Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιντι μου να πας κ για 2ο Β επιπεδου.....εγω ειχα κλεισει ραντεβου πριν να παρουσιαστει το προβλημα κ να που τελικα χρειαστηκε!!!!Στον Αθανασιαδη ξαναπηγα στην κορη μου...λενε οτι ειναι απο τους 1ους που εκαναν Βεπιπεδου....

Λια χαρα στο κουραγιο σου βρε κοπελα μου!!!!!...τι ατρησια,τι καρδουλες.....τι να πω....εμας αυτο εγινε κ αγχωθηκαμε κ πελαγωσαμε.....Βεβαια ταλαιπωρηθηκαμε για το 2ο μωρακι μας κ μαλλον παιζει κ αυτο το ρολο του...Αλλα οπως ειπες κ το 10ο να ηταν.....

Νανο μου ρωτα στο ΙΚΑ κ θα σου πουνε ακριβως τι δικαιουσαι ...παντως μπορεις να παρεις μια επαπειλουμενη....

Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα κ μωρουδενια!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα...μολις φυγανε για σχολεια...ειχα κοντεψει να ξεχασω πως ειναι να εχει ησυχια το σπιτι...θα ερθει μια κοπελα για σιδερο σημερα.ελπιζω να ειναι καλη κ να μη χρεωνει ακριβα (γιατι καποια αλλη μου ειχε πει 10 ευρω την ωρα κ καραφλιασα...)

νικιτζο,δεν ειναι πολυ σοβαρα αυτα που εχω περασει στις εγκυμοσυνες.η ατρησια δεν υπηρχε,ηταν ενα λαθος της γιατρου που ηθελε να πιστευει οτι ξερει να διαβαζει υπερηχους.οπως αποδειχτηκε,ο γιωργακης κ στομαχι ειχε,κ οισοφαγο,κ παρεγκεφαλιδα,κ η καρδουλα του δοξα το θεο ηταν στη σωστη θεση (ολα αυτα δεν εβλεπε η υπερηχογραφιστρια).απλα μας ετρεξε λιγακι,αγχωθηκαμε,πληρωσαμε ενα σωρο χρηματα σε ασκοπες εξετασεις (μεχρι μαγνητικη εκανα στο εμβρυο),κι εφαγα κ την αμνιοπαρακεντηση χωρις να υπαρχει λογος...ακομα θελω να παω νε τη δειρω...(κ αν δεν επεμενε ο γιατρος μου να παρω δευτερη κ τριτη γνωμη,θα εριχνα κ το παιδι).

το φυσημα ειναι πολυ συχνο στα νεογεννητα κ φευγει σιγουρα.ο μπαμπας μου ειχε φυσημα μεγαλυτερο (νομιζω 3/6) κι εζησε ως τα 64 του χωρις να εχει προβληματα απο αυτο.(κ πεθανε απο καρκινο τελικα).δεν ηταν αθλητης βεβαια,αλλα εχω ακουσει οτι μπορεις ακομα κ να αθληθεις οταν εχεις φυσημα.μπορει κ να κλεισει μεχρι τη γεννηση.

το μονο σοβαρο που συμβαινει με τα παιδια μου ειναι η επιληψια που εχει ο δημητρης.ακομα κ ο αυτισμος στη μορφη που τον εχουμε ειναι αντιμετωπισιμος.

νανο αυτο που ξερω για τις αναρρωτικες ειναι οτι συμφωνα με τι νομο το 70% των χρηματων τα δινει το ταμειο κ το 30% η επιχειρηση(νομιζω μετα απο καποιους μηνες μπορει αν θελει να μην τα δωσει η επιχειρηση.στην περιπτωση της επαπειλουμενης (εκει που δουλευα εγω τουλαχιστον) παιρνεις το μισθο σου κανονικα.τα ενσημα δεν τα χανεις σε καμια περιπτωση.εγω σταματησα να δουλευω οταν ημουν στον 4ο μηνα του δημητρη κ πληρωνομουν μεχρι κ που γεννησα τη βενετια χωρις να εχω πατησει το ποδι μου στη δουλεια.μετα δεν γινοταν να επιστρεψω ετσι κι αλλιως γιατι δεν ηθελα να στειλω τα παιδια παιδικο απο μωρα.(κ γιατι ξαναεμεινα εγκυος) ετσι σε συνεννοηση με τη διευθυνση του ξενοδοχειου,πηρα χαρτι απολυσης,αποζημιωση κ ταμειο ανεργιας για ενα χρονο.

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια...

παω για μαγειρεμα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα! Είμαι νέα στο forum...περιμένω το πρώτο μου παιδάκι, Η ΠΗΤ για την μπουμπού μου είναι 18/8/2010. Σήμερα πάω για β΄ επιπέδου!

dev229pf___.png

Επεξεργάστηκαν by tettamar

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλημερα κοριτσακια μου,εχω τα πρωτα καλα νεα....βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα της αμνιο...πολυ καλα μας ειπε ο γιατρος....

εσεις τι κανετε???

νανο μου ειδα οτι πεις στη δουλεια και κουραστηκες ,να σου πω καλυτερα να κατσεις λιγες μερες σπιτι ακομα ειναι ακομα νωρις για να κουραζεσαι

76IGp3.png

καλημερα κ καλως ηλθες.με το καλο το μωρακι σου.εγω ειμαι η λια κ περιμενω το τεταρτο...

ευχομαι καλα αποτελεσματα στο β επιπεδου.εγω το κανω αυριο.που θα γεννησεις???ειδες το φυλο???

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,εχω τα πρωτα καλα νεα....βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα της αμνιο...πολυ καλα μας ειπε ο γιατρος....

εσεις τι κανετε???

νανο μου ειδα οτι πεις στη δουλεια και κουραστηκες ,να σου πω καλυτερα να κατσεις λιγες μερες σπιτι ακομα ειναι ακομα νωρις για να κουραζεσαι

μπραβο!!!!πολυ χαρηκα!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλημερα κ καλως ηλθες.με το καλο το μωρακι σου.εγω ειμαι η λια κ περιμενω το τεταρτο...

ευχομαι καλα αποτελεσματα στο β επιπεδου.εγω το κανω αυριο.που θα γεννησεις???ειδες το φυλο???

Σ' ευχαριστώ...κι εσύ με το καλό να δεχτείς το τεταρτο (χαρά στο κουράγιο σου!). Ειναι κοριτσάκι και γεννάμε στο ΙΑΣΩ.

dev229pf___.png

UslQp3.png

UOZVp3.png

nikijo καλο θα ειναι να προσεχεις λιγακι την διατροφη σου...αποφευγε τα γλυκα και τα φαγητα που εχουνε πολυ αμυλο...οπως πατατες και ψωμι(ψωμι τρωγε ολικης αλεσεως)

76IGp3.png

Σ' ευχαριστώ...κι εσύ με το καλό να δεχτείς το τεταρτο (χαρά στο κουράγιο σου!). Ειναι κοριτσάκι και γεννάμε στο ΙΑΣΩ.

dev229pf___.png

καλως ηρθες κοριτσακι μου στην παρεα μας με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου

76IGp3.png

μπραβο!!!!πολυ χαρηκα!!!

ευχαριστω...εγω να δεις πως χαρηκα ,μολις με πηρε ο γιατρος δεν μπορουσα να κρατησω τα δακρυα απο τη χαρα μου....και ο γιατρος ειπε οτι αφου αυτα ειναι καλα και τα επομενα θα ειναι καλα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω...εγω να δεις πως χαρηκα ,μολις με πηρε ο γιατρος δεν μπορουσα να κρατησω τα δακρυα απο τη χαρα μου....και ο γιατρος ειπε οτι αφου αυτα ειναι καλα και τα επομενα θα ειναι καλα

θυμαμαι κι εγω το κλαμμα που ειχα ριξει κ σε καταλαβαινω....να δεις κλαμα οταν σου το δωσουν αγκαλια......

συνηθως οταν τα γρηγορα αποτελεσματα ειναι καλα,ειναι κ τα επομενα.απλα τα επομενα θα τα δεις αναλυτικα γραμμενα.εγω τα κοιταζα για μια εβδομαδα.(κι ακομα που κ που.....)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλημέρα!!!

tettamar καλώς ηρθες στην παρέα μας! Καλά αποτελέσματα αυριο στη β-επιπέδου!

indie μου όλα καλά θα πάνε! Στην 1η εγκυμοσύνη το μωρό είχε προβλημα στον πνευμονα και τρέξαμε σε αρκετούς γιατρους, στον 8ο μήνα είχε φύγει και όλα ήταν καλα! Βρες κάποιον καρδιολόγο για τον υπέρηχο.

happiness μπράβο! Τι καλά νέα! Γερό το νινί σου!:-D

θυμαμαι κι εγω το κλαμμα που ειχα ριξει κ σε καταλαβαινω....να δεις κλαμα οταν σου το δωσουν αγκαλια......

συνηθως οταν τα γρηγορα αποτελεσματα ειναι καλα,ειναι κ τα επομενα.απλα τα επομενα θα τα δεις αναλυτικα γραμμενα.εγω τα κοιταζα για μια εβδομαδα.(κι ακομα που κ που.....)

συγνωμη τοσες μερες που ειμαι ξαπλωμενη εχω δει εκατονταδες φορες τους υπερηχους και τη β -επιπεδου και ολα οσα αφορουν το μπεμπουλη μου...

καλα δεν το συζηταω....ειναι το μονο σιγουρο,αφου μονο που το σκεφτομαι συγκινουμαι,φαντασου να φτασει η στιγμη ....

76IGp3.png

Καλημέρα!!!

tettamar καλώς ηρθες στην παρέα μας! Καλά αποτελέσματα αυριο στη β-επιπέδου!

indie μου όλα καλά θα πάνε! Στην 1η εγκυμοσύνη το μωρό είχε προβλημα στον πνευμονα και τρέξαμε σε αρκετούς γιατρους, στον 8ο μήνα είχε φύγει και όλα ήταν καλα! Βρες κάποιον καρδιολόγο για τον υπέρηχο.

happiness μπράβο! Τι καλά νέα! Γερό το νινί σου!:-D

κων κων μου ευχαριστω....κι εσυ με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου....

εσυ τι κανεις???

76IGp3.png

συγνωμη τοσες μερες που ειμαι ξαπλωμενη εχω δει εκατονταδες φορες τους υπερηχους και τη β -επιπεδου και ολα οσα αφορουν το μπεμπουλη μου...

καλα δεν το συζηταω....ειναι το μονο σιγουρο,αφου μονο που το σκεφτομαι συγκινουμαι,φαντασου να φτασει η στιγμη ....

...οντως ειναι η καλυτερη στιγμη...εγω δεν τη χορταινω.ξεχνας κ τον πονο,κ το αγχος...ολα.

κ μετα που μεγαλωνει μερα με τη μερα,εκει να δεις ερωτας...ρωτα ολες τις αγορομανες να σου πουν.....(βεβαια εγω συνεχιζω να ελπιζω οτι θα εξαφανιστει το πουλακι του....αλλα εχω αλλους δυο-κι ενας ο συζυγος.....)

κωνκων,καλημερα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...