Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

lineal πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!να μην αγχωνεσαι!!!!ολα θα πανε τελεια σε 20 λεπτα θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια!!!

οσο για την ημερομηνια θελεις λιγο το χρονο σου θα το συνηθισεις!!

που θα γεννησεις?στο νοσοκομειο σερρων?

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια. Κι εγώ από πρήξιμο άλλο τίποτα! Τούμπανο τα πόδια μου και μουδιάζουν συνέχεια. Εξετάσεις έκανα εχθές κι έτσι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξανακάνω. Θα είναι και από την κορτιζόνη λογικά.

Άντε Lineal πλησιάζει κι εσένα η ώρα σου!! με το καλό!!

RKdwp3.png

Ετοιμαζόμαστε όλες σιγά σιγά για την μεγάλη ώρα!!!!!! Εμένα μου είπε ο γιατρός άρχισαν οι προετοιμασίες για τον τοκετό. Όλα αυτά που είχα σήμερα ήταν συσπάσεις. Απο εδώ και πέρα σε επιφυλακή! Ανα πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσω. Αν δεν γίνει μέχρι τέλος του μήνα που το βλέπει απίθανο μπαίνω για πρόκληση. 10 μέρες μείνανε!!!!!

iWgPp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Τιτη και πάλι να σου ζήσει η μπουμπού σου! Τελικά τη θηλάζεις ή το έκοψες?

Μία μία παίρνουμε σειρά βλέπω και πολύ χαίρομαι! Εχθές πήγα στο γιατρό, η μικρή απ' την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου βάρος, ήταν 2300 και τώρα 2380. Τον πλακούντα τον βρήκε γερασμένο αλλά το ντόπλερ μια χαρά. Την Δευτέρα θα πάω να με ξαναδεί και μέχρι την Παρασκευή το πολύ θα γεννήσουμε.

Να μην ανησυχώ μου είπε για το βάρος της, γενικά με καθησύχασε αρκετά και ούτε φάνηκε να ανησυχεί για κάτι, πιθανότατα να μην χρειαστει ούτε θερμοκιτίδα μου είπε.Θα μπω με πρόκληση και βλέπουμε....

Την Δευτέρα τα νεότερα..... Εχω μια αγωνία!!!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Delsop αφου δεν ανησυχεί ο γιατρός σου όλα μια χαρά θα πάνε! Με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου! Μια βδομάδα έμεινε!!!!

Τελικά άλλαξε πολύ η σειρά που είχαμε για τις γέννες και αρκετές θα είμαστε μανούλες Ιουνίου τελικά αντί για Ιουλίου!

iWgPp3.png

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 3000γρ. περίπου

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nala 06/07 αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι Τρίκαλα

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

iWgPp3.png

καλησπέρα εγκυούλες!!! Πως πάει το σκ σας;;;; Εμείς μόλις γυρίσαμε από τη θάλασσα και ήταν πολύ ωραία! Είμαι πολύ χαρούμενη μου εφτιαξέ την διάθεση!!!

Μαιri & Delsop με το καλό!!! Με ένα πόνο κοριτσάρες (ή και με κανένα αν γίνεται!!!):wink:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

και εγω σας ζηλευω που κανετε μπανακια!!!εμενα δεν με αφηνει!!!

delsop με το καλο κοριτσακι μου να ερθει και το δικο σου το μωρακι!!!

εμενα ο δικος μου ο γιος δεν λεει να βγει!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Yπομονηηηηηή.....!

Κι εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνε βάρος κανονικά η μπουμπού κι ας έβγαινε και 2 εβδομάδες αργότερα...

Με το καλό όλα τα μωράκια μας κι ας βγουν όποτε θέλουν!!!!

HVlOp3.png

Lineal μου αντε με το καλο πλησιαζουν οι μερουλες για να αγκαλιασεις το νινακι σου!!!!!!!

χιλια ευχαριστω barbie μου,ευχομαι τα ιδια και σε σενα:)

lineal πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!να μην αγχωνεσαι!!!!ολα θα πανε τελεια σε 20 λεπτα θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια!!!

οσο για την ημερομηνια θελεις λιγο το χρονο σου θα το συνηθισεις!!

που θα γεννησεις?στο νοσοκομειο σερρων?

ευχαριστω λετακι μουμε το καλο και συ,ναι στο νοσοκομειο σερρων.

Αντε με το καλό lineal !!!! Με ένα πόνο!!!! Να δεις θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα κρατάς αγκαλιά σύντομα το ζουζουνάκι σου!!!!:D

ευχαριστω φιλιοπι μου ευχομαι και σε σενα με ενα πονο:)

Άντε Lineal πλησιάζει κι εσένα η ώρα σου!! με το καλό!!

πλησιαζει,πλησιαζει,19 μερες ειναι ακομα-μετραω αντιστροφα...με το καλο και συ

Ετοιμαζόμαστε όλες σιγά σιγά για την μεγάλη ώρα!!!!!! Εμένα μου είπε ο γιατρός άρχισαν οι προετοιμασίες για τον τοκετό. Όλα αυτά που είχα σήμερα ήταν συσπάσεις. Απο εδώ και πέρα σε επιφυλακή! Ανα πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσω. Αν δεν γίνει μέχρι τέλος του μήνα που το βλέπει απίθανο μπαίνω για πρόκληση. 10 μέρες μείνανε!!!!!

πωπω μαιρημ ηρθε η ωρα ε;αντε με το καλο και συ και ολα να παν σουπερ

Εχθές πήγα στο γιατρό, η μικρή απ' την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου βάρος, ήταν 2300 και τώρα 2380. Τον πλακούντα τον βρήκε γερασμένο αλλά το ντόπλερ μια χαρά. Την Δευτέρα θα πάω να με ξαναδεί και μέχρι την Παρασκευή το πολύ θα γεννήσουμε.

Να μην ανησυχώ μου είπε για το βάρος της, γενικά με καθησύχασε αρκετά και ούτε φάνηκε να ανησυχεί για κάτι, πιθανότατα να μην χρειαστει ούτε θερμοκιτίδα μου είπε.Θα μπω με πρόκληση και βλέπουμε....

Την Δευτέρα τα νεότερα..... Εχω μια αγωνία!!!

ανυπομονω να μαθω νεα σου delsop.ολα να παν καλα σου ευχομαι και με το καλο:)

κοριτσια το τι θαρρος με δωσατε τι να σας πω:)ειλικρινα μπαινω στο φορουμ και παιρνω θαρρος.ηθελα να μπω και πιο νωρις,μεσω κινητου,μαλιστα ειχα γραψει και ενα κατεβατο αλλα τελευταια στιγμη εχασα τη συνδεση και δε μπορεσα να το στειλω.με το κινητο ειναι δυσκολα να μπεις στο ιντερνετ και να επικοινωνησεις.καλυτερα με το λαπτοπακι μου.

σημερα ηταν μια δροσερη μερα και ετσι μαλλον θα παει ως τη τεταρτη,αφου το βραδυ ειχα ολα τα παραθυρα ανοιχτα και εκανε ρευμα,εβρεχε κιολας με το τουλουμι και γω το απολαμβανα,ομως ο καυμενος ο συζυγος παγωσε και φταρνιζοταν,εγω ομως μια χαρα,τι να κανει,αφου το χα τοσο αναγκη,ειχα σκασει πια με τοση ζεστη.

μακαρι να εχει ετσι δροσια μεχρι να γεννησουμε ολες...αλλα και μεχρι να σαραντησουμε...πολλα ζηταω;

:D:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 3000γρ. περίπου

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nala 06/07 αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι Τρίκαλα

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Mairi-Delsop-Lineal με το καλό!

Delsop,μην ανησυχεις,όλα καλά θα πάνε.Κι εγω γεννήθηκα 2500 και τώρα είμαι 1.73 κοπελάρα :mrgreen: .Αφού η μαμα μου λέει οτι πηρε 22 κιλα για να βγει μια ...σαρδελα.Ισως λίγο στην αρχη να ζοριστεις,αν και συνήθως τα μικρά εμβρυάκια αναπληρωνουν πολύ γρηγορα το...χαμένο εδαφος.Αφου εχει ολοκληρωθει η ανάπτυξη,όλα καλά.

Τιτη τι εγινε τελικα τη θηλαζεις τη μικρή σου?Και μενα με αγχωνει πολυ αυτό το θεμα.

Ευτυχως σήμερα ειναι λιγο καλυτερα με τη ζεστη.:D

lItcp3.png CQa4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...