Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νανω μου για ποια ασθενεια υποψιάζονται? Ελπίζω να πανε ολα καλα, ειναι λιγο σπανιο να το εχετε και οι δυο... μακαρι να ειναι καλα τα αποτελεσματα σας κοριτσακι μου....

Μια μεγάλη διαδυκτυακη αγκαλια, και σου στελνω ολη την θετική ενεργεια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

υπαρχει πιθανοτητα για καποιο σπανιο συνδρομο. θεωρουν οτι το πιο πιθανο ειναι να το εχει ο ενας απο τους 2. αν το εχει ενας απο τους 2 ειμαστε οκ. αν οχι... δεν θελω να σκεφτομαι την συνεχεια.... ακομα 1 βδομαδα αγωνια και μεχρι τις 3/5 για την β επιπεδου...

ZOrwp3.png

Νάνο ελπίζω όλα να πάνε καλά! Σου στελνουμε όοοοοολη μας την αγάπη και τη θετική μας ενέργεια! Κουράγιο κοπέλα μου και το κοριτσάκι σου θα είναι μια χαρά!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα hapiness! :P Πώς είστε εσύ και η κοιλίτσα σου σήμερα;

καλα ειμαστε ...το πρωι ενοιωθα λιγο βαρια την κοιλια μου χαμηλα,αλλα τωρα οκ,εδωσε και ρεσιταλ ο μπεμπουλης μου πριν και εκανε τη μανουλα ευτυχισμενη....εσεις τι κανετε????

76IGp3.png

καλα ειμαστε ...το πρωι ενοιωθα λιγο βαρια την κοιλια μου χαμηλα,αλλα τωρα οκ,εδωσε και ρεσιταλ ο μπεμπουλης μου πριν και εκανε τη μανουλα ευτυχισμενη....εσεις τι κανετε????

Καλά είμαστε...η μπουμπού μου έδωσε το ρεσιτάλ της χθες τη νύχτα! Τώρα κοιμάται. Εγώ νυστάζω (και πρέπει να πάω και στη δουλεια σε λίγο!) αλλά ας είναι καλά το παιδάκι μου κι ας κουνιέται ο,τι ώρα θέλει!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε...η μπουμπού μου έδωσε το ρεσιτάλ της χθες τη νύχτα! Τώρα κοιμάται. Εγώ νυστάζω (και πρέπει να πάω και στη δουλεια σε λίγο!) αλλά ας είναι καλά το παιδάκι μου κι ας κουνιέται ο,τι ώρα θέλει!

και μενα τωρα το εριξε στον υπνο...τετοια ωρα θα πας στη δουλεια???

76IGp3.png

κι εμενα παντως το βραδυ ειναι συνηθως η ωρα του.....

Να σας γραψω μερικα παιδκα λογάκια να σας ανεβασω λιγουλακι?

Η μικρη πριν λιγο . Παιζει μονη της σκετς και ακουω να αλλαζει τη φωνη της...χαχααχα

ελεγε πριν λιγο "παλιατζη θες αυτο?" και αλλαζοντας μπασα φωνη "Ναι ευχαιτώ παα πολύ"

Γελιο δεν εχει? Μετα καπου ακουσε στην παιδικη χαρα

το καθολου πολιτικως ορθο τραγουδακι, παταω ενα κουμπι και βγαινει μια χοντρη και ελεγε

παταω ενα μπουμπί , γαίνει μια οντή

, εεεεεεεεμμμμ οχι γαινει ενας κοκολιλος (κροκοδειλος) και γελουσε πονηρα,,,,

κανει και παραλλαγές! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Τα έχω παίξει σήμερα! Εχω τον μικρό σπιτι γιατι πάλι απεργουν οι δασκάλοι και κουράστηκα πολύ. Είναι χαλια και ο καιρός και δεν μπορέσαμε να βγουμε καθολου εξω. Ουφ ευτυχώς κοιμαται τωρα. Αλλά πρεπει να την πεσω κ εγώ!

nano μου μεσα απο την καρδιά μου σου ευχομαι να πάνε ολα καλα με το νινάκι σου! Να σκεφτεσαι θετικά κοπέλα μου και όλα θα είναι super!

galat μου φοβερη η κόρη σου!:D

Η μαρουλιτα που έχει χαθεί? Τί να κανει άραγε?

Λία? μπου μπου? Ολυμπία? Αχ sorry είμαστε και πολλές και έχω ενα προβλημα με την μνήμη μου! Θα αρχισω τις απουσίες μου φαίνεται...:mrgreen:

Γεια σας κοριτσάκια. Πως είστε?

Galat μόλις διάβασα το τραγούδι τησ μικρής σου και γελάω ακόμα. Τι γλυκά που είναι όλα τα παιδάκια !!!!!!!!!! Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να τα βλέπεις να παίζουν και να γελούν !!!!!!

Nano σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ανυπομονώ για τα νέα σου και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να είναι καλά.

Η αλήθεια είναι βρε κορίτσια ότι είμαστε όλες στην ίδια κατάσταση . Η κάθε μία έχει κάτι να σκέφτεται και να αγχώνεται. Τουλάχιστον καταλαβαίνει η μία την άλλη γιατί εδώ που τα λέμε αγωνία και πολύ άγχος όλες έχουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...