Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως ηρθες mefirst.Με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Τελικα μιλησα με τη Λια,δεν εχει υπολογιστη κ γι αυτο χαθηκε!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!

ζουζουνα μου εσενα ολα καλα με τα σπορακια σου...μπραβο....αν ξαναμιλησεις μαζι της πες της χαιρετισματα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και σε σενα κοριτσάκι!

ναι, ναι μεγαλώνουν και τα δύο :D... το χειρότερο είναι ότι μεγαλώνω κι εγώ... και η κοιλιά μου χι-χι!

το μπεμπέ το είδαμε χθες στην β-επιπέδου 503 γραμμάρια, μισό κιλό άκριβώς! πότε μεγάλωσε τόσο δεν το πιστεύω!

έχουμε να κάνουμε μια εξεταση ακόμα με εμβρυοκαρδιολόγο (λογω του διαβήτη κύησης στην προηγούμενη εγκυμοσύνη), αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα καλά θα είναι...

εσύ πώς πας? είσαι ξάπλα ακόμα?

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημέρα και σε σενα κοριτσάκι!

ναι, ναι μεγαλώνουν και τα δύο :D... το χειρότερο είναι ότι μεγαλώνω κι εγώ... και η κοιλιά μου χι-χι!

το μπεμπέ το είδαμε χθες στην β-επιπέδου 503 γραμμάρια, μισό κιλό άκριβώς! πότε μεγάλωσε τόσο δεν το πιστεύω!

έχουμε να κάνουμε μια εξεταση ακόμα με εμβρυοκαρδιολόγο (λογω του διαβήτη κύησης στην προηγούμενη εγκυμοσύνη), αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα καλά θα είναι...

εσύ πώς πας? είσαι ξάπλα ακόμα?

μια χαρα ειμαστε....τωρα τον ακουω και συχνα και οσο τον ακουω τοσο πιο καλα,δεν ειμαι ξαπλα αλλα δεν κανω και ιδιαιτερα πολλες δουλειες ,μονο μαγειρεμα και λιγο τα πιατα...τις περισσοτερες ωρες της μερας ειμαι στον καναπε...

76IGp3.png

galat μου φαντάζομαι από τώρα πως θα είναι δύο ζουζούνες μέσα στο σπίτι......ήδη η μαιμουδίτσα μου μιμείται όλες μου τις κινήσεις χαχαχα Εσύ την θέλεις την έκπληξη???

Να σου πω δεν εχω προβλημα...η αληθεια ειανι οτι ηθελα σνα τρελη κοριτσακι το πρωτο, μου εγινε η χαρη, τωρα να ειναι κοριτσακι σκεφτομαι οτι θα ειναι ωραια 2 κοριτσακια θα παιζουν μαζι κλπ, και εχω και ολα τα ρουχα ετοιμα χαχαχαχαχαχαχα

Αν ειναι αγορακι παλι θα χαρω που θα εχω ενα κι ενα...

Μωρε ας πανε ολα καλα και πραγματικα το εννοω γερο να ειναι...

Νικολίναααααααααα να ζησετε!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες μου!!!

Mefirst καλώς ήρθες στην παρέα μας, με το καλό με ένα γερο νινάκι.

Καλέ ε, έχω πάθει πλάκα.

Ήξερα ότι στην Ελλάδα είναι όλα πιο ακριβά αλλά αυτό που είδα χθες είναι απίστευτη κοροϊδία.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η μπέμπα της αδερφής μου μεγάλωσε αρκετά και πρέπει να αλλάξει καθισματακι αυτοκίνητου (μέχρι τώρα είχε το maxi cosi cabrio fix).

Η αδερφή μου πάντα με ρωτάει πριν πάρει κάτι γιατί ξέρει ότι γνωρίζω τι είναι καλό και γιατί ξέρει ότι εδώ είναι πιο φθηνά.

Αποφάσισε λοιπόν να πάρει το maxi cosi tobi…και τώρα ετοιμαστείτε για το σοκ

Γερμανικη τιμη: 179?

Ελληνικη τιμη: 320? ΕΛΕΟΣ…..

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα εγώ δεν σοκαρομαι γιατι το τομπι(το οποιο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ) ητνα η πρωτη μου επαφη με τον κοσμο του νετ... το πηρα κι εγω 170 ευρω κι εδώ το ειχαν 320... μιση τιμη δηλαδη...

Η πρωτη παραγγελια μου απο mytoys, μαζι με ενα καρεκλακι φαγητου , και μεταφορικα 16 ευρω....δηλαδη το καρεκλακι φαγητου αξιας 140 ευρω μου ηρθε δωρο!!!

Πιστευω οτι αυτες οι αγορες αξιζουν με τα χιλια!

Οπως και τα weleda εμενα τα φερνει η πεθερα μου, αλλα αρκετα φθηνη ειναι αυτη η σελιδα που εχει και αγγλικα

http://www.violey.com

eNeap2.pngTSzHp3.png

Na σας πω επισης, τοι οχι μονο μιση τιμη, εχω βρει πραγματα στο ενα τεταρτο...πχ τον αποστειρωτη της avent τον ειχα παρει 90 ευρω, τωρα τον εχω βρει 25 !!!!!!

Εγω θα παρω και εναν μαρσιππο, της φιλοσοφιας ομως του babywearing poy ειναι πολλακις δοκιμασμενος απο φιλεναδες... αυτο

www.ergobaby.com

εδω μπορειτε να τον βρειτε 105 ευρω στο www.ecofamily.gr

kai τους εχει καλη τιμη δεν εχει μεγαλη διαφορα απο γερμανια η αγγλια...

εμενα θα τον φερει ο ξαδερφος μου απο αμερικη ειμαι τυχερη θα κοστισει 78 ευρω περιπου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλε το ξερω οτι το ξερεις! χαχαχαχ αυτο ελειπε... απλα το ειδα 1 ευρω πιο φθηνο χιχιχιχ αλλα τα χρωματα ειδικα το ασπρο νομιζω απορριπτεται...το αλλο δεν ξερω μηπως τραβαει τον ηλιο...

και στα καροτσια μιση τιμη...

αν ξερεις κανα αλλο καλο γερμανικο σαιτ που στελνει ελλαδα πες μου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...