Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω τρελαθει απο τη ζεστη!!!για πρωτη φορα κυκλοφορω με το βρακι στο σπιτι δεν αντεχω!!!!ουφφφφφφ!!!

τι εχω ορεξη να φαω τωρα...ομελετα!!!!οτι να'ναι ειμαι εεεε????

χαχαχαχα! σε νιώθω απολυτα!! και που να πιάσουν οι πραγματικές ζέστες! αντε να γεννήσουμε να ξαναγίνουμε άνθρωποι!!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε (κυριολεκτικά)!!!!! Κι εγώ έχω επιστρατεύσει ανεμιστήρες, ανοικτά παράθυρα, air conditioning....... αλλά από ρούχα δεν μπορώ να τα βγάλω (όσο κι αν θέλω) γιατί δεν μένουμε μόνοι μας στο σπίτι.... μένουμε με τα πεθερικά μου..... οπότε αξιοπρεπώς ντυμένη!!!!:rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ζορικο να μην μπορεις να βγαλεις τα ρουχα σου!!!δυστυχως δεν εχουμε βαλει air condition γιατι μετακομισαμε στα περιχωρα της θεσ/νικης και υποτιθεται οτι θα ειχε καλυτερες θερμοκρασιες αλλα δυστυχως δεν βλεπω να αντεχω για πολυ ακομα!!! ολα με ενοχλουν..............

Lkixp3.png

rcRGp3.png

πωπω κοριτσια εδω στη σερρες παλι καλα ειμαστε,εχει αερακι και αντεχεται η κατασταση,αλλα λογω θυροειδη εγω και να βρεξει γινομαι καλοριφερ,

με εχουν φαει τα κουνουπια.πρωτη φορα απο τοσο νωρις.καπου διαβασα οτι οι εγκυες εχουν νοστιμο αιματακι...μιαμ μιαμ

οσο για ημερομηνια εγω ειμαι ψιλομπερδεμενη,μολις γεννησω θα ξερω ακριβως ημερομηνια:P

σημερα σκεφτομουν οτι πολυ θα χαρω οταν ερθει η ωρα να γεννησω,γιατι επιτελους θα μπορω να κοιμαμαι μπρουμυτα,να τρωω παγωτο,και φυσικα να εχω αγκαλια το ζουζουνι μου!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

σημερα σκεφτομουν οτι πολυ θα χαρω οταν ερθει η ωρα να γεννησω,γιατι επιτελους θα μπορω να κοιμαμαι μπρουμυτα,να τρωω παγωτο,και φυσικα να εχω αγκαλια το ζουζουνι μου!!!

lineal κ εγώ για τους ίδιους ακριβως λόγους ανυπομονω!! παγωτάκια. να κοιμηθώ ξανά μπρούμυτα μετά από 9 μήνες και ας με ξυπνάει ο μπέμπης μου όσες φορές θέλει!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

μαπολιφ, πως και σου δίνουν 5 του μηνα ημερομηνία; θα μπεις νωριτερα; εμενα μου εχουν δώσει 6 ιουλιου αλλά είμαι στην 36η εβδομάδα. που γέννάς;

5 θα μπω και 6 θα γεννησω. Με ραντεβου λογω καισαρικης. Η κανονικη ΠΗΤ ηταν 16 Ιουλιου. Στο Αλεξανδρας θα γεννησω. Εσυ μπαλαρινουλα?

Μαριλινα μου οταν μπηκα για την καισαρικη ηθελα να σηκωθω να φυγω! Να το βγαλετε με αλλο τροπο τους ειπα! Δεν θελω και να τα κλαματα... η τρελη... οταν με εραβε ο γιατρος ελεγα 2ο? Δεν κανω 2ο! Να το γεννησει ο αντρας μου το 2ο! ουχαχαχαχα Μα πως τα ξεχναμε ολα... χεχεχε

Καλημέρα σας!!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι, εκτός από το να τελειώνουν οι ζέστες (σκεφτείτε τις μανούλες Αυγούστου & Σεπτεμβρίου να παρηγορηθείτε) και να δω, φυσικά, την κορούλα μου, δεν έχω κι άλλον λόγο να θέλω να γεννήσω: μια χαρά κοιμάμαι στο πλάι και προς μπρούμυτα (α, δεν μπορώ να πω, και τα δυο μου παιδιά σεβόντουσαν τον ύπνο της μαμάς. Αν η μικρή ακολουθήσει το παράδειγμα του αδελφού της και τον σέβεται και αφού βγει από την κοιλιά, θα είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!).

Αύριο δίνω τις εξετάσεις. Δεν με βλέπω να περνάω, αλλά τουλάχιστον θα ασχοληθώ με τα παιδιά μου και το σπίτι μου μετά!!!

Τα λέμε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!δεν κοιμηθηκα καθολου καλα χτες!!!ζεσταινομουν και γενικα ειχα ενα πολυ ανησυχο υπνο!!!και τα πονακια που ειχα ολη μερα συνεχιστηκαν και το βραδυ!!!σημερα το πρωι περα το οτι κουτουλαω εχω μικρες ενοχλησεις!!εν τω μεταξυ την γιατρο μου δεν την πηρα μηπως θα επρεπε???αλλα αν ηταν να γεννησω φανταζομαι θα ειχα συμβει μεχρι τωρα!!!ουφφφφφφ

μαριλινα καλη επιτυχια!!!τις εξετασεις δινεις???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα! Θέλω να γεννήσω τώρα!!!!!!! Δεν αντέχω άλλο! Πονάκια έχω και εγω συνέχεια και ειδικά χθες το βράδυ είχα αρκετές συσπάσεις. Ούτε εγώ τον έχω πάρει τηλ τον γιατρό. Ντρέπομαι μηπως με κοροϊδεύει!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

τινακι απο οτι διαβαζω στα βιβλια και απο οτι ειπε και η γιατρος ειναι και πονακια περιοδου!!μπορει να ειναι και εντονοι πονοι στην μεση και γενικα πονοι στην κοιλια!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια μολις γυρισα απο την κλινικη!!!πηγα και εκανα καρδιοτοκογραφο!!!τελικα δεν ειχα εντονες συσπασεις ηταν ανεπαισθητες!!και μου εβαλε και δακτυλο και πραγματικα τοσο πολυ πονεσα για πρωτη φορα!!!μου λεγανε οτι ποναει αλλα δεν περιμενα τοσο!!!πονουσα για αρκετη ωρα!!!η γιατρος μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι ψηλα και κλειστος αλλα για καλο και για κακο να φοραω κανενα σερβετιακι το βραδυ μηπως σπασουν τα νερα!!!αυτα τα νεα μου!!!ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

βρε κοριτσια σε ολες μαζι ξεκινησαν τα πονακια;;;και γω το ιδιο αλλα οχι να πεις πονος που σε τρελαινει.οντως μοιαζει λιιιιγο με πονο περιοδου.μαλλον κοντευει η στιγμη.εγω θα ρωτησω τη γυναικολογο μου οταν παω.

μαριλινα καλη επιτυχια!

βρε κοριτσια οι δυο οι κοπελες που γεννησαν χαθηκαν...θα θελα να μαθω πως τα περνανε με τα ζουζουνια τους:)

σημερα μαγειρεψα σπανακορυζο-εκει που το σιχαινομουν μαρεσει-και ο αντρας μου φυσικα γκρινιαζει.ομως ολο κρεας κρεας δε γινεται βρε κοριτσια...

επισης σημερα μετρησα το ζαχαρο μου νηστικη και ηταν 86!!!

επιτελους επεσε...

μακαρι να ειναι και αυριο ετσι καλη η μετρηση!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...