Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα.εδω ειναι τ αποτελεσματα μας http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1537532#post1537532.

νιωθω λιγακι περιεργα,αλλα στην τελικη,μπορει το μωρο μου να ειναι κ το πρωτο που θα γεννηθει απο την παρεα μας...

εχω καλο προαισθημα,καθολου αγχος,απλα θα χρειαστει να τρεξω λιγο παραπανω...

ετσι ειναι οι αντρες...μας ταλαιπωρουν απο την κοιλια ακομη...

καλο σας βραδυ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα τσουπριτσες μου με τις μεγαλες κοιλουμπες...τι κανετε???

theolvas τι εγινε με την επαναξεταση ,πιστευω να ειναι ολα καλα...

νανο μου ηρεμησε ολα θα ειναι μια χαρα ....ελπιζω συντομα να εχεις τα καλα αποτελεσματα για να ηρεμησεις

ολυμπια μου πολυ ωραια τα πραγματα του μιχαλακο σου....εγω απλα θελω να παρω αυτη με την αλλαξιερα γιατι θα με βοηθησει παρα πολυ στο αλλαγμα

nikijo κι εμενα μερικες φορες δεν κουνιεται πολυ και με αγχωνει ....σημερα ομως μπορω να πω οτι μου εριξε μπολικες κλωτσιτσες...

76IGp3.png

theolvas τι εγινε με την επαναξεταση ,πιστευω να ειναι ολα καλα...

χαχαχα,σε προλαβα κ ποσταρα πρωτη!!!!

εσυ πως εισαι?????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

theolvas μου διαβασα τα νεα σου,συνεχιζω να πιστευω οτι ολα θα ειναι καλα...

και το ευχομαι κιολας και να μην χρειαστει να κανετε εγχειρηση....

πως νοιωθεις εισαι αγχωμενη???

οσο για τα φορμακια ,οποτε μπορεσεις να πας πες μου για την τιμη θα σου ειμαι υποχρεη..

76IGp3.png

μια χαρα ειμαι,τωρα που πινω παραπανω νερακι εχω γινει κολλητη με τη τουαλετα αλλα δεν πειραζει...οταν τον νοιωθω και κουνιεται ειναι οτι καλυτερο εχω νοιωσει στη ζωη μου μεχρι σημερα.......

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Λία σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος , με οσο το δυνατον λιγότερη ταλαιπωρία...

Μαλλον μια απο τα ιδια θα ειναι και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα...φιλακια στα ζουζουνια σου

eNeap2.pngTSzHp3.png

θελω να βγουνε και τα υπολοιπα αποτελεσματα απο την αμνιο και μετα θα ειμαι ακομα καλυτερα,αν και ο γιατρος ειπε οτι αν τα πρωτα ειναι καλα θα ειναι και τα υπολοιπα...αυριο θα παρω και τις εξετασεις που εκανα να τις παω στο γιατρο να δω τι θα μου πει και για την καμπυλη ποτε θα την κανουμε...

αρχισα και σιγα σιγα να κανω τις πιο ελαφριες δουλιες στο σπιτι οπως να στρωσω το κρεββατι,να πλυνω τα πιατα και να μαγειρεψω..να ηρεμησει και λιγο ο χαπακος γιατι στο τελος θα πηξει με το νοικοκυριο

76IGp3.png

αγχωμενη οχι...περισυ ημουν,φετος,την εχω ξαναδει την ταινια.πιστευω οτι θα εχει κ το ιδιο χαρουμενο τελος...

τσαντισμενη ειμαι πολυ που για μια ακομα φορα δεν θα ευχαριστηθω την εγκυμοσυνη μου...

4 φορες,κ τις 4 με αγχος τις περασα,μια για την αποκολληση,μια για τον χαμηλο πλακουντα,μια για τον τραχηλο,μια,μια,μια.....

γιατι τωρα που μπηκε η μυγα,δεν θα ησυχασω μεχρι να γεννησω κ να δω οτι το παιδι ειναι καλα...οσο κ να'ναι η σκεψη της πιθανοτητας να χειρουργηθει το παιδι μολις γεννηθει ειναι αρκετη για να μου χαλασει τη ζαχαρενια...

αλλα ειπαμε...ολα θα πανε καλα...

εσυ πως εισαι???αυριο που θα παω θα σου πω...

κι εσενα καλα θα ειναι τα αποτελεσματα σου...

εγω κ να την εκανα,τσαμπα θα ετρωγα το τρυπημα,γι αυτο κ αποφασισα να κατσω στ αυγα μου κ να αφησω το μπουλη στην ησυχια του....

galat,ευχαριστω...φιλια κ στη δικη σου ζουζουνα...

το σαββατοκυριακο γινεται μια εκθεση στο ζαππειο παιδαγωγικου χαρακτηρα κ λεω να παω με τα παιδια...υπαρχει σχετικη ανακοινωση στο παρεντς.αν παει καμια σας,μπορουμε να συναντηθουμε....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

να σου πω πιστευω οτι καμια μας δεν μπορει να εχει μια εγκυμοσυνη χωρις αγχος ..μια το ενα μια το αλλο...τι να πω απο την πρωτη μερα που αρχιζουμε να προσπαθουμε αποκτουμε ενα μονιμο αγχος

76IGp3.png

λοιπον εγω θα σας αφησω καπου εδω,θελει και ο καλος μου λιγο το laptop...θα τα πουμε αυριο που θα λειπει και στη δουλεια...

καλο βραδυ και καλη ξεκουραση σε ολες ...φιλακια πολλα!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα έχω λιγα πονάκια... Ισως να είναι και επειδή αλλάζω μήνα.

Επίσης είμαι χαρούμενη που ο γιός μου σήμερα το πρωί έκανε τσίσα στο γιογιο του!:D Εχω ξεκινήσει την εκπαίδευση λίγο λίγο και ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη-Οκτωβρη να τα έχουμε καταφέρει!

happiness τί όμορφο κρεβατάκι? Ωραίο είναι! Η εξεταση doppler είναι υπερηχοκαρδιογραφημα αναπτυξης + όλες οι υπόλοιπες μετρησεις για την ανατομία.

Ολυμπία μου μια χαρα ο θυροειδής σου! Και τα επιπλάκια τέλεια! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με το ζάχαρο. Το μηχανάκι αυτό είναι που τρυπάς το δάχτυλο σου?

Λία μου σου ευχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλα! Σου είπε ο γιατρός για ενέσεις ωρίμανσης των πνευμόνων? Συνηθως τα δίνουν όταν φοβούνται για προωρο τοκετό. Ελπίζω να μη χρειαστεί χειρουργείο και να είναι μια χαρά το μωράκι σου!

Καλά αποτελέσματα nano και happiness

Καλημεραααααααααααα!!!

Λια μου όλα καλα θα πανε, θα δεις που θα είναι μια χαρα το σπορακι σου.

Επίσης είμαι χαρούμενη που ο γιός μου σήμερα το πρωί έκανε τσίσα στο γιογιο του!:D

Εμένα μια μέρα ξαφνικά από μόνος του πήγε στην λεκάνη της τουαλέτας και έκανε πιπί αλλά έκατσε ανάποδα, δηλ. κοιτούσε προς το καζανάκι…χαχαχα

Τώρα πια είναι μεγάλος άντρας και κάνει πιπί όπως ο μπαμπάς, όρθιος.

Ολυμπία μου μια χαρα ο θυροειδής σου! Και τα επιπλάκια τέλεια! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με το ζάχαρο. Το μηχανάκι αυτό είναι που τρυπάς το δάχτυλο σου?

Ναι είναι αυτό που τρυπάς το δάχτυλο.

Τρυπήθηκα σήμερα πρωί πρωί νηστική και είχα 79, μια χαρά είναι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...