Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Βλέπω σιγά-σιγά πλησιάζει η ώρα που κάποιες θα υποδεχθείτε τα μπουμπουκάκια σας! Lineal, Mairi, Delsop, εύχομαι με έναν πόνο! ΤΙΤΗ, καλώς ήρθες πίσω! Και μένα ο μικρός είχε σηκώσει πολύ υψηλό ίκτερο -σκέψου ότι χρειάστηκε να φύγω χωρίς μωρό από το μαιευτήριο (κλαψ:(! για να μείνει κάτω απ' τις λάμπες για 2 μέρες ακόμη-εκεί ανέβασα και γω 40 πυρετό) και ούτε και μένα μου τον έφερναν να θηλάσει. Μόλις όμως τον πήρα σπίτι, μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Η παιδίατρός μου, δε, μου είχε πει το ακριβώς αντίθετο από τους γιατρούς του μαιευτηρίου, ότι δηλαδή μπορώ να θηλάζω το βρέφος με ίκτερο, απλά, να το βάζω στον ήλιο. Αυτό και έκανα και όλα καλά μας πήγαν. Να δούμε πώς θα τα πάμε και με τη μικρή...

Την Πέμπτη πήγα και 'γω στο γιατρό μου, όλα καλά, η μικρή στην 35η εβδομάδα ζύγιζε 2,5 κιλά, μου είπε για 2 εβδομάδες να μην κουράζομαι καθόλου για να μη με πιάσουν τίποτα συσπάσεις και τρέχουμε, αλλά μόλις κλείσω την 37η εβδομάδα να βάλω τα αθλητικά μου και να κάνω ό,τι θέλω. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, επόμενο ραντεβού 8 Ιουλίου, να δει τη θέση της. Άντε να δούμε...

Φιλιά σε όλες!!!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας εγκυούλες, μανούλες και μωράκια!!! Πως περνάτε την Κυριακή σας; Εγώ σήμερα από το πρωί πολύ χάλια..... πονούσανε τα πόδια μου, είχανε πρηστεί ήταν μουδιασμένα.... απαίσια κατάσταση!!! Είχα και κάτι μικρά πονάκια σαν περιόδου πίσω στα νεφρά.... τι είναι αυτό βρε κορίτσια ξέρετε;;; Είναι φυσιολογικο;;;; Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο να δω τι θα μου πεί να ξεαγχωθώ και λιγάκι!!!:rolleyes:

Αντε καλό σας βράδυ πάω να προσπαθήσω να κοιμηθώ.... Καλή εβδομάδα σε όλους!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας μανούλες κ εγκυούλες!Τίτη να σου ζήσει η μπεμπούλα!

Κορίτσια πήρα τα μπεμπέκια σπίτι!Γέμισαν τα ριλαξ ,τα κρεβατάκια κ τα ζιπουνάκια μωρακια!Τα χαιδευα αδεια 20 μέρες που περασαν στην εντατικη.Τρεχω κ δεν φτάνω αλλά μου αρέσει τρελά.Είναι αξιολάτρευτα.

Κάντε λίγο υπομονή τώρα με την ζέστη,όλες κοντεύετε όπου να ναι.Καλύτερα να φάτε λίγη ζέστη παραπάνω ομως να βγουν τα μωράκια στην ώρα τους.Φιλάκια πολλά!

βρε παιδια ψαχνω απο δω ψαχνω απο κει και δεν βρισκω κατι σχετικο

και πραγματικα αναρωτιεμαι

οι αντρες σας, σας βοηθανε καθολου στο μεγαλωμα των παιδιων?

τα ταιζουν τα πλενουν παιζουν μαζι τους?

κανουν κατι για να σας ξεκουρασουν?

και αν υπαρχει καποιος μπαμπας εδω μεσα ας μας πει κιαυτος :(

εμενα ο δικος μου δεν μενει μονος του με το μωρο ουτε 5 λεπτα

στεναχωριεμαι παρα πολυ

Mπράβο stellini, να σου ζήσουν και πάλι, τέλος καλό όλα καλά!!!!!Κι αφού βρίσκεις και χρόνο με 2 να γράφεις στο forum ακόμα καλύτερα.Α.. τώρα είδα την ώρα βέβαια...κάπου μεταξύ γευμάτων μάλλον βρίσκεσαι. Υπομονή και να χαίρεσαι και πάλι τα πλασματάκια σου!

Filiopi, τέτοια πονάκια έχω κι εγώ τώρα τελευταία, 1 με 2 φορές την ημέρα πετρώνει τελείως η κοιλιά και πονάω για κανένα 5 λεπτο. Ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό προχθές, θα ρωτήσω σήμερα.

Lasspie, καταρχήν καλώς ήρθες και να σου ζήσει το μωράκι σου. Πόσο είναι? Σ' αυτό το θέμα είμαστε μανούλες Ιουλίου, που δεν έχουμε γεννήσει ακόμα δηλ. οπότε εγώ δεν μπορώ να σε διαφωτίσω. Όλο και κάποια δευτερομανούλα θα υπάρχει να μπορεί να σου απαντήσει όμως!

Εχω ξυπνήσει απ' τις 5 και περιφέρομαι μέσα στο σπίτι, στις 8 εχουμε ραντεβου ξανά για ντόπλερ και με έχει πιάσει τρελή αγωνία γιατί θα μας δει και 2ος γιατρός για μια 2η γνώμη. Αντε να δούμε....

Καλημερούδια σε όλες!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!και ευτυχως ξεκινησε η εβδομαδα με χαμηλες θερμοκρασιες!!οποτε θα ειμαστε καλυτερα αυτη την εβδομαδα!!!

χθες ημουν σε μια βαφτιση και αργησαμε να γυρισουμε και τα ποδια μου με πεθαιναν στον πονο!!!!

stellini μπραβο που ηρθαν τα παιδακια σου στο σπιτι!!επιτελους τα κρατας αγκαλιτσα!!!

delsop πες τι θα σου πει ο 2ος γιατρος!!!

filiopi και εγω εχω αυτα τα πονακια και ειναι πολυ περισσοτερα!!αλλα ειναι φυσιολογικα απο οσο ξερω προετοιμαζουν την μητρα!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!!!!! Επιτέλους μετά απο τόσο καιρό κοιμήθηκα!!!!!! Μακάρι να κρατήσουν αυτές οι θερμοκρασίες!!!!!!!

Stellini γέμισε το σπίτι τώρα!!!!! Θα σου στείλω pm.

Filiopi αυτα τα πονάκια είναι φυσιολιγικά. Σε προετοιμάζουν για την γέννα. Τα έχω και εγώ ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι θα τα έχω συνέχεια τώρα μεχρι την γέννα και πιο δυνατά όσο θα πλησιάζει ο καιρός.

Χθες είχα πάλι αρκετές συσπάσεις με την διαφορά ότι πόναγα πολύ απο κάτω. Τετάρτη έχω γιατρό πάλι!

delsop μην ανχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Περιμένουμε νέα σου.

leta πως άντεξες στην βάφτιση? Εγώ δεν αντέχω έξω καθόλου!

iWgPp3.png

delsop αντεξα γιατι ηταν η βαφτιση του γιου της κουμπαρας μου και ηθελα παρα πολυ να παω!!!ειχα καιρο να δω καποιους φιλους μου!!!βεβαια κουραστηκα παρα πολυ γιατι απο τις 12 το πρωι γυρισαμε στις 7!!!και ολο το βραδυ βαρυγκομουσα!!!ο καημενος ο αντρας μου με ετριβε απο πανω μεχρι κατω!!!ευτυχως εκανε καλο καιρο σε καποιες φασεις εβρεχε κιολας και δροσιζε!!!

γενικα ομως αποφευγω τετοιες εκδηλωσεις γαμους βαφτισεις κτλ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!!

Τρεις μέρες έλειψα και βρήκα πολλές αλλαγές!!!

Τίτη,

πολύ ωραία - και ανώδυνη - η ιστορία του τοκετού σου!!! Να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου!!!

Stellini,

πολύ ωραία τα νέα σου!!!!! Καλά, σίγουρα τρέχεις και δεν φτάνεις, αλλά το σημαντικό είναι ότι η οικογένεια είναι όλη μαζί!!!

Lasspie

αν πας στο parents.gr στο θέμα Σχέσεις, όλο και κάτι θα βρεις!!

Εγώ πήγα από Παρασκευή πρωί στο εξοχικό στο Σούνιο και έπηξα στις δουλειές και στα μπάνια. Ήταν πολύ κουραστικά - δεν έκατσα ούτε λεπτό - αλλά και πολύ ωραία. Μόνο χθες το πρωί ένιωσα έναν πολύ δυνατό πόνο στην κοιλιά και τα χρειάστηκα και αποφάσισα ότι πρέπει να κουλάρω λίγο!!!

Σήμερα γυρίσαμε πολυ πρωί για να πάει και ο μπαμπάς μας στη δουλειά και την άραξα στο κρεβάτι. Είναι ημέρα ξεκούρασης, γιατί δεν αντέχω να κάνω τίποτα!!!

Αύριο το απόγευμα έχω γιατρό και πιστεύω θα καθορίσουμε ημερομηνία καισαρικής!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Λοιπόν, τα ίδια είπε και ο 2ος γιατρός, 2470 gr την βρήκε με καλό ντόπλερ και κανονικό αμνιακό υγρό αλλά με γερασμένο πλακούντα που σημαίνει οτι δεν μπορεί να μείνει άλλο μέσα, οπότε την Παρασκευή είναι η μεγάλη μέρα :roll: Τήν Πέμπτη το πρωί θα μας ξαναδει. Το απόγευμα θα μιλήσω και με το γιατρό μου για τις λεπτομέρειες.

Αχχχ... πότε έφτασε ο καιρός δεν το κατάλαβα!!!

Μαριλίνα, χαλαρά... κράτα τις δυνάμεις για αργότερα, θα σου χρειαστούν!

mairi1983 μαζί βλέπω να γεννάμε!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

deslop αντε με το καλό κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε.αλήθεια γιατι οι γιατροί κανονί ζουν τις καισσαρικές παρασκευή;

για όσες ρωτήσατε για τον θηλασμό, το παλεύω γιαυτο και έχω χαθεί, αλλα πιστεύω να τα καταφέρω.προς το παρών δίνω και συμπλήρωμα, αλλα απο χθες αισθάνομαι να έχω περισσότερο γάλα, οπότε ίδωμεν

Μαριλίνα κανόνισε, έτσι και εγώ έκανα ότι μπορούσα και κόντεψα να γεννήσω σπίτι μου. οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, εξάλλου ξέρεις οτι πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γεια σας και απο μενα κοριτσια!!

Χθες το βραδυ ειχαμε ιστοριες με επιασαν εντονοι πονοι περιοδου και πετρωνε η κοιλια μου,πηγα στην κλινικη εκανα καρδιοτοκογραφο ηταν οντως πολυ εντονες οι συσπασεις που κατεγραφε το μηχανημα και μου ειπαν οι μαιες πως ο τραχηλος εχει ξεκινησει να κατεβαινει και να περιμενω τον τοκετο...

Σημερα ειμαι ξαπλα και συνεχιζω να ποναω αυτα απο μενα οποτε περιμενω μπορει να γεννησω στα συντομα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

barbie ,delsop με το καλο κοριτσακια!!σας ευχομαι με ενα πονο!!!περιμενουμε νεα σας!!!

barbie οι πονοι που ειχες ηταν τοσο εντονοι που πονουσες η ηταν υποφερτοι????

Σ ευχαριστω κοπελα μου!!!

Οι πονοι ηταν υποφερτοι και ηταν οπως οταν περιμενα περιοδο!!!!

Αντε και εσυ με το καλο να συναντηθουμε στην κλινικη!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

μακαρι κουκλα μου!!!

εγω εχω σε καθημερινη βαση πονακια που γινονται εντονα αλλα ο τραχηλος δεν λεει να μαλακωσει!!!!ειναι ακομα σκληρος!!!την πεμπτη θα παω στην γιατρο και θα δουμε τι θα γινει!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...