Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Διαβάζω τα νέα σας και πολύ χαίρομαι που βλέπω ότι για τις περισσότερες πλησιάζει η ώρα!!!

Εγώ ακόμα και μέχρι το άλλο Σάββατο θα είμαι στη δουλειά κι έτσι μου φαίνεται ακόμα μακρινό, ότι τον άλλο μήνα θα γεννήσω! Γιατρό έχω την άλλη Δευτέρα και είμαι πολύ περιέργη να δω τι θα μου πει! Πόσο έχει πάει το μωρό, τι θέση έχει, τι άλλο θα κοιτάξει, κάθε πότε θα πηγαίνω από εκεί και πέρα και άλλα τέτοια!!!!!!!!

Κατα τα άλλα μόνο κάτι λεπτομέρειες έχω να προσθέσω στην βαλίτσα μου (του μπέμπη είναι έτοιμη) και να πλύνω τις επενδύσεις από πορτ μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου!

Πονάκια και τέτοια δεν πολύ έχω, αλλά να μου πεις για μένα είναι και κάπως νωρίς με ΠΗΤ 29/07, μόνο που κουράζομαι αρκετά εύκολα πια και με πονάνε η μέση και η λέκανη!

Με την ζέστη το αντέχω, αφού ευτυχώς και στο σπίτι και στο γραφείο έχουμε κλιματισμό!

Μαιρούλα και Jasmini με το καλό!!!

Lineal κουράγιο για όλα και καλά της τα είπες!!!

Barbie μετά την επίσκεψη στο γιατρό να μας πεις τα νεα σου!!!

leta κι εγω σκέφτομαι καμία φορά ότι, οι του δημοσίου πληρώνονται από τις κρατήσεις μας και πας και σου φέρονται σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!

Εμείς εδώ, ευτυχώς δεν έχουμε εργαστήρια του ΙΚΑ κι έτσι στις γράφει ο γιατρός του ΙΚΑ, πηγαίνεις στο ιδιωτικό μικροβιολογικό και μετά παίρνεις σχεδόν όλα τα λεφτά σου πίσω.

Αυτάααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Πως τα πάτε;; Μπαίνουμε σιγά σιγά στις μέρες μας όλες!!! Βέβαια εγώ είμαι από τις τελευταίες.... θα κάνουμε παρέα Τινάκι!!!! Κι εγώ την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε τι κάνει η μπεμπούλα μας και βασικά αν έχει γυρίσει το σωματάκι της.....:roll::roll:

Ένα δράμα γενικά με τα ασφαλιστικά ταμεία ε; Εγώ έχω τσμέδε και πληρώνω τους πάντες και τα πάντα και μετά παίρνω πίσω ότι αναλογεί σε τιμές δημοσίου!!! Τι να κάνουμε..... να τα παίρνουν ξέρουν καλά , να δώσουν τίποτα πίσω μπααααα!!!!! Εν τω μεταξύ για εγκυμοσύνη το τσμέδε δεν καλύπτει καμμία εξέταση μόνο μετά τη γέννα δίνει 2500 ευρώ.... ε καλά είναι κι αυτά!!!:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Εμείς εδώ, ευτυχώς δεν έχουμε εργαστήρια του ΙΚΑ κι έτσι στις γράφει ο γιατρός του ΙΚΑ, πηγαίνεις στο ιδιωτικό μικροβιολογικό και μετά παίρνεις σχεδόν όλα τα λεφτά σου πίσω.

τι καλα...ζηλευω...

και γω παω εξω σε μικροβιολογικα αλλα ειπα τωρα που ειχα πολλες να μη ξοδευτω τζαμπα,αλλα τι τα θες παω και με νευριαζουν.μακαρι να μη ξαναχρειαστει.

εγω εχω μονιμη ενοχληση-πονο δε το λεω-κατω στη κοιλια εδω και δυο μερες και μαλλον ειναι τπτ "προετοιμασιες" της γεννας.θα ρωτησω κιολας βεβαια.

εγω θα παω και σημερα στη γυναικολογο-ηθελε να με δει μια τελευταια φορα-και τη παρασκευη σαυτον που θα με ξεγεννησει,οποτε χαιρομαι γιατι 2 φορες σε μια βδομαδα θα δω το μπουμπουκακι μου.

το οποιο μπουμπουκακι ριχνει κατι κλωτσιες το καημενο δε χωραει φαινεται,ή ζεσταινεται ή κατι τετοιο.

δε ξερω εσεις στην εγκυμοσυνη τι φαγητο ή φρουτο προτιματε περισσοτερο αλλα εγω πρεπει να χω φαει πολλα καφασια απο μηλα,μιλαμε εγιναν η αγαπημενη μου λιχουδια.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Lineal τις τελευταίες εβδομάδες με έχει πιάσει μια μανία με το καρπούζι!!!! Το χειμώνα τρελαινόμουνα με τις μπανάνες, έτρωγα δύο την ημέρα... μια για δεκατιανό, μία για απογευματινό!!!! Αααα επίσης έχω πολύ όρεξη για παγωτό:(:(:( το ξέρω πως δεν κάνει αλλά το θέλω.... το θέλω.... δεν κρατιέμαι!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Lineal τις τελευταίες εβδομάδες με έχει πιάσει μια μανία με το καρπούζι!!!! Το χειμώνα τρελαινόμουνα με τις μπανάνες, έτρωγα δύο την ημέρα... μια για δεκατιανό, μία για απογευματινό!!!! Αααα επίσης έχω πολύ όρεξη για παγωτό:(:(:( το ξέρω πως δεν κάνει αλλά το θέλω.... το θέλω.... δεν κρατιέμαι!!!!

καλα δε το συζητω...αν μπορουσα να φαω παγωτο και γλυκα μαλλον οχι 10 αλλα 20 κιλα θα ειχα βαλει:)

επισης και το πεπονι πολυ μαρεσει...αχ αχ πως θα θελα ενα τωρα-γιατι ενα πεπονι το τρωω ολοκληρο μοναχη μου:)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!!!! Με αυτήν την ζέστη μόνο φρούτα και παγωτά μπορώ να φάω!!!!!! Έκανα και τις εξετάσεις μου σήμερα και ήταν όλες πολύ καλές και περιμένουμε τον μπέμπη να βγει!!!!!!! Δεν αντέχω άλλο!!!!! Θέλω να γεννήσω!!!!!!!!!!!!!!!

iWgPp3.png

υπομονη κοριτσια!!!το λεω σε εσας μπας και το ακουσω και εγω γιατι πραγματικα δεν την παλευω με τιποτα!!!απο τη ζεστη εχω πονοκεφαλο και ταχυπαλμιες!!!και νομιζω οτι ο γιος μου θα κατσει μεσα στην κοιλια μου μεχρι την τελευταια ημερα!!!χαζο ειναι???τι να κανει εδω εξω στην ζεστη μια χαρα ειναι εκει μεσα!!!!

εγω τρωω πολλα κερασια!!τρελαινομαι μπορει να φαω κανα κιλο και μετα εχω δυσπεψια!!!και να σας πω και την αμαρτια μου το τρωω και το παγωτακι μου!!!με τραβαει τι να κανω???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μαιρακι κι εγω ανυπομονω αλλα πρεπει να ρθει και η ωρα,να ναι ετοιμα και τα τα μωρακια μας;)

λετα δωστου να καταλαβει.εγω ειπα στον αντρα μου μολις γεννησω και ρυθμιστει το ζαχαρο,θελω να φαω 1 κιλο παγωτο σοκολατα και οχι μονο:)

και μετα αφου σκασω απ ολα-γλυκα παγωτα κλπ -θα ξεκινησω διαιτα:(

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Δίαιτα;

απαγορεύεται στην κατάστασή μας!!!!! (Και μέχρι να σαραντήσουμε!!!)

Λοιπόν, εγώ κάνω διαρκώς δουλειές, ανάβω και το αρκουδίσιον και κάτι γίνεται.

lineal

καλά της τα είπες!!! Εγώ το ΙΚΑ το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Έχω εδώ και ένα μήνα το χαρτί για να πάω να πάρω το πρώτο επίδομα και... από μέρα σε μέρα και εβδομάδα σε εβδομάδα το πάω!!!

FillioPi

μιας κι έχω κι εγώ ΤΣΜΕΔΕ να σου πω οι μηνιαίες εξετάσεις δεν με ενοχλούν (γενική αίματος, ούρων, ζάχαρο) γιατί στο μικροβιολογικό δείχνοντας το βιβλιάριο μου κάνουν τιμές δημοσίου. Οι πρώτες και η αμνιοπαρακέντηση όμως, ήταν βαρβάτες. Κι επειδή θα γεννήσω στο δημόσιο νοσοκομείο, ε... δεν θα μπούμε και πολύ μέσα!!!

Άντε, να παίρνουμε σειρά!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ναι το ξέρω πως τώρα απαγορεύεται.... λέω για την δευτέρα μετά τη γέννα, μετά τον σαραντισμό... ξέρεις την άλλη δευτέρα μωρέεεεεε......:wink:

Κι εμένα στις μικρές εξετάσεις μου κάνουν τιμές δημοσίου και μετά τα παίρνω πίσω.... παίρνω και από την επίσκεψη στον γυναικολόγο 20 ευρώ την φορά εεε εντάξει.... Αλλά οι μεγάλες εξετάσεις α, β επιπέδου κλπ... από την τσέπη μας! Και θα γεννήσω στο μητέρα αφού εκεί είναι ο γιατρός οπότε θα καλυφτούν τα μισά έξοδα της γέννας! Ουφ τι να κάνουμε; Η μπέμπα να είναι καλά να μας τρώει τα λεφτά!!!!!:-D:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Εγώ πάντως κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη, έχω μεγάλη αδυναμία στο ρύζι!!!:rolleyes: Μπορώ να φάω και τέσσερις μέρες συνεχόμενα!! Επίσης απεχθάνομαι το κρέας!

Filiopi κρατήσου να κάνουμε παρεούλα!!!χιχιχι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...