Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

zoyzoynel ksexasa ta rouxalakia teleia sto next! εχει τις ιδιες τιμες με Αγγλια? φοβερες τιμες και πολυ ομορφα!!!! πολυ φθηνα

to doppler einai αναλυτικος υπερηχος παλι μονο που ελεγχουν και την ροη του αιματος απο τη μητερα στο μωρο και απο την παροχη απο πλακουντα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

zoyzoynel ksexasa ta rouxalakia teleia sto next! εχει τις ιδιες τιμες με Αγγλια? φοβερες τιμες και πολυ ομορφα!!!! πολυ φθηνα

to doppler einai αναλυτικος υπερηχος παλι μονο που ελεγχουν και την ροη του αιματος απο τη μητερα στο μωρο και απο την παροχη απο πλακουντα...

πω πω.... ενα σωρο εξετασεις....θα μας σκασουν μεχρι το τελος ....

76IGp3.png

κων κων πολυ οικονομικες οι κουνιες που εχει το motherbaby,δυστυχως ομως ειναι λιγο μακρυα....εμεις μενουμε κρητη....και δεν μπορω να ανεβω Αθηνα ....

το μονο βεβαια που με κολλαει ειναι οτι εχει τα σχεδιακια πανω και νομιζω οτι αν μεγαλωσει λιγο δεν θα του αρεσει

76IGp3.png

ωραία και πολυ πρακτικη, αλλα να εχεις χωρο, εμενα θα ετρωγε ολο το δωματιο...

πολυ ομορφη και βολικη παντως....ολα σε ενα κουνια αλλαξιερα, κομοδινο, μονο κρεβατι, καναπεδακι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ε, μια διαφορά την έχουν από το αγγλικό site.

πχ η τελευταία μας αγορά ήταν αυτή: http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/19/5 σετ με 3 φορμάκια, τα πήρα 24 ευρω, ενώ στο νετ λέει 13 λίρες, δυστυχώς δεν κάνουν αποστολές Ελλάδα (ή μαλλον ευτυχώς, γιατί θα είχαμε ξεπουληθεί στα next :D )

happiness η κούνια είναι φοβερή, όλα σε ένα! το κάγκελο είναι σταθερό απ' ό,τι καταλαβαίνω, έτσι?

Η&Μ πήρα κι εγώ μερικά ρουχαλακια, επίσης συμφέρει στο Λητώ τις περιόδους των εκπτώσεων. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μια χαρά την περασα με κολαν και ελαστικά φορεματάκια που φοραγα και προ εγκυμοσύνης, χειμώνας γαρ... τώρα καλοκαιρι τι ρούχο να φορέσω που δε θα μου κάνουν από προ-προ-προπερσυ που έχω να τα φορέσω?

dJzIp2.png Fysmp3.png

θα τη βαλω κατευθειαν στο δικο του δωματιο και εχει χωρο και δεν θα παρουμε αλλα επιπλακια για το δωματιο...απο ρουχαλακια το μονο που σκεφτομαι να παρω απο το μαδερκεαρ ειναι τα πακετα που εχει 7 τεμ με ζιπουνακια (εσωρουχακια)...για φορμακια και αλλα ρουχαλακια δεν ξερω....

θα περιμενω να δω και τι θα μου φερουν...

76IGp3.png

καλησπερα...

εχω την επανεξεταση σημερα κ εχω αγχωθει λιγακι...

οσον αφορα τα επιπλα του παιδικου δωματιου,εγω ειχα αγορασει κουνια που γινεται μονο κρεβατι κ μπορει να χρησιμοποιηθει μεχρι 6 ετων.(κ αργοτερα αγορασα αλλο ενα ολοιδιο) σε καφε χρωμα,επειδη ηθελα ν αποφυγω τη λακα κ το mdf.δεν αγορασα αλλαξιερα,γιατι το κρεβατι μου ειναι σε ιδανικο υψος ωστε ν αλλαξω το μωρο (χωρις να κοψομεσιαστω).ετσι γλιτωσα απο εξοδα.δεν ξερω ποσο χρησιμη θα ηταν μια αλλαξιερα αν το κρεβατι μου ηταν πιο χαμηλο.αγορασα επισης ενα μπανακι απο τζαμπο(δε θυμαμαι ποσο,αλλα καπου 20 ειχα δωσει) το οποιο προσαρμοζεται στη μπανιερα.με βολεψε παρα πολυ.παρκοκρεβατο μου ειχε δωσει μια εξαδελφη,πιστευω οτι ειναι χρησιμοτατο (ειδικα αν στο σπιτι κυκλοφορουν κι αλλα παιδια).καρεκλακι φαγητου μου εκαναν δωρο ενα της cam,αλλα επιανε πολυ χωρο,κ το αλλαξα μ ενα της fisher price που δενει στην καρεκλα,ετσι μπορω να το παρω μαζι μου οπουδηποτε,κ παρατηρησα οτι τα παιδια ετρωγαν πιο ευχαριστα οταν καθοταν στο τραπεζι μαζι μας,πραγμα που δε γινεται με τα αλλα καρεκλακια.απο καροτσια εχουμε μια τεραστια συλλογη,που τα περισσοτερα μας τα εχουν δωσει διαφορες ξαδελφες,κουμπαρες,φιλες κλπ.αυτα που με βολεψαν πολυ (γιατι εγω χρειαζομαι τρακτερ κι οχι καροτσι) ηταν τα παλια μοντελα της πεγκ περεγκο,ρομα κ βενετσια,τα οποια αποδειχτηκαν σκυλια.μου ειχαν κανει δωρο κ ενα απο μαδερκερ,καλοκαιρινο,πολυ ελαφρυ,που ομως δε σηκωνε πανω απο 11 κιλα.με τη γεννηση του δευτερου παιδιου αγορασαμε το αρια τουιν της πεγκ περεγκο κ σωθηκα στην κυριολεξια.πηρα το προηγουμενο μοντελο κι ετσι πετυχα καλυτερη τιμη.πολυ ελαφρυ κι ευελικτο (κυκλοφορω στο ν κοσμο που δεν υπαρχουν πεζοδρομια...).επισης ειχα αγορασει κουνια-ρηλαξ μια τεραστια της fisher price που αποδειχτηκε ασχημη αγορα γιατι επιανε πολυ χωρο κ καταναλωνε πολλες μπαταριες.πιο πολυ βολευτηκαμε το ρηλαξ με τη μπαρα παιχνιδιων της chicco(κι αυτο παλιοτερο μοντελο) που ειχε βαμβακερο υφασμα αφρωδες.καλαθουνα πηρα στο τριτο παιδι απο το μαδερκερ κ βολευτηκα για 4 μηνες (μεχρι να βρω κουνια).

τα ρουχα τα ειχα παρει ολα απο στοκαδικα,η την περιοδο των εκπτωσεων που αν ψαξεις καλα βρισκεις πολυ καλες προσφορες.επισης οποτε μπορω παω για βολτα στο ζαρα.ολο κ καποια προσφορα βαζει καθε φορα...την προηγουμενη βδομαδα πηρα παλτο μοντγκομερυ γκρι (γιουνισεξ) που θα το βαλουν σιγουρα ολοι,μονι 7,95!!!!!!!.παπουτσια επισης απο στοκ.σιγουρα δεν θα παρεξηγηθει η βενετια αν τα ρουχα της ειναι περασμενης σαιζον...

ζουζουνελ,ευχομαι καλη επιτυχια,ξερω τι ειναι αυτο που λες (διαβασα σχετικα γιατι σχετιζεται κ μ αυτο που λενε οτι εχουμε κι εμεις).εχω ακουσει ομως κ πολλες περιπτωσεις που γεννηθηκαν παιδια χωρις προβληματα.οπως κ για μενα (αλλα κ τις αλλες κοπελιες που μπηκαν στη διαδικασια της αμνιο) ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

χαπινες,πως εισαι?????αφου εχεις σκοπο να κανεις κ πολλα παιδια,πιστευω οτι τα φορμακια απο το μαδερκερ ειναι καλη αγορα.προσπαθησε να τα βρεις απο το σαιτ της αγγλιας,θα τα βρεις μιση τιμη.αν θες,αυριο που θα παω στο στοκ να δω ποσο τα εχουν (γιατι εγω τα ειχα παρει πριν 3 χρονια) μηπως κ συμφερει να τα παρω απο εδω κ να στα στειλω αν θες...

φιλακια σε ολες,συγνωμη που μακρυγορησα,το παθαινω οταν με πιανει πανικος......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις κοιλουμπες!!!!

δυστυχως ακομα δεν εχω νεα... προσπαθησα να κοιμηθω μετα τη δουλεια για να μην σκεφτομαι αλλα δεν τα καταφερα. και λες και το ζουζουνελι το καταλαβε και σημερα μονο 2-3 φορες κουνηθηκε...

εχω και τρομερο πονοκεφαλο απο το πρωι....

ZOrwp3.png

...απο το αγχος θα ειναι...κι εγω μια απο τα ιδια....

φευγω σε λιγο,εχω ραντεβου στις 8.30...

προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι κ οοολα θα πανε καλα..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

αχ κοριτσια συμπασχω μαζι σας......

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!:)

Ωραια τα γραφετε για τις αγορες....:) ...εγω τα επιπλα τα ιδια που ειχα στην κορη μου(σκουρο ξυλο με μπεζ προικα με πουλακια) ,καρεκλακι αυτοκινητου,ριλαξ,καλαθουνα.....μονο καροτσι θελω να αγορασω κ δεν μπορω να αποφασισω....κ ρουχακια:) ...ηδη αγορασαμε απο Benetton k Jumbo....

Εχθες με τρομαξε λιγο το νινι γιατι δεν κουνιοταν...μαλλον επειδη εκοψα τα πολλα γλυκα .....αλλα σημερα με ταραξε!!!!!

Φιλια σε ολες!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Κοριτσάκια μου καλά αποτελέσματα να έχετε.

Εγώ μόλις γύρισα από την παθολόγο μου.

Ο θυροειδης μου άψογος 0,90 ( 0,27 – 4,2 ) συνεχίζω φυσικά το Τ4 για να τον ρυθμίζω.

Το μηχανάκι για την μέτρηση ζάχαρου δεν το γλίτωσα.

Μου το έδωσε να μετράω για μια εβδομάδα πρωί μεσημέρι και να σημειώνω πόσο έχω.

Αν έχω το πρωί νηστική πάνω από 100 και το μεσημέρι μια ώρα μετά το φαΐ πάνω από 160, είπε να πάρω να της το πω.

Α, και να κάνω διατροφή λέει. Να τρώω 6 μικρά γεύματα και όχι 3 μεγάλα.

Μου εδώ σε και ένα βιβλιαράκι που λέει μέσα τι πρέπει να προσέχω και τι είναι καλό να τρώω.

Πάντα υπερβολική αυτή η γιατρός μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εγώ στο γιο μου είχα πάρει αυτή τη κούνια η οποια μετα γινεται κρεβατακι.

kinderbett.jpg

με αυτή την ντουλάπα

maikent.jpg

Τώρα έχει αυτό εδώ το κρεβάτι, μόνο που εμείς έχουμε πάρει και τα πλαϊνά ξυλά και είναι γύρω γύρω κλειστό.

Paidi_Varietta.jpg

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...