Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!!!! Ερημιά και ησυχία σήμερα στο καφέ μας ..... ελπίζω να είστε όλες καλά....... κάτω από ομπρέλλες στην παραλία:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ στο σπίτι το πρωί και τώρα στο γραφείο αγκαλιά με το κλιματιστικό....:mrgreen::mrgreen: Πολύ ζέστη βρε παιδάκι μου!!!!

Έτοιμο Μαίρη το δωματιάκι σας;;;:D:D:D Κι εμάς είναι σχεδόν έτοιμο... μενει να κρεμάσω κάτι καδράκια στον τοίχο που θέλω... αλήθεια φωτος πως ανεβάζουμε;;;;:roll: Να βάλω κι εγω αν είναι να μου πείτε τη γνώμη σας!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

πολλα νευρα σημερα κοριτσια!!!με εκνευριζουν ολοι!!!προσπαθω να ειμαι λιγο απομονωμενη για να μη ξεσπασω σε κανενα!!!δεν βλεπω την μερα καλη σημερα!!!

εγω λετα μου ολη μερα μια χαρα,τωρα στο τελος εγινε κατι και με γυρισε το ματι και οταν νευριαζω γινομαι ηφαιστειο,δε ξερω να σταματαω και τους πηρε και τους σηκωσε:twisted::twisted::twisted:...δηλ ο αντρας μου που εφταιγε τα ακουσε. και ακομα εχω νευρα,πωπω δε ξερω τι θα γινει,θα με βγει και το μπεμπεκι μου νευρικο...

το βραδυ δε μπορουσα να βολευτω εσκασα απο τη ζεστη και δεν εχουμε air condition δραμα η κατασταση.εχουμε ομως ενα φουρφουρι,ελπιζω κατι να κανει,αν και εγω πιανομαι ευκολα,ελπιζω να μη ξυπνησω με καμμια μερια παγωμενη:?

κατα ταλλα εκτος απο τη ζεστη με εχουν φαει και τα κουνουπια και ο αντρας μου-παλι αυτος φταιει-ανοιγει ολες τις πορτες κι αυτα μπαινουν μεσα και μετα τρων μονο εμενα και δε με πιστευει κιολας οταν του λεω οτι με τσιμπησαν.

τωρα θα κανω την ινσουλινη μου και θα κατσω να δω τηλ.

ευτυχως ειμαι φιλη του μουντιαλ και παρακολουθω ολα τα ματσ αλλιως δε ξερω τι θα εβλεπα.

αντε καλη σας νυχτα κοριτσια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

τελευταια χθες πρωτη σημερα...

τι κανετε;

εγω μια χαρα απο χθες,εχω βαλει μουσικη των locomondo να με παει καλα η μερα και τα καταφερνει μια χαρα...

εχω κατι μικρους πονους στα αριστερα και λιγο στα δεξια της κοιλιας,να ανησυχω;λεω να περιμενω μεχρι τη πεμπτη που εχω ραντεβου με το γιατρο.

εν τω μεταξυ εχω γεμισει μελανιες,χερια ποδια και δε θυμαμαι που εχω χτυπησει...

βεβαια παντα χτυπουσα και μετα το καταλαβαινα απο τις μελανιες,αλλα τωρα μπορω να πω οτι εχω παραπανω,δε ξερω εγινα πιο ευαισθητη και το σωμα μου μελανιαζει ευκολοτερα ή εγινα πιο τσαπατσουλα και δε προσεχω και χτυπαω και δε το καταλαβαινω;

και τα δυο σεναρια παιζουν.

λοιπον κορτσουδια καλημερα να εχουμε-ελπιζω δροσερη,βλεπω ακομα δεν εχει το χθεσινο ηλιο και παιρνω θαρρος-και τα λεμε:)

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!

το χειροτερο βραδυ περασα χθες!δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τη ζεστη!!!οπως καταλαβαινετε εχω πολλα πολλα νευρα σημερα!!περιμενω και τα πεθερικα μου για φαγητο και δεν εχω καθολου ορεξη να μαγειρεψω!!

lineal δεν φανταζομαι οτι ειναι κατι σοβαρο τα πονακια αλλα αμα δεν αισθανεσαι καλα παρε τον γιατρο σου!!οσο αφορα τις μελανιες εχω γεμισει τα ποδια μου και δεν καταλαβαινω πως τα καταφερνω!!!οπου και αν ακουμπησω κανω μελανια!!!

σημερα λενε οτι θα ειναι η πιο ζεστη μερα!!!προσπαθω να κανω κουραγιο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσια!!

το χειροτερο βραδυ περασα χθες!δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τη ζεστη!!!οπως καταλαβαινετε εχω πολλα πολλα νευρα σημερα!!περιμενω και τα πεθερικα μου για φαγητο και δεν εχω καθολου ορεξη να μαγειρεψω!!

lineal δεν φανταζομαι οτι ειναι κατι σοβαρο τα πονακια αλλα αμα δεν αισθανεσαι καλα παρε τον γιατρο σου!!οσο αφορα τις μελανιες εχω γεμισει τα ποδια μου και δεν καταλαβαινω πως τα καταφερνω!!!οπου και αν ακουμπησω κανω μελανια!!!

σημερα λενε οτι θα ειναι η πιο ζεστη μερα!!!προσπαθω να κανω κουραγιο!!!

οχι μωρε δε τρελλαινομαι απο τον πονο αλλα οσο και να πεις ειναι κατι καινουριο απο κει που δε νιωθεις τπτ να χεις μια μικρη ενοχληση...

εγω παλι θα παω στα πεθερικα μου για φαγητο και βαριεεεεεεμαι γιατι μονο στο σπιτι μου βολευομαι πια...

ομως δεν εχει αλλη φοραθα κοψω τα πολλα πηγαινελα οπουδηποτε γιατι δε με παιρνει πια με τοση ζεστη...

εδω βγηκε ο ηλιος αλλα πριν συνεβη κατι κουλο,αρχισε να ψιχαλιζει και ο ηλιος νταλα μιλαμε...:confused:

1zNmp2.png

lineal σε καταλαβαινω!!!και εγω δεν μπορω πλεον τα πηγαινε ελα!!!!τουλαχιστον εσυ δεν θα μαγειρεψεις εγω εχω και αυτο!!

η αληθεια ειναι ομως πως θελω να παω να πιω και ενα καφεδακι στην παραλια!!!!δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω μετα που θα ερθει το μωρο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Τίτη μου να σου ζήσει η μπεμπούλα.Με το καλό να αναρρώσεις και να επιστρέψετε σπίτι σας!

Rulia μου καλά θα ήταν να συναντιόμασυαν αφού γεννάμε στο ίδιο μαιευτήριο και κοντινές ημερομηνίες. Εγώ στις 30/06 έχω ραντεβού για υπέρηχο και τότε θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Θα σε ενημερώσω.Εσύ πότε θα κάνεις τον τελευταίο υπέρηχο;

Κορίτσια καλό κουράγιο σε όλες με τη ζέστη.Αν πιστέψεις τα δελτία ειδήσεων προβλέπεται καύσωνας. Δεν με βλέπω να ξεμυτάω από το σπίτι! Πάλι αγκαλιά με το αιρκοντίσιον θα τη βγάλω. Τρομερή ανακάλυψη αυτό το μηχάνημα!Σωτήριο!!!

Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ζέστη. Έχω και τις συσπάσεις τα πονάκια χαμηλά που όσο πάνε και γίνονται πιο έντονα έχω και την ζέστη!!!!!! Φωτογραφίες δεν μπόρεσα να ανεβάσω!

iWgPp3.png

καλημερα κοριτσια!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα και να ευχαριστηθηκατε το σ/κ!!!ευτυχως κοιμηθηκα σχετικα καλα χθες!!!ζεσταινομουν αλλα κοιμηθηκα πιο καλα ειχε λιγο δροσια!!!

αντε να εχουμε καλη εβδομαδα!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου και καλή εβδομάδα!!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία!! Πρώτη φορά το λέω για ενα ΣΚ το οποίο έκανα διαρκώς δουλειές. Ο μικρός το καταευχαριστήθηκε, κολυμπήσαμε (καλά, τέλειο είναι το κολύμπι με την κοιλιά, νιώθεις πολύ ελαφριά) ήταν και η νονά του Βασίλη με τον γιο της, και την Κυριακή ήρθε και ο αδελφός του άντρα μου με τη γυναίκα του και τις δυο του κόρες!!

Μιλάμε για πολλές δουλειές, μιας και όλα θέλανε πλύσιμο και ξεκαθάρισμα (το οποίο φυσικά δεν πρόφτασα να κάνω τελείως!!) αλλά πολύ μου άρεσε!!

Σήμερα ξεκινάω τις δουλειές στο σπίτι, ξεκαθάρισμα, το πλυντήριο ήδη δουλεύει με ρούχα της μπέμπας κλπ...

Όσο για τη ζέστη... έχετε δίκιο... εχθές χωρίς air condition δεν την πάλευα με τίποτα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κ καλή μας εβδομάδα κοριτσάκια!! :-)

Από σήμερα καύσωνας έτσι?? Πού θα πάει, θα περάσει!!!!

Χτες πήγαμε στο Γουδί, στο badminton διότι γινόταν μία εκδήλωση κ φανταστήκαμε ότι η Νάνσυ θα ξετρελαινόταν..Κ έτσι έγινε, μόνο που εγώ υπέφερα από τη ζέστη κ την ορθοστασία...Ευτυχώς την είχε αναλάβει ο μπαμπάς της κ εγώ όπου έβρισκα καθόμουν λιγάκι...Δυστυχώς κ το Σάββατο ήταν όλο γεμάτο με ψώνια οπότε δεν καταφέραμε να πάμε για μπανάκι. Αλλά για να είμαι κ ειλικρινής όσο κ αν ήθελα να πάω στη θάλασσα σκεφτόμουν την κίνηση (από Πειραιά για Παλαιά Φώκαια) κ το μετάνιωνα.

Ελεάννα μου, θα πάω αυτή την εβδομάδα να κάνω τις τελευταίες εξετάσεις αίμα κ ούρα κ όταν βγουν τα αποτελέσματα θα τα πάω στη γιατρό. Μου είπε ότι μέχρι τέλος του μήνα θέλει να με δει κ μετά (τον Ιούλιο) κάθε εβδομάδα..Οπότε θα μιλάμε κ θα κανονίσουμε :-)

Πολλά φιλιά :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...