Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοιτά υπάρχει κάποιο site που ψωνίζω τώρα τελευταία και μου στέλνουν κάθε εβδομάδα εκπτωτικα κουπόνια.

Είπαμε να το πάρουμε από εκεί.

Ξέρω αρκετά γερμανικά sites αλλά γμτ δεν στέλνουν Ελλάδα.

Μόνο το www.pingpong-online.com το οποίο είναι επίφοβο, κάνουν πολλές ταρζανιες τώρα τελευταία.

To www.kidsroom.de νομίζω ότι είναι ακριβό.

Αυτό που ψωνίζω εγώ είναι το www.babywalz.de αλλά και αυτοί στέλνουν μόνο ορισμένα πράγματα Ελλάδα.

Αν ξέρεις Γερμανικά μπες στο Γερμανικό http://www.ebay.de/ θα βρεις και εκεί πολλές ευκαιρίες.

ΥΓ. αυτο ειναι καλο site και στελνει Ελλαδα http://babybutt-de.erwinmueller.com/shop/start-DE-de-BB?&chk=cookie

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια!

καλως μας ηρθες mefirst! με το καλο να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου...

τι κανετε??? εγω τα ιδια... και χειροτερα μπορω να πω... πηγα και πηρα τα γραπτα αποτελεσματα... δειχνουν μεταθεση μεταξυ των χρωμοσωματων 13 και 14.... στην ουσια το 14ο ειναι μονο (ενω επρεπε να ειναι ζευγος οπως ολα) και στο 13ο ειναι 3.... το εψαξα λιγο στο google.... (κακο πραγμα το googlarisma) και απ ότι καταλαβα αυτη η ανωμαλια δινει παραμορφωσεις και μεγαλη πιθανοτητα αποβολων (αν και αυτο - κατα ενα περιεργο τροπο - εχει ξεπεραστει ως κινδυνος). φυσιολογικο θα ειναι το εμβρυο μονο αν ειναι φορεας ενας απο τους 2 γονεις.... (και φυσικα θα φανει και απο τη β επιπεδου...)

τουλαχιστον παω στη δουλεια και μετα ολο γυρνοβολαω για δουλειες και ξεχνιεμαι.... σπρωξτε λιγο τις μερες να περασουν...

α! και το θεϊκο των ημερων... μια - ας μην τη χαρακτηρισω καλυτερα - στη δουλεια μου ειπε: γιατι δεν το ριχνεις παρα καθεσαι και σκας? σημειωνω ειναι μητερα 2 αγοριων....

ZOrwp3.png

Nano μου μην ανησυχείς καλή μου και προς Θεού μην ψάχνεις στο Google γίνεσαι χειρότερα.

Κάνε υπομονή γλυκιά μου να βγούνε όλα τα αποτελέσματα για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη.

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλα να είναι καλά.

Όσο γι αυτή τη μουλάρα που σου είπε τέτοιο πράγμα, τι να πω, σαν δεν ντρέπονται λίγο.

Δεν σέβονται καθόλου την αγωνιά του αλλού

Ανεγκέφαλες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

nano79 περιμέναμε τα νέα σου πώς και πώς...

μιλαμε για τρισωμία 13 αν κατάλαβα καλά? μάλλον θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα, να δεις τι θα δείξει η β-επιπέδου. πότε θα την κάνεις?

σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, μέσα απ την καρδιά μου...

(καλά τη γαϊδούρα τη συνάδελφο δε θα τη σχολιάσω... αν είναι δυνατόν, το διάβασα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, όχι να μου το έλεγε κιόλας!)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες!

Νάνο μου να κάνω μια ερώτηση(ίσως χαζή); Αφού αυτή η χρωμοσωμική ανωμαλία μπορεί να υπάρχει στον άνθρωπο χωρίς συμπτώματα και απλά να είναι φορέας όπως λες οτι μπορεί να γίνεται με εσας γιατί τότε να μην έχει τύχει και στο μωράκι χωρίς να το έχετε εσεις;

Οσο για τις ατακες-βλακείες που μπορεί να πει ο κόσμος δε υπάρχει όριο. Οταν σκοτώθηκε ο αδερφός μιας φίλης μου σε τροχαίο βρέθηκα να ακούω

μια μαμά ενός κοριτσιου που είπε σε μια άλλη μαμά δυο αγοριών: για σκέψου και τους γονείς δυο κόρες και ένα γιο είχαν, το γιο βρήκε να τους πάρει....:shock::shock::shock::shock:

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Νανω μου, ευχομαι να περασουν σφαίρα οι μερες, μην χαλιεσαι για τιποτα, θα δεις που ολα θα ειναι μια χαρα... και να σου πω και κατι, δεν χρειαζεται να ξερει ο πολυς κοσμος λεπτομερειες...αστους να βραζουν στο ζουμι τους...αι σιχτιρ πια η καθε ηλιθια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Επιτέλους σήμερα ο μικρός είναι σχολείο και ετσι θα χαλαρωσω λιγάκι!

nano μου έλεος πιά! Και να μην ήταν μάνα τετοια πράγματα δεν λεγονται.... Ντροπή της! Τί ζώο! Προσβάλω και ζωα.... δεν νομίζω να σκέφτονται έτσι αυτά. Οσο για τις μέρες κουράγιο, θα περάσουν! Μη το ψάχνεις και αγχωνεσαι περισσότερο! Εχε πίστη και όλα θα πάνε καλά! Μέσα απο τη καρδιά μου να έχεις τα πιο ευχαριστά νεα στη β-επιπέδου!

μια μαμά ενός κοριτσιου που είπε σε μια άλλη μαμά δυο αγοριών: για σκέψου και τους γονείς δυο κόρες και ένα γιο είχαν, το γιο βρήκε να τους πάρει....:shock::shock::shock::shock:
evi mou τί να σχολιάσω τωρα....:shock: Μα τί κόσμος υπάρχει ρε παιδια!
Αποφάσισε λοιπόν να πάρει το maxi cosi tobi…και τώρα ετοιμαστείτε για το σοκ

Γερμανικη τιμη: 179?

Ελληνικη τιμη: 320? ΕΛΕΟΣ…..

Ολυμπία μου όντως σόκ:shock:. Με το ζάχαρο πώς τα πάς?

zouzounel μου το πιάσατε το μισόκιλο ε? :D Μια χαρά! Πότε θα κάνεις την εξεταση με τον εμβρυοκαρδιολόγο? Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

giota μου χάθηκες κ εσύ! Αγοράκια τελικά? Αντε με το καλό να τα υποδεχτείς! Πω πω μια αγορομάνα!!! Τόσοι άντρες θα λιώνουν για σένα...

mefirst καλως ήρθες στην παρέα μας! Τί περιμένεις? Εχεις κάνει τη β-επιπέδου? Με το καλό!

Καλημερα κοιλουμπες μου...!!!

Νανο μου 1ον να μην δινεις σημασια τι σου λεει η καθε μια τρελλη και σε κανει ανω κατω....2ο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι ολα καλα και προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα...δειξε υπομονη να περασουν οι μερες !!!

Κων κωνακι μου τι κανεις???

Καλημερα σε ολες τις κοιλουμπες του καφε μας

76IGp3.png

Καλημέρα!!!!!

Κατ αρχας να πουμε στη Λια (theolvas) να χαιρεται τον γιο της Γιωργο-Εφραιμ και να ειναι γερός και δυνατός!!!!!!Λία μου με το καλό να υποδεχτείτε και το 4ο μωρακι σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Κατ αρχας να πουμε στη Λια (theolvas) να χαιρεται τον γιο της Γιωργο-Εφραιμ και να ειναι γερός και δυνατός!!!!!!Λία μου με το καλό να υποδεχτείτε και το 4ο μωρακι σας!!!!

Σωστα να το χαιρεται το αγορακι της!!!

76IGp3.png

Μπαίνω στα γραγορα να ευχηθώ Χρονια πολλα στο μικρό Γιωργάκη της Λίας! Να τον χαίρεσαι τον ζουζουνο σου!

Και να χαιρεστε και ολους του Γιωργηδες και Γεωργίες που έχετε!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!!!

Ολυμπία μου όντως σόκ:shock:. Με το ζάχαρο πώς τα πάς?

Όλα υπό έλεγχο, μια χαρά.

Με 75 το πρωί νηστική και 116 το μεσημέρι μια ώρα μετά το φαγητό.

Λια μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Υ.Γ. Και ευχαριστώ για τις ευχές σας... Περάσαμε όλοι πολύ όμορφα (ευτυχώς γιατί το είχα άγχος)... Αν κ εμένα με μάζευαν συνέχεια από την πίστα (όλο κάτσε κάτω κ κάτσε κάτω ήταν)... :P

nikolina μου και πάλι να ζήσετε και με το καλό να έρθει το μωράκι σας! Καλά έκανες και ξεσάλωσες αφου μπορούσες! Μπράβο! Τωρα όμως ξεκούραση... Το νινί σου τί κάνει?

Καλημερα!!!

Όλα υπό έλεγχο, μια χαρά.

Με 75 το πρωί νηστική και 116 το μεσημέρι μια ώρα μετά το φαγητό.

Λια μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου.

μεχρι ποτε θα το μετρας?ο γιατρος σου τι λεει για τις μετρησεις ειναι καλες?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...