Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μένα μια μέρα είναι ήσυχος μια κοπανιέται όλη την ώρα…χαχαχα

κι εμενα το ιδιο κανει,ειδικα σημερα ομως ειναι πολυ ησυχος και τρομαξα γιατι ολο το πρωι δεν ειχε κουνησει

76IGp3.png

αντε να ερθει ο αυγουστοςγιατι θα σκασω...ασε που αρχισε να μου αρεσει που καθομαι σπιτι και σκεφτομαι απο τωρα πως θα ξαναπαω στη δουλεια παλι...καλα εχω ακομα μερες μπροστα μου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εχθες εβαψε και ο καλος μου το δωματιο,γιατι μετα θα ξεκινησει δουλεια και δεν θα εχει πολυ χρονο για τις ετοιμασιες...το περασαμε ασπρο και θα βρουμε και στικερς να κολλησουμε στους τοιχους

76IGp3.png

Καλά από τώρα σκέφτεσαι ποτέ θα ξαναπάς στη δουλεία;;

Άμα θα έρθει με το καλό ο πάσας σου δεν θα θέλεις να πας με τίποτα.

Αρχίσατε με το δωμάτιο; Ναι υπάρχουν πολύ όμορφα αυτοκόλλητα στην αγορά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλά από τώρα σκέφτεσαι ποτέ θα ξαναπάς στη δουλεία;;

Άμα θα έρθει με το καλό ο πάσας σου δεν θα θέλεις να πας με τίποτα.

Αρχίσατε με το δωμάτιο; Ναι υπάρχουν πολύ όμορφα αυτοκόλλητα στην αγορά.

ετσι κι αλλιως λεμε να σταματησω απο εκει για καμποσο καιρο και μετα να βρω δουλεια σεζον ,οπως δουλευει και ο αντρας μου...εξαλλου στα χρηματα για οσο καιρο δεν δουλευω δεν θα εχει μεγαλη διαφορα 200? μονο,γιατι θα περνω ταμειο ανεργιας...

ναι το ξερω τα αυτοκολλητα ειναι καλυτερα να μην εχω προβλημα και με τους ιδιοκτητες

76IGp3.png

Και εγω πρέπει να κάνω μπάνιο τον Μιχαλακο μου και να τον βάλω για ύπνο.

Εν το μεταξύ το σπόρι μου ρίχνει κάτι δυνατές κλωτσιές τώρα, καλέ πονάω…χαχαχα

Καληνύχτα και πολλά φιλάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

2061713o2lb8wh1d0.gif

Καλημερα και καλή εβδομαδα!

Η μέση μου μια απο τα ίδια! Προσπαθω βεβαια να περπατάω γυρω στη μισή ώρα τη μέρα όπως μου έχει πει ο δοκτορ.

happiness εγω απο τα jumbo είμαι πολυ ευχαριστημένη. Τα κορμακια και τα φορμακια είναι φαμβακερα και το υφασμα είναι χοντρο. Δεν είναι σαν αυτα τα πολύ λεπτα. Τα κορμακια έχουν εως 3 ευρω και τα φορμακια έως 5 ευρω. Απλά θα παίρνεις 1 με 2 νούμερα μεγαλύτερα. Δοκιμασε τα και θα δεις. Εχω πάρει και απο το λητω τα οποια μου ξεχειλωσαν και ήταν πολύ πιο ακριβά.

Επίσης έχω πάρει καρότσι απο τα jumbo με 100 ευρω που μου άρεσε πολύ και το χρησιμοποιησαμε και για καλοκαιρινο. Δεν χρειαστηκαμε και 2ο. Βεβαια μόλις ξεκινησε ο μικρός να περπαταει στον χρόνο, το κοψαμε τελείως το καρότσι. Καλαθουνα, καρεκλακι φαγητου, καθησμα αυτοκινητου, στρατα μου τα φεραν δωρο, πάλι απο τα jumbo.

Τωρα αν θες καροτσάκι μάρκας 3 σε 1 και 4 σε 1 αυτα τα πληρωνεις. Εγω προσωπικά δεν μπορούσα να δωσω 500 ευρω για ενα καροτσάκι.

και μια κουνια που εχει και αλλαξιερα μαζι και μετα γινεται μονο κρεββατι με κομοδινο 750 ?

Δες και αυτό http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36&thepid=76&page=1

πήγα το Σαββατο και τα είδα. Αυτο το είχαν σε προσφορα, τα υπόλοιπα της εκθεσης που είδα ήταν απλησίαστα!

εχθες εβαψε και ο καλος μου το δωματιο,γιατι μετα θα ξεκινησει δουλεια και δεν θα εχει πολυ χρονο για τις ετοιμασιες...το περασαμε ασπρο και θα βρουμε και στικερς να κολλησουμε στους τοιχους

Και εμείς το είχαμε κάνει μισό γαλάζιο και μισό μπλε και εχουμε βάλει μπουρνουρα και αυτοκολητα με τον μικι και τη μίνι. Τωρα πρέπει να αλλάξουμε χρωμα για να ταιριαζει και για αγοράκι και για κοριτσάκι.

Ωραία αυτοκολητα έχει εδω http://www.cosycorner.gr/products/index.php?lang=gr&ctg=71

Μη πάρετε αυτά τα αφρωδη, μετά δεν βγαίνουν με τίποτα και μένουν σημάδια απο την κολλα.

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Κων κων μου έχεις δίκιο, είναι πολλά τα λεφτά και γενικά πολλά τα έξοδα για τα πρώτα ψώνια του μωρού, αλλά εγώ σκέφτομαι ότι θα γεννήσω και δεν θα δώσω ούτε 1 ? σε νοσοκομεία και κλινικές.

Άρα αυτά τα χρήματα που θα έδινα σε κάποια κλινική αν ημουν στην Ελλάδα (που κατά την γνώμη μου είναι παρα πολλα) θα τα δώσω για τα πρώτα πράγματα του μωρού.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...