Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ χτες εκανα το πρωτο μου μπανιο ήταν τελεια!!!

Θελω ξανα! Ευτυχως την παρασκευη θα φυγουμε για τριημερο και θα ξανακανω!!!

Εχω λιωσει απο τη ζεστη...

Εχω οταν γεννησα την πρψτη φορα δεν ειχα καταθλιψη απλα ενιωθα πιο εντονα τα συναισθηματα. Για παραδειγμα μαι μερα μου λεει ο άντρας μου (ακριβως έτσι) Ρε μωρο φερε να βαλω λιγο παραπάνω αλατι στο φαγητο πάλι δεν έβαλες αρκετο και έβαλα τα κλαματα χωρις να ξερω ακριβως το γιατι...

Αβυσσος οι ορμονες της λεχώνας...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχαχ

ασπασια που να σε λεγε κιολας:"τραβα μωρη ανεπροκοπη φερε ταλατι που συνεχεια ξεχνας να βαλεις" τι θα εκανες;

ορμονες πριν τη περιοδο,ορμονες στην εγκυμοσυνη, ορμονες μετα την εγκυμοσυνη...

πως δε τρελαθηκαμε ακομα;;;

εμενα οι ορμονες πιο πολυ νευρα με φερνουν παρα κλαμα,αν και απ τα νευρα μου καμμια φορα κλαιω...

ζηλευω που πηγες θαλασσα...

σημερα πηγα στη γυναικολογο μου-μαλλον τελευταια φορα:(-και ειδε το βαρος του μπεμπε,2.500 γρ.

ειναι κινητικοτατος και το κεφαλακι του ειναι κατω κατω:)

εχει παρει θεση δηλ.

το αμνιακο υγρο ειναι φυσιολογικο επιτελους-να ναι καλα η ινσουλινη.

ομως τα νεα της γεννας θα τα παρουμε τη παρασκευη απο τον επισημο γυναικολογο του νοσοκομειου που θα με πει πως θα γεννησω και ποτε.

αυτη που πηγαινω ειναι σε ιδιωτικο στη θεσσαλονικη και δε με παιρνει ουτε σε λεφτα ουτε σε αποσταση να πηγαινω εκει.

οποτε θα εχω νεα παλι τη παρασκευη;)

πολυ θα θελα να μαθαινα πως τα πηγαινουν τα κοριτσια που εχουν ηδη γεννησει,νομιζω τρεις πρεπει να ναι.αραγε ποτε θα χουμε νεα τους;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

δυσκολη νυχτα χθες!!!ειχε απνοια και δεν μπορουσα να κοιμηθω και εκει που ετοιμαζομουν να το παρω αποφαση να μεινω ξυπνια φυσηξε για κανα 2ωρο και κοιμηθηκα λιγο!!!απο τις 5.30 ματι γαριδα!!εκανα ενα ντουζακι να δροσιστω και κατεβηκα στο σαλονι!!!ηθελα να δειρω τον αντρα μου που κοιμοταν λες και μου φταιει σε τιποτα ο καημενος!!!

δεν την παλευω κοριτσια!!!σημερα παω στην γιατρο αντε να δουμε τι θα μας πει!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

kαλημερα κοριτσια!!

Λετα μου υπομονη πλησιαζει ο καιρος για να γεννησεις.

Εγω πηγα εχθες στη γιατρο μου η μπεμπα ειναι 2850γρ. την ειπα για τους πονους και μουειπε πως ετοιμαζομαι για γεννα,αλλα να κλεισω και την 36 για πιο σιγουρα.

Δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ ειχα αυτα τα πονακια και τωρα νυσταξα,α και για την ημερομηνια επειδη θα παω παλι την αλλα εβδομαδα(ελπιζω να μην εχω γεννησει)θα μιλησουμε τοτε,ομως απ οτι ειπε σε κανα δυο εβδομαδες θα γεννησω.

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

τελικα αυτο το θεμα με τον υπνο ειναι αστα να πανε...

κι εγω μια απ τα ιδια,το μαξιλαρι μου μες στον ιδρωτα,με μαζεμενο μαλλι κοιμαμαι οχι οτι εχω μακρυ με το ζορι το κανω μια κοτσιδουλα.

και το φουρφουρι να γυρναει και ενω τα ποδια μου δροσιζονται το προσωπο μου,μουσκευει.και ο αντρας μου το πρωι με λεει "αντε κλειστο ολο το βραδυ δουλευει γιατι κρυωσα"

σιγα που θα του κανα τη χαρη...

τωρα εχω γεμισει το ποτηρι παγακια φουλ,και βαζω νερο και πινω,πινω,πινω...

ευτυχως εχουμε κεφτεδακια απο χθες και δε θα μαγειρεψω σημερα.

κατι ειναι κι αυτο.

αντε λετακι να μαθουμε νεα για το μπεμπε σου:)

barbie με το καλο,με καισαρικη γεννας;δεν ειναι λιγο νωρις;

ρωταω γιατι η γυναικολογος μου με ειπε οτι καλο ειναι πριν την 38η βδομαδα καλο ειναι να μη γεννησω,λογω των πνευμονων του μωρου,δεν ειναι αρκετα ανεπτυγμενοι.

βασικα εχω μπερδευτει με το θεμα και περιμενω να δω τι θα με πει και ο γυναικολογος που θα με ξεγεννησει

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

barbie δεν ειναι νωρις για να γεννησεις???σε εξετασε και κολπικα και ειδε τον τραχηλο????τι πονους αισθανεσαι γιατι μεσα στην ημερα εχω και εγω καποια πονακια αλλα δεν μπορω να πω οτι ποναω ειναι σαν να περιμενω περιοδο!!!

lineal και εμενα μου ειπε η γιατρος να παρω 2 εβδομαδες απο τον μηνα και μετα να γεννησω!!!θα ειναι καλυτερα λεει για το μωρο!!!!οσο αφορα το φαγητο μαγειρεψα πρωι πρωι για να μην πεθανω απο τη ζεστη!!!

ποτε εφτασε ο καιρος βρε κοριτσια???μου φαινεται σαν χθες οταν εκανα το τεστ εγκυμοσυνης!!!!και τωρα περιμενω να γεννησω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κουκλιτσες μου! Ειμαστε ολες βλεπω σε μια ταλαιπωρια!χεχεχε

Αυτο το φουρφουρι τι ειναι καλε? ανεμιστηρας? εσυ το λες ετσι ή ετσι το λετε γενικα? σα το φουιτ ενα πραμα οταν παθαινετε λαστιχο?χμμμ... πλακα εχει!

Εμενα με πηραν πριν 2 βδομαδες να μου ακυρωσουν ενα ραντεβου που ειχα κλεισει ενα μηνα πριν τις 2 εβδομαδες... κλεινω αλλο για την ερχομενη βδομαδα (συνολο 1μηνας και 3 βδομαδες) λοιπον και παιρνουν χθες τηλ και μου λενε φευγει με αδεια και ακυρωνεται το ραντεβου!Παιρνω να κλεισω νεο... και "Ω τι εκπληξη!!!" δεν εχει ραντεβου για ακομη ενα μηνα κανενας γιατρος (συνολο το λιγοτερο 2 μηνες και 3 βδομαδες απο τη στιγμη που εκλεισα το πρωτο ραντεβου)! Τρελα γελια! Πηρα και γω το δρομο μεσημεριατικα και πηγα στο ΙΚΑ για μανουρα και για να κλεισω εκτακτο ραντεβου εκεινη την ωρα! χεχεχε Ευτυχως οταν βλεπουν αυτη την κοιλια απο κοντα καταλαβαινουν οτι δεν εχουν και πολλα περιθωρια και μπηκα κατευθειαν αφου βεβαια μου εβαλε σφραγιδα ενας ελεγκτης, και μου εγραψαν οτι χρειαζομουν!

Ο αντρας μου ανεβαζει τα πραματα (μπανακι, λεκανακι, αποστειρωτη, καθισμα αυτοκινητου κτλ) απο την αποθηκη με δοσεις... τι να πω... στον κοσμο του... η βαλιτσα ειναι ψιλοετοιμη... 6 Ιουλιου... εχω αρχισει να τρομοκρατουμαι παροτι ειναι η 2η φορα... ισως και γιαυτο να τρομοκρατουμαι, επειδη και η πρωτη φορα δεν ηταν και οτι καλυτερο... ουφ...

Χθες επρεπε να παω στο νοσοκομειο για εξετασεις στις 4 το απογευμα... χωρις μετρο επικρατουσε πανικος... πηρα ραδιοταξι και πηγα... πως γυρνανε ομως? ε? περιμενα στο λιοπιρι για ταξι και ολα γεματα, μου ηρθε να βαλω τα κλαματα... ευτυχως βρηκα αλλα λιγο πριν βρω σταματαει ενα ταξι με μια επιβατη και μου λεει η επιβατης... για ταξι ψαχνεις? λεω ναι ταξι, σκεπτομενη οτι θα με ρωτουσε που παω μηπως βολευομασταν... και μου λεει ε οχι ταξι, ραδιοταξι θελεις! με υφος υποτιμητικο! Κλεινει το παραθυρο και φευγουν! Ταχασα! Λες και αυτη ηξερε αν εγω εχω κινητο μαζι μου! ή αν ηξερα απεξω εναν αριθμο ραδιοταξι!ή οτιδηποτε! Δηλαδη δεν καταλαβα! Για ποιο λογο σταματησε?Για να μου την πει που περιμενω ταξι?Ευχομαι το ταξι της να επαθε βλαβη πιο κατω!

Οσο για ορεξη εχει ανοιξει και δεν κλεινει... θελω να φαω τα παντα... κρεατα δε μπορω εκτος αν μιλαμε για γυρο! ή παϊδακια! και ασφαλως κοτοπουλο... με πατατουλες τηγανιτες!...που δε μπορω να φαω οσες θελω... στην αλλη γεννα ελεγα αντε να γεννησω να φαω κατι και μετα μου ειπαν πως οταν θηλαζεις ή τεσπα βγαζεις γαλα για το παιδι πρεπει να προσεχεις τι τρως... τα νευρακια μου...

Για την καισαρικη θελουν να παμε να δωσουμε αιμα πριν τη γεννα αλλιως ο αναισθησιολογος δεν θα δεχτει να κανει την επισκληριδιο... και ερωτω... εφοσον και την αλλη φορα εδωσα και δεν ειχα καμια επιπλοκη και δεν χρειαστηκα αιμα αρα με καλυπτει αυτο που ηδη εχουμε δωσει, γιατι να δωσω παλι?αφου ουσιαστικα το δινουμε προληπτικα μηπως χρειαστω. Μαλλον ακρη δε θα βγαλω αλλα εκτος απο τον αντρα μου ολοι καποιο προβλημα εχουν και δε δινουν... θα τους πω παρτε διπλη δοση απτον αντρα μου! Δεν παθαινει τιποτα! χεχεχε

Παλι λιγα εγραψα... βαριεμαι να μαγειρεψω...

Καλημέρα κοριτσάκια,

πώς είστε σήμερα?

Χτες πραγματικά φαντάζομαι ότι θα ζήσαμε όλες ένα δράμα. Τί άπνοια ήταν αυτή!! Από το απόγευμα κ μετά όπου σταμάτησε τελείως να φυσάει, άνοιξα airco κ το έκλεισα το πρωί που σηκώθηκα.. Σήμερα θα δοκιμάσω να κοιμηθώ στο μπαλκόνι διότι έχει ένα τέλειο αεράκι (7ος όροφος) κ πώς να το αφήσω να πάει χαμένο?? Θα στρώσω λοιπόν τον καναπέ κ θα απολαύσω τα αστέρια!!! μμμ..σαν να είμαι σε κατασκήνωση ή σε κάμπινγκ!!

Για πολλές μανούλες πλησιάζει η ώρα έτσι?? άντε με το καλό, όλα να πάνε κατ'ευχήν κ να πάρουμε κ εμείς θέση σιγά σιγά.

Όσον αφορά στο θέμα της νάρκωσης στην καισαρική, το έλενα υποστηρίζει την ολική, διότι απ'ότι μου είχε πει η γυναικολόγος που είχα όταν γέννησα τη Νάνσυ, η εκπαίδευση/εξειδίκευση που έχουν οι γιατροί του έλενα πάνω στην επισκληρίδιο είναι ελλειπής. Βέβαια έχω σκοπό να ρωτήσω κ την τωρινή γιατρό μου στο επόμενο ραντεβού κ θα σας ενημερώσω.

Το ντοκυμαντέρ για τα βλαστοκύτταρα του εξάντα το είχα δει κ εγώ κ ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Αν όντως ισχύουν όσα έδειξαν, έχει στηθεί μία πολύ ωραία επιχείρηση κ μας τα παίρνουν κανονικότατα χωρίς λόγο. Από την άλλη σύμφωνα πάλι με όσα ειπώθηκαν, η δημόσια τράπεζα μου κίνησε το ενδιαφέρον. Εσείς αλήθεια τί λέτε να κάνετε με τα βλαστοκύτταρα??

Καλά για το ίκα τί να πεις?? Όποτε έχω αποφασίσει να κάνω κάτι μέσω ίκα, έχω μετανοιώσει την ώρα κ τη στιγμή!! Εμένα δυστυχώς η ιδιωτική ασφάλιση δεν μου καλύπτει γέννα.

Κορίτσια, μια που το αναφέρατε, το τί φρούτομάνι κατεβάζω δεν λέγεται!!! Με αγαπημένα μου τα καρπούζι-πεπόνι-βερύκοκα. Τα τσακίζω κανονικότατα. Για φαγητό λόγω ζέστης δεν έχω όρεξη, τσακίζω όμως κάτι σαλατάρες σπέσιαλ.

Τώρα για τα παγωτά που λέτε τί να πώ κ εγώ?? προσπαθώ να κάνω κράτει κ τρώω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις: όταν έρχονται φίλοι μας σπίτι, όταν βγαίνουμε έξω για φαγητό, όταν βλέπουμε μουντιάλ, όταν έχει dancing with the stars...Σπάνια δλδ :-) Το κρέας ούτε να το βλέπω δεν θέλω αλλά κ παλιότερα δεν το πολυέτρωγα.

Αυτό το σαβ/ριακο έχουμε βάλει πρόγραμμα ότι με το που θα σηκωθούμε, θα φάμε πρωινό κ θα έχουμε έτοιμες τις τσάντες για μπάνιο. Πρέπει να ξεκινήσουμε νωρίς για να μην μας πιάσει κίνηση. Πάντως δεν αντέχω άλλο χωρίς μπάνιο!!!!

Μαριλίνα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα όσον αφορά στο θέμα του εξοχικού σου. Κ εγώ σκέφτομαι πάρα πολύ το να πάω με τα παιδιά τον Αύγουστο στο εξοχικό μας. Αν κ θα είναι η μητέρα μου εκεί, κ ο σύζυξ θα έρχεται κάθε σαβ/ριακο εγώ σκέφτομαι την κίνηση λόγω της απόστασης (300 χιλιόμετρα από πειραιά) κ ότι το σπίτι είναι καθαρά εξοχικό, μπροστά στη θάλασσα (υγρασία δλδ) κ χωρίς τις ανέσεις για ένα μωράκι...Εσένα όμως Μαριλίνα αν θυμάμαι καλά, το εξοχικό είναι κοντά κ αν πληροί κ τις προϋποθέσεις ιατί αγχώνεσαι?? Βέβαια εξαρτάται κ από το πόσο ήσυχα είναι και τα δύο παιδάκια..Εκ των πραγμάτων ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες μόνη σου με ένα παιδάκι κ ένα μωρακι. Τεσπά ας μην αγχωνόμαστε από τώρα κ γι'αυτό. Βλέποντας κ κάνοντας.....

Λοιπόν κοριτσάκια αρκετά είπα, πάω να συνεχίσω τις δουλειές μου (με έχει πιάσει τρομερή όρεξη για δουλειές) η οποία είναι σίγουρα λόγω εγκυμοσύνης. Δεν ήμουν έτσι εγώ :-)

Φιλάκια

Εχω πονους οπως οταν περιμενουμε περιοδο οχι πολυ δυνατους να μην αντεχονται αλλα τους εχω.

κολπικα δεν με εξετασε ακομη γιατι θα παω την αλλη εβδομαδα ξανα και θα με δει τοτε,δεν εχουν προβλημα τα πνευμονια του μωρου απο την στιγμη που μπαινεις κανονικα στον μηνα σου.Καλο θα ηταν να γεννησω φυσικα στην 38 αλλα λογω το οτι συνεχιζονται οι συσπασεις και με τα prepar που παιρνω δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Αυτο το φουρφουρι τι ειναι καλε? ανεμιστηρας? εσυ το λες ετσι ή ετσι το λετε γενικα? σα το φουιτ ενα πραμα οταν παθαινετε λαστιχο?χμμμ... πλακα εχει!

αχαχαχαχχααχχα ναι σαν το φουιτ μαλλον κι αυτο,παραξενο που δε τη ξερεις τη λεξη:)

αχ αυτο το ικα ολο εκπληξεις μας ειναι βρε...

τελικα ο αντρας μου δεν ηθελε τα χθεσινα κεφτεδακια πηγε πηρε μπριζολες,αλλα τον εβαλα να τις μαγειρεψει αυτος,αλλα τι το θελα,εγινε χαλια η κουζινα ολο λαδια...θα κλαψω:((((

Το ντοκυμαντέρ για τα βλαστοκύτταρα του εξάντα το είχα δει κ εγώ κ ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Αν όντως ισχύουν όσα έδειξαν, έχει στηθεί μία πολύ ωραία επιχείρηση κ μας τα παίρνουν κανονικότατα χωρίς λόγο. Από την άλλη σύμφωνα πάλι με όσα ειπώθηκαν, η δημόσια τράπεζα μου κίνησε το ενδιαφέρον. Εσείς αλήθεια τί λέτε να κάνετε με τα βλαστοκύτταρα??

κι εγω σε δημοσια τραπεζα αν μπορεσω σιγουρα...γιατι οχι;

Εχω πονους οπως οταν περιμενουμε περιοδο οχι πολυ δυνατους να μην αντεχονται αλλα τους εχω.

κολπικα δεν με εξετασε ακομη γιατι θα παω την αλλη εβδομαδα ξανα και θα με δει τοτε,δεν εχουν προβλημα τα πνευμονια του μωρου απο την στιγμη που μπαινεις κανονικα στον μηνα σου.Καλο θα ηταν να γεννησω φυσικα στην 38 αλλα λογω το οτι συνεχιζονται οι συσπασεις και με τα prepar που παιρνω δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

barbie μου οτι σε πει ο γιατρος,φυσικ αυτος ξερεις καλυτερα,ολα να παν καλα και να μην αγχωνεσαι-να δουμε εγω τι θα κανω;)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας εγκυούλες!!!! Πως τα πάτε με τους καύσωνες;;; Αγκαλιά με τα κλιματιστικά και τους αναεμιστήρες ε; Κι εδώ μια από τα ίδια!!! Ήθελα να πάω στη θάλασσα μωρεέέέ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται:? θα περιμένω το σκ.... Να ρωτήσω όσες έχουν πάει για μπάνιο... τι μαγιώ βάλατε; Τι βολευει δεν ξέρω γιατί ρώτησα τον δοκτορα και είπε ότι σε βολεύει. Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι με το μπικίνι και την τεράστια κοιλιά αλλά μήπως δεν κάνει να μένει η υγρασία από το ολόσωμο στην κοιλιά μέχρι να στεγνώσει;;

Barbie αντε με το καλό σε λίγο θα αντικρύσεις το μωράκι σου!!!:mrgreen:

Leta καλά αποτελέσματα από το γιατρό!!!

Όλα καλά κορίτσια τον φάγαμε τον γαιδαρο (και αυτόν!!!:P) έμεινε η ουρά!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

FillioPi

εγώ που είμαι τεράστια με τεράστια κοιλιά, πήρα μπικίνι. Και μάλιστα όχι εγκυμοσύνης, κανονικό, πιο μεγάλο μέγεθος. Άλλωστε... πόσες φορές θα το φορέσω;;;

Το ολόσωμο το φοβάμαι για αυτό που λες, άσε που δε νομίζω ότι για τόσο λίγο αξίζει το εγκυμοσύνης.

rulia

κι εγώ το έχω ρίξει στο καρπούζι - βερύκοκο. Κρέας δεν μπορώ να φάω με τίποτα!!

Το δικό μας εξοχικό είναι σε συγκρότημα (δλδ όλο γειτόνους και παρέα) μεταξύ Σουνίου και Λαυρίου. Αρκετά κοντά!! Απλά όταν ο γιος μου έχει τις στραβές του με αγχώνει για το πως θα τα καταφέρω με δύο παιδιά!!

Τώρα σκέφτομαι να πάρω και κλιματιστικό για εκεί, αλλά από αυτά τα δαπέδου, που μπαίνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο. Έχει καμία; Ξέρει τίποτα;

Εγώ αύριο πρωί αναχωρώ με μαμά και γιο για το εξοχικό (καλό καθάρισμα πάλι!!!) και το απόγευμα θα έρθει και ο μπαμπάς με το καινούριο πλυντήριο ρούχων. Μιλάμε, τόσες δουλειές δεν έχω κάνει σε όλη τη ζωή μου!!!! Τι με έχει πιάσει δεν ξέρω!!!

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα σας εγκυούλες!!!! Να ρωτήσω όσες έχουν πάει για μπάνιο... τι μαγιώ βάλατε; Τι βολευει δεν ξέρω γιατί ρώτησα τον δοκτορα και είπε ότι σε βολεύει. Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι με το μπικίνι και την τεράστια κοιλιά αλλά μήπως δεν κάνει να μένει η υγρασία από το ολόσωμο στην κοιλιά μέχρι να στεγνώσει;;

!!!!

Μπικινι κανονικο όχι εγκυμοσυνης... Μια χαρα τα ολοσωμα κρατανε υγρασια...

Τι ηταν αυτο χτες το βραδυ? Με αναμενο το aircontition ξυπναγα μουσκεμα στον ιδρωτα...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

εμενα παλι δε με πειραζει ολοσωμο ή μπικινι,εγω θα θελα κατι να κρυβει τα ποδια μου,δηλ απ τα μπουτια μεχρι το γονατο...ενα τετοιο μαγιο θα ηταν για μενα οτι πρεπει,αλλα δυστυχως,η μοδα τους ηταν παλια,τωρα...:(

αχ δε φτανει ομως η διαιτα,μετα θα θελω και γυμναστηριο...και πλαστικο χειρουργο και απ ολα...κατι να συμμαζεψει τασυμμαζευτα...

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα!!!ξυπνησα με πολυ αγχος

χθες πηγα στην γιατρο!!εχουμε ακομα μελλον!!ο τραχηλος ειναι ακομα σκληρος και μου ειπε οτι μπορει να παρουμε και την παραταση!!ακομα ο μικρος δεν εχει εμπεδωθει!!επισης, μου ειπε να κανω κατι εξετασεις γιατι τα ποδια μου ηταν πολυ πρησμενα και περα απο αυτο ειχα και αυξημενη πιεση!!!για πρωτη φορα μου μιλησε και για καισαρικη!!!

βεβαια αυτο ειναι το τελευταιο που θα με αγχωσει!!!χθες που τον ακουγαμε οι παλμοι του δεν ηταν πολυ δυνατοι!!αυτο εγινε 3 φορες!!η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ ζωηρος!!μετα που απο 5 λεπτα που του ξαναεβαλε ηταν πολυ καλοι και μετα απο 10 λεπτα που το ξαναεκανε παλι ηταν καλοι!!!μου ειπε λοιπον σημερα να παω να κανω καρδιοτοκογραφο για να δουμε τι γινεται!!!μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η ζεστη και δυσφορει ο μικρος!!!

δεν ξερω κοριτσια!!!το μονο που απασχολει ειναι οτι αν ο μικρος δεν ειναι καλα εκει μεσα να το καταλαβουμε νωρις και να τον βγαλουμε απο εκει!!!

αυτα τα νεα!!μολις γυρισω απο την κλινικη θα σας πω τι εγινε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...