,υπομονη με τους εμετους...

εγω σημερα απο το πρωι εχω πολλα υγρα (και διαυγη εκτος απο τα βλενοδη) και φοβαμαι λιγο μηπως εχω θεμα με το σακο ...και ετσι αποφασισα να την βγαλω ξαπλα στον καναπε...οσο ειμαι ξαπλα δεν υπαρχει θεμα με τα υγρα...κοριτσια εχετε κι εσεις πολλα υγρα,ειναι φυσιολογικο?

76IGp3.png

Καλημέρα! κων κων καλή ξεκούραση και όλα θα στρώσουν που λέει και η γιαγιά μου! Αφού έρχεται και η μαμά σου θα έχεις βοήθεια και με το παιδάκι σου και όλα θα πάνε καλά!

happiness εγώ οχι υγρά αλλά και τουαλέτα αν θα πάω τρεις φορές! Στο πρώτο μου παιδάκι καθε τρεις και λίγο έτρεχα στο μπάνιο τώρα όμως χαλαρα.

Οι υπόλοιπες κάνατε Β επιπέδου; Εγω την τετάρτη και την περιμένω πως και πως. Εχω αγχωθεί λίγο γιατι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο γιατρός μου θυμήθηκε οτι δεν έχω κάνει καμία εξέταση από αυτές που κάνουν στο πρώτο τρίμηνο δηλαδή τοξόπλασμα ερυθρά και όλες εκείνες. Θα πάω την Δευτέρα να τις κάνω. Ελπίζω να μην έχω τίποτα από όλα αυτά.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...