Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπου μπου μου αυτη που εβαλες ειναι παλια, να η νεα

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  3. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  4. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  6. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  7. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ
  8. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  9. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  10. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  11. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  13. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. tettamar ΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  15. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  16. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)
  17. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?
  18. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)
  19. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ?
  20. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  21. evimouΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(μεκαισαρική ??/08/2010)
  22. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)
  23. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ
  24. stellunakΠΗΤ 2/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - μαλλον κοριτσι
  25. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ (κατα 99%)
  26. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Η Έλλη μου κοιμάται και μπήκα να πιω το καφεδάκι μου παρέα σας! :P

Olympia99 και κωνκων αχ αυτή η μέση τώρα που μας έπιασε τελείωσε, με το παραμικρό θα διαμαρτύρετε!!! Μια από τα ίδια!

nikolina να ζήσετε και από εδώ, περιμένουμε να μας πεις λεπτομέριες!

theolvas μου άλλη μια δοκιμασία είναι, τα ξέρεις τώρα αυτά.....όλα καλά να πάνε!

nano79 όντως αργήσανε πολύ τα αποτελέσματα σας, εμένα Τετάρτη έδωσα δείγμα και Παρασκευή απόγευμα είχα τα πρώτα αποτελέσματα. Άλλη μια μέρα είναι θα περάσει, σίγουρα θα είναι όλα καλά για το νινί σου!

galat μου τα κορμάκια είναι σκέτη τρέλαααααα!!!! Τέτοιο μαγαζί έχει και στην Θεσσαλονίκη???

nikijo όλα καλά από εδώ και πέρα, να μεγαλώνει το νινί!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλησπέρα κούκλες.. Ακόμα ενα κουραστικό σαββατοκύριακο τελειώνει.. Ευτυχώς ήρθαν οι γονείς μου και η γενική καθαριότητα έγινε μέσα σε 3 ώρες..το μόνο που μου έμεινε είναι ενα σιδέρωμα τα εσώρουχα και η κούραση βέβαια..

Τη λίστα για τα πρώτα ρούχα του μωρού την έκλεψα και εγώ γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει και εγώ να πάω για ψώνια για μένα και το Νικόλακι μου που παραμεγαλώσαμε και δεν χωράμε πέρα απο τις φόρμες και τις μπιτζάμες μας!!

Αλήθεια κορίτσια πόσο καιρό πιο πριν ξεκινήσατε να σχεδιάζετε βάφτιση και γάμο?!?! Απλά δεν θέλω να ξέρω πόσο παράλογη είμαι που ξεκίνησα 14 μήνες το ψάξιμο..γιατί σε όποιον το λέω με κοιτάει με μισό μάτι!!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

galat μου τα κορμάκια είναι σκέτη τρέλαααααα!!!! Τέτοιο μαγαζί έχει και στην Θεσσαλονίκη???

Είπαμε από τα H&M είναι και βέβαια έχει στην Θεσσαλονίκη. Έχει παρά πολύ ωραία ρούχα και σε παρά πολύ καλή ποιότητα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Είπαμε από τα H&M είναι και βέβαια έχει στην Θεσσαλονίκη. Έχει παρά πολύ ωραία ρούχα και σε παρά πολύ καλή ποιότητα.

θα ψάξω να βρώ που έχει και θα το επισκευτώ αν είναι βολικά!

Ξύπνησε η μικρή, θα βάλουμε ζουζούνια τώρα.....θα τα πούμε αργότερα :tongue:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Galatτα είδα και εγώ αυτά τα φορμάκια και τρελάθηκα.

Εδώ κοστίζουν 12,95, περίεργο είναι πιο ακριβά από Ελλάδα;

Να το πάρεις το καθισματακι αν κουμπώνει πάνω στο καροτσάκι σου, είναι πολύ βολικό.

Αν κοιμάται το μωρό μέσα στο αμάξι το παίρνεις με το καθισματακι, το βάζεις πάνω στο καρότσι χωρίς να το ξυπνήσεις.

Και εγώ έχω σκοπό να πάρω καρότσι που κουμπώνει το maxi cosi επάνω.

ναι κι όμως κι εγώ ειχα δει οτι κανουν 12.95 στο γερμανικο σάιτ πριν παω στο μαγαζι και ότνα είδα 9.95 κουφάθηκα! αντε να και κατι που εχουμε πιο φθηνο!!!

galat πολυ ωραια τα φορμακια (αν λεγονται ετσι)ειδικα αυτα με τις μελισσουλες...

καλα το μαδερκεαρ οντως ειναι πανακριβο κι εγω που εχω παει να δω τιμες επεσα απο τα συννεφα...

για τα ρουχαλακια απο το τζαμπο τι γνωμη εχετε???

κοιτα στα νουμερα ειναι οντως πιο μικρα, αλλά αν βρεις μερικα που ειναι πολυ μαλακουλια πιστευω οτι αξιζουν... δυστυχως εχει πολλα με σταμπες και βλακειες, δυσκολα βρισκεις, εγώ πηρα τωρα κατι ωραια που βρηκα και ενα απο αγοριστικα τα κοριτσιστικα ηταν ολα καπως. πηρα ενα με ζωακια γιουνισεξ...

Παντως πχ φορμες δεν αγοραζω απο εκει ειναι ολα συνθετικα, ομως φορεματακια πχ βρισκες με 4-5 ευρω για προχειρα το καλοκαιρι... επισης να πω οτι ναι, μπαινουν στο πλυσιμο αλλα γενικως δεν μου ξεβαψαν ποτε και δεν παθανε και τιποτα(δεν κομπιασαν)

επειδη χρειαζεσαι αρκετα φορμακια(ενταξει κυριως το χειμωνα που δεν στεγνωνουν) εγω προτεινω και το τζαμπο... αλλα επισης, αν εχετε το κουραγιο να περιμενετε Ιουλιο που αρχιζουν οι εκπτωσεις παρτε τα απο το μαδερκεαρ. Η το Η&Μ. την 7αδα την εχει νομιζω γυρω στα 20 ευρω?Και στο ζαρα το ιδιο πανω κατω...

ο Bugaboo Bee Plus, το νέο μοντέλο που βγήκε τώρα τον Απρίλιο.

Περιμένω να έρθει εδώ σε ένα κατάστημα που πάω και ψωνίζω για να το δω και live.

ααααχ Ολυμπία αυτο το καροτσι το ονειρευομουν κι εγώ αλλα ηταν πολυ ακριβο.... είναι ττεεεεεελειοοοοοοοοο και σε πρακτικοτητα και σε ντιζαιν και σε ολαααααααααααα το σελω το σελω το σελω!!!!

Εγώ πάντως σας προτείνω και το pliko p3 peg perego μαζευει πανευκολα και αρκετα, ειναι ελαφρυ, ειναι σκυλι.... και φυσικα κρατηθειτε... στα Λητώ το εχει 410...και εγώ θα το παραγγείλω απο το Mytoys.de 180 eyrv MONO( και 16 ευρω μεταφορικα...) για τον μπεμπη του αδερφου μου...

τα μακλαρεν ειναι πολυ καλα και ελαφρυα καλη επιλογη...γενικώς όμως ΜΗΝ παρετε καροτσια απο εδώ. πηγαινετε σε κανα Λητώ δειτε τα, δοκιμαστε τα, ζητηστε ακομα και στο αυτοκινητο να δειτε αν χωρανε, και μετα παραγγειλτε τα απο εξω...ειναι τουλαχιστον 40-50 τοις εκατο κάτω....κριμα ειναι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

ααααχ Ολυμπία αυτο το καροτσι το ονειρευομουν κι εγώ αλλα ηταν πολυ ακριβο.... είναι ττεεεεεελειοοοοοοοοο και σε πρακτικοτητα και σε ντιζαιν και σε ολαααααααααααα το σελω το σελω το σελω

Το βρήκα σε αγγλικό site πιο φθηνά http://www.pramworld.co.uk/product/7325/Bugaboo_Bee_Plus_Stroller_Dark_Khaki

Θα στείλω e-mail να δω ποσά θέλουν μεταφορικά και αν συμφέρει θα το πάρω από εκεί.

Εγώ προσωπικά με τα Iταλικά καροτσάκια είμαι μαλωμένη…χαχαχα…δεν τα πάω καθόλου.

Έχω κόλλημα με τα Ολλανδικά, στον γιο μου είχα το Quinny Speedi.

Φυσικά δεν θα πάρετε καρότσι από Ελλάδα, είναι σκέτη κοροϊδία.

Πήρα το καλοκαίρι στην αδερφή μου από εδώ το Quinny Buzz 300? και στην Ελλάδα είχε 600?.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κοριτσια ουουουουουου,ειναι καμια εδω?

εμεις βρηκαμε το peg perego 3 σε 1 με 450?

και μια κουνια που εχει και αλλαξιερα μαζι και μετα γινεται μονο κρεββατι με κομοδινο 750 ?

ερωτηση : ποσες φορες ακουτε το ζουζουνι σας?...εμενα δυο μερες τωρα ειναι σχετικα ησυχος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...