Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες μου!!!

Λία μου μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, τίποτα δεν θα έχει το σποράκι σου.

Από την μικρή μου εμπειρία έχω καταλάβει ότι οι γιατροί τα μεγαλοποιούνε όλα και μας αγχώνουν χωρίς σοβαρό λόγο.

Galatτα είδα και εγώ αυτά τα φορμάκια και τρελάθηκα.

Εδώ κοστίζουν 12,95, περίεργο είναι πιο ακριβά από Ελλάδα;

Να το πάρεις το καθισματακι αν κουμπώνει πάνω στο καροτσάκι σου, είναι πολύ βολικό.

Αν κοιμάται το μωρό μέσα στο αμάξι το παίρνεις με το καθισματακι, το βάζεις πάνω στο καρότσι χωρίς να το ξυπνήσεις.

Και εγώ έχω σκοπό να πάρω καρότσι που κουμπώνει το maxi cosi επάνω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α και μια ερωτηση ακομα, εχετε αυτα τα καθισματα αυτοκινητου 0-13 που αν θες μπαινουν και στο καριτσι? Γιατι αν βολευει, σκεφτομαι να παρω αυτο που ταιριαζει στο καροτσι μας...

αλλιως δεν περνω εχω ενα τετοιο αλλα ειναι ψιλο μαπα απο τζαμπο δωρο μας το ειχαν κανει... δεν βαριεσαι για λιγους μηνες ειναι, και 150 ευρω που θα δωσω ειναι ενα εξοδο...

Βολευει αραγε? το βαζατε ποτε στο καριτσι ή μονο σαν καρεκλακι-πορτ μπεμπε...

pera26345ju47-jp53large_222x255.jpg κατι τετοιο...

γιατι δεν ψαχνεις τις αγγελιες μηπως υπαρχει κανενα μεταχειρισμενο σε πιο λογικη τιμη ???

δεν ειχα τετοιο,γιατι τα ειχα αγορασει ξεχωριστα κ απο διαφορετικες μαρκες (στο πρωτο παιδι που δεν ηξερα) κ εχω μετανιωσει πολλες φορες (ειδικα οταν επρεπε να κουβαλισω το παιδι στο αυτοκινητο κρατωντας κ ενα αλλο παιδι).

απο που πηρες τα φορμακια???πολυ ομορφα...το μαδερκεαρ δεν ειναι για να ψωνισεις χωρις εκπτωσεις,εκτος αν πας στο στοκ (εχει ενα στο φακτορυ του αεροδρομιου κι αλλο ενα στην υμηττου στο παγκρατι,διπλα απο τα βιλατζ.).

στο ζαρα βρηκα φορεματακια καλοκαιρινα (για τη βενετια) 7 ευρω...

κι εγω εχω αρχισει να κουραζομαι,προχθες δεν εβγαλα ουτε τη μιση λαικη.....μαλλον θα πηγαινω δυο φορες τη βδομαδα για να μοιραζεται το βαρος...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κοριτσια!!!!

galat πολυ ομορφα τα φορμακια σας!!!! εγω περιμενω τα αποτελεσματα για να ξεχυθω στα μαγαζια... ακομα και για μενα που χρειαζομαι ρουχα (μονο ενα σουτιεν, ενα καλσον και ενα παντελονι εχω παρει απο την αρχη της εγκυμοσυνης...) περιμενω τα αποτελεσματα...

theolvas τουλαχιστον ξερεις πως να αντιμετωπισεις αν τυχον παρουσιαστει το προβλημα,... δεν πας στα τυφλα...

επειδη ομως παρα το αγχος μου, χαζευω στο internet πραγματα για το ζουζουνελι, για να ξεχνιεμαι λιγο, εσεις οι εμπειρες μανουλες μπορειτε να μας δωσετε μια λιστα με τα απαραιτητα για το μωρο τις πρωτες μερες στο σπιτι? αν ολα πανε καλα θα αγορασουμε μονο τα απολυτως απαραιτητα και οταν συνελθω θα παμε για τα υπολοιπα.

καλη μου,μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα σου,θα το δεις...σου κανει κολπα το μωρουλακι,για να του εχεις αδυναμια μετα.....

αυτα που βρηκα ιδιεταιρα χρησιμα ηταν τα εξης

7-8 φορμακια ολοσωμα κ αντιστοιχα εσωρουχα (εγω ειχα αγορασει κατι που ελεγαν μεγεθος για νεογεννητο κ πηγαν ολα χαμενα,γιατι μετα απο 15 μερες δεν τους εκαναν,ετσι προτιμω νο 1-για 1-3 μηνων,κι ας ειναι λιγο μεγαλα στην αρχη)

σαλιαρες,καλτσακια κ γαντακια για το ξυσιμο (γιατι θα γεννηθει με νυχια κ δεν κανει να τα κοψεις)-σκουφακι δεν νομιζω να χρειαστεις αυγουστο μηνα

μπουρνουζακι η πεσετα μεγαλη για το μπανιο του

πανακια για το ρεψιμο

αποστειρωτη

1-2 μπιμπερο κ θηλαστρο (αχρειαστα να ειναι)

3-4 σουτιεν θηλασμου

επισης εμενα με βολεψε πολυ ο μαρσιπος

ενα θερμαντηρα μπιμπερο κ βραστηρα (σε περιπτωση που δε θηλασεις)

η ενδοεπικοινωνια μου φανηκε αχρηστη (δεν ειχα κ τοσο μεγαλο σπιτι κ το μωρο κοιμοταν διπλα μου μεχρι 8 μηνων)

εννοειται το καλαθι καλλυντικων που εχει φυσιολογικο ορο,βαμβακι,οινοπνευμα για τον αφαλο,ψαλιδακι,αποστειρωμενες γαζες,υδατικη κρεμα,αλοιφη για συγκαματα,σαμπουαν κ αφρολουτρο ουδετερα,βρεφικο λαδι

ιδιεταιρα χρησιμο μου φανηκε το πρασινο σαπουνι για τον καθαρισμο της ευαισθητης περιοχης (ο γιατρος μου λεει οτι βοηθαει κ την επουλωση της πληγης απο τα ραμματα)

καποιο αντισηπτικο (σαν dettol) σε μορφη σαπουνιου με το οποιο θα πλενεται οποιοσδηποτε ερχεται σ επαφη με το μωρο,ειδικα τον πρωτο καιρο

πανες κλπ

δεν θυμαμαι κατι αλλο για αρχη,ας με συμπληρωσει καποια...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Τα φορμακια ειναι απο το H&M

ευχαριστω...

το ξερω για τους γιατρους μωρε,γι αυτο κ δεν ανησυχω,αλλα επειδη ο ιδιος γιατρος που με ειδε περισυ για τον ιδιο λογο με ειδε κ φετος,κ η αντιμετωπιση του ειναι διαφορετικη,δηλ περισυ ηταν απο την αρχη της εξετασης καθυσυχαστικος,ενω φετος σαν "κουμπωμενος",ελεγε ολο "θα δουμε" κ "μπορει",γιαυτο κ εχω ανησυχησει αρκετα.ενταξει ομως,εξακολουθω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα,κι αφου το προβλημα ειναι καθαρα ανατομικο κ το γνωριζω,θα ειμαι προετοιμασμενη κ θα το αντιμετωπισω.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω theolvas. μακαρι να ειναι μονο κολπα... μακαρι...

βασικα δεν καταλαβαινω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ φορμακι και εσωρουχο. το ιδιο δεν ειναι? και επισης εχω μπλεχτει με τους διαφορετικους τυπους: αμανικο, μανικι κοντο, μανικι μακρυ, χωρις ποδαρακι, με ποδαρακι, ποδαρακι κλειστο.... εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια....

επισης, αλλη απορια: για τους πρωτους μηνες (απο τη γεννηση του) τι ειναι καλυτερο και ασφαλεστερο για τη μεταφορα του με το αυτοκινητο? καρεκλακι σαν αυτο που εβαλε πιο πανω η galat) ή πορτ μπεμπε? [σημειωνω οτι δεν θα παρουμε καροτσι 3 σε 1]

και αλλη μια απορια: μενουμε σε μαιζονετα. το πρωτο καιρο το μωρο θα κοιμαται μαζι μας. να παρω καλαθουνα την οποια θα ανεβοκατεβαζω αναλογα τον οροφο που βρισκομαι ή να παρω λικνο για τη κρεβατοκαμαρα και ενα παρκοκρεβατο για τον κατω οροφο (απο αυτα που εχουν τη δυνατοτητα να ανεβασουν ψηλα το στρωμα)?

[πολλες αποριες και καθολου μυαλο για να σκεφτω λογικα...:confused::confused::confused:]

ZOrwp3.png

σε ευχαριστω theolvas. μακαρι να ειναι μονο κολπα... μακαρι...

βασικα δεν καταλαβαινω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ φορμακι και εσωρουχο. το ιδιο δεν ειναι? και επισης εχω μπλεχτει με τους διαφορετικους τυπους: αμανικο, μανικι κοντο, μανικι μακρυ, χωρις ποδαρακι, με ποδαρακι, ποδαρακι κλειστο.... εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια....

επισης, αλλη απορια: για τους πρωτους μηνες (απο τη γεννηση του) τι ειναι καλυτερο και ασφαλεστερο για τη μεταφορα του με το αυτοκινητο? καρεκλακι σαν αυτο που εβαλε πιο πανω η galat) ή πορτ μπεμπε? [σημειωνω οτι δεν θα παρουμε καροτσι 3 σε 1]

και αλλη μια απορια: μενουμε σε μαιζονετα. το πρωτο καιρο το μωρο θα κοιμαται μαζι μας. να παρω καλαθουνα την οποια θα ανεβοκατεβαζω αναλογα τον οροφο που βρισκομαι ή να παρω λικνο για τη κρεβατοκαμαρα και ενα παρκοκρεβατο για τον κατω οροφο (απο αυτα που εχουν τη δυνατοτητα να ανεβασουν ψηλα το στρωμα)?

[πολλες αποριες και καθολου μυαλο για να σκεφτω λογικα...:confused::confused::confused:]

φορμακι ειναι το ολοσωμο,αυτο που αφηνει εξω μονο το κεφαλι.να προτιμησεις αυτο που κουμπωνει μπροστα κ ανοιγει τελειως (για πρακτικους λογους).αυτο ειναι κ το πιο ανετο "ρουχο" για τους πρωτους μηνες του μωρου.εγω προτιμω να ειναι κ τα ποδια μεσα.οσο περναει ο καιρος,κ χειμωνιαζει,παιρνεις κ πιο χοντρα υφασματα

κορμακι η εσωρουχο ειναι αυτο που εχει μεσα μονο το σωμα του μωρου.το μανικι εχει να κανει με την εποχη.εγω γενικα αποφευγω να ντυνω πολυ βαρια το μωρο,απλα εχω σταθερη θερμοκρασια στο σπιτι 20 βαθμους (το χειμωνα εχω μονιμα το θερμοστατη στο 20)

για το αυτοκινητο,καλο θα ηταν κατα τη γνωμη μου να εχεις ενα καθισματακι σαν αυτο που λεει η galat. το πορτ μπεμπε δεν εξασφαλιζει ασφαλεια,τη στιγμη που το μωρο δεν ειναι δεμενο.

το παρκοκρεβατο θα σου χρειαστει κ αργοτερα,οποτε ειναι μεσα στις αγορες που πρεπει να γινουν (για να μπορει το μωρο να κοιμαται σε καμια γιαγια η διακοπες αν χρειαστει,αλλα κ για να το περιορισεις οταν χρειαζεται)

το λικνο το θεωρω περιττο(πολλα εξοδα),καλυτερα να παρεις μια καλαθουνα,που ειναι κ πιο φθηνη κ τη χρησιμοποιεις το ιδιο χρονικο διαστημα με το λικνο (εγω περιπου για 4 μηνες).

οτιδηποτε αλλο θελησεις,ρωτα...

κ (αν εχεις σκοπο κ για αλλο παιδακι) μη τα παρεις ολα ροζ,εγω τα πηρα πορτοκαλι,κροκι,

γιατι αν το δευτερο ειναι αγορι,θα πρεπει να τα παρεις ολα απο την αρχη......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλησπερα κοιλουμπες μου τι κανετε???

λιακι μην αγχωνεσαι πιστευω πως θα ειναι ολα καλα....

νανο μου ,υπομονει και τα αποτελεσματα θα ειναι πολυ καλα και θα ξεχυθεις στους δρομους να ξεκινησεις τις αγορες...

αχ κι εγω θελω να αρχισω να ψωνιζω αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ νωρις...

νανο κι εμεις το 3 σε 1 θα παρουμε καροτσι αλλα στο αυτοκινητο θα χρησιμοποιω το τραβελερ(αυτο που εβαλε η galat παραπανω)

οσο για το μεγεθος κι εγω το 1-3 θα αγορασω για αρχη...

nikijo ειδες που αγχωθηκες....ετσι κι αλλιως το υγρο ανανεωνεται καθε 3 ωρες.........

κων κων μου τι κανεις???ασε κι εμενα η μεση μου τα εχει παιξει απο το βαρος και το καθισιο(ξαπλα),αλλα δεν πειραζει ας ειναι το μπουμπουκι μου καλα

αν ξεχασα καμια ας με συγχωρεσει

76IGp3.png

galat πολυ ωραια τα φορμακια (αν λεγονται ετσι)ειδικα αυτα με τις μελισσουλες...

καλα το μαδερκεαρ οντως ειναι πανακριβο κι εγω που εχω παει να δω τιμες επεσα απο τα συννεφα...

για τα ρουχαλακια απο το τζαμπο τι γνωμη εχετε???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

theolvas σε ευχαριστω πααααρα πολυ! ησουν κατατοπιστικοτατη!

κ (αν εχεις σκοπο κ για αλλο παιδακι) μη τα παρεις ολα ροζ,εγω τα πηρα πορτοκαλι,κροκι,

γιατι αν το δευτερο ειναι αγορι,θα πρεπει να τα παρεις ολα απο την αρχη......

αυτο ειναι το μονο σιγουρο. γενικα το ολα ροζ, πριγκιπισσες, βασιλισσεςμου τη δινουν στα νευρα!

νανο μου ,υπομονει και τα αποτελεσματα θα ειναι πολυ καλα και θα ξεχυθεις στους δρομους να ξεκινησεις τις αγορες...

αχ κι εγω θελω να αρχισω να ψωνιζω αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ νωρις...

νανο κι εμεις το 3 σε 1 θα παρουμε καροτσι αλλα στο αυτοκινητο θα χρησιμοποιω το τραβελερ(αυτο που εβαλε η galat παραπανω)

οσο για το μεγεθος κι εγω το 1-3 θα αγορασω για αρχη...

μακαρι μακαρι μακαρι. ελπιζω αυριο να τελειωσει η αγωνια μου....

εμεις για καροτσι λεμε για maclaren... δεν εχουμε κανει καθολου ερευνα αγορας. μονο απο αυτα που βλεπουμε στο "δρομο". αν ολα πανε καλα θα ξεκινησουμε ερευνα αγορας αλλα τα ψωνια θα γινουν στο τελος και μονο τα απαραιτητα. πχ. κουνια, καροτσι θα τα παραγγειλουμε μολις γεννησω αφου ετσι κι αλλιως δεν θα τα χρειαστουμε αμεσα

για τα ρουχαλακια απο το τζαμπο τι γνωμη εχετε???

οι αποψεις που ακουω απο μανουλες ειναι διαφορετικες... αλλες λενε οτι ειναι οκ αλλες οχι. πιστευω αν ειναι 100% βαμβακερο δεν υπαρχει θεμα... τωρα για το made in china που λενε... και τι δεν ειναι made in china???

ZOrwp3.png

Αχ κορίτσια αυτή η μέση με έπιασε και μένα.

Χθες καθάρισα τα μπάνια μου και από εκείνη την ώρα είμαι κομμάτια.

Σήμερα με το ζόρι έβαλα μια σκούπα και μαγείρεψα….και έχω σιδερό γμτ…ποιος θα το κάνει;;;

εμεις για καροτσι λεμε για maclaren...

Πολύ καλή επιλογή το Maclaren nano μου.

Εγώ έχω βάλει στο μάτι το Bugaboo Bee Plus, το νέο μοντέλο που βγήκε τώρα τον Απρίλιο.

Περιμένω να έρθει εδώ σε ένα κατάστημα που πάω και ψωνίζω για να το δω και live.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπερα,χαιρομαι που εισαι καλα.....

το ξερω μωρε οτι δεν θα'ναι τιποτα,αλλα μονο που το ακουσα.....μου χαλασε τη μερα...

τα φορμακια του τζαμπο...μεγαααλη ιστορια...φθηνα μεν,αλλα εχουν τα εξης μειονεκτηματα

-το μεγεθος που γραφουν δεν αντιστοιχει τις περισσοτερες φορες (πχ ενα για 12 μηνων,ο δημητρης το φορουσε οταν ηταν 6,ενω ενα αλλο,επισης 12 μηνων,το φορεσε στους 18!!!)

-μπαζουν στο πλυσιμο-πολυ

-δεν εχουν καλη εφαρμογη,πραγμα που τα κανει πολυ αβολα για το μωρο,ειδικα οταν αρχισει να μπουσουλαει

-δεν ειναι ανετα (τα περισσοτερα) στην αλλαγη-για τη μαμα επειδη εχουν λιγα κουμπια

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Πολύ καλή επιλογή το Maclaren nano μου.

Εγώ έχω βάλει στο μάτι το Bugaboo Bee Plus, το νέο μοντέλο που βγήκε τώρα τον Απρίλιο.

Περιμένω να έρθει εδώ σε ένα κατάστημα που πάω και ψωνίζω για να το δω και live.

τοι ειδα και αυτο αλλα εχω την υποψια οτι ειναι πιο ογκωδες. βεβαια απο φωτο στο ιντερνετ τι να καταλαβει κανεις?

ZOrwp3.png

Ναι πρέπει να είναι, λίγο όμως.

Ένας σημαντικός λόγος που το θέλω είναι ότι δεν θέλουμε να πιάνει πολύ χώρο στο πορτ μπαγκαζ.

Έχουμε μεγάλο αμάξι αλλά είμαστε και ποσά άτομα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...