Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο happiness! Οοοοοολα θα πάνε καλά!!!!

Εγώ πριν κανά μισάωρο έστειλα το μικρό μου με τον μπαμπά στο γήπεδο πήρα και ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό (η σοκολάτα λένε τα δραστηριοποιει) χαλάρωσα διαβάζοντας τα νέα σας και χαζεύοντας διάφορα στο ιντερνετ και ξεκίνησαν πάλι οι κλωτσιές....μήπως κοιμόταν το ζουζούνι και το ξύπνησα;;; καλά να του κάνω γιατί με άγχωσε!:?

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Από χώρο μπου μπου μου έχει αρκετό ακόμα και θα έχει μεχρι το τέλος νομίζω γιατί έχω πολλά παραπάνω κιλά απότι θα έπρεπε(τα είχα προ εγκυμοσύνης)!:roll:

858edac668.png

c10a81dc7c.png

μπραβο μπου μπου μου...μια χαρα η μπεμπουλα σου,νομιζω οτι σας περιτριγυριζει ιωσουλα

αχχχχ.... άσε φτάνει τόσο που μας περιτρυγίρησε να φύγει και να μην ξαναγυρίσει!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Από χώρο μπου μπου μου έχει αρκετό ακόμα και θα έχει μεχρι το τέλος νομίζω γιατί έχω πολλά παραπάνω κιλά απότι θα έπρεπε(τα είχα προ εγκυμοσύνης)!:roll:

Τα παραπάνω κιλά ίσως είναι ένας λόγος να μην το νιώθεις εύκολα αλλά δεν ξέρω αν εξαρτάται και ο χώρος που έχουν εκεί μέσα.....όπως και να έχει όλα τα εμβρυάκια φτάνουν σε κάποια εβδομάδα που δεν έχουν χώρο καθόλου να γυρίσουν και κλωτσιές και μπουνιές πάνε σύννεφο!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

ειδες εβι που ανησυχεις...κοιμοτανε το μπουμπουκακι σου κι εσυ το ξυπνησες κακουργα μανα...να μην ανησυχεις οταν μεγαλωσει πιο πολυ τοτε θα τα ακουμε πιο εντονα...

76IGp3.png

galat ωραίες οι αγορες σου. Τη μετατροπή από λίρα σε ευρώ την κάνεις κάπου στο σαιτ που είπες;

εγω την κανω στο σαιτ http://www.xe.com/ucc/convert.cgi?Amount=+1&From=GBP&To=EUR&x=34&y=17

και απο την καρτα μου κρατανε σε λιρες, ετσι εχεις ενα μικρο εξοδο συναλλαγματος το οποιο τωρα σε αγορα 200 ευρω ηταν 2 ευρω νομιζω...

Μπράβο σε ολα τα κοριτσια για τα καλα νεα!!!!

Εγώ το σπορι δεν το ακουω συχνα, μπορει και να μην το προσεχω δηλαδη δε δινω πολυ βαση...

Αντε να κανω κι εγώ τη Β επιπεδου ανυπομονω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τι μεταφορικά είπες έχει αυτό από όπου πήρες το καρεκλάκι φαγητού;

Γιατί θα τρελαθώ!!! Το έχω βρει σε σαιτ που έχω ψωνίσει ένα σωρό 45,3 ευρώ συν κανα 8άρι τα μεταφορικά.... μας κοροιδεύουν κανονικά!!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...