Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!!!!

ΤΙΤΗ να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, καλότυχο και χιλιόχρονο!!!!!

Οντως αυτ'η η ζέστη δεν αντέχετε με τίποτα... και απ' οτι ακούγεται έρχετε καυσωνας από Τετάρτη. Το κλιματιστικό εμείς το έχουμε 24 ώρες το 24 ώρο.

Εκτός απ τα επιδόματα του ΙΚΑ ξέρετε αν δίνει κάτι και ο ΟΑΕΔ?

Την Παρασκευή έχω ραντεβού με το γιατρό και μάλλον θα μας πει πότε θα γεννήσουμε, μέσα στην άλλη εβδομάδα μάλλον. Με έχει πιάσει μια αγωνία..... 1 εβδομάδα έμεινε σχεδόν!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

delsop

ο ΟΑΕΔ σου δίνει τη διαφορά μεταξύ των επιδομάτων του ΙΚΑ και του μισθού σου. Για το λόγο αυτό το ΙΚΑ σου δίνει και ένα έντυπο για τον ΟΑΕΔ. Δεν ξέρω παραπάνω, γιατί εμένα ούτως ή άλλως μου δίνει ο εργοδότης μου τη διαφορά, άρα δεν πήγα ποτέ στον ΟΑΕΔ στο πρώτο μου παιδί.

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσια,

πολυ ζεστη σημερα παλι και δυστυχως τη τεταρτη που θα πρεπει να παω στο ΙΚΑ να παρω κατι εξετασεις,λενε θα εχει καυσωνα...ωχ αμαν...

σημερα πηγαμε πηραμε απο τα κουκου ενα κρεβατακι 170 ευρω με το στρωμα.το πηραμε στις πιο μικρες διαστασεις,λογω προβληματος χωρου...

επισης πηρα και κατι ακομα πραγματακια που μου λειπαν,οπως σφουγγαρακι για το μωρο,μικρα μπουκαλακια,πετσετες για το μπανιο και δε θυμαμαι τι αλλα...

τη παρασκευη εχω να παω στο γυναικολογο στις 5 το απογευμα,να δω τι θα με πει.

εν τω μεταξυ το ζαχαρο μου αλλη μερα δειχνει μια χαρα,αλλη μερα ανεβασμενο χωρις λογο...μου φαινεται μεχρι να γεννησω δε θα το χω ρυθμισει κανονικα...

αντε να δουμε

θα ηθελα να παω και γω θαλασσα,αλλα σκεφτομαι τη διαδρομη μεχρι την ασπροβαλτα που θα παμε και μετα δε ξερω αν επιτρεπεται το μπανιο,πρεπει να το ρωτησω και αυτο.

κοριτσια καλη ξεκουραση να εχουμε και μακρια απο τον ηλιο:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

το χαρτί αυτό στο δίνουν όταν πας να παρεις το επίδομα λοχείας φαντ'αζομαι ε? γιατί τώρα δεν μου έδωσαν τίποτα.

Ναι, τότε μου το είχανε δώσει.

lineal

εμένα ο γιατρός μου είπε να κάνω μπάνια και κάνω...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα περασατε το σ/κ κοριτσια!!!καποιες κανατε και μπανια και ζηλευω!!εμενα η γιατρος δεν με αφηνει!!!

βασικα σημερα ειμαι λιγο ανησυχη!!ο μπεμπης κουνιεται λιγοτερα απο χθες!!!να φανταστειτε τον σπρωχνω για να κουνηθει και να ησυχασω λιγο!!αλλα δεν μου πολυαρεσει αυτο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μια χαρα περασατε το σ/κ κοριτσια!!!καποιες κανατε και μπανια και ζηλευω!!εμενα η γιατρος δεν με αφηνει!!!

βασικα σημερα ειμαι λιγο ανησυχη!!ο μπεμπης κουνιεται λιγοτερα απο χθες!!!να φανταστειτε τον σπρωχνω για να κουνηθει και να ησυχασω λιγο!!αλλα δεν μου πολυαρεσει αυτο!!!

θα εχει λιγοστεψει ο χωρος και το καημενο δε μπορει να κουνηθει,και μαυτη τη ζεστη θα χει νυσταξει:)

και γω ομως ετσι κανω και ανησυχω τζαμπα...τι να κανουμε μεχρι να τα παρουμε αγκαλια θα εχουμε αγχος,αλλα και μετα νομιζω παλι μες στο αγχος θαμαι

1zNmp2.png

Ο γιατρός μου είπε ότι όσο θα μεγαλώνει το μωρό θα λιγοστεύει ο χώρος και οι κινήσεις του θα είναι λιγότερες.

Να σας ρωτήσω κάτι? Απο ψυχολογία πως είστε? Εγώ δεν νιώθω και πολύ καλά. Δεν έχω όρεξη για τίποτα, ούτε να μιλήσω. Σαν μελανχολία!

iWgPp3.png

εγω παλι μαιρουλα μου ειμαι συνεχεια με τα νευρα τσιτα.δηλ ολο εκρυγνημαι και δε ξερω τι θα κανω...

εσυ ετσι χωρις λογο εχεις τα νταουν σου;ή κανεις διαφορες σκεψεις;

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

μαιρη ειδικη δεν ειμαι βεβαια αλλα ενταξει ειναι και οι ορμονες μας στο φουλ,ειναι και η ζεστη-δικαιολογια για τα νευρα μου-αλλα σε ανησυχει καθολου αυτο;

αν ντρεπεσαι να ρωτησεις το γιατρο σου κανε συζητηση ας πουμε για τη καταθλιψη μετα τη γεννα και αν υπαρχουν συμπτωματα απο τη κυηση,οπως το να κλαις χωρις λογο

1zNmp2.png

Καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια!!!

Και εγω ολη την μερα με το αρκουδισιον αγκαλια την βγαζω,δεν γινεται!

Την Τεταρτη εχω ραντεβου με τη γιατρο μου για να πουμε και την ημερομηνια δεν βλεπω την ωρα να ερθει επιτελους!

Μαιρη οντως ρωτησε το γιατρο σου για τα συμπτωματα να σε καθοδηγηση!!!!

Και εγω εχω πολλα νευρα ολα μου φταινε!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γεια σας και απο εμας!!!

Σημερα καναμε τον υπερηχο του γ' τριμηνου ολα καλα! Το μωρο ειναι 1940γρ και θα ξαναπαμε στις 12 Ιουλιου...

Αυτο με τα συμπτωματα καταθλιψης το εχω και εγω, αλλα μαλλον φταιει η ζεστη, και το άγχος...

Πολλα φιλια στις κοιλιτσες! Αυριο παω για μπανιο!!!!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

καλημερα κοριτσια!!!μια χαρα κοιμηθηκα χθες!!!ειχε ενα ωραιο αερακι και δροσιζομουν!!!

κοριτσια σας καταλαβαινω με τα νευρα και την ψυχολογια!!!ωρες ωρες με πιανουν τα κλαματα και κλαιω με λυγμους χωρις να καταλαβω το λογο!!!ποτε δεν ημουν ετσι και μου φαινεται περιεργο!!!

αλλα εγω εχω καταλαβει τι φταιει!!!εκει που μενουμε ειναι μακρια απο το κεντρο της θεσσαλονικης(στα περιχωρα της θεσ/νικης) και μακρια απο κεντρικους δρομους και περιοχες!!!για να παω καπου πρεπει να παω με το αμαξι ακομα και για σουπερ!!!οπως καταλαβαινετε ειμαι ολη μερα στο σπιτι κλεισμενη και αρχισα να κουραζομαι!!!ολοι μου οι φιλοι δουλευουν τα πρωινα και δεν μπορει να ερθει για καφε κανενας!!!οταν λοιπον ερχεται ο αντρας μου το απογευμα και δεν με παει καμια βολτα με πιανει καταθλιψη (και τα κλαματα) οσο χαζο και να ακουγεται!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...