Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλιστα,αυριο δλδ θα μας πεις...τα αποτελεσματα τα περνεις αμεσως?

Οχι θα στειλουνε το αιμα σε μικροβιολογικο και την αλλη μερα θα τα εχω.

Θα μου παρουν αιμα και για τον θυροειδη, οπως καθε μηνα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!

Τωρα θα την κανουμε την καμπύλη? Εμένα δεν μου ειπε τιποτα ακομη!

χαπι δεν ξερω αν πρεπει να αναφέρω όνομα οποτε σου στελνω πμ.

οκ...

νομιζω ολες θα την κανουμε οπου να'ναι...

76IGp3.png

καλημερεσ ομορφεσ!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε??????????? χαπινεσ πολυ χαρηκα με τα αποτελεσμετα τερμα τα αγχοι κοριτσια περναει ο καιροσ και ειναι πολυ ευχαριστο!!!!!!!!!!!! ολυμπια μου πηγαινε καντο να ξεμπερδευεισ αληθεια γιατι σου ειπενα το κανεισ απο τωρα????? εμενα μου ειπε κατα 8ο τεσπα οι υπολοιπεσ κοιλιτσεσ καλα?????????? κλωτσανε τα μπουμπουκακια?????????????? εμενα του δινει και καταλαβαινει!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλημερεσ ομορφεσ!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε??????????? χαπινεσ πολυ χαρηκα με τα αποτελεσμετα τερμα τα αγχοι κοριτσια περναει ο καιροσ και ειναι πολυ ευχαριστο!!!!!!!!!!!! ολυμπια μου πηγαινε καντο να ξεμπερδευεισ αληθεια γιατι σου ειπενα το κανεισ απο τωρα????? εμενα μου ειπε κατα 8ο τεσπα οι υπολοιπεσ κοιλιτσεσ καλα?????????? κλωτσανε τα μπουμπουκακια?????????????? εμενα του δινει και καταλαβαινει!!!!!!!!

καλημερα ........εμενα μου ειπε μεχρι 26η βδομαδα θα την κανω...

κι εγω το νοιωθω καθε μερα τελευταια...αλλα οχι συνεχεια,νομιζω απο τη αλλη βδομαδα θα αρχισει πιο εντονα το αντρακι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Λια μου καλημερα! Ελα ποιος τη χαρη σου με τόσους άντρες! Βασιλισσα θα σε έχουν!;)

βασιλισσα η δουλα???????????????????χεχεχε,αναρωτιεμαι....παντως θα τους μαθω να κανουν δουλειες,οχι σαν τον αδελφο μου που καθεται στο τραπεζι κ περιμενει να του βαλουν φαγητο....

geap,καλως ηλθες κι εσυ κ με το καλο....

τι εγινε???βγηκα να παω λιγο στο χασαπη κ γεμισε η σελιδα....

ολυμπια,κλεισε τη μυτη κ πιες το...καλο κουραγιο.γιατι ομως 300 ml?????

happiness,δεν εχω προβλημα με το φυλο,απλα τ ηθελα 2 κ 2 για να μην εχουμε προβλημα χωρου...

mary 13, η καμπυλη γινεται 20 με 24 εβδομαδα.ξαναρωτα,μηπως εννοουσε το ντοππλερ ο γιατρος σου.αυτο γινεται στον 8ο.οσο για κλωτσιες,δεν εχουν αρχισει ακομα οι δυνατες.....

Επεξεργάστηκαν by theolvas

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα Μαράκι μου.

Εδώ καλή μου όλα νωρίς τα κάνουνε, γερμανικά συστήματα.

Αααα, το καλύτερο δεν σας το είπα, δεν έχω λέει αντισώματα για το τοξόπλασμα…..είναι δυνατόν;;;

Έχω μεγαλώσει όλες τις γάτες της γειτονίας μου, στην Ελλάδα.

Μια ζωή είχα γάτα στο σπίτι (από τότε που γνώρισα τον άντρα μου, όχι φυσικά) και δεν έχω λέει αντισώματα.

Θα επαναλάβω την εξέταση μετά την 24η εβδομάδα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα ........εμενα μου ειπε μεχρι 26η βδομαδα θα την κανω...

κι εγω το νοιωθω καθε μερα τελευταια...αλλα οχι συνεχεια,νομιζω απο τη αλλη βδομαδα θα αρχισει πιο εντονα το αντρακι μου

ποιος ξερει καθε γιατροσ εχει τα δικα του μα δεν εχει πολυ πλακα που κλοτσανε απο εκει που δεν το περιμενεισ??????????

ttc72e7.aspx

βασιλισσα η δουλα???????????????????χεχεχε,αναρωτιεμαι....παντως θα τους μαθω να κανουν δουλειες,οχι σαν τον αδελφο μου που καθεται στο τραπεζι κ περιμενει να του βαλουν φαγητο....

ναι..ναι να τους μαθεις...κι εμενα ο αντρας μου ειχε μαθει απο νωρις να κανει και τωρα τα κανει ολα μονος του...τα παντα κοριτσια...δεν το περιμενα σοβαρα

76IGp3.png

Καλημέρα Μαράκι μου.

Εδώ καλή μου όλα νωρίς τα κάνουνε, γερμανικά συστήματα.

Αααα, το καλύτερο δεν σας το είπα, δεν έχω λέει αντισώματα για το τοξόπλασμα…..είναι δυνατόν;;;

Έχω μεγαλώσει όλες τις γάτες της γειτονίας μου, στην Ελλάδα.

Μια ζωή είχα γάτα στο σπίτι (από τότε που γνώρισα τον άντρα μου, όχι φυσικά) και δεν έχω λέει αντισώματα.

Θα επαναλάβω την εξέταση μετά την 24η εβδομάδα.

τι κουλο????? περιεργο παντοσ καλο ειναι να τα κανεισ ολα νωρισ να ξενοιαζεις!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια Λια μου.

Όλη μέρα με τρέχουν και οι δυο.

Τον επόμενο θα τον εκπαιδεύσω από μικρό, δεν πάει άλλο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ποιος ξερει καθε γιατροσ εχει τα δικα του μα δεν εχει πολυ πλακα που κλοτσανε απο εκει που δεν το περιμενεισ??????????

ναι ειναι πολυ ωραια αισθηση...αλλα ο μουργος μολις βαλω το χερι στην κοιλια μου σταματαει να κουνιεται

76IGp3.png

ο αντρας πρεπει να ξερει να κανει τα παντα γιατι να που ερχεται η ωρα που πρεπει να κανουν κατι και σε κοιταν στα ματια και εγω απο τον αντρα μου δεν εχω παραπονο ολα τα κανει εκτοσ απο σιδερο ανεπιδεκτος αχαχαχαχαχα!!!!!!!!! δεν πειραζει αλλα ολα τα αλλα κομπλε παντοσ σε λιγο καιρο που θα μαζεψω χαλια θα φωναξω γυναικα να τα κανει τζαμι μια φορα δεν βαριεσαι!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ναι ειναι πολυ ωραια αισθηση...αλλα ο μουργος μολις βαλω το χερι στην κοιλια μου σταματαει να κουνιεται

αχαχαχαχα και μενα το ιδιο μου κανει μας παιζουνε ρε μας κοροιδευουν κανονικοτατα !!!!!!!!!!! αχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

ο αντρας πρεπει να ξερει να κανει τα παντα γιατι να που ερχεται η ωρα που πρεπει να κανουν κατι και σε κοιταν στα ματια και εγω απο τον αντρα μου δεν εχω παραπονο ολα τα κανει εκτοσ απο σιδερο ανεπιδεκτος αχαχαχαχαχα!!!!!!!!! δεν πειραζει αλλα ολα τα αλλα κομπλε παντοσ σε λιγο καιρο που θα μαζεψω χαλια θα φωναξω γυναικα να τα κανει τζαμι μια φορα δεν βαριεσαι!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμενα εχει θεμα με το σιδερο,ομως προχθες εκανε μια προσπαθησε και τα πηγε αρκετα καλα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...