Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανούλες καλημέρα..πως είστε, αντάζομαι η ζέστη θα σας έχει καθηλώσει.πρώτα απο ολα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, ειλικρινά ένα λάπτοπ θα 'ηταν χρ'ησιμο τις μέρες του μαιευτηρίου, αλλα θα αναπληρ'ωσω φαντάζομαι τώρα.λοιπόν η εμπειρία μού τώρα.

η πέμπτη πέρασε με αρκετα πονάκια, αλλα επειδή δεν ήταν συχνά έκανα την πάπια οπότε και πήγαμε τελικά προγραμματισμενα την παρασκευή 7 το πρωί.αφου μου έκαναν τις πρώτες εξετάσεις το γνωστο κλισματάκι, α γλίτωσα τουλάχιστον τον καλωπισμό γιατι το είχα φροντίσει μόνη μου:D, με πήγανε σε ενα δωματιάκι οπου με σύνδεσαν με τον καρδιοτοκογράφο και περιμέναμε ταποτελέσματα για να προχωρήσουμε.εκει λοιπόν παρόλο τους πόνους χαλάρωσα στο ανα αναπαυτικότερο κρεβάτι που έχω κοιμηθεί ποτέ και μόνο κατα διαστήματα ανοιγα τα μάτιακαι έβλεπα την μαία να τηλ συνεχώς και να ρωτάει αν βγήκαν οι εξετάσεις γιατι έπρεπε να προχωρήσουμε σε τοκετο.ο καρδιοτοκογράφος κατέγραφε συσπάσεις 100αρες και πολύ συχνές και αν μου είχαν σπάσει τα νερά θα είχα γεννήσει απο την πέμπτη...η συνέχεια σε λίγο

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...και τώρα η συνέχεια

τελικά γέννησα την μπουμπού μου στις 10,18 2890κιλά και 49 εκ.μοιάζει καταπληκτικά με την πρώτη, αν δεις φωτογραφίες δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι ποιά και η εμεπιρία του τοκετού όσες φορές και να την ζήσεις τελικά είναι ανεπανάληπτη.παρόλο που το είχα ξαναπεράσει και περίμενε ο γιατρός μου να ήμουν λίγο άγχωμένη, το ίδιο περίμενα και εγώ, ήμουν πάρα πολύ ήρεμη.απο κει και πέρα είχα μια καλή αννάρωση, αν και η μικρή έπιασε στήθος αμέσως λόγω ικτέρου ο παιδίατρος επέμενε για συμπλήρωμα και απο κει και πέρα χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια.μου μάτωσε τις θηλές, για να μην πετρώσει το στήθος έκανα μαλάξεις και έβαζα ζεστά επιθέματα και επειδή η μικρή δεν έπιανε στηθος καθώς ήτανε χορτάτη, έκανα και ενα ωραιότατο 39 πυρετοτην κυριακη, αλλα πλέον είμαι σπιτάκι μου και σιγά σιγά μπαίνουμε σε σειρά. αυτα τα ολίγα.

επειδή δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα, είχαμε καμια γέννα;αναμένουμε καμία αυτές τις μέρες;

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλημέρα σε όλες!!!

TITH και πάλι να σου ζήσει η μπεμπούλα!! Ανυπομονούσαμε να μάθουμε τα νέα σου!!! Αυτό με τον ίκτερο είναι όντως πρόβλημα. Αν θηλάσεις ανεβαίνει και γι' αυτό δεν το επιτρέπουν. Τι να κάνουμε? Τώρα για σένα πάλι θα είναι περίοδος προσαρμογής με την μπεμπούλα ε? :)

Γέννες αναμένονται 2 επί του παρόντος, σε 2 εβδομάδες (εκτός απροόπτου) ετοιμαζόμαστε, εγώ και η Mairi.

Εγώ πάντως αναμένω να ζήσω αυτή την εμπειρία και να αντικρύσω και να αγκαλιάσω τα μπεμπάκια μου, τίποτα άλλο δεν με αγχώνει!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

ΤΙΤΗ καλως ήρθες πίσω!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και πάντα ευτυχία!!!

Η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάστασή μου είναι ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Κι έχω κάποιες εκκρεμοτητες ακόμα στην δουλειά, αλλά βαριέμαι τα πάντα!

Εσάς τα πόδια σας έχουν πρηστεί?

Γεια σας και απο μενα!!

Τιτη καλως ηρθες και παλι, τα κιλακια της μικρης με τον υπερυχο που την βλεπατε ειχε μεγαλη αποκληση?

Αχχχ και εγω θελω μπανακι στη θαλασσα αλλα φοβαμαι μη με πιασουν οι συσπασεις και μετα τρεχατε ποδαρακια μου!!!υπομονη μετα τον σαραντησμο ελπιζω να βουτηξω!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα!!!ξυπνησα με πολυ αγχος

χθες πηγα στην γιατρο!!εχουμε ακομα μελλον!!ο τραχηλος ειναι ακομα σκληρος και μου ειπε οτι μπορει να παρουμε και την παραταση!!ακομα ο μικρος δεν εχει εμπεδωθει!!επισης, μου ειπε να κανω κατι εξετασεις γιατι τα ποδια μου ηταν πολυ πρησμενα και περα απο αυτο ειχα και αυξημενη πιεση!!!για πρωτη φορα μου μιλησε και για καισαρικη!!!

βεβαια αυτο ειναι το τελευταιο που θα με αγχωσει!!!χθες που τον ακουγαμε οι παλμοι του δεν ηταν πολυ δυνατοι!!αυτο εγινε 3 φορες!!η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ ζωηρος!!μετα που απο 5 λεπτα που του ξαναεβαλε ηταν πολυ καλοι και μετα απο 10 λεπτα που το ξαναεκανε παλι ηταν καλοι!!!μου ειπε λοιπον σημερα να παω να κανω καρδιοτοκογραφο για να δουμε τι γινεται!!!μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η ζεστη και δυσφορει ο μικρος!!!

δεν ξερω κοριτσια!!!το μονο που απασχολει ειναι οτι αν ο μικρος δεν ειναι καλα εκει μεσα να το καταλαβουμε νωρις και να τον βγαλουμε απο εκει!!!

αυτα τα νεα!!μολις γυρισω απο την κλινικη θα σας πω τι εγινε!!!

αντε βρε λετακι ευχομαι ολα να πανε καλα κοπελα μου:wink:

ΤΙΤΗ επιτελους τι καλα μαθαμε νεα σου,να σε ζησει και παλι η μικρη:)

λιγη ταλαιπωρια περασες αλλα χαλαλι.

εμενα τα ποδια μου δε πρηζονται-ευτυχως και κατι καλο.

σημερα κοριτσια πηγα για ενα καφεδακι μετα απο πολυ καιρο με κατι φιλες μου,αλλα τι με επιασε αρχισα να ζαλιζομαι και νομιζα θα μου ρθει εμετος.

βρε αμαν βρε ζαμαν,τπτ,5 λεπτα εκατσα πηρα τηλ τον αντραμ ηρθε με πηρε.μολις πηγα σπιτι μια χαρα...τι επαθα δε ξερω.

στις 5 θα παω γυναικολογο θα του το πω να δω τι θα με πει.

μπορει σημερα να μαθω και ημερομηνια τοκετου.

εχω μια φιλη γενναει τη τριτη.τη προηγουμενη γεννησε μια αλλη φιλη μου,απο τριτη σε τριτη το πανε,αντε εγω να δουμε.

φιλακια κοριτσια και τα λεμε:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα! Τίτη μου να σου ζήσει η μπέμπα και καλό σαραντισμό!

Εγω ετοιμάζομαι να πάω στον γιατρό γιατί με έπιασε το μεσημέρι ένας πολύ δυνατός πόνος στην κοιλιά σαν σφίξιμο και μετα είχα 3-4 συσπάσεις όχι πολυ δυνατές αλλά ανα δεκαλέπτο. Φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι είναι! Μόλις γυρίσω θα σας πω νέα!

iWgPp3.png

τιτη να σου ζησει και παλι το κοριτσακι σου!!!!!ευτυχως ειχες ευκολη γεννα!!!

τελικα εκανα τον καρδιοτοκογραφο και ο μπεμπης μου ειναι μια χαρα ευτυχως!!!προφανως ζοριστηκε με τη ζεστη!!!οι εξετασεις που εκανα βγηκαν μια χαρα!!δεν εχω λευκωματα!!!βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι αμα και την αλλη εβδομαδα δεν μαλακωσει ο τραχηλος θα με στειλει να κανω βιοφυσικο προφιλ!!!ξερετε τι ειναι αυτο???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Όλα καλά Λετάκι μου! Κάτσε να ηρεμήσεις τώρα! Τι ειναι αυτό που σου είπε? Που γίνετε???????

Σχετικα με το πρήξιμο ξέχασα να σας αναφέρω ότι δεν μου κάνουν τα παπούτσια ούτε οι παντόφλες!!!! Έχουν γίνει τα πόδια μου τούμπανο!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο!!θα το κανω εκει που εκανα και την β επιπεδου και το doppler!!!

οσο αφορα τα ποδια!!τρομαζω οταν τα βλεπω!!μου θυμιζουν τα ποδια της γιαγιας μου που ηταν τουμπανο!!!δεν τα αναγνωριζω!!!ασε που τωρα τελευταια αρχισαν να μουδιαζουν κιολας!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα κοριτσια

Λετα μουμε το βιοφυσικο προφιλ βλεπουνε το αμνιακο υγρο, την γηρανση του πλακουντα και τις κινησεις του μωρου.

Παντως και εμενα πρηστικαν τα ποδια μου αφου θελω να παρω πεδιλα και λεω μετα τη γεννα!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γεια σας κοιλίτσες τι κάνετε;;;;

Εμείς σήμερα πήγαμε μέχρι το Αίγιο για δουλειά αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το συνδιάσουμε με μπάνιο... και ήταν τόσο ωραία η θάλασσα:(:( Θα πάω όμως το απόγευμα να πάρω μαγιώ (γιατί τα περσινά δεν μου κάνουν) και έτσι θα είμαι πανέτοιμη για βουτιές ελπίζω το σκ!!!! Τελικά λέω να πάρω μπικίνι ντροπή ξεντροπή δεν με νοιάζει!!! Την κόρη μου θα βγάλω στην παραλία!!!!:wink:

Τίτη καλως ήρθες πίσω στο καφε!!!! Να σου ζήσει η κορούλα σου!!!

Για τα πόδια μην το συζητάτε... έχω πρόβλημα με το πρήξιμο από τον 7ο που έκανα το ντοπλερ και με έβαλε ο ντοκτόρ να κάνω εξετάσεις για λεύκωμα!!! Τελικά οι εξετάσεις είναι καλές αλλά μου είπε κομμένο το αλάτι και φουλ στο ψάρι, ασπράδι και κοτόπουλο.... και η αλήθεια είναι πως τις μέρες που δεν τρώω πολύ αλάτι και ακολουθώ την διατροφή είμαι πολύ καλά........ΑΛΛΑ επειδή το λατρεύω το αλάτι:mrgreen:..... τα πόδια μου είναι τούμπανο αυτή τη στιγμή που μιλάμε και μουδιασμένα..... χι χι μάλλον η τυρόπιτα που χτύπησα το πρωί φταίει!!!

Παπούτσια δεν φοράω πια, ούτε σανδάλια πήρα από το φαρμακείο κάτι ανατομικές παντοφλίτσες και δεν τις αλλάζω με τίποτα όλη μέρα αυτές φοράω!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

γεια σας κοριτσια γυρισα και γω...

λοιπον γενναω 8 ιουλιου με καισαρικη και μολις μου το πε με επιασε αγχος,αγωνια και ενθουσιασμος.

ενω αυτος με τα λεγε φυσικοτατα πως θα παω 8.30 το πρωι με ενα χαρτι που με δωσε και θα με κανουν εισαγωγη,εγω εμεινα στο"γενναμε 8 ιουλιου..."

με επισκληριδιο και σε 20 μερουλες γενναω...

δε το πιστευω ακομα δε το πα σε κανεναν εκτος που το ξερεις ο αντρας μου και το ειπα και στην αδελφημ που μενει σαλονικη και κοιμοταν εκεινη την ωρα -μολις γυρισε απο τη δουλεια-και ειπε θα με παρει σε λιγο.αναθεμα κι αν καταλαβε τι της ειπα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...