Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαχαχαχα και μενα το ιδιο μου κανει μας παιζουνε ρε μας κοροιδευουν κανονικοτατα !!!!!!!!!!! αχαχαχαχα

ναι αλλα ο μπαμπας μας ζηλευει γιατι δεν εχει καταφερει να το νοιωσει καθολου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολυμπια,κι εγω δεν ειχα αντισωματα για τοξοπλασμα παρολο που ειχα μεγαλωσει με γατες.τελικα στο τριμηνο που μεσολαβησε αναμεσα στην πρωτη κ δευτερη εγκυμοσυνη μου,τα απεκτησα,χωρις να ερθω σ επαφη με καμια γατα.μου ειπαν οτι μαλλον θα πρεπει να κολλησα απο ωμο κρεας.θελει προσοχη το τοξοπλασμα,αν δεν εχεις αντισωματα,γιατι βλαπτει το μωρο.απλα,θα πρεπει να εξεταζεσαι συχνα κ να πιανεις ωμο κρεας με γαντια,κ φυσικα να μη τρως μισοψημενο κρεας.πρεπει να μην εχει καθολου αιμα(αυτο το μαθαμε στη σχολη).

εχω να μαγειρεψω κ βαριεμαι...(κ δεν λεει ν απεργησω,γιατι το εκανα χθες κ τη βγαλαμε μ αυγα κ πατατες.....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

geap καλως ηρθες! Με το καλό να υποδεχτεις το αγοράκι σου!

Ολυμπία μου 300 μλ:shock: πολλά δεν είναι? Αχ αηδία είναι... Ελπίζω να μη με βάλει να ξανακάνω καμπυλη! Για το τοξοπλασμα σου είπε τι πρεπει να προσεχεις?

βασιλισσα η δουλα???????????????????χεχεχε,αναρωτιεμαι....παντ ως θα τους μαθω να κανουν δουλειες,οχι σαν τον αδελφο μου που καθεται στο τραπεζι κ περιμενει να του βαλουν φαγητο....

χαχαχα Λία μου εκπαιδευση απο τώρα! Τον γιο μου τον βαζω να ξεσκονιζει. Του δίνω ενα σουίφερ και κάνει ότι κάνω. Μου βγάζει τα ψωνια απο τις σακούλες και μου δίνει ενα ενα τα πιατικά απο το πλυντηριο πιατων για να τα βάλω στη θέση τους!:-D Νοικοκύρης άντρας σαν τον μπαμπά του!;)

Σας αφηνω, πάω να πάρω τον μικρό απο το σχολείο!

Διαφημίσεις

μεγαλωνει η λιστα μας!!!!!!!

Καλως ηρθατε κοριτσια!!!!!!:)

Χαπακι απο την Παρασκευη που το εμαθα εκοψα πολλααααα πραγματα......ναι μεν η καμπυλη βγηκε φυσιολογικη αλλα επειδη πηρα ενα φοβο συνεχιζω διατροφη....

Λια μου ο ντοκτορ με καθησυχασε κ ειπε πως λογικα θα μειωθει το αμνιακο αν ελαττωσω τη ζαχαρη (ο ιδιος μου εκανε το Β επιπεδου κ ολα -σωματικα,οργανικα-ηταν ΟΚ).....

Κ η κορη μου με βοηθαει αλλα υπαρχουν κ στιγμες που ειμαστε βομβαρδισμενο τοπιο...εχει 2 δωματια κ ολα τα παιχνιδια ειναι στο σαλονι-κουζινα-χωλ-σκαλες-.......κ ειναι μονο μια!!!!!!!:)

Κωνκων μπραβο στο νοικοκυρη σου!!!:)

Ολυμπια μηπως εννοεις ολη τη ποσοτητα του ποτηριου που θα πιεις;;;300γρ ειναι πολλααα...

Το τοξοπλασμα κ εγω το ψιλοφοβαμαι....εχω σκυλο στο σπιτι αλλα κ παλι υπαρχει κινδυνος....εγω εχω αντισωματα ερυθρας κ κυτταρομεγαλοιοιυ...

Επεξεργάστηκαν by nikijo

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

tetamar κ geap καλώς ήρθατε... Με το καλό τα μωράκια σας

Κοριτσάκια σας διάβασα μονορούφι, δυστυχώς τρέχω με τα του γάμου κ έτσι δεν προλαβαίνω να μπαίνω κάθε μέρα... ΔΙάβασα όμως τα νέα σας κ είστε όλες καλά... Και χαρηκα.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

nikolina78 ξεκουράσου και λίγο! Αντε η ωρα η καλή!

nikijo αστα παντου παιχνιδια... Και να τα έπαιζε λιγάκι να πω χαλάλι, αλλά μόνο τα σκορπάμε...:mrgreen: Ετσι είναι όταν υπάρχουν παιδιά επικρατει το χάος!

Διαφημίσεις

...τα κοιμησα ολα...θεωρω τον εαυτο μου ηρωα!!!!(προς το παρον τουλαχιστον,γιατι μρτα που θα ξυπνησουν παλι....)

τι κανεις μαρουλιτα?????

κωνκων κ νικιτζο,ελατε μια βολτα να δειτε τι γινεται εδω απο παιχνιδια...

νικιτζο,χαρηκα που ειναι ολα καλα.μη στεναχωριεσαι,θα τρωω εγω γλυκα κ για σενα..........

νικολινα,με το καλο...

galat,που χαθηκες σημερα???

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

nikijo κ κωνκων σας ευχαριστώ... Προσπαθώ να ξεκουράζομαι... δεν κάνω κ πολλά μη νομίζετε... απλά κουράζομαι όλο κ περισσότερο πλέον...

Να σας πω γιατί μπερδεύτηκα πριν που διάβαζα για την καμπύλη ζαχάρου. Έχει συγκεκριμένο χρόνο που πρέπει να γίνει? Γιατί εγώ (αν κατάλαβα καλά) θα την κάνω μέσα Μαΐου...

theolvas κ σενα σε ευχαριστώ... Και χρόνια πολλά για τον Γιώργο σου. Να είναι γερός και τυχερός...

Επεξεργάστηκαν by nikolina78

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΡΑ..ΛΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΜΕ 3ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΞΙΑ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...