Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμένα μια χαρά μου ακούγεται η προσέγγιση του γιατρού σου κ ειδικα  αυτό που σου είπε για τα συμπληρώματα.Και ο δικός μου μας είχε πει πως τα συμπληρώματα δεν κάνουν θαύματα,αλλά δεν κάνουν και κακό. Εχω διαβάσει διάφορα τόσα χρόνια στο φορουμ,μέχρι και για υστεροσκοπηση έπειτα από μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά,για βιοψία όρχεων επειδή ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια,να αγορασουμε βιταμίνες των 300€και πολλά άλλα.Ο γιατρος μου είναι κατά των άσκοπων επεμβάσεων και των ατελείωτων εξετάσεων και έχει δίκιο.Εγω στην πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια πήγα στο γραφείο του πεπεισμένη πως δεν πρόκειται να κάνω παιδί και επειδή διάβαζα διάφορα,του είπα πως θέλω να κάνω υστεροσκοπηση.Μου είπε πως με μια αποτυχία,δεν υποβάλλουμε μια γυναίκα σ αυτή την επέμβαση και είχε δίκιο.Ηταν τυχαίο γεγονός,γιατί στην επόμενη προσπάθεια,έκανα την κόρη μου,μετά είχα μια βιοχημική και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Δεν πήραμε ούτε ακριβές βιταμίνες(μόνο Wellman,q10&pregnacare)ούτε κάναμε κάποια επέμβαση.Εχω κάνει βραχύ πρωτόκολλο(δεν πέτυχε)και επειδή δεν ανταποκρίνομαι καλά στα φάρμακα κ έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ,κάναμε ήπια διέγερση με φεμαρα και μεριοφερτ κ πήγε πολύ καλα.Παρε τα πάνω σου,να ακούς τον γιατρό σου που είναι επιστημονας και γνωριζει το ιστορικό σου και θα δεις που σε λίγο καιρό θα γίνεις μανουλα❤️Α και σχετικά με την ίωση που πέρασες,δεν επηρεάζει κάπου,παρά μόνο αν ανεβάσεις πυρετό.Και εγώ πέρασα ίωση στην εμβρυομεταφορά και προχώρησε μόνο ένα από τα δύο έμβρυα,οπότε ήταν καθαρά θέμα εμβρύων 

Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές.. 

Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μου καλησπερα σας,δεν ειμαι και πολυ καλα και για αυτο δεν εχω διαβασει τα οσα γραψατε..χτες το απογευμα σηκωθηκανα παω να κατσω στην βεραντα που ηταν ο αντρας μου με τα πιτσιρικια και στην διαδρομη μου ανεβηκε η πιεση και επεσα φαρδια πλατια στο πατωμα απο εκεινη την ωρα τρεμω μην εχουν παθει τα μικρα μου τιποτα..ευτυχως κλωτσανε και ηρεμω καπως στις 8θα παω στον γιατρο..ξεκινησα και χαπι για την πιεση και βλεπουμε..σας φιλω ελπιζω να ειστε ολες καλα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω ένα πονοκέφαλο άλλο πράγμα, κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου! Ξεκίνησα να πάω να πάρω δωράκι για μια φίλη που γέννησε την Τετάρτη και να πάω μετά στην κλινική να την δω αλλά τελικά πήρα το δωράκι και γύρισα σπίτι. Ξάπλωσα για λίγο αλλά ακόμα δεν πέρασε :mad:

MAROULITA29 περιμένουμε νέα σου, σίγουρα τα μπεμπάκια σου είναι καλά.

happiness καλά αποτελέσματα και σύντομα η αδειούλα σου.ρ

zouzounel μου ελπίζω να είναι παροδικό το θέμα με τον θυρωειδή σου.

Πάντως εδώ τα πάρκα τα βλέπουμε με το κυάλι :cool:

Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ!

M4B1p3.pngQIghp3.png

γεια σας κοριτσια!!!!

μπου μπου ,ζουζουνελ, μαρουλιτα περαστικα να ειναι ολα!!!!:)

πηγα εκανα Βεπιπεδου ξανα κ ολα ειναι φυσιολογικα!!!!ο μπεμπης εφτασε 508γρ!!!!!!το αμνιακο ελαφρως αυξημενο αλλα στα φυσ.ορια ......:)

(σε 100 μερες γενναωωωωωω!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

galat μου κ εγω κάπνιζα πριν αλλά το έκοψα μαχαίρι. Και τωρα με ενοχλεί πολύ ο καπνός των άλλων.

ετσι κι εγώ το τελευταιο μου τσιγάρο το εκανα το 2007 πριν κανω το τεστ εγκυμοσυνης, μολις το ειδα θετικο μαχαιρι...(και θυμαμαι οτι μολις ειχα ανοιξει καινουργιοα πακετο και καπως μου φανηκε που το πεταξα)

κι εγω πριν εκανα ενα με δυο τσιγγαρακια τη μερα ,απο την ωρα ομως που ειδα θετικο τεστ ,τερμα μαχαιρι...και τωρα δεν αφηνω να καπνιζουν ουτε μεσα στο σπιτι

Ετσι κι εγώ για αυτο ηταν πιο ευκολο...επισης ο αντρας μου δεν καπνισε ποτε και γενικώς κι εγώ σε οποιον καπνιζει του λεω να παει στο μπαλκονι. το θεωρω πολυ σημαντικο ιδιως για τα 2 πρωτα χρονια του παιδιου να μην εκτεθει καθολου σε καπνο.

Επισης η νυφη μου καπνιζε αρκετα εως πολυ κατα τη γνωμη μου σε οοοολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και το εκοψε τωρα! μολις γεννησε δεν της πηγαινε καθολου να μυριζει καπνο κλπ... παλι καλα, αλλα στην εγκυμοσυνη ειανι ακομα πιο επικινδυνο απο οτι στον θηλασμο να το εχετε υποψη σας, και οσες και αν καπνιζετε να μην χανετε το μετρο.

galat μου, ήλπιζα κι εγώ να τη γλιτώσω την καμπύλη, αλλά επειδή έχω διπλό ιστορικό (τύπου Ι και τύπου ΙΙ), η Αρίστη το σκέφτεται. Θα δούμε...

Ισχιαλγία κι εγώ...

Εδώ βλέπω όλο μπαμπάδες στα πάρκα με καροτσάκια και ζηλεύω τόσο πολύ! Πού τόσα πάρκα στην Αθήνα; Αλήθεια, οι μπαμπάδες τα βγάζουν καμιά βόλτα τα φασολάκια ή βαριούνται;!

Στελλίτσα ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγική η καμπυλη τι να γίνει!Θα το υποστούμε κι αυτό!

Σε νιώθω για την ισχιαλγια...

Εμενα ο μπαμπας μας την βγαζει παρα πολυ, δεν εχω παραπονο, εγώ βαριεμαι περισσότερο...εχει κι εδώ αν τα ανακαλυψεις καποια , λιγα , ισως και μικρά αλλα πολυ πολύ ομορφα. Απο β.π. ξερω κανα 2 και ωραια ειναι και στον εθνικό κηπο οταν δεν εχει πολυκοσμια...

κοριτσια μου καλησπερα σας,δεν ειμαι και πολυ καλα και για αυτο δεν εχω διαβασει τα οσα γραψατε..χτες το απογευμα σηκωθηκανα παω να κατσω στην βεραντα που ηταν ο αντρας μου με τα πιτσιρικια και στην διαδρομη μου ανεβηκε η πιεση και επεσα φαρδια πλατια στο πατωμα απο εκεινη την ωρα τρεμω μην εχουν παθει τα μικρα μου τιποτα..ευτυχως κλωτσανε και ηρεμω καπως στις 8θα παω στον γιατρο..ξεκινησα και χαπι για την πιεση και βλεπουμε..σας φιλω ελπιζω να ειστε ολες καλα..

Περαστικα μαρουλιτα μου, προσπαθησε να ξεκουραστεις...ποσο εφτασε δηλαδη η πιεση? κι εγώ το αμελω να μετριεμαι...

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω ένα πονοκέφαλο άλλο πράγμα, κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου!

κλασσικο κι αυτο το συμπτωμα της εγκυμοσυνης... εγω τις προαλλες δεν αντεξα ηπια μισο ντεπον αναβραζον...

μμμμ τι αλλο? Μπραβο για τα καλα αποτελεσματα Μαρία και με το καλό Νικάκι η κατοστάδα!!!!!

α! ξεχασα κι εμενα τεντωνει κι αλλο κ κοιλια και εχει αρχισει και ο αφαλος να επιπεδοποιειται!!!

Επισης αλλο χαρωπο συμπτωματακι, μερικε φορες νιωθω σαν ενα πλακωμα στο στηθος, σαν να μην μπορώ να αναπνευσω , μια αποτομη δυσφορια... πολύ ενοχλητικο... αυτο συμβαινει συνηθως ειδικα στις κοντουλες λογω πιεσης του διαφραγματος απο τη μητρα... και ειμαστε στα μισαααααααααααααααα

εχετε κανα νεο απο Λία?

Αυτα καληνυχτώ σας και ελπίζω να απολαυσατε ενα ακόμη σεντονάκι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοιλουμπονια!!!!

ακομα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα και ειμαι να σκασω.... μιλησα με τη γιατρο χθες και μου ειπε οτι μεχρι δευτερα βραδυ θα ξερει.... δεν περνανε οι μερες με τιποτα.... αυτη η αναμονη ειναι σκοτωμα (ελπιζω τουλαχιστον να αξιζει)

ZOrwp3.png

καλημερα κι απο μενα...

χαλασε ο υπολογιστης μου (εφαγε μια μπαλια κ εχασε τις αισθησεις του) κ τον ειχα για φτιαξιμο...

τα δικα μου νεα ειναι λιγο μπερδεμενα...

εκανα το β επιπεδου την τεταρτη που περασε.το μωρο μου συνεχιζει να ειναι αγορακι (οποτε το "μαλλον" πρεπει να βγει απο τη λιστα μας) κ δεν εχει καμια ενδειξη χρωμοσωμικων ανωμαλιων (αρα γλυτωνω κ την αμνιοπαρακεντηση...προς το παρον).

ο πλακουντας ανεβηκε κ ο τραχηλος μου ειναι σε αρκετα καλη κατασταση,αρα γλιτωνω κ την περιδεση.η αποκολληση εφτιαξε.το βαρος του ειναι περιπου 400 γρ στη 19 εβδ κι εχει ισχιακη ραχιαια προβολη.

το "κακο" ειναι οτι δεν φαινεται καθαρα το στομαχι (παλι)...

δηλαδη φαινεται,αλλα δεν φαινεται να γεμιζει επαρκως,αρα το υγρο που καταπινει δεν καταληγει στο στομαχι του,αλλα καπου αλλου.ο γιατρος μου προτεινε να περιμενουμε μεχρι τη δευτερα (αυριο) που θα το ξαναδουμε πριν μου δωσει καποιο πορισμα σιγουρο,αλλα μου ειπε τα εξης (που ηξερα ηδη απο το διαβασμα που ειχα κανει περισυ.)...

αν ισχυει αυτο,προκειται για την ηπιοτερη μορφη της ατρησιας οισοφαγου (τραχειοοισοφαγικο συριγγιο) που σημαινει οτι ο οισοφαγος του ενωνεται σε καποιο σημειο με την τραχεια (=το σωληνα που μεταφερει τον αερα στους πνευμονες).

ειναι καθαρα ανατομικη ανωμαλια κ σε καμια περιπτωση δεν συνδεεται με συνδρομα κλπ.

αντιμετωπιζεται αμεσως μετα τη γεννηση με εγχειρηση (μια μονο οπως μου ειχε πει περισυ ο παιδοχειρουργος που θεωρειται κ επεμβαση ρουτινας)

οι κινδυνοι που υπαρχουν ειναι οτι δημιουργειται υδραμνιο,επειδη το μωρο δεν καταπινει την ποσοτητα αμνιακου υγρου που πρεπει κι ετσι μαζευεται,κ στην περιπτωση που εχει διαγνωστει εγκαιρα,γινονται συχνα παρακεντησεις για αφαιρεση ωστε να μη σπασουν τα νερα προωρα.

εγω προσωπικα (ενω την πρωτη μερα ημουν σχετικα χαλια -εως ρακος θα ελεγα),δεν πιστευω οτι υπαρχει τετοιο θεμα,κι οτι τη δευτερα ολα θα ειναι καλα.συγκρινοντας τα β επιπεδου των παιδιων μου εχω 3 στα 4 που εχουν σημειωση για το στομαχι.της βενετιας ελεγα οτι "δεν απεικονιζεται ευκρινως το στομαχι",του γιωργακη ας μη το θυμαμαι καλυτερα,κ τωρα αυτο....τι να πω ρε γμτ.....

το κακο ειναι οτι καμια εξεταση δεν θα δειξει τι πραγματικα συμβαινει κι ετσι θα ειμαι με την αγωνια μεχρι να γεννησω (η να παρουσιαστει υδραμνιο)...

το καλο ειναι οτι διαβασα πολυ περισυ κι ετσι ξερω τι συμβαινει κ πως θ αντιμετωπιστει (αν συμβαινει)

αυτο που μου την εχει δωσει περισσοτερο ειναι οτι για μια ακομα φορα δεν θ απολαυσω την εγκυμοσυνη μου γιατι θα εχω αγχος...

αληθεια σας λεω,στο επομενο παιδι,δεν θα κανω καμια προγεννητικη εξεταση (να μη πω οτι δεν θα παω καν σε γιατρο,θα γεννησω κατω απο καμια ελια,οπως η γιαγια μου...)

σημερα δεν παντρευεται η νικολινα????να της γραψουμε συγχαρητηριο...

νανο,υπομονη καλη μου ως τη δευτερα...κι εγω τη δευτερα περιμενω

μαρουλιτα περαστικα

κατα τα αλλα ειμαστε καλουτσικα,κουρεψα κ τη βενετια για πρωτη φορα (τα μαλλια της ειχαν φτασει μεχρι τη μεση) κι εκλαιγα καθως επεφταν οι μπουκλες στο πατωμα......

αυτα...

φιλακια σε ολες

galat,ευχαριστω για το ενδιαφερον...παω (η μαλλον πηγαινα) κι εγω στον εθνικο κηπο βολτα με τα παιδια..μπορει κ καπου να εχουμε "τρακαρει"...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

...ξεχασα να πω οτι χθες εφαγα κ τη πρωτη κλωτσια που οχι μονο ενιωσα κ ακουσα,αλλα ειδα κιολας (αλλαξε σχημα η κοιλια...)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλημερα εγκυούλες!

Εγω καλα είμαι, με πολύ πόνο στη μέση! Ευτυχώς το παλευω ακόμα και δεν με έχει ρίξει στο κρεβατι.

Λία μου σου ευχομαι να πάνε όλα καλά και θα πάνε! Το ξερω οτι είναι δύσκολο να μην έχεις άγχος, αλλά προσπάθησε να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου! Και μενα το 1ο είχε καποια προβληματακια στον πνευμονα και ήμουν μεσα στο άγχος μέχρι τέλους! Ευτυχως όλα πηγαν καλα και δεν χρειαστηκε να κανουμε τιποτα.

Εχεις ανοιξει θεματάκι για να ευχηθουμε στη νικολινα μας?

Οσο για τις μπουκλες της Βενετίας και εγω θα έκλαιγα... Μου αρέσει πολύ το μακρύ μαλλί!

Απο κλωτσιες χαμος!:D

galat μου και εγω απο όταν έμεινα έγκυος στο 1ο κανείς δεν καπνίζει μέσα στο σπίτι, όλοι στο μπαλκόνι χειμωνα-καλοκαιρι. Ελπίζω να το κρατησω για όσο περισσότερα χρόνια γίνετε.

καλημερα κωνκων

υπομονη για τη μεση.κι εμενα ποναει πολυ κ συνεχεια,κ πανω που ξαπλωνω κ την ευθυγραμμιζω,ολο κ καποιος θα ζητησει πχ νερο,κακα κλπ....

για την εξεταση μου,ενταξει...στην αρχη ημουν χαλια,αλλα επειδη το περασα κ περισυ (ιδιο ακριβως θεμα) ξερω οτι θα μπορω να το αντιμετωπισω...

το μονο που με φοβιζει ειναι η προωροτητα,πραγμα που με φοβιζε σε ολες τις εγκυμοσυνες...

αλλα ειναι νωρις να το συζηταω,μπορει να μην ειναι κ τιποτα.αλλα μονο που το λεν σαν πιθανοτητα...ξερεις πως ειναι τωρα....

για τη νικολινα δεν ανοιξα θεμα,γιατι δεν ημουν σιγουρη οτι ο γαμος ειναι σημερα (ελεγα μην ηταν την προηγουμενη εβδομαδα...)παω τωρα αμεσως να ανοιξω....

για τη βενετια,ασε...πολυυυ κλαμα.δεν την ειχα κουρεψει ποτε,ειχε ακομα τα "κοιλομαλλα" κ της εφταναν μεχρι τη μεση.τωρα ειναι μεχρι λιγο κατω απο τους ωμους...ευτυχως δεν χασαμε τις μπουκλες,απ οτι φαινεται θα παραμεινουν...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

αχ κι εγώ τωρα 2 ετων την κουρεψα μονη μου λιγο τις ακρες γιατι μπερδευοντουσαν και με πονεσε πολυ!!!

τωρα οι μπουκλες εχουν ψιλο φυγει ειναι μονο πισω και πιο χαλαρες...μπουχουχουχου

Λία μου κι εγώ πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα ειναι προβλημα. Ακομα και αν ειναι ομως ειναι απλο και αντιμετωπισιμο, οποτε δεν υπαρχει λογος να μην απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου...

Επισης πολυ ξετρελλαθηκα που λες απο τωρα για το επομενο!!!! χαχαχαχαχαχα

εγώ πραγματικά λεω να σταματησω εδώ στα 2, εκτος βεβαια και αν μας ερθει αλλο. Πιο πολυ αυτο το αγχςο στην εγκυμοσυνη να πανε ολα καλα μεχρι τελους να γεννηθει γερο κλπ, δεν ξερω αν μπορω να το ξαναπερασω...

κων κωνακι καλημερα!

Σας φιλώ παω να ευχηθώ στην Νικολίνα και να παμε καμια βολτα...

α! χθες πηγα για κατι ψωνια να δω μαδερκεαρ(απαπαπα πανακριβο μονο στις εκπτωσεις, μια βερμουδα 24 ευρω?) λιγο η&μ και λιγο ζαρα ετσι για ερυενα για καμια φουφουλιτσα, μαγιω για την Ειρηνη και καμια βρμουδα και πανω στη 1 ωρα τα εφτυσα τελειως....μιλαμε πρεπει να τα τελειωνω δεν θα εχω μετα κουραγιο καθολου...

παρεπιπτοντως πηρα αυτο για το σπορι(κι ας μην ειναι σιγουρο ακομα το φυλο)

και στην Ελλδα περιεργω ητνα πιο φθηνα 9.95 δηλ 5 ευρω το ενα σχεδον τζάμπο η τιμη...

DXL825_74179_45003_99_9999.jpg

το εχει και σε αυτο το σχεδιο DXL825_74179_24003_99_9999.jpg

δεν ειναι γλυκουλια?

σκεφτομαι αυτο να φοραει ως εξωτερικο κι απο μεσα κορμακια αμανικα. στην αρχη τουλ αν εχει πολυ ζεστη... σημειωση στο μαδερκεαρ τα ειχαν 24 ευρω τη δυαδα...ελεος!

eNeap2.pngTSzHp3.png

α και μια ερωτηση ακομα, εχετε αυτα τα καθισματα αυτοκινητου 0-13 που αν θες μπαινουν και στο καριτσι? Γιατι αν βολευει, σκεφτομαι να παρω αυτο που ταιριαζει στο καροτσι μας...

αλλιως δεν περνω εχω ενα τετοιο αλλα ειναι ψιλο μαπα απο τζαμπο δωρο μας το ειχαν κανει... δεν βαριεσαι για λιγους μηνες ειναι, και 150 ευρω που θα δωσω ειναι ενα εξοδο...

Βολευει αραγε? το βαζατε ποτε στο καριτσι ή μονο σαν καρεκλακι-πορτ μπεμπε...

pera26345ju47-jp53large_222x255.jpg κατι τετοιο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

galat πολυ ομορφα τα φορμακια σας!!!! εγω περιμενω τα αποτελεσματα για να ξεχυθω στα μαγαζια... ακομα και για μενα που χρειαζομαι ρουχα (μονο ενα σουτιεν, ενα καλσον και ενα παντελονι εχω παρει απο την αρχη της εγκυμοσυνης...) περιμενω τα αποτελεσματα...

theolvas τουλαχιστον ξερεις πως να αντιμετωπισεις αν τυχον παρουσιαστει το προβλημα,... δεν πας στα τυφλα...

επειδη ομως παρα το αγχος μου, χαζευω στο internet πραγματα για το ζουζουνελι, για να ξεχνιεμαι λιγο, εσεις οι εμπειρες μανουλες μπορειτε να μας δωσετε μια λιστα με τα απαραιτητα για το μωρο τις πρωτες μερες στο σπιτι? αν ολα πανε καλα θα αγορασουμε μονο τα απολυτως απαραιτητα και οταν συνελθω θα παμε για τα υπολοιπα.

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...