Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ τα φασολακια μου εχουν γινει σχεδον και πειναω...ομως θελω και ψωμι και μολις το τρωω το ατιμο το ζαχαρο ανεβαινει...

τι ζορια εχω που να παρει:)

Εμένα με όλα τα λαδερά μου έχει δώσει και 80gr μαύρο ψωμί δηλ. περίπου 3 φέτες. Σου το έχει απαγορεύσει εντελώς?

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα με όλα τα λαδερά μου έχει δώσει και 80gr μαύρο ψωμί δηλ. περίπου 3 φέτες. Σου το έχει απαγορεύσει εντελώς?

οχι με ειπε να τρωω μαυρο 2 φετες,αλλα τωρα με τελειωσε.εφαγα ασπρο και η μετρηση ηταν καλη.

οι μετρησεις μου παντως ειναι οτι να ναι...αυριο θα παω ενδοκρινολογο.

εχω φτασει να κανω ινσουλινη στο 30 και παλι νηστικη σημερα με εβγαλε 93.εγω θελω αν ειναι δυνατον να μη ξεπερναει τα 90.

βεβαια εχω κανει και 75 με 25 δοση ινσουλινη...τρεχα γυρευε δηλ...

μετα φαγωμενη οι μετρησεις ειναι καλες,εκτος κι αν εχω φαει ψωμι μπολικο,αλλα και παλι εξαρταται απο τη μετρηση μου οταν ειμαι νηστικη,αν ειναι καλη και οι αλλες καλες βγαινουν.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

πωπω κοριτσια πρεπει να ειναι δυσκολο να προσεχεις ολη την ωρα τι τρως και πως να τα συνδυαζεις ολα!!!

δεν πειραζει ομως εσεις να ειστε καλα!!!

τελικα τι ωραιες μερες μας κανει!!!δροσερες χωρις πολυ ζεστη!!!

τα βλαστοκυτταρα θα τα δωσω και εγω στην δημοσια τραπεζα!!!το κιτ το πηρα πριν μια εβδομαδα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσιαααααααα γύρισεεεεεεεεεεε!!!!! Επιτέλους πήρε θέση η μπεμπίτσα!!!!! Μόλις γυρίσαμε από τον γυναικολόγο και είδαμε το μωράκι! Είναι πολύ καλα έχει φτάσει τα 2,600 κιλά και μας έφυγε το άγχος που δεν είχε γυρίσει!!! Τώρα περιμένουμε να μας ειδοποιήσει πότε θέλει να έρθει στον κόσμο!!! Και εγώ καλά είμαι από κιλά έχω πάρει 8,800 οπότε ελπίζω να μην ξεπεράσω κατά πολύ τα 10! Τώρα σε δύο βδομάδες πάλι ραντεβού να δούμε πως πάνε τα πράγματα!!!

Πήγαμε και σούπερ! Τις πήρα πάνες και κρεμούλα συγκάματος και μου φαίνεται απίστευτο που θα τα χρησιμοποιήσω σύντομα!!! Πήρα και για μένα σαγιονάρες που είχα ξεχάσει.... σιγά σιγά ετοιμάζεται η βαλίτσα!

Όσο για τα βλαστοκύτταρα είπαμε να τα δώσουμε κι εμείς στην δημόσια τράπεζα αλλά ξέχασα να πάρω τηλ για να μας ενημερώσουν....πάλι καλά που το αναφέρατε βρε κορίτσια!!! Αλήθεια η αμνησία συμπεριλαμβάνεται στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης 3ου τριμήνου;;; Γιατί πολύ ξεχνάω!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

lineal, εγώ με τη διατροφή τις γλίτωσα τις ινσουλίνες, αλλά την κάνω σχεδόν κατά γράμμα. Τωρα τις 2-3 τελευταίες μέρες έχω ξεφύγει λίγο αλλά οι μετρήσεις μου είναι καλές.

Filiopi, μπράβο την έκανε τελικά την κολοτούμπα της η μπεμπούλα :P

Όσο γι αυτό το 8.800 κάνω πως δεν το άκουσα, γιατί το δικό μου νούμερο είναι 18,800 :?:roll::?

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ ωραία τα νέα σας!!! Άντε, ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.

Βαλίτσα θα φτιάξω τις προσεχείς ημέρες. Τώρα αγοράζω για την ακρίβεια.

Ο γιατρός μου ακύρωσε το σημερινό ραντεβού και θα πάω Πέμπτη πρωί. Άντε, να μου κλείσει το ραντεβού για την καισαρική να ξέρω τι θα γίνει!!!

Επιτέλους κατάλαβα ότι βάρυνα και ότι δεν είμαι για πολλές δουλειές, αλλά ευτυχώς οι περισσότερες έχουν ήδη γίνει. Τώρα πλένω και σιδερώνω τα τελευταία και θα κάνω και τα τελευταία μου ψώνια!!

Και κάτι ευχάριστο δικό μου: Πέρασα τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού και έτσι δεν θα δίνω με την κοιλιά στο στόμα. Το πιο ωραίο 5 που έχω πάρει στη ζωή μου!!!

Φιλάκια σε όλες!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

ειναι λετακι πολυ δυσκολο και σπαστικο αλλα τι να γινει,υπομονη μεχρι να γεννησουμε:)

Κορίτσιαααααααα γύρισεεεεεεεεεεε!!!!! Επιτέλους πήρε θέση η μπεμπίτσα!!!!! Μόλις γυρίσαμε από τον γυναικολόγο και είδαμε το μωράκι! Είναι πολύ καλα έχει φτάσει τα 2,600 κιλά και μας έφυγε το άγχος που δεν είχε γυρίσει!!!Όσο για τα βλαστοκύτταρα είπαμε να τα δώσουμε κι εμείς στην δημόσια τράπεζα αλλά ξέχασα να πάρω τηλ για να μας ενημερώσουν....πάλι καλά που το αναφέρατε βρε κορίτσια!!! Αλήθεια η αμνησία συμπεριλαμβάνεται στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης 3ου τριμήνου;;; Γιατί πολύ ξεχνάω!!!

τι καλα ωραια φιλιοπι,τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι αν περιμενεις...

νομιζω ειναι στα της εγκυμοσυνης η αμνησια,βεβαια αν την εχεις και απο πριν-οπως εγω-τοτε φαντασου τι γινεται,αστα να παν...

lineal, εγώ με τη διατροφή τις γλίτωσα τις ινσουλίνες, αλλά την κάνω σχεδόν κατά γράμμα. Τωρα τις 2-3 τελευταίες μέρες έχω ξεφύγει λίγο αλλά οι μετρήσεις μου είναι καλές.

μωρε εμενα ειναι υψηλη μονο οταν μετριεμαι νηστικη κι εκεινη η μετρηση καθοριζει τις υπολοιπες,οποτε με τη διατροφη δε μπορουσα να κανω και πολλα.απ οτι με ειπε η ενδοκρινολογος εχω τη πιο δυσκολη περιπτωση γιατι το να ρυθμισεις το ζαχαρο νηστικη,ειναι το πιο δυσκολο γιατι δε καθοριζεται απο το τι τρως,αλλα ειναι καθαρα θεμα οργανισμου

Και κάτι ευχάριστο δικό μου: Πέρασα τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού και έτσι δεν θα δίνω με την κοιλιά στο στόμα. Το πιο ωραίο 5 που έχω πάρει στη ζωή μου!!!

συγχαρητηρια μαριλινα,το ειδα και στο facebook το καλο το νεο,με το καλο τωρα να ερθει και το μπεμπεκακι σου:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

σουτιεν θηλασμου εχετε παρει;εγω οχι,και λεω να μη παρω,σκεφτομαι να παρω μπουστακια,δε ξερω νομιζω θα ειναι πιο ανετα-και οικονομικα.

Εμενα τα σουτιεν με βολεψαν για οταν ημουν εξω να θηλαζω πιο διακριτικά αλλα μεσα στο σπιτι τα μπουστακια ειναι πιο ανετα

Κορίτσιαααααααα γύρισεεεεεεεεεεε!!!!! Επιτέλους πήρε θέση η μπεμπίτσα!!!!! Μόλις γυρίσαμε από τον γυναικολόγο και είδαμε το μωράκι! Είναι πολύ καλα έχει φτάσει τα 2,600 κιλά και μας έφυγε το άγχος που δεν είχε γυρίσει!!! Τώρα περιμένουμε να μας ειδοποιήσει πότε θέλει να έρθει στον κόσμο!!! Και εγώ καλά είμαι από κιλά έχω πάρει 8,800 οπότε ελπίζω να μην ξεπεράσω κατά πολύ τα 10! Τώρα σε δύο βδομάδες

!!!

χαχα πλακα μας κανεις?????

Φιλάκια σε όλες!!

Συγχαρητηρια!!!!! Αντε να εχεις το μυαλο σου μονο στο μπεμπακι σου τωρα

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Γειά σας κορίτσια! Έκανα κι εγώ σήμερα καρδιοτοκογράφο και όλα καλά μέχρι στιγμής. Τα μπεμπάκια μου είναι βολεμένα μέσα και προς το παρόν δεν το συζητούν για να βγουν!! :)

Από κιλά κι εγώ έφτασα τα +12,7 και ο γιατρός μου είπε...ότι πήρες, πήρες! Μετά τον 8ο δεν παίρνουμε άλλα κιλά!!

Για τα βλαστοκύτταρα ακόμα δεν έχω αποφασίσει..και οι ιδιωτικές και οι δημόσιες τράπεζες έχουν οικονομικά συμφέροντα..το θέμα είναι ποια εκμετάλευση είναι χαμηλότερη..αυτό ψάχνω!!

Όσο για ετοιμότητα...πλήρης!!! βαλίτσα, ρούχα, πλυσίματα...όλα!!!

RKdwp3.png

Καλημέρα! Εγω δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Δεν βολεύομαι πουθενά/ Όπως και να ξαπλώσω πονάω. Με πονάει και η κοιλιά μου πολύ σήμερα. Δεν πήρα τηλ τον γιατρό γιατί σε λίγο θα πάω απο εκεί. Κιλά έχω +8. Για βλαστοκύτταρα δεν κάνω τίποτα τελικά. Και απο σουτιέν έχω πάρει κανονικά χωρίς μπανέλα. Ελπίζω να βολέψουν.

Μαριλίνα συγχαρητήρια!!!!!!!

FilioPi μια χαρά η μικρούλα πήρε θέση!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!μια χαρα κοιμηθηκα χθες!!!μακαρι να συνεχισει ετσι ο καιρος και να εχει δροσια!!!

για τα κιλα δεν θα το συζητησω γιατι εχω βαλει αρκετα!!!!!αλλα δεν φοβαμαι την διαιτα θα τα χασω!!!

filiopi αντε με το καλο και ενα φυσιολογικο τοκετο τωρα!!

μαριλινα συγχαρητηρια!!!!θα ασχολησε τωρα μονο με το μπεμπακι σου!!!

μαιρη γιατι σε ποναει η κοιλιτσα???κανεις συσπασεις????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι Τρίκαλα

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

μανούλες ένα γρήγορο γειά σας.μόλις κοιμηθήκανε και οι 2 και ίσα που πρόλαβα να δια βάσω τα νέα σας

nala συγχαρητήρια για το μπεμπάκι σου, άντε να γεννηθεί και κανα άλλο κοριτσάκι, νιώθουμε μοναξιά

filliopi είδες που αγχωνόσουνα;κάθε πράγμα στον καιρό του, άντε και τώρα περίμενε το θαυματάκι σου πιο ήρεμη(όσο γίνετε φυσικά να είσαι ήρεμη τέτοιες ώρες)

μαριλίνα συγχαρητήρια και για το οτι πέρασες τις εξετάσεις, αλλα περισσότερο σου αξίζουν συγχαρητήρια και για την χρονική περίοδο που τα καταφερες.εγώ δεν νομίζω να τα κατάφερνα πάντως

ωχ κάποια σαλεύει απο τις δυο, θα τα ξαναπούμε φιλάκια

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Μαριλίνα τώρα διάβασα για τις εξετάσεις σου! Σου αξίζουν χίλια μπράβο!!!

Nala συγχαρητήρια, να σου ζήσει ο μπέμπης!!

Κορίτσια τι γίνεται? Από μανούλες Ιουλίου γινόμαστε μανούλες Μαίου και Ιουνίου? :) Κι εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα να γεννήσω! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...