Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!μια χαρα κοιμηθηκα χθες!!!ειχε ενα ωραιο αερακι και δροσιζομουν!!!

κοριτσια σας καταλαβαινω με τα νευρα και την ψυχολογια!!!ωρες ωρες με πιανουν τα κλαματα και κλαιω με λυγμους χωρις να καταλαβω το λογο!!!ποτε δεν ημουν ετσι και μου φαινεται περιεργο!!!

αλλα εγω εχω καταλαβει τι φταιει!!!εκει που μενουμε ειναι μακρια απο το κεντρο της θεσσαλονικης(στα περιχωρα της θεσ/νικης) και μακρια απο κεντρικους δρομους και περιοχες!!!για να παω καπου πρεπει να παω με το αμαξι ακομα και για σουπερ!!!οπως καταλαβαινετε ειμαι ολη μερα στο σπιτι κλεισμενη και αρχισα να κουραζομαι!!!ολοι μου οι φιλοι δουλευουν τα πρωινα και δεν μπορει να ερθει για καφε κανενας!!!οταν λοιπον ερχεται ο αντρας μου το απογευμα και δεν με παει καμια βολτα με πιανει καταθλιψη (και τα κλαματα) οσο χαζο και να ακουγεται!!!

Kαθόλου χαζό δεν ακούγεται... εσύ τουλάχιστον έχεις εντοπίσει το λόγο. Εγώ έχω μια μόνιμη μελαγχολία χωρίς να ξέρω γιατί, χωρις να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος. Νομίζω την κατάθλιψη δεν θα τη γλιτώσω έτσι όπως πάω. Και που να γεννήσω κιόλας που όλες οι ήδη μαμάδες που ξέρω μου λένε οτι περνάνε μια φάση τέτοια. Πφφφφ.... θα δείξει!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Λοιπόν, αυτή η κατάθλιψη που λέτε εμένα με είχε πιάσει πιο νωρίς. Δηλαδή κάπου στον 7ο εάν θυμάμαι καλά, που σκεφτόμουνα "να 'ταν τα νιάτα δυο φορές" και "έρμα μου νιάτα που τσαλακωθήκατε" γιατί αντιλλαμβανόμουνα ότι η ζωή μου θα άλλαζε δραματικά.

Πάντως όταν είχα το μπουμπούκι μου δεν είχα καμία επιλόχιο κατάθλιψη. Απλά διαπίστωσα ότι αυτό το παλιό "η μάνα σου" δεν αλλάζει με τίποτα και ότι οι μπαμπάδες δεν έχουν ιδιαίτερη επιθυμία να το πολυκανακεύουν τόσο μικρό.

Αφήστε τις ζήλιες και τις ιδιοτροπίες του "μεγάλου" (κοινώς του μπαμπά): "Γιατί να πάμε τώρα βόλτα (6 το απόγευμα, χειμώνας, σε λίγο νύχτωνε), εγώ θέλω να κοιμηθώ. Να πάμε μετά".

Ή "εμένα λες αγάπη μου, ε; εμένα φωνάζεις" κι άλλα τέτοια.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Τι κάνετε? Εγω απο ψυχολογία είμαι λίγο καλύτερα! Πήγα στον γιατρό σήμερα και είδα τον μπέμπη μου! Σε 2 βδομάδες γεννάμε!!!!!! Ο γιατρός μου είπε ότι απο την ζέστη και το άνχος που πλησιάζουν οι μέρες της γέννας έχω αυτές τις μεταπτώσεις στην ψυχολογία. Αύριο πάω για καρδιογράφημα και τελευταίες εξετάσεις αίματος και ούρων. Την Δευτέρα ξανα γυναικολόγο.

iWgPp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

αχ αυτές οι ορμόνες μας!!!

Εγώ δεν έχω κάτι σε νεύρα ή στενοχώρια αλλά έχω άγχος κ φόβο για τη γέννα... Τί θα κάνω με τη Νάνσυ τις μέρες του μαιευτηρίου?? Θα είναι υγιές το μωρό?? Πώς θα είναι η καισαρική αυτή τη φορά?? Σκέφτομαι την ένεση για την ολική νάρκωση, το ξύρισμα κ το κλύσμα, την ανάνηψη..... έχω φάει κ μια φλασιά με το θέμα της δουλειάς. Του στυλ πότε κ εάν θα μπορέσω να ξαναπιάσω δουλειά με 2 μικρά παιδιά κ με τα ωράρια της ναυτιλίας κτλ κτλ.. :-(

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια,

βασανιζομαι με τη ζεστη:(

ηθελα να ρωτησω σε σχεση με τη καισαρικη,ειναι καλυτερη η ολικη ναρκωση ή η τοπικη;μια φιλη μου απο λαρισα γεννησε σημερα με καισαρικη επειδη δε γυρνουσε το μωρο στη σωστη θεση και οταν με το ειπε με ειπε οτι θα εκανε ολικη.

εγω ομως νομιζω πως τωρα κανουν μονο τοπικη και με παραξενεψε.

γωνριζετε κατι επ αυτου;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας στρογγυλες κοιλιτσες!!

TΙΤΗ να σας ζησει η μπουμπου σου και να την δείτε όπως επιθυμείτε!

Μairi1983 με το καλό να φέρεις στον κόσμο το θαυματακι σας και μην αγχωνεσαι όλα θα πάνε καλά!

Ζέστη πάρα πολλή σήμερα,άντε να τελειώσει ο καύσωνας.

Εμεις πηγαμε την Τετάρτη στη γιατρό, ήμουν 33+5,ο μπέμπης 2.230 και το doppler μας καλο,αλλά ο μπέμπης πήρε μόνο 450 γρ σε 3 εβδομάδες και μου φαίνεται λίγο.Δεν είχα πάρει κι εγω ούτε γραμμάριο και μου είπε η γιατρός να πάρω 1,5 κιλο σε 2 εβδομάδες.Πολύ φαγητό και θα μας ξαναδει 23/6.Ελπιζω να τον εχω παχύνει...Ευτυχώς που ήταν από την αρχή κάποιες μέρες μεγαλύτερος και τωρα είναι νορμαλ.:roll:

lItcp3.png CQa4p3.png

Εγώ δεν έχω κάτι σε νεύρα ή στενοχώρια αλλά έχω άγχος κ φόβο για τη γέννα... Τί θα κάνω με τη Νάνσυ τις μέρες του μαιευτηρίου?? Θα είναι υγιές το μωρό?? Πώς θα είναι η καισαρική αυτή τη φορά?? Σκέφτομαι την ένεση για την ολική νάρκωση, το ξύρισμα κ το κλύσμα, την ανάνηψη..... :-(

rulia

μου, νομίζω ότι άδικα αγχωνόμαστε. Κι εγώ φοβάμαι και αγχώνομαι περισσότερο όταν σκέφτομαι το παιδί μου μόνο του με γιαγιά + μπαμπά!!! Επίσης, όταν είναι μέσα στα νεύρα και δεν μπορώ να τον κάνω καλά, αναρωτιέμαι εάν το σκέφτομαι ορθά να είμαι κάποιες μέρες μόνη με δυο παιδιά στο εξοχικό, πως θα τον κάνω μπάνιο στη θάλασσα κλπ.

Να σου πω την αλήθεια, αυτή τη φορά λέω να κάνω επισκληρίδιο για την καισαρική. Εσύ δεν το σκέφτεσαι καθόλου;

Την προηγούμενη φορά ήμουνα μια χαρά με την ολική, πάντως.

lineal

για την καισαρική υπάρχουν η ολική νάρκωση και η επισκληρίδιος. Πλέον είναι πιο διαδεδομένη η δεύτερη, αλλά άμα θες κάνεις και ολική. Γιατί, σκέφτεσαι για καισαρική;

mairi

με το καλό!!!

Πλησιάζουνε για τα καλά οι μέρες και οι στοίβες με τα προς πλύση για την μπέμπα όλο και αυξάνονται... πάντως καθόλου δεν μειώνονται!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

lineal

για την καισαρική υπάρχουν η ολική νάρκωση και η επισκληρίδιος. Πλέον είναι πιο διαδεδομένη η δεύτερη, αλλά άμα θες κάνεις και ολική. Γιατί, σκέφτεσαι για καισαρική;

εγω δε το σκεφτομαι,αλλα ο γιατρος με ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα καισαρικης λογω του ζαχαρου.τη παρασκευη που θα παω θα το συζητησουμε αναλυτικοτερα το θεμα.

Εμεις πηγαμε την Τετάρτη στη γιατρό, ήμουν 33+5,ο μπέμπης 2.230 και το doppler μας καλο,αλλά ο μπέμπης πήρε μόνο 450 γρ σε 3 εβδομάδες και μου φαίνεται λίγο.Δεν είχα πάρει κι εγω ούτε γραμμάριο και μου είπε η γιατρός να πάρω 1,5 κιλο σε 2 εβδομάδες.Πολύ φαγητό και θα μας ξαναδει 23/6.Ελπιζω να τον εχω παχύνει...Ευτυχώς που ήταν από την αρχή κάποιες μέρες μεγαλύτερος και τωρα είναι νορμαλ.:roll:

μη καθεσαι καθολου φαε οσο μπορεις αφου εχεις και το οκ!!!

ολα θα παν καλα μην ανησυχεις,εγω νομιζω μια χαρα ειναι τα κιλακια του μωρου σου.βεβαια ο γιατρος ξερει καλυτερα.ριξτο στο φαγητο:)

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα είχα κι εγώ ραντεβού στον γιατρό και κορτιζόνες και καρδιοτοκογράφο και ενημέρωση!!!

Λοιπόν μου είπε ότι μάλλον θα πάμε για καισαρική γιατί δεν ευννοεί η θέση των μπέμπιδων για φυσιολογικό. Φυσικά με επισκληρίδιο, δεν συζητώ καθόλου την ολική. Θέλω να δω τα μπεμπάκια αμέσως μόλις βγούνε και όχι όοοοταν ξυπνήσω ...

Είπε ο γιατρός ότι μετά περίπου 4 ώρες μου βγάζουν ορούς, καθετήρες, τα πάντα..και μπορώ να πάω κανονικά τουαλέτα, να φάω :) Το καλύτερο!!

Τα μπεμπάκια φτάσανε τα 2280γρ και 2245γρ. και όλα καλά με τις μετρήσεις μας!

Σε 2 εβδομάδες γεννάω (αν δεν βιαστούν να βγουν πιο νωρίς!!). :) :) :) :)

Απ' ότι είδα και η Mairoula το ίδιο!!! Άντε με το καλό Μαιρούλα!!!! :) Με έναν ή ακόμα καλύτερα..με κανέναν..πόνο!!! ;) ;)

Το πρωί θα πάω να κάνω στην κλινική τις προεγχειρητικές εξετάσεις και ... έσω έτοιμη για όλα!!!! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο γιατρός ευελπιστεί να γεννήσω γύρω στις 3 Ιουλίου.. εκτός απροόπτου φυσικά!!! Αλλά και για το απρόοπτο ακόμα, είμαστε καλυμμένοι με τις κορτιζόνες ;)

Εύχομαι για όλες σας καλά αποτελέσματα!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα είχα κι εγώ ραντεβού στον γιατρό και κορτιζόνες και καρδιοτοκογράφο και ενημέρωση!!!

Λοιπόν μου είπε ότι μάλλον θα πάμε για καισαρική γιατί δεν ευννοεί η θέση των μπέμπιδων για φυσιολογικό. Φυσικά με επισκληρίδιο, δεν συζητώ καθόλου την ολική. Θέλω να δω τα μπεμπάκια αμέσως μόλις βγούνε και όχι όοοοταν ξυπνήσω ...

Είπε ο γιατρός ότι μετά περίπου 4 ώρες μου βγάζουν ορούς, καθετήρες, τα πάντα..και μπορώ να πάω κανονικά τουαλέτα, να φάω :) Το καλύτερο!!

Τα μπεμπάκια φτάσανε τα 2280γρ και 2245γρ. και όλα καλά με τις μετρήσεις μας!

Σε 2 εβδομάδες γεννάω (αν δεν βιαστούν να βγουν πιο νωρίς!!). :) :) :) :)

Απ' ότι είδα και η Mairoula το ίδιο!!! Άντε με το καλό Μαιρούλα!!!! :) Με έναν ή ακόμα καλύτερα..με κανέναν..πόνο!!! ;) ;)

Το πρωί θα πάω να κάνω στην κλινική τις προεγχειρητικές εξετάσεις και ... έσω έτοιμη για όλα!!!! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο γιατρός ευελπιστεί να γεννήσω γύρω στις 3 Ιουλίου.. εκτός απροόπτου φυσικά!!! Αλλά και για το απρόοπτο ακόμα, είμαστε καλυμμένοι με τις κορτιζόνες ;)

Εύχομαι για όλες σας καλά αποτελέσματα!!!!

πολυ ωραια τα νεα σου,αντε με το καλο jasmini και μαλλον θα ακολουθησω και γω το παραδειγμα σου με επισκληριδιο.ανυπομονω να παω τη παρασκευη να με πει τελικη ημερομηνια!!!

σημερα εχω να παω στο ικα 10:00 και σκεφτομαι να μη περπατησω καν και να παρω ταξι αν ποναω ακομα κατω στη κοιλια.

χθες κοριτσια το βραδυ εδω εβρεξε και φυσουσε.οχι οτι κοιμηθηκα χωρις το φουρφουρι μου αφου παλι ιδρωνα...αλλα δροσισε αρκετα και ελπιζω μεχρι να τελειωσω τις πρωινες δουλειες μου να μη βγαλει πολλη ζεστη:)

Καλημερα!

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!!μην αγχωνεστε για την καισαρικη!!!και εγω θα προτιμουσα επισκληριδιο απο ολικη!!!

σημερα δεν κοιμηθηκα καλα παλι!!!!ολη την ωρα σκεφτομαι χαζα πραγματα στον υπνο μου και περα απο αυτο ιδρωνω παρα πολυ καθε πρωι ξυπναω με βρεγμενο σεντονι και μαξιλαρι!!!!

εγω την πεμπτη παω στη γιατρο αντε να δω μηπως ο τραχηλος μαλακωσε!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

α ρε αθανατο ικα.

που λετε κοριτσια με πηραν τηλ και με ειπαν οτι ο γιατρος που θα με εδινε τα αιματολογικα αποτελεσματα και τα αποτελεσματα ουρων εχει αδεια και πως αν παω νωριτερα,γυρω στις 9.30 μπορει να με τα δωσει ενας αλλος γυναικολογος.

ξεκινησα και γω,σιγα σιγα με τα ποδαρακια μου-καλα δε σας λεω τπτ η κοιλια μου ειναι παααρα πολυ μεγαλη και ολοι παθαινουν σοκ οταν τη βλεπουν,αλλα ευτυχως περπαταω κανονικα,φυσικα σιγα σιγα-για το ικα.

ανεβαινω στον 1ο οροφο,ειχε πολυ κοσμο αλλα ευτυχως για τον γιατρο που θα περιμενα ειχε μονο μια κοπελα.για καλο και για κακο πηγα στο γραφειο του γιατρου που πηρε αδεια να ρωτησω για πιο σιγουρα και κει ηταν μια νοσοκομα,δε ξερω τι,μαλλον βοηθος και με λεει"θα ερθεις τη παρασκευη"εγω ειπα καλα,ομως δεν εφυγα αλλα περιμενα να δω τι θα με πει ο γυναικολογος που με ειπαν απ το τηλ οτι θα με εδινε ταποτελεσματα.

με δεχεται ο ανθρωπος,του λεω το και το με λεει να παρω τα αποτελεσματα απ τη βοηθο διπλα και να του τα φερω.παω στο διπλα γραφειο,το λεω στη βοηθο και με κοιταει αγρια και με λεει"καλα δε σε ειπα να ερθεις παρασκευη;τι εγω θα δινω αποτελεσματα τωρα;"και με νευρικες κινησεις ολο θυμο μου πασαρει ολοκληρο το φακελο των αποτελεσματων λεγοντας μου"παρε ολο αυτο παντο διπλα"

χωρις να βγαλει τα αποτελεσματα μου

μου γυριζει και μενα το ματι και το μυαλο και ολα γενικως και την αρχιζω "εγω ειμαι στον 9ο και εσεις με πηρατε τηλεφωνο και δε μπορω να πηγαινοερχομαι καθε τρεις και λιγο και σημερα εχω ραντεβου με το γυναικολογο μου -ψεμματα-και θελω τα αποτελεσματα"δε θυμαμαι αν τα ειπα φωναχτα αλλα αυτη εκανε πισω και πηρε το φακελο,εβγαλε τα αποτελεσματα και εκανα τη δουλεια μου.

μα τοσο πια;επρεπε να φωναξω για να γινει μια δουλεια ενος λεπτου;και αντι να με εξυπηρετησει με λεει ελα παρασκευη;

τι να πω...θα τα χετε ζησει κι εσεις,κι αν οχι σας ευχομαι να μη τα ζησετε.μετα που εφευγα χαιδευα τη κοιλια μου και ελεγα με καμαρι στο γιο μου:"ετσι γιε μου,οχι να μας κανουν οτι θελουν,θελει τσαμπουκα εδω..."αχαχααχααχαχαχαχ

λοιπον κοριτσια και κατι ακομα,βλεπω αυτη τη στιγμη ενα ντοκιμαντερ του εξαντα για τα βλαστοκυτταρα:http://exandas.ert.gr/el/kentriko-eksantas/featured-documentaries/to-polytimo-kyttaro

αφιερωστε λιγο χρονο και δειτε το και σεις και βγαλτε συμπερασματα.ειναι παντως καταπληκτικο το ποσο μας κοροιδευουν.

λετακι και γω ιδρωνω αλλα βαζω το φουρφουρι να με φυσαει και κατι γινεται;)

1zNmp2.png

lineal τα εχω περασει αυτα με το ικα και για να μην εκνευριζομαι κατεληξα να κανω ολες τις εξετασεις μου σε ιδιωτικα μικροβιολογικα!!!ευτυχως εχω και ιδιωτικη ασφαλιση και με καλυπτουν σε καποιες εξετασεις!!!!εμενα ακομα και στα φαρμακα προβλημα μου δημιουργουσαν!!!!και αναρωτιεμαι???για ποιο λογο τους πληρωνω καθε μηνα τοσα λεφτα????για τετοια συμπεριφορα!!!ελεος πια!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαιρη με το καλο!!

Λινεαλ ικα και παλι ικα κοριτσι μου εμεις δεν θα αλλαξουμε ποτε!!!!!!!!!!!!

Λετα ευτυχως δεν λες τπτ για ιδιωτικη μια χαρα!

Εγω ποναω κατω χαμηλα σαν πονους περιοδου και αγχωθηκα,σημερα εχω την γιατρο να δω τι θα μου πει ουφφ!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...