Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λια πιστεψε με εσενα σκεφτομαι καθε φορα!!!:)

μαρουλιτα κ εσυ ομως δεν πας πισω ...:)

νικολ εγω την εκανα τωρα λογω προβληματος που προεκυψε...μαλλον θα την εκανα τελος του Απριλη,περ.24 εβδ. αν δεν κανω λαθος....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΡΑ..ΛΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΜΕ 3ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΞΙΑ..

...ναι,αλλα σε λιγο καιρο θα μου τα παρεις τα πρωτεια......(κ μετα ισως να θελω να σε φτασω.....-ειπαμε,απο μαζοχισμο ειμαι πρωτη...)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλως τες!

Καλε περιμενα να διαβασω 3 σελίδες, πόσο χαίρομαι που εχει αρπαξει φωτιά το καφε μας δε λέγεται! Για αυτο χαθηκα...

Εγώ για άλλη μια φορά είμαι ενθουσιασμένη με τις αγορες μου απο νετ...

θα σας τα γραψω αναλυτικα σε λίγο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ακολουθεί τρελό σεντονι! χιχιχιχ αλλα αμα δεν μοιραστώ τη χαρά μου με τις φιλενάδες μου με ποιον θα το μοιραστω? ε?

Λοιπον σημερα παρέλαβα απο Sportsdirect.co.uk

Einai site me αθλητικα ειδη. απο σποντα σε αυτο το σαιτ βρηκα πηρα και το πρωτο ποδηλατακι της μικρης μου και ειναι οοοοοοοοοοοοοοοοοονειρο. Πολυ στοιβαρο και καλη κατασκευη καμια σχεση με αυτα που εβλεπα εδω και ειχαν και πανω απο 100 ευρω...(το πηρα 40 λιρες !!!!)

πηρα μια φορμα καπρι για μενα, αντιντας δικα μου, 2 ζευγαρια αθλητικα της μικρης (πηρα ενα φθηνο 6 λιρες απλα να δοκιμασω το νουμερο και ενα μεγαλυτερο νουμερο πιο ακριβα nike και τελικα ειναι πολυ καλυτερο απο το πιο ακριβο, δερματινο και φοβερη ποιοτητα...)

μια μπλουζα ποδηλασιας και 2 ζευγαρια καλτσες ποδοσφαίρου του αντρα μου,

πεδιλακια θαλασσης της μικρης, κουδουνακι για το ποδηλατο της, 3 ζευγαρια καλτσες για μενα, ενα πολο μπλουζακι lee couper kai ena ta shirt moschino

oooola ayta mazi με τα μεταφορικά εκαναν 190 ευρω...

Μονο τα δικα μου παπουτσια τα βρηκα 100 ευρω εδώ...τα συμπερασματα δικα σας!

π.χ. αθηλτικα nike ta phra 15 ευρω, εδώ 25.

πεδιλακια θαλασσης 15 εδώ εκει? 3!

τα αντιντας μου τα πηρα 30 λιρες....kai einai teleia....αυτα μαζι με το ποδηλατο ειναι τα πιο ωραια που ψωνισα....

το πολο μπλουζακι που ειναι φοβερο μακο(για τον πατερα μου το πηρα) 6 λιρες....

οι καλτσες ποδοσφιαρου 4 λιρες το ζευγαρι εδω εχουν 12...

Απο εδώ και περα θα το ψαχνω παρα πολυ... δεν γινεται αλλη κοροιδια... και ειμαστε και δυσκολα με εναν μισθο και δανειο δεν μας περισσευουν!

επισης ασχετο αλλα δειτε και αυτο το ελληνικο σαιτ για οσες χρησιμοποιειται σαπουνια κλπ.

rozmarino.gr

Πηρα να δοκιμασω 2 (το μελισσοκερι-βανιλια και ενα με χαμομηλι) εγω βολευομαι τα αφρολουτρα, ο αντρας μου του αρεσουν και τα σαπουνια απο ελαιολαδο...θα σας πω αν ειναι καλα. Πολυ καλες ειναι και οι κηραλοιφες για τα συγκαματα κλπ αλλα ισως μπορειτε να βρειτε και φθηνοτερες...

επισης ανακαλυψα τον φοβερο κοσμο του Amazon.co.uk... εχει ΕΛΑΧΙΣΤΑ μεταφορικα, πηρα ενα μεγάλο κουτι λεγκο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002Q4U724/ref=oss_product

kai 2 kalymmata strvmatoς για την μικρη και τα μεταφορικα ηταν 6 ευρω.

εχει τα παντα... αλλα οπως βλεπεται μονο για την μικρη ψωνιζω, εμας μας εχω σε δευτερη μοιρα...

επισης πηρα ενα καρεκλακι για να καθεται στο τραπεζι μαζι μας, για να εχω ενα δευτερο και για διακοπες, εξω κλπ

καπως ετσι http://cgi.ebay.co.uk/The-First-Years-Winnie-The-Pooh-on-the-go-Booster-Seat_W0QQitemZ270456380610QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Babay_Feeding_Highchairs_Boosters_LE?hash=item3ef874dcc2#ht_681wt_939

αυτα τα περιμενω... πηραμε και φιλτρο νερου (εκει να δεις ερευνα που εκανα, αλλα τελικα το πηρα απο εδω ιδια τιμη και μονο τα ανταλλακτικα θα αγορασω απο νετ)και τερμα οι αγορες για.....5-6 χρονια!

Αυτα!!! Παω να χαζεψω λιγο τιβι και να την πεσω... σας φιλώ!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες και τα μωράκια! Όλα καλά στο β' επιπέδου χθες...45' χάζευα τη μπουμπού μου!

Να σας πω...από όρεξη πως πάτε;;; Εγώ εδω και 2 εβδομάδες θέλω να φάω τα σύμπαντα...κι αν με άφηνα θα το έκανα!:mrgreen:

UslQp3.png

UOZVp3.png

tettamar μπραβο!!!!!:)

αθηνα ωραιο το σεντονι !!!!!:):):) ...ολο λεω θα αγορασω απο νετ κ ολο το αφηνω....μαλλον ειναι να κανεις την αρχη....:)

Κοριτσακια μου εγω εχω ΟΡΕΞΗ μια εβδομαδα πριν κανω χοριακη!!!!!!!!....τα 10 κιλακια μου το επιβεβαιωνουν!!!!!!...κ συνεχιζωωωωω (αλλα τωρα κρατιεμαι :( )

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Λοιπόν, δέχομαι συγχαρητήρια…χαχαχα…τα κατάφερα, έκανα την καμπύλη ζάχαρου.

Ήπια και τα 300ml από αυτό το χυμό.

Κάθε μια ώρα μου μετρούσαν το ζάχαρο με αυτό το μηχάνημα που έχουν οι διαβητικοί.

Αποτελέσματα:

8:30πμ χωρίς να έχω πιει ακόμα τον χυμό, ζάχαρο 106

9:30πμ μια ώρα αφού έχω πιει το χυμό, ζάχαρο 161

10:30πμ δυο ώρες αφού έχω πιει τον χυμό, ζάχαρο 129

Την γιατρό μου δεν την πολυάρεσε το 106 γιατί υποτίθεται ότι πήγα νηστική και της φάνηκε πολύ.

Μου είπε να πάω πάλι την Δευτέρα να το μετρήσουμε έτσι απλά και αν είναι ανεβασμένο θα μου δώσει μηχανημα να το μετράω που και που μόνη μου στο σπίτι.

Χθες έφαγα το μεσημέρι και το βράδυ σοκολάτα, λέτε να έφταιγε αυτό;;

Όσο για το τοξόπλασμα, έτσι κι αλλιώς προσέχω, έχω σταματήσει να τρώω σαλάμια και με τις σαλάτες προσέχω πολύ.

Αλλά ότι πρέπει να πιάνω το ωμό κρέας με τα γάντια δεν το ήξερα.

Galat και εγώ ψωνίζω συχνά από το internet και τώρα τελευταία μάλιστα με γαργαλάει πολύ το χέρι μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι...χαχαχα

Θέλω να ψωνίσω για το σποράκι και όλο το αναβάλω.

Έγραψα και εγώ το σεντόνι μου σήμερα.

Πολλά φιλιά σε όλες.

Επεξεργάστηκαν by Olympia99

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Να καλωσορίσω και εγώ τις νέες εγκυούλες της παρέας μας!

nikijo να προσέχεις λίγο και όλα θα πάνε καλά!

Εκανα και εγώ καμπύλη και ήταν 78 στην αρχή 96 μετά μια ωρα και νομίζω 87 μετά από 2 ώρες! Απότι ξέρω δεν έχει ημερομηνία η καμπύλη, φίλες μου έχουν κάνει και στο πρώτο τρίμηνο.

galat ωραίες οι αγορες σου. Τη μετατροπή από λίρα σε ευρώ την κάνεις κάπου στο σαιτ που είπες;

Εγώ σήμερα δεν τον ακούω τόσο καλά όσο άλλες μέρες! Δεν λέω οτι δεν κουνιέται αλλά καμία σχέση με άλλες φορές, σήμερα το νιώθω πολύ αχνά και από λίγο που νομίζω οτι είναι η ιδέα μου. Πάιρνω το γιατρό μου και δεν τον βρίσκω εδώ και πολλές ώρες........χάλια η ψυχολογία μου!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Έκανα και εγώ εχθές την Β- επιπέδου!!! Πάει και αυτό. Ευτυχώς όλα καλά και φυσιολογικά. Η μπουμπούκα μας έφτασε τα 471γρ. Ήταν υπέροχα να την χαζεύω στην οθόνη. Ήταν αρκετά κινητική. Την είδαμε και τρισδιάστατα την φάτσα μας. Σήκωσε και το χέρι ψηλά πάνω από το κεφάλι και μας χαιρετούσε! Εννοείται ότι πήρα όλες τις μετρήσεις εκτυπωμένες και ένα κομμάτι της εξέτασης σε DVD. :lol:

Η Έλλη μου σήμερα δεν είχε πυρετό άλλα πολύ γκρίνια........μας τρέλανε στην γκρίνια. Και το απόγευμα από της 6 μου ξύπνησε δεν σταμάτησε!!! Η όρεξη της είναι ακόμα έτσι και έτσι, δεν επανήλθε.

Από την άλλη με έπιασε και εμένα η αλλεργία πάλι και δεν το μπορώ πάλι το αψού αψού και την μύτη να τρέχει :twisted: και ο αντρούλης μου νιώθει τα λεμά του κάπως, λέτε να μας κόλησε ίωση η μικρή τελικά :rolleyes:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Επίσης να συνεχίσω και να πω καλώς ήρθατε στις νέες εγκυούλες μας, γερά μωράκια! :D

Καμπύλη ζαχάρου είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με 100γρ γλυκόζης με μετρήσεις νηστικιά, στα 60 και 120 λεπτά. Ο γιατρός μου είχε πει για να την πιω πιο εύκολα να πάρω ένα λεμόνι μαζί μου και να στίψω λίγο μέσα να κόψει την γλύκα και αναγούλα που προκαλεί. Δεν επειρεάζει σε τίποτα τα αποτελέσματα της εξέτασης μου είπε και έτσι και έκανα. Νηστική είμουν λίγο πιο κάτω από το όριο, στα 60 λεπτά είχα πέσει σε υπογλυκαιμία και στα 120 είχα σχεδόν επανέλθει στα φυσιολογικά όρια.

Τώρα θα πάω στον γιατρό μου σε δύο εβδομάδες και μετά θα πάω για την καμπύλη.

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλησπερα κοιλουμπες μου...τι κανετε???

ολυμπια τα καταφερες εεεε???

μπραβο τεταμαρ για τα αποτελεσματα...

κι εμεις πηγαμε σημερα στο γιατρο και εχω να πω με ευχαρηστηση οτι το αμνιακο υγρο αυξηθηκε λιγο και το μωρακι μου εχει πιο πολυ χωρο εφτασε και τα 335 γρ...βεβαια ο γιατρος ειναι καθετος στο θεμα δουλειες,το μονο που με αφηνει να κανω ειναι μονο μαγειρεμα τιποτα αλλο....βεβαια θα συνεχισουμε τις ενεσουλες μας μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης,και το μωρακι μας ειναι ακομα μια βδομαδα πισω στην αναπτυξη αλλα μου ειπε αυτο να μην με αγχωνει...

εβι μου μην σε αγχωνει αυτο και μενα δυο μερες τωρα το νοιωθω πιο χαλαρα τα χτυπηματα αλλα πιο πολλα κατα τη διαρκεια της μερας ισως εχει αλλαξει θεση το μωρακι σου και γι'αυτο το νοιωθεις πιο αχνα,αλλα εσυ παρε το γιατρο σου να εισαι σιγουρη

76IGp3.png

happiness τι καλά τα νέα σας, ωραία έτσι να συνεχίσετε!

evi mou μην σε παίρνει από κάτω, το μωράκι έχει ακόμα αρκετό χώρο για να κινήται μέσα στον σάκο του και επίσης μπορεί απ' ότι μου έχει πει ο γιατρός μου μπορεί λόγω θέσης του μωρού και του πλακούντα να απορροφούνται οι κραδασμοί και για αυτό να μην το καταλαβαίνεις πολύ.

galat μου ωραίες οι αγορές σου και σε πολύ καλές τιμές! Να τα χαρείτε!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...