Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολυμπία μου έτσι ακριβως είναι. Μας φυγαν αρκετα χρηματα για τη γέννα που τα μαζευαμε χρόνια! Απλά για μενα δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτα. Σε 2 χρόνια θα θες άλλο κρεβάτι και σε 5-6 χρόνια θα θες να συνδιάσεις και ενα γραφείο στο δωματιο.

Για το κρεβατάκι του μωρού μου λεγαν οτι θα το χρησιμοποιησω μεχρι και 2-3 ετων, εμείς τον βάλαμε σε μεγάλο κρεβατι οταν ήταν 1 μιση έτος.

Το καροτσάκι μου λεγαν μέχρι τα 2, εμείς το έχουμε καταργησει σχεδον απο οταν περπατησε.

Του είχαμε παρει παρκο μεγάλο να έχει άπλα και καλά, δεν κάθησε καθόλου μέσα...

Τεσπα δεν θελω να σας κόψω τη χαρά για τις αγορες του μωρου σας, απλά θέλει λίγο ψαξιμο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτά εγώ είχα πάρει μεγάλη κούνια (70x140) στο γιο μου και κοιμόταν εκεί μέχρι 4 χρόνων.

Μετά του πήρα μεγάλο κρεβάτι (90x200) και πιστεύω ότι θα κοιμάται μέχρι έφηβος σε αυτο.

Όσο για το καρότσι, εμείς το χρησιμοποιούσαμε για πολύ καιρό.

Όταν δεν το χρειαζόμασταν πια το πουλήσαμε σε πολύ καλή τιμή στο ebay.

Εμένα πάντως δεν μου κόβεις καμία χαρά, έτσι και αλλιώς εδώ που ζω έχω παρά πολλές επιλογές.

Επίσης με το θέμα αυτό ασχολήθηκα αρκετά και την περασμένη χρόνια που γεννούσε η αδερφή μου (πήρε όλα τα πράγματα από εδώ) και έχω κατασταλάξει, ξέρω παρά πολύ καλα τι θέλω να αγοράσω και τι είναι πεταμένα λεφτά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα κοιλίτσες, καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ηρθε και η σειρά μας για β' επιπέδου, εχουμε ραντεβού για την Τετάρτη, δεν κρατιέμαι μιλάμε, εχω μεγάλο άγχος...

Maroulita29 περαστικά, είναι χάλια η χαμηλή πίεση, συνήλθες, είσαι καλύτερα?

nikijo μια χαρά ο μπεμπάκος, θηριάκι!

nano79 καλά αποτελέσματα για σήμερα. όλα καλά, να σκέφτεσαι θετικά, αφού τα πρωτα αποτελέσματα ήταν καλά

theolvas μου άρεσε πολύ η σκέψη σου για το "επόμενο παιδί"!!! μπράβο στο κουράγιο σου! Καλά αποτελέσματα και σε σενα! Εγώ περιμένω πώς και πώς τη β-επιπέδου, γιατί στην αυχενική μου είχαν πει ότι υπάρχει υποψία μονήρους ομφαλικής αρτηρίας στον ομφάλιο λώρο, κάτι που μπορει να σημαίνει χρωμοσωμικές ανωμαλίες, πρόβλημα στην καρδιά του εμβρύου και κάτι τέτοια καλά... ευελπιστώ για το καλύτερο...

kων κων και Olympia99 περαστικά στη μέση σας. Αχ, πώς σας καταλαβαίνω! Μου χάλασε το πλυντήριο και αυτές τις μέρες πλένω ρούχα στο χέρι! Όσα ρούχα δεν εχω πλύνει τόσα χρονια, τα επλυνα εχθές μαζεμένα!...

galat πήγα κι εγώ στα H&M την προηγουμενη εβδομάδα, πήρα ένα σετάκι με τον Τίγρη (τον φίλο του Γουίνι) και ένα σε σχέδιο τιγρε, πολύ χαριτωμένα, εκεί είδα και αυτά που έβαλες φωτο, λέω να κρατηθώ λίγο ακόμα να μάθω το φύλο. Απ' τα Jumbo έχω παρει αρκετά ρουχαλάκια, κυρίως εσωρουχάκια που τα αλλάζουμε πολύ συχνά μέσα στη μέρα, απλά οπωσδήποτε μεγαλύτερα νούμερα, να καταλάβεις ο δικός μου είναι 13 μηνών (είναι και λιγο μεγαλόσωμος) και του παίρνω για 23.Για το καθισματάκι 0-13 είχα πάρει κι εγώ, τον έβαζα εκεί τον μικρό μου μέχρι που έφτασε τα 10 κιλά και τώρα το έχω στο σαλόνι σαν καθισματάκι, του αρέσει πολύ, μπαίνει μέσα και κουνιέται, σα να πηγαίνει βόλτα :) Οσο για τη λίστα, μια χαρά στα είπε η theolvas, εγώ θα προσθέσω πολλά-πολλά σελτεδάκια (όταν ο μπέμπης ήταν νεογέννητο, άλλαζα και 3-4 την ημέρα) και πετσέτες. Πήρα απ' τα Jumbo πετσέτες 100% βαμβακερές, άσπρες με μπλε ρίγες, όχι πολύ χονδρες και φτηνές, κάπου 1,5 ευρώ οι μικρές και 3 οι μεγάλες και σώθηκα στην κυριολεξία!

Tour_babay είναι πράγματι λίγο νωρίς για να προγραμματίζεις τη βάπτιση, αλλά σημασία έχει εσύ πώς αισθάνεσαι, αν νιώθεις ότι θέλεις το χρονο σου, ξεκίνα και μην πτοείσαι από τους άλλους

happiness το peg perego έχουμε κι εμείς, το switch (αυτό που γυρίζει και προς τις δυο κατευθύνσεις) και με βόλεψε πολύ. Το port bebe το χρησιμοποιησα για να κοιμίζω το μωρό τον πρώτο καιρό (μέχρι 2,5 μηνών, μετά δε χώραγε) και το καθισματάκι αυτοκινήτου για τις βόλτες μας το βολεύτηκα αρκετά. Τα πήραμε πέρσυ από το bimbomarket 600 ευρώ, μιας και θα ξαναχρησιμοποιηθούν σύντομα, μπορώ να πω ότι θα κάνουμε απόσβεση, αλλιώς... Πάντως αν δεν έχετε προβλημα χώρου στο αυτοκίνητο, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις να παρεις καροτσάκι με μεγάλες ρόδες, δε λεω, καλό το συγκεκριμένο καρότσι, αλλά πολλές αναταράξεις βρε παιδί μου, για την ελλάδα θες τρακτέρ για να κυκλοφορήσεις!

Α και μιας και μιλάμε για ρουχαλάκια, εγώ τρελλαίνομαι για τα next children τα ξερετε? έχουν πολύ ωραία ποιότητα και φανταστικά σχεδιάκια, δείτε κι εδώ: http://www.next.co.uk/shopping/children/ Συνήθως ψωνίζω από το shop in the shop στα Carrefour Ρέντη, δίπλα στο Allou! Ξέρετε μήπως αν υπάρχουν αλλού καταστήματα?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Με την μικρή μας πήρε και εμάς η μπάλα, το κολήσαμε το συναχάκι μας, ο άντρας μου λίγο πιο πολύ από εμένα.

Επίσης η κύστη μου πρέπει να έχει στριμωχτεί για τα καλά, αφού δυο μέρες τώρα με έχει πιάσει τρελή συχνοουρία και κάθε φορά που πάω είναι σαν να ανοίγω καμιά βρύση εκεί κάτω.....

Από τα ρούχα του τζάμπο είμαι και εγώ ευχαριστημένη, περισσότερο καμιά φορά και από κάποια επώνυμα. Και εμένα δεν μου γάριασε κανένα και δεν ξέβαψε κανένα. Τα νούμερα παίζουν λίγο αλλά είναι και ανάλογα με το ύφασμα. Όταν τα μωράκια μας είναι μικρούλια δεν αξίζει να δίνεις πολλά λεφτά για ρουχάκια γιατί τα φοράνε πολύ πολύ λίγο και πάντα υπάρχουν ατυχήματα που καμιά φορά το κορμάκι ειδικά μπορεί να καταλήξει στα σκουπίδια!

Να πω επειδή τέθηκε το ερώτημα της ασφαλούς μεταφοράς το καλύτερο είναι το καρεκλάκι αυτοκινήτου. Ασφαλές μπορεί να γίνει και το πορτ μπεμπέ με τις προυποθέσεις ότι : θα βάλεις ειδικό μαξιλαράκι στήρισμα για το κεφάλι και έξτρα ζώνες ασφαλείας που θα δένουν και εσωτερικά το μωρό εκτός από τις εξωτερικές του αυτοκινήτου.

Επίσης από καροτσάκι πρίν γεννήσω την Έλλη μόλις είχε καταργηθεί το βενέτσια της πεγκ περέγκο και το βρήκα σε ένα μαγαζί και το πήρα. Το θεωρώ πολύ πρακτικό και δεν είναι ογκώδες. Καθησματάκι αυτοκινήτου πήρα άλλης εταιρίας αλλά πολλές φορές χρειάστηκε για να την βάλω στο καροτσάκι να την ξυπνήσω, αν μπορείτε πάρτε ένα που να κουμπώνει.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλή εβδομάδα σε όλες τις μαμάδες και τα μωράκια!

Έχασα πολλά επεισοδια γιατί έχω να μπω από Παρασκευή...διάβασα "διάγώνια" τα παραλειπόμενα...εύχομαι καλά νέα σ' όσες περιμένουν αποτελέσματα.

Ως πρωτομαμά κι εγώ έχω μπερδευτεί για το τί να πάρω, πότε, αν πραγματικά χρειάζονται όλα αυτά που λένε... Λία, η λίστα σου βοήθησε πολύ! Για επιπλάκια και λοιπή προίκα μωρού τί γνωμη έχεις; Τί λέει η εμπειρία σου; Ρωτάω συνέχεια μπας και βγάλω ακρη...

Φιλάκια! Καλή μας μέρα!

Υ.Γ:Υπάρχει καλή νεράιδα για νέες μαμάδες να τη φωνάζεις, να της λες τί σε απασχολεί, να κουνάει το ραβδάκι και όλα να τακτοποιούνται;;;;;;; Όχι εεε;;;;; Το είχα υποψιαστεί...:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

ξέρω παρά πολύ καλα τι θέλω να αγοράσω και τι είναι πεταμένα λεφτά.

Αφου το έχεις ψαξει και έχεις την πειρα απο το πρωτο μια χαρά σε βρισκω!;)

zouzounel μου ευχομαι να πανε όλα καλα την Τετάρτη!

nano μου καλα αποτελεσματα να έχει σήμερα!

μπου μπου μου σας έριξε όλους ε? Περαστικά σας!

Η εξεταση doppler γινετε κοντα στην 27η εβδομάδα? Εχω ξεχάσει...

Καλημέρα εγκυούλες κι από μένα.

Καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν απαντήσεις ή θα κάνουν εξετάσεις.

Είχα να μπω από την Παρασκευή , αλλά παρόλα αυτά σας διάβασα όλες τις νέες σελίδες. Ο μικρούλης μου κλωτσάει συνέχεια τις τελευταίες ημέρες. Εγώ από τα τζάμπο αγοράζω μόνο κορμάκια. Μια χαρά είναι για την τιμή τους. Πάντα όμως παίρνω μεγαλύτερο νούμερο. Φορμάκια δεν έχει τύχει να πάρω.

Ρούχα εγκυμοσύνης από που ψωνίζετε? Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αγόραζα κανονικά ρούχα σε φαρδιά γραμμή. Αυτή τη φορά το ίδιο σκέφτομαι να κάνω , αλλά δεν θέλω να δώσω πάλι τόσα χρήματα όσα είχα δώσει τότε.

Maroulita κι εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου πριν ενάμιση μήνα περίπου, και μάλιστα ήμουν μόνη σπίτι με τον μικρούλη μου. Με είχε πιάσει τρομερός φόβος μήπως το ξαναπάθω... και είμαι πάλι μόνη... και τι θα κάνω... και αν πάθω κάτι... κλπ. Ο γιατρός μου είπε να μην φοβάμαι , αν ξαναζαλιστώ... θα συνέλθω. Απλά μου είπε να ελέγχω την πίεσή μου.

Zouzounel καλή επιτυχία σου εύχομαι.

μπου μπου περαστικά σε όλους.

Ρούχα εγκυμοσύνης από που ψωνίζετε? Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αγόραζα κανονικά ρούχα σε φαρδιά γραμμή. Αυτή τη φορά το ίδιο σκέφτομαι να κάνω , αλλά δεν θέλω να δώσω πάλι τόσα χρήματα όσα είχα δώσει τότε.

Εγώ προς το παρών έχω ψωνίσει από τα H&M, μου έχουν πει ότι και στο Zara έχει ωραία ρούχα.

Επίσης έχω πάρει δυο μπλουζοφορεματα από την Esprit.

Έχουν και αυτοί ρούχα εγκυμοσύνης αλλά τα περισσότερα δεν είναι ωραία και είναι ακριβά.

Η εξεταση doppler γινετε κοντα στην 27η εβδομάδα? Εχω ξεχάσει...

Από 24η ως 28η εβδομάδα.

Έχω σκοπό να την κάνω το επόμενο μήνα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Και μενα με βολεψαν τα κανονικά ρούχα σε πιο μεγάλο νουμεράκια, αλλά έχω πάρει και απο τα zara και απο τα motherland.

http://www.motherland.gr/htmlsite_g/shops.asp Τα καταστηματα που γραφουν δίπλα πρατηριο είναι με προσφορες και βρισκεις ρουχα εγκυμοσύνης επωνυμα και μη, μεχρι και στη μιση τιμή.

Από 24η ως 28η εβδομάδα.

Έχω σκοπό να την κάνω το επόμενο μήνα.

Ευχαριστω Ολυμπία μου! Εχουμε λιγο καιρό ακομη... Αντε να φυγει και αυτο το άγχος! Μετα δεν έχουμε άλλη ετσι?

Κοριτσάκια να σας ρωτησω.... Η ψυχολογία σας πώς είναι? Εκεί που ήμουν μια χαρα κεφατη απο το πρωί, πριν κανα 2ωρο έπεσα απότομα:(. Χωρις να έχει συμβεί κάτι. Δόξα Το Θεο όλα είναι καλά αλλά τωρα αισθανομαι πολύ χάλια.... Μια απογοητευση, μια στεναχωρια...

Δεν πάω καλα ε?:confused:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Ολυμπία μου! Εχουμε λιγο καιρό ακομη... Αντε να φυγει και αυτο το άγχος! Μετα δεν έχουμε άλλη ετσι?

Μόνο το στρεπτόκοκκο που γίνεται 36η με 37η εβδομάδα.

Όσο για την ψυχολογία μάλλον φταίνε οι ορμόνες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Πρέπει να είναι καλλιέργεια κολπικού η τραχηλικού υγρού.

Αν βρεθει στρεπτόκοκκος β δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά γιατί βγαίνοντας το μωρό μολύνεται.

Οποια αλλη κοπελα ξερει καλυτερα ας μας πει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κι εγώ δεν το εκανα αυτο το τεστ...

εγώ γενικώς ειχα αυτο το πλανο

μετα τη β επιπεδου

καμπυλη σακχαρου 24-25 εβδ

ντοπλερ 32-34 εβδομαδα

και βιοφυσικο προφιλ 37-40 εβδομ (που ειναι παλι υπερηχος αλλα και ζωνες (ΝST)

τωρα αυτα ηταν με τον παλιο γιατρο αυτος δεν ξερω οταν θα παω για β επιπεδου σε μια εβδομαδα, θα μου κλεισουν αυτοματα ραντεβου για την επομενη εξεταση οποτε θα σας πω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

γεια σας κοιλουμπες μου....αργησα να μπω σημερα και δεν βαλατε γλωσσα μεσα...

τι ακριβως ειναι το doppler???

κων κων μου ευχαριστω για τα site που μου εστειλες θα το ψαξω

οσο για τα ρουχα εγω αγορασα κανονικα ρουχα απλα πιο μεγαλο νουμερο...ειδικα βρηκα κατι φορεματακια με 5? το ενα ξεπουλημα...τελεια...

με 50? αγορασα ενα σωρο ρουχαλακια να περασω ολη την υπολοιπη εγκυμοσυνη μου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...